www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Hardware și Software pentru muzică, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Căutăm instrumentist, Caut trupă, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Experimental Guitar Music - The inherent reactions of an inanimate object Regards, Marcus
 3. Last week
 4. Vezi, daca nu s-au rotit nitel potentiometrele, si picioarele sa atingavlemnul din cavitate. Acesta este mazgalit cu o vopsea care face ecranare, astfel este un bun conductor. Eu asta cred ca s-a intamplat. Bafta
 5. Daca nu pare nimic desprins eu zic sa nu reinventezi deocamdata roata. Te-ai uitat sa nu ai vreo punte intre masa si iesire? Ai functie de continuitate pe multimetru, poti testa cu aia. N-ar trebui sa ai pe un wiring OK. Ipoteze: - Rezistentele unde le-ai testat, presupun ca pe contactele de jack? Ce valori ti-au dat? Daca zici ca nu pare sa fie nicio diferenta cand comuti intre doze, m-as uita la comutator. Poate ti-a scapat vreun capat de coarda cand le-ai taiat si face o punte aiurea pe acolo. - Daca nu, poate ai belit ceva la potentiometre daca le-ai strans tare si sunt din alea mai ieftine. Ai strans bine si switch-ul de doze? Ma rog, nu-i mare lucru, iei 4 pot-uri cu filet lung sa intre acolo si refaci, daca te pricepi la cositorit.
 6. Am inteles, mersi mult de raspunsuri, m-am uitat la ele si par in regula firele, am testat si rezistentele la ele (ma rog nu stiu cum sa testez ca lumea dar am incercat sa o iau logic) si nu stiu poate ar trebui sa le relipesc sa fiu sigur?
 7. Asta cu strânsul potențiometrelor ai uitat s-o zici pe chat. E destul de clar atunci. Dacă potențiometrele nu au pe partea cealaltă (în interior) o piuliță pentru contră, e o idee foarte proastă să le strângi doar în exterior.
 8. Salut. De la strânsul potentiometrelor, s-au rotit în corp si s-au subțiat sau rupt firele (sunt multifilare, sau lițate cum se spune).
 9. Salut! Am un epiphone les paul standard din 2010 si dupa ce i am schimbat corzile si am strans putin potentiometrele, atata tot, chitara suna doar clean si pe cel mai distorsionat preset, de parca ar avea volumul la 1/10. Pe ambele doze suna la fel iar pot-urile de ton nu functioneaza in sensul in care nu fac nimic daca le ajustez. Imi stiu chitara si cum suna inainte si sunt 99% sigur ca e de la chitara si ca nu era asa inainte. Am testat 3 amp uri si la fel face si am testat-o si pe doua cabluri diferite. Am luat si multi-metrul si am testat diferite chestii, cablurile, rezistenta, pare in regula dar desi nu ma pricep din ce am observat valorile la doze au aparut mai mici decat pe internet si ma gandesc ca asta indica o lipsa de putere in doze, din nou, nu ma pricep. Ma gandesc sa o duc la un lutier priceput dar poate este totusi cineva aici care ma poate ajuta.
 10. Vă rog să-mi recomandați un lutier în Cluj Napoca pt un Fret Dressing la o chitara electro-acustică. (Atelierul Barbarossa nu mai funcționează deocamdată) Mulțumesc
 11. karpi

  R.I.P. Rodion Rosca

  O alta mare pierdere ! Odihneasca-se in pace! Piasa care se mai difuza la radio " Rodion GA - Stele si lumini
 12. Inca o chitara izolata, de data asta la "Parasite Eve" de la Bring Me The Horizon, la care am facut cover anul trecut. Enjoy (or not)!
 13. Aaaand here's one more: "Parasite Eve" de la Bring Me The Horizon. Enjoy (or not)!
 14. Mai bine mergi la cineva sa iti faca din os. Ideea e ca si daca iei unul gata facut din magazin, o sa aiba nevoie de ajustari, inclusiv adancimea sloturilor.
 15. Pragus chitara bass 42 mm (magazinulrapsodia.ro) incearca aici, sau poate la MC music din bucuresti: Graphtech Tusq XL Jazz - Pragus chitara bas ▷ MCMUSIC
 16. The miraculous effect of GraphTech's Tune-O-Matic Resomax Bridge on my new Tokai ES-335 The guitar is new and I had the idea of changing its original bridge for one of GraphTech Resomax https://graphtech.com/collections/resomax-bridges-tune-o-matic and the sound result and its great increase in Sustain seemed to me something amazing - Guitar sounds through Boss GT-1000 Regards, Marcus
 17. No bracing. Toata bucata unde e bridgeul e lasata acolo. La fel si un perete unde e doza de neck (for looks si ca sa fie mai mult lemn la neck joint). Restu e facut copaie cu bench drill. Am lasat lasat 'spatele' la un cm ca are contur pe spate. Are bridge normal nu activeaza topul si topul nu are nicio tensiune, deci nu are nimic cu acustica asa ca nu e nevoie de bracing. Daca ii pui bridge floating sau pinless atunci e nevoie de un bracing, un X fara extra bracing pus si la nimereala e de ajuns.
 18. Holding hands in the rain - Funk Smooth Jazz Regards, Marcus
 19. Pffff, tare as fi vrut sa vad cum arata bracingul la tele ! Spor sa ai!
 20. Daca vrei ceva sludge, stoner, doom, groove gen down, Superjoint ritual, Eyehategod, 0737364060 suna ma sau da mi mesaj
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.