www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Content Count

  1109
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Radu Burcea last won the day on August 20

Radu Burcea had the most liked content!

Community Reputation

253 Excellent

About Radu Burcea

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Sticks and stones/ ex. THE PUTREDS
 • Gear
  GIbson Les Paul Studio '12 - ABM Bell Brass + Aluminum + Locking Grovers
  Fender Strat HSS '95 - ABM Tremolo + Bare Knuckle Emerald + Fender Locking Tuners
  Ibanez S470 '09 - Seymour Duncan Duncan Distortion Set + Schaller Tuners
  Takamine EF360S-TT '17

  Fulltone Supa-Trem Jr, Boss DS1 Wampler Mod, Dunlop Crybaby modded, Boss DD3 modded, Wampler Mini Faux Spring Reverb, MXR 10 Band EQ, CAE Booster/ Line Driver, Mooer Ensemble King, Korg Pitchblack Custom

  Marshall JCM900 MK3 '91 - Model 2500
  Marshall JCM900 212 Cab '91 - G12T-75 + Vintage 30

Recent Profile Visitors

22153 profile views
 1. Poziția bridge, chitara a stat ani de zile într-un strat în care se pupa perfect cu single coilurile, am pus-o și în Les Paul când am avut de înregistrat. Sună de înțepenești, dar are o singură “hibă”. la fel ca multe doze PAF de bună calitate, nu e wax potted, ceea ce duce la feedback live dacă ai gain mult și nu cânți cu căști. În studio nu am întâmpinat probleme niciodată. Evident că se poate și scufunda în ceară, dar prefer să ajungă la cineva care chiar o va folosi în adevăratul scop în care a fost concepută. Review-uri de tot felul se găsesc pe internet. Prețul recomandat de producător la cursul de astăzi pentru una nouă este de 762 de lei, eu doresc 400, negociabil în limita bunului simt. Desigur, vine cu șuruburi și arcuri și este varianta care se poate splita (4 fire). Singurul schimb acceptat este cu un toc de Stratocaster de bună calitate (nu mă interesează să arate ca nou).
 2. Salutare! Vând un set de doze Gibson 490R și 498T cu Quick Connect (care se poate tăia in două secunde dacă nu aveți o chitară compatibilă). E alternativa modernă la Classic 57, cu posibilitatea de split mulțumită celor 4 fire. La magazinul din Germania este 520 de lei/ bucată, prețul meu este de 350 de lei separat sau 650 împreună. De asemenea, dacă le ia cineva împreună și dorește cablajul, îl primește pentru încă 50 de lei (switch-ul și potentiometrele de ton au fost reciclate, primiți pcb-ul, mufa jack, cablurile și cele doua poturi de volum push pull montate pe placă).
 3. Am eu, dacă nu te grăbești tare. Am cabinetul in alt oraș, pot scoate difuzorul de abia weekendul viitor.
 4. Mai degraba iti iei orice head iti place, exact cum a spus si Razvan. La cele mai multe gig-uri mai serioase gasesti oricum cabinet acolo (eternul 1960 de la Marshall) iar acasa/ la repetitii nu cred ca ajungi vreodata asa tare cu volumul sa prajesti un difuzor de 60 de w chiar si cu un head de 50 de w.
 5. Nu stiu cand ai pus ultima oara mana pe mexicane, dar sunt foarte bine lucrate! In ultimii doi ani am inlocuit doua grifuri cu replacement mexican de la fender si am fost extraordinar de multumit. (strat si tele, ce-i drept, nu era vorba de bass)
 6. Caută pe cineva care se pricepe și încearcă JCM Mod (Wampler Mod). Mi s-a parut mult mai interesant și mai versatil. Acum desigur, depinde și ce ton cauți. Sunt suficient de puține piese de schimbat încât să îl faci și singur dacă te pricepi cât de cât. Scuze dacă am intervenit ca musca în că*cat
 7. Recomand să arunci o privire si la ABM pentru bridge-uri. Sunt facute în Germania și calitatea e ireproșabilă! Am pus și pe strat și pe LP și s-au transformat total chitarele ca sound. În bine!
 8. Sunt la al treilea Powerplant Junior, n-am avut probleme cu niciuna. Aia albastră în schimb, bâzâie ca toate visele.
 9. MOOER Micro Power sau Plant Junior de la Harley Benton. Mai mult decât ok pentru cât costă.
 10. Radu Burcea

  Nelamurire

  Am avut norocu' sa pun mana pe un bass identic. E mult peste tot ce am apucat eu sa pun mana de la Fender. Si ca sunet si ca feel, si ca tot. Early MIJ rullz!
 11. Boosterul MXR si cel facut de Sorin Dragoi inca sunt de actualitate!
 12. Z= după 2000* La mexicane am văzut că se foloseste MX după 2010, X fiind pentru 2010+, în timp ce la majoritatea americanelor am văzut că serialul pentru perioada asta începea cu US, Valabil și pentru cele de dinainte, MN = Mexican din anii 90, MZ= Mexican din anii 2000, etc. Dat fiind că la a ta scrie clar MADE IN JAPAN pe spate, nu știu dacă e la fel, dar tind să rămân la părerea inițială. În plus, pare a fi un 70s reissue după headstockul mare cu bullet truss-rod și prinderea în 3 șuruburi a gâtului.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.