www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Content Count

  1,102
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

246 Excellent

About Radu Burcea

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti/ Giurgiu

Other Information

 • Band
  MACANACHE SI THE PUTREDS
 • Gear
  Chitare:  *MIJ Les Paul 1971 (restaurata complet)
  *Gibson SG Radiant Red 2011
  *Squier Classic Vibe Tele 2016

  Pedale:
  *Boss DD7
  *Custom Made Chorus
  *Electro Harmonix Holy Grail
  *MXR CAE Booster
  *TC Electronic Sub'n'up
  *Boss NS-2
  *Ibanez TS9
  *Hardwire Valve Distortion
  *Korg Pitchblack

  *Orange Dual Terror
  *Orange 212ob - 2xCelestion Classic Lead 80

  *Shure Psm200 In-ear
  *Line6 Relay G30 wireless

Recent Profile Visitors

21,233 profile views
 1. Salut! Am decis că vreau sa folosesc o singura curea cu toate chitarele, așa că acestea doua merg la vânzare. Ambele sunt in stare foarte buna, cureaua e ca nouă, straplockurile au urme de strângere pe piulițe dar sunt perfecte funcțional.
 2. Radu Burcea

  vând Pedale

  Chorusul a plecat. UP pentru celelalte!
 3. Radu Burcea

  vând Pedale

  Gri era prea banală :))
 4. Radu Burcea

  vând Pedale

  Salutare! Se vând următoarele: • Hardwire Sc 2 Valve Distortion - 300 lei • MXR Boost/ Line Driver - 400 lei • Chorus custom made - 100 de lei • Electro Harmonix Holy Grail Reverb - 450 lei • Dallas Rangemaster Treble Booster (Construită de Sorin Drăgoi cu piese de cea mai bună calitate) - 200 de lei Voi reveni cu fotografii detaliate pentru fiecare obiect in parte, dacă există doritori. Pentru orice fel de detaliu, 0733168824 sau mesaj. Schimb DOAR cu di box stereo de la Radial. În mare parte prețurile sunt fixe întrucât pedalele sunt in stare impecabilă (la MXR dețin și cutia) dar se poate discuta. Pentru hardwire am și protecția de cauciuc.
 5. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Gibson Classic 57 sau Dimarzio 36th Anniversary PAF

  A mai ramas doar Dimarzio la 250 de lei! Nu mai sunt interesat de schimb cu Super Distortion!
 6. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Vintage V99 Les Paul

  Felicitări pentru că ai investit în ea, dar dacă vrei să o dai vreodată umblă la preț. Am avut v100, cu tot ce inseamnă metal schimbat pe ea cu chestii pro (gibson, grover, gotoh etc) și doze SD și de abia am reușit să o dau la un preț un pic mai mic decât ce ceri tu pe a ta. Nu mai vorbim de probleme estetice și construcție net superioară în favoarea ăleia. Și cam așa au pățit toți cu ale lor. Nu se compară aia neam cu Gibson, dar v99 din plop cu bolt on și doze wilkinson. Nu vreau sub nicio formă să fiu rău, vreau doar să încerci să fii realist cu ce ai și vinzi. Mult succes, sper să se considere un free up! În altă ordine de idei, v99 nu sunt deloc chitări rele, iar faza cu gâtul bolt on e un avantaj în caz că reușești să rupi gâtul: îl schimbi rapid cu unul care nu e fretless wonder.
 7. Radu Burcea

  Scule Construite De Viotubeamp

  Doamne cât de mișto a fost tonul de chitară! Chiar mă întrebam ce o fi folosit! Felicitări amândurora!
 8. Radu Burcea

  Chitare Handmade

  Felicitări, foarte frumos! Întrebare bazată strict pe gusturile proprii: nu crezi că ar merge puțin mai finuță trecerea dinspre fretul 1 spre headstock? Nu mă refer la volută, pare foarte butucănos în laterale. E doar o părere, spor la treabă!
 9. Salutare! Vând doar una dintre cele două doze menționate în titlu, sau schimb DOAR CU Dimarzio Super Distortion(de preferat cream). Classic 57 este varianta cu chrome cover si 4 fire. Este impecabilă și nu a fost folosită aproape deloc. A venit stock într-un Gibson SG din 2017. Pretul ei la thomann este de 567 de lei pentru varianta nickel. https://www.thomann.de/ro/gibson_p57_classic_vintage_nc_potted.htm?ref=search_prv_4 Vreau pe a mea 350 de lei. Dimarzio 36th Anniversary Paf, pentru pozitia bridge, doza a fost cântată câțiva ani, și arată aged într-un mod foarte frumos. De asemenea, este varianta cu 4 fire, nickel cover. Prețul actual la thomann, redus de la 109 euro este de 409 lei. https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp223n_paf_bridge.htm Vreau pe a mea 250 de lei. Ambele se prezintă în stare impecabilă de funcționare, nu ai cum să nu le iubești dacă ești fan al tonului de PAF vintage. Am două chitare cu humbuckere, destul de asemanătoare ca sound. Pe LP-ul din anii 70 vreau mai multe co*ie, de aceea vreau să încerc un mod foarte popular în perioada respectivă. Dacă cineva are un Super Distortion și vrea să facă schimb, i'm in.
 10. Shimbi unul din ele cu un Classic Lead 80? Sau chiar și pe amandouă?
 11. Radu Burcea

  Saddle-uri noi

  La un moment dat mă gândeam să îmi fac niște saddle-uri din alamă pentru tune-o-matic. Alea stock de la Gibson am vazut ca se uzeaza destul de repede. De la asiatice nu mai vorbesc, ca se facuseră cratere de la corzi. Nu am găsit, în schimb, niciun frezor care să se bage la așa ceva. Cu ocazia asta, poate imi recomandă cineva un frezor ok, nu neapărat din București. Ar fi interesant de văzut ce iese și cum se compară cu saddle-urile stock turnate.
 12. Radu Burcea

  Schema push-pull tone

  Eu am facut mai demult la SG alta combinatie, tot cu doze DiMarzio. Am desfiintat potentiometrele de ton, si le-am transformat in blenduri intre humbucker si single coil. In sensul ca la maxim era humbucker, la minim era single coil, folosind potentiometrele originale din chitara, fara alte modificari. Practic la minim una din bobine era legata la masa si astfel nu se mai auzea. Asta desigur, daca nu iti sunt utile potentiometrele de ton. Nu stiu, insa, daca astea nu cumva sunt schemele de culoare de la Seymour Duncan. La ale tale ar trebui lipite la potentiometru firele care sunt lipite impreuna.
 13. Radu Burcea

  Chitare Handmade

  Scuze ca intreb, dar fretboardul este drept? Nu i-ai facut niciun radius? Cel putin asa arata in poze. In rest arata super bine ce faci tu acolo. Spor la treaba!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.