www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vaxe

Veteran
 • Posts

  337
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vaxe last won the day on January 5

vaxe had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Gia Band,
 • Gear
  scule!

Recent Profile Visitors

14036 profile views

vaxe's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

50

Reputation

 1. vaxe

  Microfonie

  Multumesc frumos! Chiar nu stiam detaliile astea, dar le voi urma intocmai asa ca MULTUMESC FRUMOS! Mai nu are magnetul in afara! Ti-am zis e chinezarie, dar nu-i chiar penala :))))))
 2. vaxe

  Microfonie

  Mai am incercat sa reduc din gain, dar pierd si volum pe fata, iar cand ma ridica incepe iarasi fluieratul :))))) E nah ... nici vorba de comparatie cu sd! E o chinezarie care suna binisor si ... atat:)! Voi incerca sa fac o impregnare cu ceara (imi e la indemana cumva) si daca tot nu merge o schimb ....! Multuu!
 3. Eu am unul de 5 ani si nu m-as mai desparti de el! Cant cu el direct in PA si pot spune ca nu am probleme cu latenta (nu am nici un fel de delay atunci cand schimb tonurile (efectele) si se pot scoate tonuri destul de bune din el (cu rabdare ce-i drept)! Deci daca vrei versatilitate si manipulare usoara, e super ok!
 4. vaxe

  Microfonie

  1. Bai nu prea vreau sa o schimb pt ca ... imi place tare cum suna (atunci cand nu piuie:)))))))) 2. Am ecranat dar cu Al in loc de Cu. 3. :))))))))))) Maxiiiim! Am mai auzit de manevra asta dar ... sincer nu prea am inteles la ce ajuta mai exact .... Totusi voi incerca pentru ca practic e vb de o scufundare a dozei in parafina topita, apoi lasata pana cand se solidifica parafina dupa care se indeparteaza surplusul ... Multumesc frumos!
 5. Salutare, Am o problema cu ceva microfonie (nedorita), atunci cand folosesc doza de bridge (single coil). Are cineva ceva idee care ar fi cauza (cauzele) si cum as putea elimina buba? As mai adauga faptul ca folosind acelasi set-up nu am astfel de probleme cu alte chitare (care au tot SC in bridge). Rig-ul este format din Ch - Proc - PA. Am incercat sa reduc gain-ul din procesor, insa fara succes in rezolvarea problemei. In PA, am reglajele "pe zero" singura variabila fiind volumul. A, inca ceva: Problema apare doar in live-uri! la repetitii (alt PA si implicit volum mai mic) nu am aceasta problema, Daca aveti ceva idei, sugestii, propuneri ... va multumesc!
 6. Revine la vanzare! Up!
 7. Salut, Este rezervat! pana nu clarific situatia cu cel caruia i l-am promis, anuntul nu este valabil! Multuu!
 8. Adaug faza ca ambele vin cu huse!
 9. Salut, Vand piesele din link-urile de mai jos. https://www.thomann.de/ro/yamaha_gl1.htm https://www.thomann.de/ro/yamaha_c40_bl.htm Sunt noi, necantate, doar scoase din cutie si ... puse inapoi:)! Preturile sunt 700 respectiv 400 ron, nenegociabile tinand cont de starea instrumentelor. Detalii PM, poze reale la cerere! Multumesc!
 10. Aaashea, cum am spus vin cu ceva "detali" asupra constructiei si anume: Parti (pe care eu le consider) bune: - Imbinarea gat - corp foarte buna (nu exista spatiu pe nici una din laturile in care cele doua piese sunt in contact) - alinierea bridge-ului este buna (se canta foarte usor si nu "scapa" nici un mi (MI). - Dozele, desi chinezarii suna destul de decant (aici am de revenit cu sunet) - Intonatie ok, adica mi-au iesit octavele perfect la tasta 12 :)))! Parti mai putin bune dar sper cu ceva ajutor sa le rezolv: - Bridge-ul nu "calca" perfect pe corp, anume coltul de jos are distanta ca cateva zecimi fata de corp (0.2 - 0.3 mm). Nu ma afecteaza tare decat ca "stiu eu". Ca si rezolvare, ma gandesc sa dau doua gauri la ambele colturi libere si adaug coua holsuruburi. Ce credeti ar fi ok sau exista si alte solutii? - La tasta 27, cand "trag" de coarda SI mai mult de 1 ton, se face buzz pana la estomparea notei :)! Faza e ca e singura zona in care am problema asta! O rezolvare ar fi sa ridic mai mult corzile dar nu asta vreau (asa m-am obisnuit si mi-ar fi greu altfel). Are cineva idee cum se rezolva oare? Tastele sunt noi, gatul cu totul este unul nou, de aceea sunt putin confuz ...! - Electronica destul de "firava" (China nah:), dar am refacut lipiturile si acum e ok. Cam atat! Daca aveti sugestii de orice fel sau idei la probleme expuse le astept cu mare drag! Multuu`!
 11. Cam asa a iesit intr-un final! Voi reveni cu detali si mostre de sunet! Astept critici, pareri, sugestii de orice fel! Pana atunci, LA MUUUULTI AAAAANI!
 12. Update: Gat + corp = 200 RON (prefer sa le dau impreuna) Bridge Gotoh = 200 RON Pentru cine ia tot pachetul = 350 RON PS: La cele de mai sus se adauga transportul! Multuu!
 13. Salut, Vand plasticul din pozele de mai jos. Este nou, cu folia pe el (ca-n poze). 50 Ron negociabil. Trimit oriunde pe cheltuiala cumparatorului. Intrebari, oferte, PM! Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.