www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Hardware și Software pentru muzică, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Căutăm instrumentist, Caut trupă, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Magic Country (Looking for my tree) Thank You for Watching
 3. Yesterday
 4. Cover la varianta extinsa a piesei "Show Me Love" de la t.A.T.u. Ma tineam de ceva vreme sa cant piesa asta, and I'm glad that I've finally managed to get it done. Enjoy (or not)!
 5. Last week
 6. Fac chitară de aproximativ un an, 6 luni cu prof, și un an individual. caut trupa de orice fel cover, jam, metal, să fie oameni deschiși la idei și totul fun, rock on🤟🏽 sunt Lucian și am 18 ani.
 7. Hey bagă nr meu de telefon 0748115381 și hai pe what sup să vorbim sunt tot chitarist.
 8. Salut! Ai fi interesat sa canti intr-o trupa death metal melodic?
 9. Am eu unu nou nouț, de la Mesa 2.20
 10. Salut! Suntem o trupă mai nouă din București, ne numim Sinking In Blood și căutăm vocalist/ă clean (avem vocalist heavy). Cântăm metalcore, compunem piese proprii. Căutăm persoane cu vârsta între 16 și 18/19 ani. Pe insta ne găsiți ca @sinking.in.blood 🤘
 11. Bună, mă numesc Sara si am 14 ani, fac tobe și percuție și caut trupă rock / grunge. Am nevoie de solist, chitarist și basist ÎN BUCUREȘTI!
 12. Salut, caut un tobosar ori un chitarist pt trupa death metal.
 13. Cumpăr chitara bass Harley Benton BZ-7000, varianta cu 7 corzi . Aștept oferte
 14. Earlier
 15. Band members wanted for Heavy/Alternative/Experimental Metal Band in Cluj-Napoca! Drummer. Bassist. Vocalist. Experience is not needed, just a kicking voice and a heart of a Rocker! Call or text at: 0752 352 860 Vlad
 16. Inca o doza de gherle, si de data asta si una de rambling cu niste update-uri pentru subscriberi. Pentru restul, "miezul actiunii" e in primele ~5 minute din video. Enjoy (or not)!
 17. Caut partitura chitara si tobe "Coboara-ma-n rai" - COMA
 18. Salutare oameni buni! Voi pune cateva poze cu ce am reusit sa "adun" de-a lungul timpului. Prima chitara, un Behringer, parte dintr-un set. A doua chitara, Cort X11 (i-am schimbat dozele acu' o vreme, doza din mijloc nu face nimic, e acolo ca sa nu fie gaura) A 3-a, un Dean cumparat de pe thomann (de-a lungul timpului a avut mai multe doze dar in momentul de fata astea sunt). Nr. 4 Ibanez S470 2007 cumparat SH din UK Nr. 5 este o electroacustica Freedom (probabil chinezarie dar pentru mine e ok) Nr. 6 Cort despre care nu stiu mare lucru, cumparat local de la cineva din oras, schimbat pickup switch-ul si cheitele. Nu cunosc anul de fabricatie dar mai caut. Nr. 7 Un Fender Strat 2002 cumparat tot SH (chitara chiar pare a fi cantata), local, vanzatorul mi-a spus ca a apartinut lui Florin Baltaretu si ca apare prin video-urile postate de dansul pe youtube. Nr. 8 ultima achizitie tot un Fender Strat (Player) (tot Mexic made ca si nr. 7) dar de data asta nou. Cam atat in materie de chitare. Va doresc o zi buna in continuare!
 19. Bună! Este vreo problemă dacă am 14 ani?
 20. Melodic guitar solos in Smooth Jazz style
 21. salut. ai compozitii proprii?
 22. Am 17 ani si cant la chitara de 2 ani jumatate genuri precum rock, metal, blues. Vreau sa gasesc niste oameni faini sa cantam coveruri sau piese originale. Nivel intermediar pot canta si leaduri dar nimic foarte tehnic. pentru contact: instagram:tud0r_1
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.