www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Posts

  1115
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Radu Burcea last won the day on August 20 2020

Radu Burcea had the most liked content!

About Radu Burcea

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  EYEDROPS; Sticks and stones/ ex. THE PUTREDS
 • Gear
  Guild Polara
  GIbson Les Paul Studio
  Fender Strat HSS
  Fender 51 Nocaster Black, cu SD Phat Cat la neck
  Takamine EF360S-TT

  Fulltone Supa-Trem Jr,
  MXR Custom Badass Distortion '78,
  Boss OD-3,
  Harmonic Percolator fuzz,
  Boss DD3 modded,
  Way Huge Echo Puss,
  Wampler Mini Faux Spring Reverb,
  MXR 10 Band EQ,
  Vox Clyde Mccoy Wah,
  MXR Analog chorus,
  EHX Pog2,
  Korg Pitchblack Custom
  Mooer Radar

  Vox AC30H
  Custom made cabinet - Alnico Gold + Creamback 75
  Marshall JCM900 MK3 '91 - Model 2500
  412 Custom Cabinet - G12T-75 + Vintage 30

Recent Profile Visitors

23055 profile views

Radu Burcea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

259

Reputation

 1. De un an in marea majoritate a timpului folosesc doar chitara asta cu 10-52 si sunt ca noi. S-au matuit de la palm mute, dar asta e firesc
 2. La mine se intampla sa pice pe tuner octavele unde trebuie. Chitara prin constructia ei nu o sa fie niciodata intonata perfect peste tot, dar nu am patit sa imi sune prost acordurile dupa fretul 12.
 3. Am obtinut rezultate super bune cu astea. Fara e o solutie de compromis, cum a zis vektor.
 4. Am cumpărat cabinetul (Harley Benton G212) pe 16 August pentru a-l modifica și a instala alte difuzoare în el. Nu le-am cântat nici măcar un minut, din clipurile de pe YouTube sunt mai mult decât decente și pot face minuni într-un combo cu difuzoare de proastă calitate sau dacă vreți să vă construiți propria boxă de chitară. Au 16 omh și 100 W/ bucata și pot fi vândute și individual. Le pot trimite pe cheltuiala cumpărătorului oriunde, ambalate bine in cutii de la Celestion. 100 de lei BUCATA, 200 împreună, situație în care primiți și mufele cu plăcuța de metal din spate.
 5. Gât Fender Stratocaster, taste noi nouțe (îți faci freza în ele la propriu), a avut inițial Floyd și a fost convertit la nut de os de către Dl. Eugen Crețu. Fața headstockului a fost relăcuită cu nitro. Radius 12”, la bază Squier series (made in USA, crafted in Mexico - imbusul de la truss rod este mic, nu se potrivește cel mare de mexicane). Pentru orice detalii suplimentare sau fotografii vă stau la dispoziție. Chitara a avut de-a lungul timpului mai multe tipuri de cheite, ultima configuratie a fost cea de cheite locking Fender. Pot face găurile pentru orice fel de cheite aveți nevoie, astfel încât să fie plung and play.
 6. Am eu, dacă nu te grăbești tare. Am cabinetul in alt oraș, pot scoate difuzorul de abia weekendul viitor.
 7. Mai degraba iti iei orice head iti place, exact cum a spus si Razvan. La cele mai multe gig-uri mai serioase gasesti oricum cabinet acolo (eternul 1960 de la Marshall) iar acasa/ la repetitii nu cred ca ajungi vreodata asa tare cu volumul sa prajesti un difuzor de 60 de w chiar si cu un head de 50 de w.
 8. Nu stiu cand ai pus ultima oara mana pe mexicane, dar sunt foarte bine lucrate! In ultimii doi ani am inlocuit doua grifuri cu replacement mexican de la fender si am fost extraordinar de multumit. (strat si tele, ce-i drept, nu era vorba de bass)
 9. Caută pe cineva care se pricepe și încearcă JCM Mod (Wampler Mod). Mi s-a parut mult mai interesant și mai versatil. Acum desigur, depinde și ce ton cauți. Sunt suficient de puține piese de schimbat încât să îl faci și singur dacă te pricepi cât de cât. Scuze dacă am intervenit ca musca în că*cat
 10. Recomand să arunci o privire si la ABM pentru bridge-uri. Sunt facute în Germania și calitatea e ireproșabilă! Am pus și pe strat și pe LP și s-au transformat total chitarele ca sound. În bine!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.