vaxe

Veteran
 • Content count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

36 Excellent

About vaxe

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Nume
  vasile
 • Trupa
  Electric Zebra
 • Scule
  scule!

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Recent Profile Visitors

10,908 profile views
 1. Salut, Cum spune si titlul vand in digitech RP90 tinut numai in casa (cred ca mai am si cutia originala in care a fost livrat)., la pretul de 200 ron. Voi reveni cu ceva poze in cursul zilei de maine. Pentru cei interesati, PM va rog! Numai bine!
 2. Salut, Cum spune titlul, caut sa cumpar un cub Marshall JCM2000, DSL401 (cel cu 4 x EL84 in etajul final) Astept oferte! Numai bine!
 3. Salut, Ma intereseaza o doza HB pentru bridge in format SC, de preferat un SD little 59. Astept oferte!
 4. vând Vand (Topic De Test)

  Pret: 10 RON Localitate: X Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Topic facut de test, nu mergea sa postez pana acu, (voi da report sa se mute la arhiva)
 5. Bro`, daca erai in Bucuresti ... era treaba buna! Succes!
 6. Reparatie Microfon Shure Sm57

  Multumesc mult!
 7. Reparatie Microfon Shure Sm57

  Detaliezi putin te rog?
 8. Reparatie Microfon Shure Sm57

  Asa arata! Firul porneste de la membrana, este pozat de-alungul generatoarei prin banda aia dubluadeziva (galbena), si ar fi trebui sa fie lipit la unul din pinii aia din partea stanga a imaginii. Ei bine el este rupt de undeva de la jumatatea cilindrului ca sa zic asa ...
 9. Hai noroc! Am un shure sm 57, la care este rupt unul din firele alea subtiri (doar conductor de cupru lacuit cred), care vin de la membranana si sunn pozate pe langa capsula cu ceva banda autoadeziva. Asa, ideea e ca firul cu pricina s-a rupt astfel incat nu mai este suficient de lung pentru a putea fi lipit la loc, Intrebare: cum se executa o reparatie in astfel de situatie? Se innadeste firul cu un altul similar ca si caracteristici, sau se inlocuieste de tot (asta e foarte greu in schimb ...). Ceva pareri? Merci frumos!
 10. Pot Pp 500K

  Salut, Are cineva de anzare in Bcuresti un pot de volum, push pull, 500k (ptr humbucker), logaritmic cu tija scurta? Am pus anuntul aici pt ca la mica publicitate nu merge (mu stiu de ce). Astept ceva oferte! Multumesc mult!
 11. Irig2

  Da, da, si eu l-am comparat cu vox-urile alea, si tocmai pt. ca la pret sunt cam la fel (un amplug nou tot cam atat costa) doar ca la asta ai posibilitatea de a folosi mai multe tonuri, efecte, etc .... adica seamana cu ceva processor intr-o oarecare masura, atat ca in cazul in care vrei sa schimbi efectele va fi destul de dificil ... Pe langa asta, pana nu faci proba nu stii nici ce poti scoate cu el, adica e posibil sa iasa ceva anemic (ca si sound), posibil cu ceva pierdere de semnal, si in cazul asta chiar ca e total nefolositor ....
 12. Irig2

  Bah daca are ton bun si fara latenta, poate fi bun de ceva ... Clar ca fara pedalier, te limiteaza doar la 1, max 2 tonuri, dar pentru "practice" ar merge ... Altfel, nu telefonul e bai, ca mai am eu unu vechi de romtelecom (tre` sa caut in pod), din ala cu disc (de formai numarul), si la ala functioneaza totul! Cu conectica e mai greu, dar poate ma descurc cu niste mufe din alea de antena tv .... ))))))
 13. Irig2

  Ai dat K.O cu pct. 2! Nici eu! ))))))))))
 14. Irig2

  Pai sa inlocuiesc procesorul! )))))))