www.rgc.ro Web analytics

Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

Activitate

Showing topics in Pentru începători, Cantatul la chitara, Teorie si compoziţie, Despre chitară, DIY & Minitehnicus, Discutii despre echipament, DIY & Minitehnicus, Bass, Recenzii de scule, Chitare, Amplificatoare, Efecte, Pedale, Preamplificatoare, Doze, Altele, Hardware si Software pentru muzica, Duelul chitariștilor, Înregistrările noastre, Jam-uri, Trupe, Arhiva Duelului, ...Open Stage, Cãutãm instrumentist, Caut trupã, Voce, Alte instrumente, Tabulaturi în lucru, Cereri de tabulaturi, Arhiva de tabulaturi, Știri, Cafenea, English Forum and Forum Feedback posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. 4 solos - 4 jams - 4 moments Jazz Rock - Thundarek - Original Music and Guitar Playing by Marcus Nalgaber - Bohemian Guitar Café https://www.youtube.com/watch?v=qcXq04mN1Xo Gipsy Jazz - Shadows - Original Music and Guitar Playing by Marcus Nalgaber - Bohemian Guitar Café https://www.youtube.com/watch?v=26VXvO4M-VE Brazilian Jazz - Twoll - Original Music and Guitar Playing by Marcus Nalgaber - Bohemian Guitar Café https://www.youtube.com/watch?v=IdB24cs9Gpc Sadness Ballad - Sunsets - Original Music and Guitar Playing by Marcus Nalgaber - Bohemian Café https://www.youtube.com/watch?v=8NewaaR_aOs
 3. Yesterday
 4. Salutari, Am o problema. Nu ma pot loga pe contul meu main, cel numit @Gungnir. Acesta a fost creat cu contul de facebook, care la randul lui a fost creat cu un cont de yahoo la care nu mai am acces de aproape 10 ani, deci schimbarea parolei nu e o optiune. In momentul in care incerc sa ma loghez cu facebookul, imi apare prompt-ul ca a fost o problema, sa incerc mai tarziu. Ce este de facut in acest caz? Cum mi-as putea recupera contul? @Cosu, dau tag in caz ca este relevant pentru ce faci si ma poti ajuta direct, dar rog oricare dintre admini/moderatori sa arunce un ochi. Multumesc anticipat!
 5. Caving - With my voice in your ears Be safe! I'm sad I am sad i hear you talking but i don't listen to you I get lost in the corners and drawers of the dark of yourself when pronouncing her name I'm sad I am sad i hear you talking but i don't listen to you I get lost in the corners and drawers of the dark of yourself when pronouncing her name I'm sad I am sad and when you ask me what you already know a strange vertigo opens in my belly throwing me into a void that doesn't exist throwing me into a void that doesn't exist When You insist you insist you insist I give up and open my mouth to let the hate that rides me out Caving caving caving with my voice in your ears seing that you are still the shadow of the man that you were caving caving caving
 6. Al 2-lea backing track este solo-ul lui Steve Vai pe piesa de la Whitesnake "Now You're Gone" la care din nou, nu am gasit niciun backing track valabil pe YouTube. Asa ca i-am facut eu unul.
 7. Last week
 8. Bună Mara! Ai vrea să încerci ceva mai experimental? Avem nevoie de un timbru de voce feminin.
 9. Salutari! De curand am inceput sa fac backing track-uri pentru diverse solo-uri de chitara. Am observat ca pe youtube sunt foarte multe ce au o calitate de sunet mai proasta sau nu sunt respectate acordurile. Asa ca, pe canalul meu de YouTube voi posta ce lucrez si va tin la curent si pe forum. Primul backing track este de la piesa celor de la STEELHEART si se intituleaza "She's Gone". Un solo foarte drag mie pe care l-am studiat mai demult, dar, la care nu i-am gasit un backing track niciodata. Asa ca l-am facut eu si vi-l pun la dispozitie. Cheers!
 10. Café Music & Coffee Music - The shy smile of hope - Lounge Music & Relaxing Music - Marcus Nalgaber Regards, Marcus
 11. Salutare! Da, am ceva înregistrări. Dă-mi un ping pe whatsapp, îți trimit.
 12. Mediterranean Mornings Café Music Coffee Music Smooth Jazz Guitar Sensual Fusion Music Regards, Marcus Nalgaber
 13. Salut tuturor Doua intrebari pentru cei mai experimentati decat mine. Care credeti ca ar fi corzile cele mai indicate pentru o Hora SM20, si care este distanta optima intre corzi si grif? Multumesc.
