Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Toni's Corner, Cyfer's Corner, Hardware si Software pentru muzica, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Cãutãm instrumentist, Caut trupã, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Tobosar, caut trupa [CLUJ]

  Anunt pentru un prieten: Tobosar, 19 ani, caut trupa sau oameni cu care sa formez o trupa in Cluj. Bat la tobe de aproximativ 4 ani si mi-ar place sa cant ceva in sfera alternative rock, alternative metal, reggae, jazz sau funk. Am scule si folosesc si pedala dubla. Cateva video-uri (sper ca se pot vedea toate): https://www.youtube.com/watch?v=eLwGqBDFgSY https://www.facebook.com/gubernicu.radu/videos/t.100005668004585/1041106692612390/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/442989485899981/?type=2&theater https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu/videos/vb.100005668004585/499351510263778/?type=2&theater Mai multe detalii la telefon sau fb (mai jos). Contact: 0742 410 255 FB: https://www.facebook.com/malinstefan.vacariu
 3. Yesterday
 4. RIP Malcolm Young

  Să bată clopotele !
 5. RIP Malcolm Young

  http://www.rollingstone.com/music/news/malcolm-young-acdc-guitarist-and-co-founder-dead-at-64-w512164
 6. Boss Katana mini

  Am luat si eu o piticanie din-asta, suna foarte bine, dupa parerea mea e super pentru acasa si pentru mini jam-uri.
 7. Last week
 8. Ce Muzicuta Sa Achizitionez ?

  Salut domnu Marcian. Am și eu o întrebare. Vreau sa îmi achiziționez o muzicuta cromatica și stau între una cu 12 sau 14 gauri. Marca o știu deja, vreau un suzuki scx, dar nu știu cu câte gauri. Inițial vroiam sa imi i-au cu 16, modelul scx 64 dar am înțeles ca ar fi cam mare, pt un începător într-ale cromaticii. Vreau sa îmi spuneți ce părere aveți, care e mai potrivita, cu 12, modelul mai mic, sau cu 14 gauri, și care e diferența între ele? Doar de octave? Cea cu 14 are o jumătate de octava mai mult, adică sunetele mai joase? Menționez ca muzicuta diatonica o mânuiește foarte bine, am participat la niște spectacole când eram mai mic, cant la ea de la vârsta de 7-8 ani, de o perioada nu am mai cantat, dar acum vreau sa îmi i-au una mai profii. Va rog dați-mi un sfat, 12 sau 14 gauri? Mulțumesc Cant de la 7, 8 ani cam de când eram pe clasa a 2-a, iar acum am 34 ani Salut domnu Marcian. Am și eu o întrebare. Vreau sa îmi achiziționez o muzicuta cromatica și stau între una cu 12 sau 14 gauri. Marca o știu deja, vreau un suzuki scx, dar nu știu cu câte gauri. Inițial vroiam sa imi i-au cu 16, modelul scx 64 dar am înțeles ca ar fi cam mare, pt un începător într-ale cromaticii. Vreau sa îmi spuneți ce părere aveți, care e mai potrivita, cu 12, modelul mai mic, sau cu 14 gauri, și care e diferența între ele? Doar de octave? Cea cu 14 are o jumătate de octava mai mult, adică sunetele mai joase? Menționez ca muzicuta diatonica o mânuiește foarte bine, am participat la niște spectacole când eram mai mic, cant la ea de la vârsta de 7-8 ani, de o perioada nu am mai cantat, dar acum vreau sa îmi i-au una mai profii. Va rog dați-mi un sfat, 12 sau 14 gauri? Mulțumesc Cant de la 7, 8 ani cam de când eram pe clasa a 2-a, iar acum am 34 ani
 9. Head Hibrid, Low Budget

  Multam.
 10. Montat Capace Doze Humbucker => Sunet Groaznic.

