www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Toni's Corner, Cyfer's Corner, Hardware si Software pentru muzica, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Cãutãm instrumentist, Caut trupã, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Bună, Mă numesc Ionuț, am 27 de ani și sunt din Cluj-Napoca. Cânt la chitară de 14 ani și la voce am început să cânt mai serios de anul trecut (începător). Aș fi interesat să încep un proiect în direcția blackened death sau grind (Nasum, Rotten Sound, Expurgo, Misery Index, Mass Grave, etc.). Am deja o serie înregistrări home-made în direcția asta pentru cei interesați. Pentru acest proiect, mai este nevoie de un toboșar, de un bassist și (eventual) de un chitarist. Pentru orice detalii, vă rog să mă sunați la nr. 0771351036 sau să îmi scrieți pe adresa mone.ionut@gmail.com
 3. apocapsile

  Cantatul pe scaun si in picioare

  Cu toate astea, nu am auzit plângeri după reprezentațiile filarmonicii, chiar și atunci când solistul presta la pian, stând jos...și nici la concerte de chitară clasică.
 4. Mr Vintage

  Duel 124 - Votare si Comentarii

  Poate liber arbitru... Că-n rest e numai votul.
 5. SKU

  Duel 124 - Votare si Comentarii

  Noroc ca avem arbitru :))
 6. Mr Vintage

  Duel 124 - Votare si Comentarii

  Un al doilea exemplu de fair-play. Și SKU și-a exprimat susținerea față de colegul de la duel. Chapeau!
 7. Seru

  Duel 124 - Votare si Comentarii

  Salut, de fapt e incredibil că mai scrie cineva aici, chiar dacă e vorba de un duel dintr-o altă secțiune a forumului. SKU, felicitări pentru participare și pentru interpretarea plăcută auzului. Kibis44, de asemenea bravo pentru participare dar după cum știi și tu... cred că mai e de lucru, perseverează!
 8. Yesterday
 9. Nicu_Sandru_flute_guitare

  Cantatul pe scaun si in picioare

  Tuturor ! În principiu ar fi ok, imaginea va lăsa de dorit... Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
 10. Nicu_Sandru_flute_guitare

  Caut trupa sau instrumentisti

  Un telefon? Trimis de pe al meu FIG-LX1 folosind Tapatalk
 11. Mr Vintage

  Duel 124 - Votare si Comentarii

  Mi s-a părut incredibil că Martirul Chatului a luat un vot, până când am văzut că i l-a dat Seru. Respect, Seru: fair play! Aviz celorlalți participanți...
 12. Salut, sunt un chitarist rhythm cu o experiență de peste 5 ani și caut membri pentru a forma o trupă de hard rock cu influențe de thrash metal în Oradea. Cei interesați mă pot contacta pe: +40737158618 halasz.zoltan119@gmail.com Aici puteți asculta de asemenea un demo dintr-un alt proiect muzical în care am cântat:
 13. Razvan S.

  Duel 125

  Inca o drama. Aveti pana in 17.06 seara la 23.59 (destul timp, voi fi plecat si eu o perioada asa ca las timp) Spor! Dramatic Rock Ballad Guitar Backing Track Jam in E Minor.mp3
 14. Pentru a reasculta: Seru SKU Kibis44
 15. RavenMozesz

  Basist caut trupa.

  Da, da.
 16. luccio2008

  Basist caut trupa.

