www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vaxe

Veteran
 • Content Count

  299
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

44 Excellent

1 Follower

About vaxe

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Gia Band,
 • Gear
  scule!

Recent Profile Visitors

13029 profile views
 1. Hei Apo`, buna idee man! Daca stau sa ma gandesc bine, practic am nevoie doar de neck, bridge si o combinatie intre cele doua. Dar as vrea ca bridge-ul sa fie musai serie ... e mai cu OO :)! Bun, multuu!
 2. Poti schita o schema de principiu te rog? Ppoate avand-o in fata mi vedem daca se mai poate optimiza cate ceva!
 3. Pai stai, da-mi putin cu help ... Cand spui "single - single" tu te referi la pozitia 4?
 4. Dar daca as mai adauga un switch 2PDT care sa-mi faca posibila schimbarea din serie in paralel?
 5. Salut! Am o intrebare pentru colegii electronisti si “diy”-sti: - Ma poate ajuta cineva cu o schema pentru a putea obtine combinatiile descries mai jos? Am la dispozitie urmatoarele componente: 1 doza de bridge – HB (splitabil, cu 4 fire) 1 doza de neck – SC 1 pot ton, 1 pot volum, condensator 22μ. 1 switch simplu in 5 pozitii (clasicul de fender strat) Pentru fiecare din pozitiile switch-ului vreau sa am urmatoarele combinatii: Poz 1 – Doza HB cu bobinele legate in serie Poz 2 – Doza HB cu bobinele legate parallel Poz 3 – O singura bobina din doza HB (nu conteaza care) Poz 4 – Una din bobinele dozei HB cu doza SC din neck (configuratia clasica de telecaster, nu stiu daca serie au parallel)) Poz 5 – Doza SC Totodata va rog sa-mi spuneti ce pot-uri ati alege (250 K sau 500 K) tinand cont ca ambele doze vor fi deservite de aceleasi pot-uri. Sa dam drumul la comentarii, opinii, sugestii, propuneri si de ce nu SOLUTII Multuu`
 6. vaxe

  cumpăr Body tele

  Nu vinde nimeni un corp de telecaster :))))?
 7. vaxe

  cumpăr Body tele

  Sa incerc si altfel: Care din kit-urile de tele de pe piata libera vi se pare cel mai ok (ca si raport calitate/pret)? Ma gandesc la optiunea asta pentru ca pe langa body-ul de care am nevoie, mai primesc si o punga de piese bunicele (sau ma rog :)))). Ceva pareri? PS: Stiu ca e intrebare de DIY dar am zis sa nu mai deschid alt topic acolo .... Multuu!
 8. vaxe

  cumpăr Body tele

  Salut, Daca va prisoseste un corp de telecaster standard, aflat in conditii de utilizare cat mai bune, atat ca aspect cat si functional, dati-mi de veste pentru ca v-as putea ajuta sa scapati de el! Poate fi in stare finita sau nefinisat (fara lac, vopsea), doar sa fie bine atat ca integritate cat si dimensional. Poate fi insotit si de ceva hardware (caut si un bridge cu reglaj pe fiecare saddle) si electronica dar nu obligatoriu! As ruga ca ofertele sa fie insotite de detalii, precum marca, maerialul din care e facut (lemnul) provenienta, starea de uzura, eventuale defecte, etc. Ofertele aici sau PM, caterinca doar aici, cu rugamintea sa mentinem in contextul topicului. Multumesc frumos!
 9. Pffff, tare as fi vrut sa vad cum arata bracingul la tele ! Spor sa ai!
 10. Bro', de ceva timp, bag numai cu procesor si direct in PA. Nu mai folosesc nici amp, nici pedale din pacate ... Multuu!
 11. Bai ... nu stiu si nici nu stiu cum sa aflu! Acum + 30 de ani nu am intrebat (de altfel, indiferent ce mi-ar fi spus, pentru mine tot aia era :)))))))!
 12. Iata si corpul! Ce vreau sa adaug: gatul corpul si bridge-ul provin de la aceeasi chitara si pot fi livrate gata asamblate! Adica mai adaugi partea electrica (doze, pots, wiring) si e fata treaba! 400 ron:))))!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.