www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Content Count

  1,105
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

247 Excellent

About Radu Burcea

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti/ Giurgiu

Other Information

 • Band
  MACANACHE SI THE PUTREDS
 • Gear
  Chitare:  *MIJ Les Paul 1971 (restaurata complet)
  *Gibson SG Radiant Red 2011
  *Squier Classic Vibe Tele 2016

  Pedale:
  *Boss DD7
  *Custom Made Chorus
  *Electro Harmonix Holy Grail
  *MXR CAE Booster
  *TC Electronic Sub'n'up
  *Boss NS-2
  *Ibanez TS9
  *Hardwire Valve Distortion
  *Korg Pitchblack

  *Orange Dual Terror
  *Orange 212ob - 2xCelestion Classic Lead 80

  *Shure Psm200 In-ear
  *Line6 Relay G30 wireless

Recent Profile Visitors

21,510 profile views
 1. Radu Burcea

  Nelamurire

  Am avut norocu' sa pun mana pe un bass identic. E mult peste tot ce am apucat eu sa pun mana de la Fender. Si ca sunet si ca feel, si ca tot. Early MIJ rullz!
 2. Radu Burcea

  vând Pedale

  Boosterul MXR si cel facut de Sorin Dragoi inca sunt de actualitate!
 3. Radu Burcea

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Z= după 2000* La mexicane am văzut că se foloseste MX după 2010, X fiind pentru 2010+, în timp ce la majoritatea americanelor am văzut că serialul pentru perioada asta începea cu US, Valabil și pentru cele de dinainte, MN = Mexican din anii 90, MZ= Mexican din anii 2000, etc. Dat fiind că la a ta scrie clar MADE IN JAPAN pe spate, nu știu dacă e la fel, dar tind să rămân la părerea inițială. În plus, pare a fi un 70s reissue după headstockul mare cu bullet truss-rod și prinderea în 3 șuruburi a gâtului.
 4. Radu Burcea

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Dupa serie pare a fi din 87, pe spate zice ca e japoneză. Din ce știu, literele de la inceput de regulă sunt la modul: E=80s, N=90s, Z=90s. 7le de după ar trebui să fie anul.
 5. Salut! Am decis că vreau sa folosesc o singura curea cu toate chitarele, așa că acestea doua merg la vânzare. Ambele sunt in stare foarte buna, cureaua e ca nouă, straplockurile au urme de strângere pe piulițe dar sunt perfecte funcțional.
 6. Radu Burcea

  vând Pedale

  Chorusul a plecat. UP pentru celelalte!
 7. Radu Burcea

  vând Pedale

  Gri era prea banală :))
 8. Radu Burcea

  vând Pedale

  Salutare! Se vând următoarele: • Hardwire Sc 2 Valve Distortion - 300 lei • MXR Boost/ Line Driver - 400 lei • Chorus custom made - 100 de lei • Electro Harmonix Holy Grail Reverb - 450 lei • Dallas Rangemaster Treble Booster (Construită de Sorin Drăgoi cu piese de cea mai bună calitate) - 200 de lei Voi reveni cu fotografii detaliate pentru fiecare obiect in parte, dacă există doritori. Pentru orice fel de detaliu, 0733168824 sau mesaj. Schimb DOAR cu di box stereo de la Radial. În mare parte prețurile sunt fixe întrucât pedalele sunt in stare impecabilă (la MXR dețin și cutia) dar se poate discuta. Pentru hardwire am și protecția de cauciuc.
 9. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Gibson Classic 57 sau Dimarzio 36th Anniversary PAF

  A mai ramas doar Dimarzio la 250 de lei! Nu mai sunt interesat de schimb cu Super Distortion!
 10. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Vintage V99 Les Paul

  Felicitări pentru că ai investit în ea, dar dacă vrei să o dai vreodată umblă la preț. Am avut v100, cu tot ce inseamnă metal schimbat pe ea cu chestii pro (gibson, grover, gotoh etc) și doze SD și de abia am reușit să o dau la un preț un pic mai mic decât ce ceri tu pe a ta. Nu mai vorbim de probleme estetice și construcție net superioară în favoarea ăleia. Și cam așa au pățit toți cu ale lor. Nu se compară aia neam cu Gibson, dar v99 din plop cu bolt on și doze wilkinson. Nu vreau sub nicio formă să fiu rău, vreau doar să încerci să fii realist cu ce ai și vinzi. Mult succes, sper să se considere un free up! În altă ordine de idei, v99 nu sunt deloc chitări rele, iar faza cu gâtul bolt on e un avantaj în caz că reușești să rupi gâtul: îl schimbi rapid cu unul care nu e fretless wonder.
 11. Radu Burcea

  Scule Construite De Viotubeamp

  Doamne cât de mișto a fost tonul de chitară! Chiar mă întrebam ce o fi folosit! Felicitări amândurora!
 12. Radu Burcea

  Chitare Handmade

  Felicitări, foarte frumos! Întrebare bazată strict pe gusturile proprii: nu crezi că ar merge puțin mai finuță trecerea dinspre fretul 1 spre headstock? Nu mă refer la volută, pare foarte butucănos în laterale. E doar o părere, spor la treabă!
 13. Salutare! Vând doar una dintre cele două doze menționate în titlu, sau schimb DOAR CU Dimarzio Super Distortion(de preferat cream). Classic 57 este varianta cu chrome cover si 4 fire. Este impecabilă și nu a fost folosită aproape deloc. A venit stock într-un Gibson SG din 2017. Pretul ei la thomann este de 567 de lei pentru varianta nickel. https://www.thomann.de/ro/gibson_p57_classic_vintage_nc_potted.htm?ref=search_prv_4 Vreau pe a mea 350 de lei. Dimarzio 36th Anniversary Paf, pentru pozitia bridge, doza a fost cântată câțiva ani, și arată aged într-un mod foarte frumos. De asemenea, este varianta cu 4 fire, nickel cover. Prețul actual la thomann, redus de la 109 euro este de 409 lei. https://www.thomann.de/ro/dimarzio_dp223n_paf_bridge.htm Vreau pe a mea 250 de lei. Ambele se prezintă în stare impecabilă de funcționare, nu ai cum să nu le iubești dacă ești fan al tonului de PAF vintage. Am două chitare cu humbuckere, destul de asemanătoare ca sound. Pe LP-ul din anii 70 vreau mai multe co*ie, de aceea vreau să încerc un mod foarte popular în perioada respectivă. Dacă cineva are un Super Distortion și vrea să facă schimb, i'm in.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.