www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bassplayer

Active Members
 • Posts

  130
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Altfel, Detest, Podul de lemn, Doar Atat, Focuri, The Patrocles, Lunatic
 • Gear
  Basuri, pedale si amp-uri.

Recent Profile Visitors

6375 profile views

bassplayer's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well Rare
 • Week One Done

Recent Badges

13

Reputation

 1. Depinde de ce doze ai....din cate stiu la active trebuie de 100kOhm, iar la pasive 250 sau 500kohm, functie de output-ul dozei. Cred ca si la active e o toleranta, dar eu asa am pus si sunt foarte multumit (MEC active soapbars). Si nu merg orice potentiometre (din punct de vedere al calitatii), ar trebui luate de pe un site specializat in instrumente. Stiu ca e postul vechi dar nu a raspuns nimeni la obiect, la intrebarea omului.
 2. Dupa 10 noiembrie voi fi permanent in Bucuresti. Voi locui in apropriere de Flaros, stiu ca sunt multe sali de repetitii acolo. Ma gasiti si pe FB sub numele de Florin Remus.
 3. Salut, Ma numesc Florin Buga si caut un proiect permanent in Bucuresti. Am 48 ani, am prestat in diverse formule cu influente rock, metal, etno, folk, jazz, etc. As dori o trupa care sa nu se rezume doar la activitate de sala, sunt interesat de prestatii live. Mai jos aveti doua link-uri cu proiecte total diferite, ar mai fi cateva dar nu au trecut testul timpului si nu am inregistrari cat de cat OK. mail: florin.buga@hotmail.com telefon: 0720 711 779
 4. Cateva detalii in plus: Varsta minima 30 ani, cu prioritati clarificate in propriul caput. Look decent si ingrijit. Skill in pas cu varsta. Contact: Florin 0720 711 779.
 5. Salut, Stiu ca e ca pescuitul in cada, dar incerc. Chitarist si bassist cu experienta, cautam tobar metalar si frontman asisderea la Slobozia. Daca ne intelegem, posibil sa dezvoltam si alte proiecte, gen evenimente & so on. Contact aici in privat. Respect, FB
 6. Salut, As vrea sa il vad. Cum nu s-a dat pana acum, in mai e posibil sa il pot include in buget
 7. bassplayer

  4 Sau 5 Corzi

  Legat de numarul de corzi, am avut o perioada cand am cantat pe doua bassuri cu 4 corzi, acordate diferit (BEAD si DADG) - metal cu elemente de progresiv. BEAD m-a scutit de carat un cinciar dupa mine, nu prea aveam ca cauta pe coarda Sol asa ca am renuntat la ea. Ambele bassuri aveau scala de 35". Acum am predat stafeta juniorului si i-am dat unul dintre cele doua basuri (LTD F204 FM) alaturi de un Sire V3 cu 5 corzi. Motivul pentru care i-am dat un bass in 5 corzi cu string spacing mare (18mm) este ca ii corecteaza pozitia mainii stangi fara sa constientizeze, datorita latimii. Acum am doua 5-are, unul cu scala de 35" si unul cu 34" (Lakland Skyline 55 01 si Yamaha BB G5A), precum si un patrar cu scala de 35" (LTD F4 NS), acordadat DADG. Mai am un patrar acoustic, care e fun de folosit acasa, cand nu am chef sa ma intep in placa de sunet sau in amp. Caut si un patrar simplu mai clasic, cred ca daca gasesc un jazzbass corect il achizitionez mai spre vara, poate se mai lamureste mizeria asta de pandemie.
 8. Bassurile cu preamp si eq on board au de cele mai multe ori doze pasive, bateria e mancata de preamp & eq.La dozele MEC, cele pasive au inscrisul cu argintiu, iar cele active cu auriu. Cu siguranta se va modifica sunetul, din punctul meu de vedere se curata, pre-urile onboard nu sunt cele mai calitative la instrumentele de entry si middle range. Gasesti diagrame de jazzbass online, Corvette-ul este o copie de jazzbass din punctul de vedere al pozitiei dozelor. Google "wiring diagram jazzbass", sau alt model care te intereseaza.
 9. Salut, Daca scrisul pe doza MEC este de culoare argintie, atunci e pasiva. Daca te deranjeaza bateria, poti inlocui preamp-ul cu un circuit pasiv de corectie (vol-vol-ton-ton, vol-vol-ton, vol-swich-ton, etc)
 10. Cred ca investesc intr-un gat de jazzbass cum trebuie, exista replacement neck si pe Thomann... https://www.thomann.de/ro/fender_neck_std_series_j_bass_pf.htm
 11. Sorry, am crezut ca vinzi si eu caut un gat de jazzbass.
 12. Salut, Incep un proiect nou, un Frenkenfender Pwhatever Caut un gat de jazzbass, in stare foarte buna (Fender MIA, MIM, Squier, etc)...de preferat lefthanded....ar fi interesant cu reversed Headstock Astept si pareri...cu sosete sau fara?
 13. Salut, Caut proiect in zona Ploiesti. Hoit batran, pot acoperi mai multe genuri, prefer metal, eventual trupa cu un singur chitarist. Uneltele sunt trecute la profil, si o mostra de anul asta, live, mai jos.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.