vaxe

Veteran
 • Content count

  268
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

36 Excellent

1 Follower

About vaxe

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Electric Zebra
 • Gear
  scule!

Recent Profile Visitors

11,337 profile views
 1. vaxe

  cumpăr Switch

  Mah ... mi-e ca ma leg la cap ... nu am cumparat niciodata de la ei si nu stiu cat e de sigura treaba .... Oricum iau in calcul variant! Merci fain!
 2. vaxe

  cumpăr Switch

  Salut, Caut un switch de les paul cu trei pozitii! Nu conteaza brandul, etc, ci doar sa fie complet si functional! Astept oferte pe PM! Multumesc frumos!
 3. Se poate inchide, Multumesc RGC!
 4. vaxe

  vând [EXPIRAT] SD JB JR. STRAT - NECK

  S-a vandut Se poate inchide! Multumesc RGC!
 5. vaxe

  vând [EXPIRAT] SD JB JR. STRAT - NECK

  Nu am specificat in postul initial, dar dupa cum se vede in poze este vorba despre un humbucker in format singlecoil pentru pozitia din neck! Inca odata reamintesc faptul ca produsul este sigilat, neatins! O vand pentru ca livrarea a fost gresita (eu vroiam varianta pentru bridge)! Deci ....up!
 6. Salut, Cum spune titlul, vand un HB pentru neck, nou sigilat! Este vorba despre binecunoscuta JB JR de la Seymour Duncan. Voi reveni cu poze in cursul acestei saptamani. Pret 200 ron.
 7. Salut, Care at fi dupa parerea voastra cel mai bun sistem wireless pentru chitara? Dar ca si raport calitate/pret? Multumesc frumos!
 8. vaxe

  caut Caut cursuri de tobe

  Radu Ghoerghe - 0728683578
 9. vaxe

  Ce Mai Construim?!

  Sa traiesti 1000 de ani fara reparati Gabi! Multa bafta in tot ce faci sa ai!
 10. vaxe

  Ce Mai Construim?!

  Multumesc mult Gabi san! De unde se poate achizitiona oare?
 11. vaxe

  Ce Mai Construim?!

  Salut Gabi! Am vazut ca folosesti plita pentru cositorirea firelor. Ajurta-ma te rog cu urmatoarele info: Ce tip de cositor folosesti (cu flux decapant incorporat sau fara)? Imi poti da exact aliajul sau codul sau ... denumirea? De unde achizitionezi acest cositor? Multumesc mult!
 12. Salut, Cum spune si titlul vand in digitech RP90 tinut numai in casa (cred ca mai am si cutia originala in care a fost livrat)., la pretul de 200 ron. Voi reveni cu ceva poze in cursul zilei de maine. Pentru cei interesati, PM va rog! Numai bine!
 13. Salut, Cum spune titlul, caut sa cumpar un cub Marshall JCM2000, DSL401 (cel cu 4 x EL84 in etajul final) Astept oferte! Numai bine!