www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Radu Burcea

Veteran
 • Posts

  1116
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Radu Burcea last won the day on August 20 2020

Radu Burcea had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  EYEDROPS; Sticks and stones/ ex. THE PUTREDS
 • Gear
  Guild Polara
  GIbson Les Paul Studio
  Fender Strat HSS
  Fender 51 Nocaster Black, cu SD Phat Cat la neck
  Takamine EF360S-TT

  Fulltone Supa-Trem Jr,
  Friedman BE OD
  MXR Custom Badass Distortion '78,
  Boss OD-3,
  Harmonic Percolator fuzz,
  Boss DD3 modded,
  Darkglass Hyperluminal
  Way Huge Echo Puss,
  Wampler Mini Faux Spring Reverb,
  MXR 10 Band EQ,
  Vox Clyde Mccoy Wah,
  MXR Analog chorus,
  EHX Pog2,
  Korg Pitchblack Custom
  NUX Atlantic
  Mooer Radar

  Vox AC30H
  Custom made cabinet - Alnico Gold + Creamback 75
  Marshall JCM900 MK3 '91 - Model 2500
  412 Custom Cabinet - G12T-75 + Vintage 30

Recent Profile Visitors

23424 profile views

Radu Burcea's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

260

Reputation

 1. Sursele HB sunt rezervate, Reverbul a plecat azi. Up pt DD3
 2. O poza ar fi mega utila.
 3. MXR 10 band EQ a plecat, la fel si o sursa Powerplant Jr.
 4. 1. Wampler Faux Spring Reverb Mini - 400 de lei (ca nou, cu velcro, maculatura, cutie și husa de catifea cu care a venit de la producător). Un Reverb excelent dacă îți dorești reverb de amp la unul pe care nu l-a înzestrat fabrica cu așa ceva. Ocupă puțin spațiu in pedalier, e robust și e construit cu piese de foarte buna calitate. 2. BOSS DD3 - 400 de lei (in stare foarte bună cu cutie, velcro pe spate iar ledul i-a fost înlocuit de către un profesionist cu unul albastru din considerente estetice). Simplu și eficient, unul din cele mai bune delayuri digitale care nu sparg buzunarul. Nu degeaba atâția chitariști mari îl au in pedalier, nu știe să facă un milion de giumbușlucuri, dar ce face, cu siguranță face al dracului de bine. 3. Phase 90 făcut de @gigimarga și carosat de mine - 150 de lei. Carcasă Hammond, tranzistori împerecheați de cea mai bună calitate, la fel ca toate celelalte piese folosite. Pedala e true-bypass si are potentiometru reverse logaritmic, exact asa cum trebuie sa fie la tipul ăsta de phaser. Am vrut un phaser mișto, dar fără sa fie plin de smd-uri ca modelul actual de la MXR, iar colegul nostru a facut o treaba foarte bună cu circuitul. Din păcate îl folosesc prea rar ca să nu facă loc în pedalier altor efecte mai des folosite. 4. MXR 10 band EQ - 400 de lei Un eq foarte versatil, cu care faci să sune după bunul plac orice, chit că e amplificator de o căruță de bani sau electroacustică de 100 de euro. Vine in cutia originală, cu velcro pe spate și alimentatorul de 18V care nu a fost niciodată folosit, fiind alimentat din sursă. 5. MXR Custom Badass ‘78 Distortion - 300 de lei. Un Boss Ds1 modat cu atât de mult bun gust că îți vine greu să crezi din ce s-au inspirat băieții. Foarte versatil, știe să sune și a Plexi și a distors supărat. La el nu mai am cutie, dar vine cu velcro și topper de la Mooer. 3 buc - Harley Benton Power Plant Jr (5 ieșiri izolate a câte 50 mA), cu toată căblăraia aferentă. 100 de lei bucata Nu mă grăbesc să le dau, din păcate am probleme cu spatele și nu am cum sa tin un pedalier extraordinar de mare așa că mi-e destul de greu să țin câte 3 distorsuri și două reverburi (la delayuri nu se pune 😅). Le-aș ține “de aromă” in diverse aplicații, dar dacă între timp își găsesc alt proprietar bănuiesc că e win-win pentru toată lumea
 5. Pedala e in stare foarte bună atât estetic, cât și tehnic. Velcro pe spate ca să o pui direct în pedalier fără să îți mai bați capul. Mega versatilă datorită butonului de crunch care ii oferă și mai mult gain. Știe să sune și ca un Plexi supărat, dar și să se ducă mult mai departe ca gain, toate astea fără să fi avut vreodată nevoie de noise gate. Topper de la Mooer asortat cadou, ca să fie ușor de apăsat și pe scenă și în șosete.
 6. De un an in marea majoritate a timpului folosesc doar chitara asta cu 10-52 si sunt ca noi. S-au matuit de la palm mute, dar asta e firesc
 7. La mine se intampla sa pice pe tuner octavele unde trebuie. Chitara prin constructia ei nu o sa fie niciodata intonata perfect peste tot, dar nu am patit sa imi sune prost acordurile dupa fretul 12.
 8. Am obtinut rezultate super bune cu astea. Fara e o solutie de compromis, cum a zis vektor.
 9. Am cumpărat cabinetul (Harley Benton G212) pe 16 August pentru a-l modifica și a instala alte difuzoare în el. Nu le-am cântat nici măcar un minut, din clipurile de pe YouTube sunt mai mult decât decente și pot face minuni într-un combo cu difuzoare de proastă calitate sau dacă vreți să vă construiți propria boxă de chitară. Au 16 omh și 100 W/ bucata și pot fi vândute și individual. Le pot trimite pe cheltuiala cumpărătorului oriunde, ambalate bine in cutii de la Celestion. 100 de lei BUCATA, 200 împreună, situație în care primiți și mufele cu plăcuța de metal din spate.
 10. Gât Fender Stratocaster, taste noi nouțe (îți faci freza în ele la propriu), a avut inițial Floyd și a fost convertit la nut de os de către Dl. Eugen Crețu. Fața headstockului a fost relăcuită cu nitro. Radius 12”, la bază Squier series (made in USA, crafted in Mexico - imbusul de la truss rod este mic, nu se potrivește cel mare de mexicane). Pentru orice detalii suplimentare sau fotografii vă stau la dispoziție. Chitara a avut de-a lungul timpului mai multe tipuri de cheite, ultima configuratie a fost cea de cheite locking Fender. Pot face găurile pentru orice fel de cheite aveți nevoie, astfel încât să fie plung and play.
 11. Am eu, dacă nu te grăbești tare. Am cabinetul in alt oraș, pot scoate difuzorul de abia weekendul viitor.
 12. Mai degraba iti iei orice head iti place, exact cum a spus si Razvan. La cele mai multe gig-uri mai serioase gasesti oricum cabinet acolo (eternul 1960 de la Marshall) iar acasa/ la repetitii nu cred ca ajungi vreodata asa tare cu volumul sa prajesti un difuzor de 60 de w chiar si cu un head de 50 de w.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.