www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vaxe

Veteran
 • Posts

  342
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

vaxe last won the day on January 5

vaxe had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Gia Band,
 • Gear
  scule!

Recent Profile Visitors

14377 profile views

vaxe's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

51

Reputation

 1. Yeap :))))))) Multumesc mult!
 2. Eu vreau sa intru cu electrica si sa scot acustica (in principiu folosind doza de gat care este SC). Ma interesa varianta asta in ideea de putea "copia" un ton bun de acustica si sa-l folosesc fix pe ala fara sa ma mai chinui cu bibileli, ajustari, cautari, etc.:))))! Acum nu stiu sigura daca fix asa functioneaza, dar asta era in mintea mea cand am vazut postarea ta :))))))!
 3. Hei Apo`, pare foarte faina ideea! Dar nu cumva "radar"-ul ala poate fi utilizat doar ca si cabsim? Eu caut ceva similar pentru tonuri de acustica (nu sunt chiar 100% multumit de ceea ce are GT100) ...! Ceva idei?
 4. Chiar nu m-ar deraja, cu conditia sa nu aibe latente care sa ma incurce la executie .... Apo`, e ok, si multuu de sfat, dar acum am back-up, nu asta caut! Pur si simplu mi-a atras atentia si mi-ar placea sa stiu cat utila poate fi combinatia! CIne stie, asa cum am renuntat la lampi in favoarea procesoarelor, poate in viitor voi renunta si la procesoare in favoarea .... :))))))))))
 5. Salut! Rog si eu ceva pareri (chiar si subiective, dar cat de cat in cunostinta de cauza) despre genul asta de interfata tip iRIg! Asta ca si exemplu: IK Multimedia iRig UA - Muziker , sau daca avet alte propuneri mai bune ... nu ezitati:))) Ma intereseaza daca si cat de eficienta este in live (impreuna cu tableta sau telefon), in conditiile in care am nevoie de maxim 4 tonuri? Exista ceva latenta la schimbarea preseturilor? Exista zgomote nedorite (hiss, brum, bazzz, etc)? PS1: De "cum suna" nu intreb si v-as ruga sa evitam aspectul asta pentru ca stiu ca "un amp pe lampa suna de nshpe mii ori mai bine:)))))"! Nu asta caut, deci va rog fara polemici pe subiectul asta! PS2: Stiu ca e un subiect cu multe "mingi aruncate la fileu" asa ca inteleg situatiile gen "pur si simplu nu m-am putut abtine:)))", dar macar sa fie la obiect cat de cat :))))) Atat! Multuuuu!
 6. vaxe

  Microfonie

  Multumesc frumos! Chiar nu stiam detaliile astea, dar le voi urma intocmai asa ca MULTUMESC FRUMOS! Mai nu are magnetul in afara! Ti-am zis e chinezarie, dar nu-i chiar penala :))))))
 7. vaxe

  Microfonie

  Mai am incercat sa reduc din gain, dar pierd si volum pe fata, iar cand ma ridica incepe iarasi fluieratul :))))) E nah ... nici vorba de comparatie cu sd! E o chinezarie care suna binisor si ... atat:)! Voi incerca sa fac o impregnare cu ceara (imi e la indemana cumva) si daca tot nu merge o schimb ....! Multuu!
 8. Eu am unul de 5 ani si nu m-as mai desparti de el! Cant cu el direct in PA si pot spune ca nu am probleme cu latenta (nu am nici un fel de delay atunci cand schimb tonurile (efectele) si se pot scoate tonuri destul de bune din el (cu rabdare ce-i drept)! Deci daca vrei versatilitate si manipulare usoara, e super ok!
 9. vaxe

  Microfonie

  1. Bai nu prea vreau sa o schimb pt ca ... imi place tare cum suna (atunci cand nu piuie:)))))))) 2. Am ecranat dar cu Al in loc de Cu. 3. :))))))))))) Maxiiiim! Am mai auzit de manevra asta dar ... sincer nu prea am inteles la ce ajuta mai exact .... Totusi voi incerca pentru ca practic e vb de o scufundare a dozei in parafina topita, apoi lasata pana cand se solidifica parafina dupa care se indeparteaza surplusul ... Multumesc frumos!
 10. Salutare, Am o problema cu ceva microfonie (nedorita), atunci cand folosesc doza de bridge (single coil). Are cineva ceva idee care ar fi cauza (cauzele) si cum as putea elimina buba? As mai adauga faptul ca folosind acelasi set-up nu am astfel de probleme cu alte chitare (care au tot SC in bridge). Rig-ul este format din Ch - Proc - PA. Am incercat sa reduc gain-ul din procesor, insa fara succes in rezolvarea problemei. In PA, am reglajele "pe zero" singura variabila fiind volumul. A, inca ceva: Problema apare doar in live-uri! la repetitii (alt PA si implicit volum mai mic) nu am aceasta problema, Daca aveti ceva idei, sugestii, propuneri ... va multumesc!
 11. Revine la vanzare! Up!
 12. Salut, Este rezervat! pana nu clarific situatia cu cel caruia i l-am promis, anuntul nu este valabil! Multuu!
 13. Adaug faza ca ambele vin cu huse!
 14. Salut, Vand piesele din link-urile de mai jos. https://www.thomann.de/ro/yamaha_gl1.htm https://www.thomann.de/ro/yamaha_c40_bl.htm Sunt noi, necantate, doar scoase din cutie si ... puse inapoi:)! Preturile sunt 700 respectiv 400 ron, nenegociabile tinand cont de starea instrumentelor. Detalii PM, poze reale la cerere! Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.