www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vaxe

Veteran
 • Posts

  347
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

vaxe last won the day on October 11 2022

vaxe had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Gia Band,
 • Gear
  scule!

Recent Profile Visitors

14959 profile views

vaxe's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

59

Reputation

 1. https://forums.rgc.ro/profile/10348-garantwerke/ Salut. Link-ul de mai sus este al D-lui. Vasile Vaska! Succes!
 2. Sigur, am minute nationale nelimitat in orice retea!
 3. Da avem! Verificati PM va rog!
 4. 200 cu placa suruburi si gat! cu cheite cu tot!
 5. Va salut! Da, il mai avem:)!
 6. Salut, Caut sa cumpar doza din titlu! Daca stiti pe cineva ... un semn va rog! Multumesc!
 7. Salut, Caut sa achizitionesz un sistem wireless pentru chitara. De preferat ar fi ceva in zona Line 6 relay 50 (sau >30), Shure GLDX16. Daca aveti ceva oferte nu ezitati. Aici sau PM! Multumesc
 8. Bridge-ul Gotoh se retrage de la vanzare momentan! Raman doar lemnele (gatul si corpul)! Multuu!
 9. Salut, Ce parere aveti de pedaluta asta: TONE CAPTURE GTR_MOOER Audio Credeti ca ar fi peste un acustic simulator sau nu?
 10. Ceva gen, dar totusi, in cazul in care as fi interesat sa cumpar, inainte de a lua in considerare combinatia in cauza, as insista pe ceea ce-mi poate oferi chitara (fara procesorul ala)! Adica daca e o chitara low level, parca nu m-as arunca sa o cumpar doar ca sa castig la comoditate ....! In alta ordine, am vazut ca baietii astia au un soi de procesor mic P1 prime. care cred ca face cam acelasi lucru cu cel montat in chitarele alea dar este folosit extern! In felul asta te poti folosi de chitara care iti place tie, sau pe care deja o ai! Deci in mod clar, daca ar fi sa cumpar, in primul rand as alege functie de calitatea chitarei abia apoi m-as uita la ce mai poate "pe langa" :))))!
 11. Salut, Personal, intr-o anumita masura (in special atunci cand este vorba de deplasari dese, ce presupun actiuni gen: montat, demontat, setat, timp scurt de probe, etc.), sunt adeptul rig-urilor cat mai compacte, de dimensiuni cat mai reduse (inclusiv greutate cat mai mica), relativ usor de setat si utilizat, constient fiind ca fac un compromis destul de mare in privinta sunetului pe care mi-as dori sa-l am! In rest +1 pentru tot ce a spus @apocapsile!
 12. Yeap :))))))) Multumesc mult!
 13. Eu vreau sa intru cu electrica si sa scot acustica (in principiu folosind doza de gat care este SC). Ma interesa varianta asta in ideea de putea "copia" un ton bun de acustica si sa-l folosesc fix pe ala fara sa ma mai chinui cu bibileli, ajustari, cautari, etc.:))))! Acum nu stiu sigura daca fix asa functioneaza, dar asta era in mintea mea cand am vazut postarea ta :))))))!
 14. Hei Apo`, pare foarte faina ideea! Dar nu cumva "radar"-ul ala poate fi utilizat doar ca si cabsim? Eu caut ceva similar pentru tonuri de acustica (nu sunt chiar 100% multumit de ceea ce are GT100) ...! Ceva idei?
 15. Chiar nu m-ar deraja, cu conditia sa nu aibe latente care sa ma incurce la executie .... Apo`, e ok, si multuu de sfat, dar acum am back-up, nu asta caut! Pur si simplu mi-a atras atentia si mi-ar placea sa stiu cat utila poate fi combinatia! CIne stie, asa cum am renuntat la lampi in favoarea procesoarelor, poate in viitor voi renunta si la procesoare in favoarea .... :))))))))))
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.