  Foarte educativ subiectul, pot să zic că mi-a prins bine lectura fiindcă am niște doze de 'ceruit'. Mulțumesc pentru informații
 11. Head Hibrid, Low Budget

  Mnoah, asta e. Făcut dintr-un kit. Nu mai am nimic de la el. Nu l-am mai scos de la loc că pe partea ai'laltă e prins altceva în aceleași șuruburi și e chin să le pun încă o dată.
 12. Trupa de covers pop/jazz, formata din liceeni din Bucuresti, cautam instrumentisti de nivel avansat, (chitara, bass, tobe). Cerinte: seriozitate, diponibilitate pentru o repetitie pe saptamana (sambata), studiu individual intre repetitii. https://www.facebook.com/trupaiLove/ Relatii la telefon: 0735 918 330.
 13. Head Hibrid, Low Budget

  Excelent, multam!
 14. Head Hibrid, Low Budget

  Pfff, habar n-am. Am finalu' de câțiva ani. Pot eventual sa ii fac o poză dacă te ajută cu ceva. Nu mai știu nimic de schemă.
 15. Head Hibrid, Low Budget

  Ce schema ai folosit pt. final? Intreb deoarece am vazut ca unele valori difera, in functie de schema.
 16. doze fender 57 62

  vind doze fender 5762 cu pikuard complet la pretul de 450 tel 0722790217
 17. Tube Amp Reloaded

  O sa pun schema cat de curand, cea facuta in Eagle e greu de urmarit. Valorile pieselor sunt identice cu JCM800, insa folosesc o singura intrare si comutarea se face cu relee. Problema mea cea mai mare (si cea mai importanta lectie trasa din prima constructie) a fost carcasa, care a fost proiectata inainte si fara cap. Practic constructia am facut-o in functie de carcasa si nu invers cum ar fi normal. Astfel nu am avut loc de soc si nu am putut adauga inca un pot pentru canalul de clean. Mod-urile le-am facut deoarece aveam gaurile in carcasa si traful de iesire avea prize pentru liniar/ultraliniar. Una peste alta, a iesit un amp mic (latimea ii un pic mai mare decat un pachet de tigari lung) care, pentru un practice amp, ii ok. Cu un TS-808 in fata pe canalul de drive suna suparat, la fel cu un Diezel VH-4 pe clean. O sa pun cat de curand si niste sample-uri.
 18. Rebel's

 19. Salut. Am 30 de ani, sunt din Bucuresti si cant de pe la 16 ani la chitara si voce cu mici pauze. Am mai cantat in formatii de coveruri. Genul meu e rock-ul. Astept mesaje. Multumesc.
 20. Tremolo String Block Insert

  Ok! Pare că sunt compatibile. Mai caut. Mulțumesc frumos!
 21. Tremolo String Block Insert

  pe net pozele sunt la fel, teoretic ar merge. cel mai sigur masoara un block intreg si apoi cauta dimensiunile la cele Schaller. pe ebay este un anunt cu piese allparts, piese care sunt pentru FR sau Schaller https://www.ebay.com/p/Allparts-Bridge-Saddle-Block-Inserts-for-Floyd-Rose-or-Schaller-Tremolo-Black/2256095849 aici sunt si dimensiuni https://www.soundcreation.ro/tremolo-si-accesorii-cid584/kts-titan-insert-fr-id21117.html
 22. Salut! Un prieten m-a rugat sa îi rezolv o chitara. Chitara are un Floyd Rose Special și din păcate îi lipsesc o parte din block insert-uri. După o dimineață de căutări pe net, am găsit un magazin în România care vinde block insert-uri Schaller. Întrebare: Pentru Floyd Rose Special sunt compatibile Block insert-urile de la Floyd Rose Schaller? Aveți alte idei de unde pot cumpăra piesele de schimb? Să mă duc la guitar shop să întreb acolo? Mulțumesc frumos și zi faină!
 23. Probleme Cu Noul Rgc 3.0

  Salutare, in permanenta am probleme cu autentificarea. Daca ma conectez prin Facebook totul este ok, daca incerc sa ma conectez normal, mi se solicita mereu sa resetez parola. Este destul de deranjant. Multumesc
 24. CITES: Si-a inregistrat cineva instrumentul?

  Eu tot raman la ideia ca este o exagerare din partea autoritatilor (astia din UK si mai cretini). Dealerul teoretic este primul cumparator, iar cel care cumpara din magazin este al doilea proprietar. Daca se poate stabilii data de fabricatie a chitarii, de ce se insista prezentarea unor documente pentru tot lantul de proprietari ? Deci din punctul meu de vedere tot o vanatoare de vrajitoare ramane. La fel ca lupta impotriva coruptiei de la noi.
 25. CITES: Si-a inregistrat cineva instrumentul?

  ! http://www.mylespaul.com/threads/ups-and-cites-trouble.400822/
 1. Load more activity