www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ce As Putea Sa-I Cant Unei Fete?(La Acustica)


Cipri L
 Share

Recommended Posts

Hai salut.

Ce as putea sa cant la chitara pentru o fata? Avand o voce teribila, nu prea cant si cu vocea, dar puteti recomanda ceva light, gen ''Praf de stele'' de la Vita de vie. De cantat cant ''in gama'' cu vocea, doar atat ca suna groaznic... nu e facuta pentru cantat. E groasa rau, dar nu va ganditi la genul tenorilor si interpretilor de opera, ci la un golan ce scuipa seminte in scara blocului si joaca fotbal in cartier la poarta care e de fapt bara pentru batut covoare.. Genu' ala, you get the point.

De exemplu, o verisoara a venit in vizita mai demult, mi-a vazut chitara acustica si mi-a cerut sa-i cant, bineinteles.

In afara de Fur Elise, Nothing else matters(fara voce), ceva pasaje acustice de la Opeth(pe atunci formatia mea preferata), n-am stiut ce sa-i cant si m-am blocat putin, pentru n-am mai exersat la acustica de multa vreme. Am bagat ceva pe gama pentatonica ce mi-a trecut prin cap si na... cam asta a fost. Ca o ejaculare precoce. Nu cred ca i-am cantat mai mult de 2-3 minute incontinuu. Meh, ei i-a placut, dar totusi, repertoriul meu e cam restrans. Pot sa si improvizez, dar la un moment dat ma repet si nu e fain.

 

Se mai pune si problema asta: esti cu un grup, se afla ca canti la chitara. Iti aduce gazda chitara bunicului din pod, prafuita, dezacordata, corzi ruginite si distanta de un metru dintre griff si corzi, de de-abia poti face un acord barat mai sus de fretul 5.

 

In fine, voi ce i-ati canta unei fete de care va place?

Edited by Jâtã
Link to comment
Share on other sites

Dom'le dacă e groasă e bine... nu-ţi face griji. Nu contează ce cânţi. Atâta timp cât ai chitara în mână eşti zeu acolo.

Contează ce faci după ce dai chitara jos din mână. Lasă lecţiile de pe justinguitar şi caută tutorialele alea cu Nina Hartley. Apucă-te de studiu.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hai salut.

Ce as putea sa cant la chitara pentru o fata? Avand o voce teribila, nu prea cant si cu vocea, dar puteti recomanda ceva light....

 

Decât s-o dai în bară cântând fals și prost, mai bine folosește o vuvuzelă...

 

Sau poți încerca o "lălăită", gen Khil ...

 

Oricum o rupe la fugă, în oricare variantă ! ...

 

:)

 

.

Link to comment
Share on other sites

Auzi da' nu mai bine-i zici ca e 'stricata' chitara si-i pui un SiDi? :D

 

Daca totusi tii mortis, ia d-aici: http://www.youtube.com/results?search_query=acoustic%20guitar%20cover&sm=3

 

Si dupa caz poti adauga in fata lui 'acoustic guitar cover' ce crezi tu de cuviinta: love, hate, bitch, anal, oral, pussy, mother fucker, etc. Sau asa se cauta altceva?! :confused:

Link to comment
Share on other sites

Cred ca ar trebui schimbat numele topicului in 'Cele mai porno piese ale tuturor timpurilor'. Daca cerea cineva si nu cred ca primea atatea :)))))) Saracu' baiat... Si mai ales saraca fata...

 

@Jâtă: Ca tot ai pomenit, mai bine iti perfectionezi Für Elise. Daca-ti iese macar ca cea de mai jos, eu zic ca problema e rezolvata :D

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.