www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Crypto

Veteran
 • Content Count

  946
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
 • Feedback

  100%

Everything posted by Crypto

 1. Is mult prea recent aparute ca sa-si faca cineva o impresie avizata.
 2. 3500 RON pentru un amplificator PREMIUM!!!!
 3. Laboga Alligator AD5200S Head dual channel, handbuilt in polonia. Excelent pentru blues, rock, jazz, progressive etc. Amplificatorul este construit cu piese de cea mai buna calitate avand un pret pe masura iar marca Laboga e bine cunoscuta pentru calitate. Nu prezinta nici o forma de uzura, este pristine si alimentarea este europeana la 220V deci nu e nevoie de vre-un convertor. Vine cu footswitchul original. Optional: Poate pleca impreuna cu un cabinet Randall RA412XL series made in USA profesional, echipat cu 4xCelestion V30 si sistemul mic eliminator la pretul de 6500RON. Rog orice comunicare sa fie prin PM. As dori sa pastrez anuntul curat.
 4. 3500 RON. Accept schimb cu alte echipamente (AXE FX/KEMPER/HEAD high gain)
 5. Chitara prototip handmade in Iasi, si refinisata recent de catre Jupiter Guitars. Neck de Ibanez RGD321 cu headstockul putin modificat pentru un alt aspect. Corp combinatie de meranthi si ash. handmade, deci nu e perfect dar are mojo hardware hipshot bridge low profile, cheite sperzel, doza emg 81, toate made in USA. A fost recent refinisata, bindingul de pe headstock e fake dar e acceptabil de la distanta. Instrumentul suna foarte bine si e excelent balansat. Finisaj ceara cu aspect de wear and tear. Pretul este fix. Vine cu husa jackson. M-am axat pe 7/8 corzi.
 6. Crypto

  vând Cheite Sperzel USA (Chitara si Bass)

  300 RON SPERZEL BASS !
 7. Cheite Sperzel USA Pentru chitara (6L - 3L/3R etc) si bass (4L/R sau 2L/2R). Reversibile, blocante (locking tuners). In stare foarte buna, cele de chitara au stat montate o perioada pe chitara iar cele de bass nici nu am apucat sa le montez, le-am luat de pe thomann deci is inca in garantie pana in octombrie. 350 RON per set.
 8. Crypto

  A murit meseria de textier?

  https://www.song-lyrics-generator.org.uk/
 9. Pana una-alta, se pastreaza
 10. Se vinde un Ibanez RGD2127Z Prestige (2012) Japan cu Bareknuckle Aftermath set Motiv vanzare: mai am un RGD2127Z si am prins pont de LACS RGD revin cu poze. No trades. (cu exceptie la ESP NT-7B Horizon sau E-II Horizon NT-7B, preferabil cu hipshot sau evertune) 6000 in coada. Nu e obligatorie vanzarea doar ca iar adun..
 11. Crypto

  Fraude OLX

  https://forums.rgc.ro/profile/36046-zizi/
 12. Crypto

  Dent-uri in lemn

  Epoxy transparent + praf de lemn sau mai riscant, carpa umeda + fier de calcat. Cu siguranta ai sa primesti raspunsuri mai avizate, dar am vazut tehnicile astea aplicate pe youtube.
 13. Line6 HELIX RACK + Line6 HELIX Controller In stare excelenta, cumparate in Ianuarie din magazin. Garantie 2 ani, nu le-am folosit mai deloc din lipsa de timp. Pret 6000 RON, se vand doar la pachet. Pretul nu e negociabil, sunt noi, le-am tinut doar pe birou cateva ore si cam aia a fost. https://www.thomann.de/ro/line6_helix_rack_guitar_processor.htm https://www.thomann.de/ro/line6_helix_control.htm Se vinde deoarece am dat comanda de AxeFX 3, probabil ca va ajunge si ala la vanzare curand de indata ce ma trezesc la realitate.
 14. Crypto

  vând Cheite Sperzel USA (Chitara si Bass)

  Au mai ramas cheitele Sperzel de bass
 15. Accept anumite schimburi.
 16. Cumpar Kemper doar varianta de birou, nu cea de rack. Preferabil pe negru
 17. Fractal Axe-FX (standard) In stare excelenta, ultimul FW disponibil instalat. Vine cu hardcase Gator Pret fix.
 18. Suporti boxe din lemn pentru studio sau home cinema. Sustine boxe la inaltimea potrivita pentru auditie mai ales cand stai la birou. In stare excelenta. Inaltime 98cm, partea superioara pe care stau boxele 25cm Latime/Lungime. Constructie lemn cu finish wenge
 19. RANDALL RA412XL Cabinet 4x12 profesional, made in USA. Dispune de 4 difuzoare Celestion Vintage 30 si sistemul Mic Eliminator pentru a fi captat cabinetul in mixer direct. Este in stare buna, prezinta urme de utilizare, a fost folosit in principal cateva luni sala de repetitii / studio in rest a stat in apartament. Modelul este oversized, deci ca termen de comparatie ar fi Mesa Rectifier Oversized insa Randall-ul mi se pare nitel mai definit. As fi interesat ca schimb (momentan) cu un ENGL E412VS PRO, XXL Slanted ori un Pro Artist (pentru care care voi oferi diferenta). The XL Cabinets not only sound and look great but can withstand years of abuse. All XL Series Cabinets are handcrafted in the USA from the finest 3/4" void free birch. They come equipped with Celestion's fantastic Vintage 30s. Handles 280 watts and wired 8 Ohm stereo/4 or 16 ohm mono. This cabinet now includes Randall's new Mic Eliminator crossover! Randall cabinets are quickly becoming the buzz in the music industry due to their roadworthy construction and tight sound projection. All Randall cabinets are hand crafted in-house out of top quality 7-ply, 3/4" void free birch. All cabinets are outfitted with various Celestion speakers. Features 4/16 ohm mono, and 8 ohm stereo inputs Ground lift switch to eliminate potential ground loops. Voicing options based on different microphone types. Choose Normal, Dark, or Bright.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.