www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Hardware și Software pentru muzică, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Căutăm instrumentist, Caut trupă, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Pe vremuri dădusem peste Guitar Scales Method. Poate îți e de folos! http://www.guitarscalesmethod.com/
 3. Si ete si chitara izolata, cu acelasi monstru de Schecter, evident . Enjoy (or not)!
 4. Gata cu vechiturile for now, asta e de la coverul pe care l-am postat luni. Enjoy (or not)!
 5. Yesterday
 6. Magic Sunset - Romantic Smooth Jazz Regards, Marcus
 7. Salut Trupa Forever Young din Cluj Napoca cautam clapar.Suntem o trupa tribute muzicii anilor 80 si nu numai.Nu tinem neaparat sa fii un superclapar folosim si trackuri Pt mai multe detalii pentru cei interesati-0730617604 Acceptam binenteles si fete iar daca se poate si backvocals cu atit mai bine. https://www.facebook.com/foreveryoung80sband
 8. Vind inear Shure SE535-CL Pret 800 ron https://www.thomann.de/ro/shure_se535_cl.htm
 9. Last week
 10. Making music with the 4 pentatonic positions of C Regards, Marcus
 11. @FiveseveN What an f-hole, tare chestia. @corM Eu zic că nu de alt logo e nevoie în primul rând acolo, cel puțin la electrice. Modelele pe care le oferă sunt și oricum nu pot concura cu piața de chinezării. Cred că la electrice singura șansă ar fi fost să aibă câteva modele de bază ca lumea de tot peste care să poți face comandă personalizată și să ai calitate acolo nu vorbe. Un logo mai simplu și mai fresh poate să plece ușor de la o idee de genul (nu neapărat așa de complicat sau naiv, dar important e să fie doar simbol vizual). Fără scris explicit ce e. Poate chiar ar fi spre bine dacă ar băga un restart.
 12. Caut trupa de heavy metal(groove, sludge, stoner, hardcore punk). Influente: Pantera, Superjoint, Eyehategod, Exodus, Down... Nr de telefon: 0737364060 raspund oricand Varsta: 20 de ani ;
 13. Multumim de postare! Ideea este ok, totusi se poate imbunatati fontul si H-ul ...
 14. Inca una cu monstrul asta de Schecter. Enjoy (or not)!
 15. Salutare, am terminat recent de construit aceasta chitara, cum vi se pare? Multumesc
 16. Ia Fender, Ibanez este 2 clase sub (ma refer strict la cele 2 chitari de mai sus)
 17. Not my best work, mi-a pierit și mie elanul după interacțiunea de mai sus.
 18. Am luat chitara asta cu mine in Marea Britanie sa-mi tina de urat. De abia am putut sa lucrez la ea in ultima luna, sunt prins pe mai multe planuri :) Ce arunca lumea la gunoi :)
 19. Interesant, nu stiam asta, asa este la noi ... Cand e vorba de bani ... mai bine gratis ... Si cum a iesit logo-ul? Asa de curiozitate ...
 20. Legenda spune că acum 12 ani un tânăr designer și-a luat licența pe tema asta. Cu logo, simbolistică, un pic de strategie/positioning și toate cele. Când a auzit nea' Nicu că rebrandingul e pe bani i s-a curmat interesul, așa că a rămas un efort academic.
 21. Buna ziua! Sunt incepator si doresc sa achizitionez o chitara acustica pana in suma de 600 de lei. Ce model imi puteti recomanda excluzand posibilitatea de a merge in magazin sa testez. Eu m-am oprit la acestea doua: 1. Fender CD-60 2. Ibanez V50NJP Care este mai ok sau daca am o alternativa mai buna la acest pret? Multumesc!
 22. The soft light of your eyes - Romantic smooth jazz - Music and guitar playing by Marcus Nalgaber Best regards, Marcus Nalgaber
 23. Inca o idee de logo, daca aveti si voi, de ce sa nu le postati aici?
 24. Apropo de Headstock si de redesign, am facut o mica incercare de a redesena un logo pentru Hora. Daca aveti alte idei, poate convingem Hora sa schimbe logo-ul actual invechit si inestetic.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.