  Mai este valabil?
 17. Last week
 18. apocapsile

  Corzile bâzâie după fret-ul 12

  Salut, pune si tu niste poze sa ne lamurim despre ce vorbim aici si da niste detalii: ai folosit aceeasi marca si grosime pe setul care a inlocuit coardele vechi? Teoretic ar trebui sa poti identifica si singur cauza buzz-ului. Reia setup-ul: gatul sa fie drept (tasta 1 si ultima pe aceeasi coarda apasate simultan - foloseste un capo la tasta 1 eventual si vezi sa nu fie decat un spatiu super mic la jumatatea distantei, aproximativ) - daca e lasat pe spate desi nu cred, nu e ok. Daca spatiul e foarte mare, de 1.5-2-3mm, regleaza si tu truss rod-ul sa fie sub 1mm - e posibil ca un set de coarde diferit nu doar ca grosimi dar si ca marca sau model sa modifice semnificativ tensiunea si sa-ti strice setupul facut pentru cele anterioare. Asta masori si faci cu chitara acordata. Cand reglezi la truss rod, pasi mici de tot cu chitara in pozitie verticala! Sensul acelor de ceasornic tensioneaza tija si curbeaza gatul pe spate sau corecteaza curbatul pe fata, invers detensioneaza tija si permite gatului sa se curbeze putin spre fata sau sa fie indreptat din curbat excesiv spre spate prin actiunea naturala a tensiunii date de coarde. Lasa bridge-ul cat sa ai cam 1.5mm la tasta 12 intre fretul de pe mi subtire si coarda si cam 1.7-1.9mm pe mi gros (cu chitara acordata, desigur) si vezi cam cat ai la ultima tasta si la prima cel putin pe mi-uri. Daca le reglezi pe alea sa nu bazaie cu gatul drept si sa fie rezonabil de jos, poti trece la intonat ca in mod normal si restul vor fi ok. Nu stiu ce-i asa de complicat la schimbat coardele pe BIgsby, mie prima data mi-a luat fix cinci minute cu tot cu reacordat. Trebuie doar sa indoi inainte putin capatul care intra pe tzepusa ca sa nu zboare singur si sa mentii tensiunea cu o mana in timp ce ghidezi prin sistem coarda. Daca ai bridge tune-o-matic si ti-a cazut poate la schimbat coardele vezi daca nu cumva l-ai pus la loc pe dos - de unde poate si problemele pe care le ai.
 19. Salut, Am o chitară cu bigsby, am schimbat corzile cu chiu cu vai, prima dată când am schimbat corzile la o chitară cu bigsby și acuma corzile îm bâzâie groaznic după fret-ul 12, de fapt nici nu cântă cât de cât decent, scot un sunet bâzâit și atâta. Nu mai știu ce să mai faci, am umblat la action și tot degeaba...
 20. Caut chitarist solo, sau pianist, sau violonist (are libertate totala sa improvizeze solo-urile si aportul muzical pe tot restul pieselor ) si caut basist (sau contrabasist) pentru un proiect original. Proiectul contine 16 piese si este un show de 2 reprize a cate 40 de minute fiecare. Este un amestec de folk vesel cu blues, bossa nova si pop rock (ballads). Eu fac chitara armonie si interpretez piesele iar prietenul meu Cristi se ocupa de percutie (cajon combo). In cazul gasirii unui basist si chitarist, sau pianist, sau violonist, vom merge pe formula de 4, cu set de tobe. Daca aveti disponibilitatea si timpul necesar pentru a invata 16 piese noi cat mai repede (chiar daca sunteti incepatori) si doriti sa faceti parte dintr-un proiect original, contactati-ma oricand la 0763558197. Pentru un sample de proiect...pe YouTube...Catalin Vasii, Multumesc.
 21. Alexandru Pitac

  Chitare Handmade

  Lacul asta a fost mai bun? Vad ca nu e plina de zgarieturi, asa cum mi-ai dat mie chitara.. Arata foarte bine chitara! Felicitari!
 22. Chitarist si solist vocal cu 20 ani experienta in muzica si concerte caut trupa sau instrumentisti in genul usoara/rock-pop sau disco/bluess.
 23. Roberto2001

  Chitare Handmade

  E terminată: Tranziție lac și ceara de pe gât. O să fac alt string retainer auriu. În afară de asta, aștept să primesc un log făcut la laser pentru headstock. Fret zero.Gâtul are 18 mm la primul fret și 20,5 mm la al 12-lea.
 24. Didi

  Toboșar începător - București

  ............
 25. LivCarlo

  Game Of Thrones Guitar

  Hello Red man,I’m not posting my videos for competition or anything. I’m posting my videos because some students wants to learn a particular song.thats it.and since some of them requested this so I did this. I just want to have students so that’s why I promote my videos it’s my job.i just want to provide food for my family.thats the only job I know.dont worry I will study harder and learn more things so I can be a Better teacher.Thanks
 26. CiocanelBloodyCIocanel

  Diy Acoustic - Tamplarie

 27. UTBDolph

  Les Paul single humbucker facut manual.

  . Salutare! Am ecranat cavitățile cu folie de cupru și am găurit canalele pentru fire. Între timp am aplicat ultimele straturi de lac ușor colorat și urmează șlefuirea finala pentru a elimina aspectul de coaja de portocala cauzat de o problema la pistolul cu care am vopsit.
 28. Salut, sunt un chitarist rhythm cu o experiență de peste 5 ani și caut membri pentru a forma o trupă de hard rock cu influențe de thrash metal în Oradea. Cei interesați mă pot contacta pe: +40737158618 halasz.zoltan119@gmail.com Aici puteți asculta de asemenea un demo dintr-un alt proiect muzical în care am cântat:
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.