www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  960
 • Joined

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

Everything posted by Crypto

 1. 1400 euro, scurt timp, deja incep sa am second thoughts daca e sa o mai vand sau nu. In mare parte se vinde deoarece am depus avans la un Mayones 8.
 2. tot 1400 euro. De regula nu prea sunt interesat de oferte sub pretul cerut,
 3. tot 2700 ron sau 580 euro echivalent.
 4. 2400 scurt timp dupa va creste iar.
 5. Pretul nou 230euro sau echivalent in lei. Multumesc !
 6. Sunt f.interesat si de schimb cu ESP NT7 B 27" baritone.
 7. Sony Playstation 4 PRO 1TB In stare excelenta, recunosc ca nu prea m-am bucurat de ea din lipsa efectiva de timp. A fost achizitionat de la eMag si am luat-o doar pentru Until Dawn si God of War in rest a stat ca bibelou. Controllerul e in stare excelenta de asemenea, avand deja un controller extra pe care continuat sa-l folosesc. Nu sunt interesat de schimburi, consola vine ca din magazin, cu exceptia jocului SW care l-am dat cadou. Nu cred ca mai e in garantie fiind luat in 2018 dar ofer o garantie 30 zile pentru cumparator. Revin cu poze cat pot de curand, se vinde caci am primit cadou PS5 si PRO-ul sta in cutie de atunci,
 8. Multi scale, 7 sau 8 corzi, bariton, headless poate, forme atipice, , ex Ornsby Goliath, Claas Leviathan, evolutiie moderne ale formelor consacrate, finish nature glossy, spalted maple, etc.
 9. Cumpar un Kemper negru + kemper remote. Pot oferi 1300 euro maxim in functie de stare inclusiv remote-ul + bag, atat e si pe reverb in EU dar as prefera local pe cat posibil. Doar varianta neagra care scrie PROFILER pe fata si nu profiling amplifier. Pentru powerhead pot oferi extra. mentionez ca nu pot astepta prea mult, il iau de pe reverb pana la urma daca o fi. nu ma intereseaza rack
 10. Set lampi noi: Doua perechi (4 buc) ENGL Tube 6L6 GC-STR (RT21X) GR21 https://www.thomann.de/ro/engl_tube_6l6_gc_str_rt21x_gr21.htm https://www.thomann.de/ro/engl_tube_6l6_gc_str_rt21x_gr21.htm o bucata ENGL ECC 83 SELECT https://www.thomann.de/ro/engl_tube_ecc_83_select.htm Se vand la pachet fiind un upgrade pentru orice amplificator cu lampi compatibile.
 11. https://adolphesax.com/saxforo/threads/saxofon-orsi-milano.119458/ Din threadul de mai sus, parerile sunt impartite intre mediocru si inferior.
 12. Nota de informare: unitatea SD Powerstage 170 va fi mai fi valabil pentru scurt timp la acest pret, ulterior va creste pentru a compensa paritatea RON/EURO.
 13. Hello, am cumparat un PS5 (varianta cu disk) de pe eMag ieri, in acelasi timp m-am trezit cu inca unul sub brad. Nu sunt interesat sa fac profit, il pot returna oricand dar stiu ca sunt cautate si ma gandeam sa duc bucuria mai departe asadar se vinde cu fix pretul care l-am cumparat (mai putin 1 RON in speranta ca nu incalc vre-o regula in proces) Preferabil daca se poate prelua personal (cu masca pe fata pls) , termen limita cam pana pe miercuri, Nu pot face rezervari, si nici nu pot accepta schimburi, first come first served, mai activez pe un forum care imi e drag si intentionez sa-l postez si acolo, danke
 14. Inca valabil, accept oferte, schimburi etc, nu e prea util pentru mine avand aparat full-frame
 15. NAS WD MyCloud MIrror Gen 2 Suporta PLEX, client torente, CLOUD (dropbox/google drive etc) A fost folosit doar pentru filme in combinatie cu NVIDIA Shield Conexiune GIGABIT, procesor dual core, doua porturi USB 3.1 pentru hdd-uri externe In stare excelenta, Vine fara HDD-uri. Pretul nu este discutabil si nici nu ma intereseaza schimburi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.