www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Content Count

  1,108
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Radu Burcea last won the day on January 16

Radu Burcea had the most liked content!

Community Reputation

250 Excellent

About Radu Burcea

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  THE PUTREDS

Recent Profile Visitors

21,782 profile views
 1. Radu Burcea

  Poze cu chitarele noastre

  Recomand să arunci o privire si la ABM pentru bridge-uri. Sunt facute în Germania și calitatea e ireproșabilă! Am pus și pe strat și pe LP și s-au transformat total chitarele ca sound. În bine!
 2. Radu Burcea

  vând Vând pe din doua.

  Salut! S-au dat ambele EQ-uri?
 3. Salut! Dacă mai este de actualitate îl doresc eu!
 4. Radu Burcea

  Întrebare prima sursă

  Sunt la al treilea Powerplant Junior, n-am avut probleme cu niciuna. Aia albastră în schimb, bâzâie ca toate visele.
 5. Radu Burcea

  Întrebare prima sursă

  MOOER Micro Power sau Plant Junior de la Harley Benton. Mai mult decât ok pentru cât costă.
 6. Radu Burcea

  Nelamurire

  Am avut norocu' sa pun mana pe un bass identic. E mult peste tot ce am apucat eu sa pun mana de la Fender. Si ca sunet si ca feel, si ca tot. Early MIJ rullz!
 7. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Pedale

  Boosterul MXR si cel facut de Sorin Dragoi inca sunt de actualitate!
 8. Radu Burcea

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Z= după 2000* La mexicane am văzut că se foloseste MX după 2010, X fiind pentru 2010+, în timp ce la majoritatea americanelor am văzut că serialul pentru perioada asta începea cu US, Valabil și pentru cele de dinainte, MN = Mexican din anii 90, MZ= Mexican din anii 2000, etc. Dat fiind că la a ta scrie clar MADE IN JAPAN pe spate, nu știu dacă e la fel, dar tind să rămân la părerea inițială. În plus, pare a fi un 70s reissue după headstockul mare cu bullet truss-rod și prinderea în 3 șuruburi a gâtului.
 9. Radu Burcea

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Dupa serie pare a fi din 87, pe spate zice ca e japoneză. Din ce știu, literele de la inceput de regulă sunt la modul: E=80s, N=90s, Z=90s. 7le de după ar trebui să fie anul.
 10. Salut! Am decis că vreau sa folosesc o singura curea cu toate chitarele, așa că acestea doua merg la vânzare. Ambele sunt in stare foarte buna, cureaua e ca nouă, straplockurile au urme de strângere pe piulițe dar sunt perfecte funcțional.
 11. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Pedale

  Chorusul a plecat. UP pentru celelalte!
 12. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Pedale

  Gri era prea banală :))
 13. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Pedale

  Salutare! Se vând următoarele: • Hardwire Sc 2 Valve Distortion - 300 lei • MXR Boost/ Line Driver - 400 lei • Chorus custom made - 100 de lei • Electro Harmonix Holy Grail Reverb - 450 lei • Dallas Rangemaster Treble Booster (Construită de Sorin Drăgoi cu piese de cea mai bună calitate) - 200 de lei Voi reveni cu fotografii detaliate pentru fiecare obiect in parte, dacă există doritori. Pentru orice fel de detaliu, 0733168824 sau mesaj. Schimb DOAR cu di box stereo de la Radial. În mare parte prețurile sunt fixe întrucât pedalele sunt in stare impecabilă (la MXR dețin și cutia) dar se poate discuta. Pentru hardwire am și protecția de cauciuc.
 14. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Gibson Classic 57 sau Dimarzio 36th Anniversary PAF

  A mai ramas doar Dimarzio la 250 de lei! Nu mai sunt interesat de schimb cu Super Distortion!
 15. Radu Burcea

  vând [EXPIRAT] Vintage V99 Les Paul

  Felicitări pentru că ai investit în ea, dar dacă vrei să o dai vreodată umblă la preț. Am avut v100, cu tot ce inseamnă metal schimbat pe ea cu chestii pro (gibson, grover, gotoh etc) și doze SD și de abia am reușit să o dau la un preț un pic mai mic decât ce ceri tu pe a ta. Nu mai vorbim de probleme estetice și construcție net superioară în favoarea ăleia. Și cam așa au pățit toți cu ale lor. Nu se compară aia neam cu Gibson, dar v99 din plop cu bolt on și doze wilkinson. Nu vreau sub nicio formă să fiu rău, vreau doar să încerci să fii realist cu ce ai și vinzi. Mult succes, sper să se considere un free up! În altă ordine de idei, v99 nu sunt deloc chitări rele, iar faza cu gâtul bolt on e un avantaj în caz că reușești să rupi gâtul: îl schimbi rapid cu unul care nu e fretless wonder.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.