 14. Mi-am zis sa studiez ce poate acest mixer dar nu am rabdare si timp a trecut timpul si am vazut azi intre altele ca am PDF-ul cu X32..... intrebarea este : cate efecte are acest mixer , cate " insert effect" si cate "send-return" ? |Din ce am citit are vre-o 8 efecte care par "send-return " deci ar veni ceva comun ptr toate canalele nu poti sa ai o setare de chorus ptr un canal si alta setare ptr. un alt canal ...si tot asa cu toate . Deci ar ramane efectele "insert" ...cate sunt ? Ptr RECORDING In Zoom R-8 am efecte insert - distorsiuni doar pentru un singur canal , in stereo sunt doar ptr voce si orga . Send return ( comun) toate canalele au reverb /chorus , EQ Doar R16 are pe fiecare canal ..compresor ,reverb /chorus , EQ R24 -are parca pe patru canale efecte proprii separate cred ca toate cele trei au efecte ptr instrument ( chitara , bass ( mono ) doar pe un singur canal .. Ptr. Mixing ./.playback / efectele insert se pot atribui unui singur canal sau pe doua canale cele stereo . Ptr Masterizare ..Algoritmuri de masterizare -stereo pe canalul Master ..dar poti atribui pe orice alte doua perechi de canal algoritmul de master , chiar si pe intrare ptr recording . Dacaa vrei sa folosesti efecte pe mai multe canale trebuie sa faci "downmix" ce rezulta un fisier stereo sau sa faci o copie cu efecte in plus pe un canal liber acesta poate sa fie si mono . La utilizarea ca "Midi Interface " nu functioneaza mixerul este doar o platforma de " butoane " utilizabila sa comanzi DAW-ul . Ca si PC audio interface poti folosi efectele direct ca si fara PC ...apoi in DAW faci restul . Nici nu stiu daca efectele functioneaza cu " routing " din DAW , am avut un mixer Alesis USB 16 ce precis putea dar nu avea rostcand in DAW am VST-uri mult mai performante si mult mai multe ptr fiecare track .Am incercat acum vre-o 10 ani doar sa vad cum este cu " zero latency " era OK dar nu avea rost . X32 pare un mixer mult mai avansat .complex doar trebuie dibuit din user manual cate efecte separate are ..cate chorus , cate delay , cate phaser , filtre etc etc numai daca are multe din fiecare poti folosi direct pe fiecare canal efecte separate . Dar cred ca este un mixer de "teren " ptr imixat trupa live , si nu ptr de ex. mixat muzica electronica cu multe canale si cu multe efecte separat pe fiecare canal .Nu am vazut nici algoritm de masterizare dar poate am "sarit " faza (?") Oricum tragi trackurile din mixer in PC si le prelucrezi postrecording in DAW cea ce este de recomandat ..adica sa ai captarea corecta "raw" ce apoi sa formezi /mixezi dupa cum vrei in DAW .
 15. @SKU Bă, nu mi se pare neapărat grozav rezultatul, dar dacă tot e pandemie, why not zombie threads as well? În amintirea unui an mai bun, mai prosper decât 2020.
 16. OP din 2006 va fi super impresionat de rezultat
 17. Earlier
 18. @apocapsile Suna foarte bine, ăsta e adevărul. Cumva, astea mai grele au „vână”. Însă, la un custom, problema cu greutatea e amplificată și de faptul că are dublu binding, ceea ce o face mai colțuroasă și mai greu de suportat pe picior. @SKU Modelul pe care l-am avut era făcut de diviziunea normală de la Gibson. De fapt, modelul se numește Gibson Les Paul Custom. Modelele Custom Shop sunt cele Reissue. Cum e Jenny a mea - model Custom Shop1958 Reissue. Abia astea au lemnele selectate, vin fără găuri în ele și au long tenon. Modelele Custom simple (cele mai noi sunt totuși făcute de diviza Custom Shop) au weight relief (9 găuri - dar lemnele nu sunt selectate și au de obicei greutate mai mare - 4.5kg cel puțin), short tenon și dublu binding. My geek side nu s-a putut abține!
 19. Black & White 100% custom pickups - Custom preamp
 20. 4.9kg bine ca ai scapat de ea. Mai era si Custom Shop care ar trebui sa fie sub 4kg
 21. Cool story, bro. Mda, la mine cea mai grea cobză ever o avut 4,5 kg (da' și suna pe măsură). Semi-rupea piciorul, într-adevăr. Să le strunești sănătos, foarte mișto aia albastră, denim, așa, Marlboro Country and whatnot PS - Dar astea de 5-6-7 kile merită ținute pentru când colonizăm Luna.
 22. Dupa ce m-am prostit cu coveruri mai mult off-topic, revin in forta cu the usual "noize". Hai sa dam cu niste creieri de pereti! Enjoy (or not)!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.