www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Toni's Corner, Cyfer's Corner, Hardware si Software pentru muzica, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Cãutãm instrumentist, Caut trupã, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Razvan S.

  Duel 119 - Inscrieri

  One week left, cmon!
 3. miki

  Diy Sandblasted strat

  spray Baufix superlucios(lac)spray mat negru (grund)bait de lemn(albastru)
 4. Roberto2001

  Diy Sandblasted strat

  Arată bine, s-a accentuat vopseaua dată. Ce lac folosești? Și cu ce aplici straturile?
 5. miki

  Diy Sandblasted strat

  a mai primit 4 straturi de lac,las cateva zile,o saptamana,retusez unde nu-mi place,mai primeste 1-2 straturi,mai vedem cum arata
 6. iulia_i

  my stuff

  inca cateva piese originale https://madjomomma.bandcamp.com/track/fool-no-more https://madjomomma.bandcamp.com/track/save-you si cateva adunate de la concerte: si inca una (de acasa )
 7. mike_KidLazy

  <Mike_Kidlazy>

  Am ascultat mai demult albumul "The Paradigm Shift", si nu m-a impresionat prea tare. Acum cateva saptamani insa, am dat accidental peste piesa asta, care chit ca seamana un pic la beat cu "When You're Not There" de pe "The Serenity Of Suffering" (sau cel putin asa mi se pare mie), nu e o piesa rea deloc. I actually like it quite a lot. Asa ca i-am tras un cover. Acuma, cat inca mai pot. Enjoy (or not)!
 8. Yesterday
 9. Cumpar chitara Manuel Rodriguez caballero c10 cutaway. Astept raspuns
 10. Salutare. am primit asta intr-un newsletter de la REVERB.com sper sa fie suficient de interesanta lectura https://reverb.com/news/ruokangas-introduces-the-valvebucker-the-first-ever-tube-driven-electric-guitar-pickup
 11. guitarhead

  Diy Sandblasted strat

  " perloid alb/negru ca marmura ".. yeah, that! :)
 12. Last week
 13. miki

  Diy Sandblasted strat

  sondaj de opinie,sfaturi,preferinte:pickguard de ce culoare sa montez?negru,alb,perloid alb sau albastru(???)mai am un perloid alb/negru ca marmura
 14. miki

  Diy Sandblasted strat

  am mai mesterit un pic:slefuit grund-ul,baituit cu albastru(aproape)maine incep lacuirea
 15. livakero

  Potentiometru Dublu

  https://www.mrjackguitars.com/concentric-250k-500k-solid-shaft-potentiometer amândouă-s logaritmice, type a (audio), pentru volum şi ton. " We prefer Audio Taper Pots for Volume and Tone, but you can always experiment! ", citat din https://www.fralinpickups.com/2017/03/03/volume-tone-pots-101/ schimbarea potcoavei rezistive nu-i chiar simplă, prinsă-n capse fiind ea. dacă ţii morţiş, inarmează-te cu 1 burghiu pentru metale având diametrul egal cu cel exterior al capselor; uşurel, învârţi până coroana capsei dispare sub formă de şpan. nu apăsa. ai de scos 6 capse. după ce schimbi potcoava, cea nouă poate fi fixată chiar cu vechile capse, plus ceva superglue. încearcă operaţia pe un pot de sacrificiu. spor la treabă!
 16. dani_rosu5

  Potentiometru Dublu

  Vince,nu cred ca o sa gasesti asa ceva stock, cel putin eu nu am vazut niciodata :( o optiune cam meh e sa il desfaci si sa schimbi una din piste cu ce ai tu nevoie, din alt potentiometru; Daca as fi in locul tau, as merge la ambele ori pe logaritmic ori pe linear ; din cauza ca unul e de volum, iti recomand sa iei logaritmic
 17. marcianpetrescu

  Potentiometru Dublu

  vezi ca mai sunt si alte modele acolo... si de la alte firme nu am nici un deal cu firma asta... o recomand pentru ca e din Germania... este in UE si nu sunt taxe vamale... bafta
 18. Marcus Nalgaber

  Six Copper Flowers

 19. Marcus Nalgaber

  Sokamas

 20. Vince Windrider

  Potentiometru Dublu

  pai nu e ce am eu nevoie. am nevoie sa fie jumate logaritmic si jumate liniar.
 21. tibimosby

  Diy Sandblasted strat

  arata promitator. am un behringer strat, as face o schimbare de culoare, dar inca nu ma incumet
 22. vektor

  Diy Sandblasted strat

  Mie imi place cum arata asa - Reminds me of this one:
 23. miki

  Diy Sandblasted strat

  scap,daaa cum sa nu?stratul negru e "grund"dupa ce se usca,dispare partial,vine un strat albastru transparent,lac probabil nitro.
 24. picnic

  Diy Sandblasted strat

  Foarte tare! Dacă tot ai ajuns in faza asta scăpa și de folia alimentara, strica imaginea și nici nu ecraneaza foarte bine.
 25. vektor

  Diy Sandblasted strat

  Pretty. What's the finish ?
 26. miki

  Diy Sandblasted strat

  am inceput un project de chitara mai speciala, unicat,interesant.am cumparat un Fender Strat MIM din 1998 in stare perfecta,corpul fac "sandblasted",schimb tot ce .......se poate in mai bun,componente de calitate,electronica am cumparat deja:set prewired EMG DG-20 Pickup(David Gilmour set) dupa aproape o zii,stau asa: pe parcurs mai revin cu poze,e mult de lucru,adun componentele ce vreau sa montez.
 27. Liviu.Pop

  Bancuri

  - Şi dacă nu mi se deschide paraşuta principală şi nici cea de rezervă, cât timp voi zbura până la pământ? - Tot restul vieţii!
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.