www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vldmlt

Veteran
 • Content Count

  290
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

64 Excellent

About vldmlt

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Chitare:
  Jackson JS30KE
  Harley Benton B-550 Black Progressive Series
  Harley Benton HBR10BK ,
  no name Superstrat
  Multi- Effects:
  Behringer V-amp Pro Rack Modeling Preamp
  Zoom 9150 Valve DSP
  Digitech GNX3000
  Digitech RP50
  Pedals
  Behringer DM100,
  Behringer NR100
  Behringer OD300
  Harley Benton EQ-100
  Tech21 Distortion XXL (Clone)
  Lovepedal Purple Plexi 800 (Clone)
  OCD v2 (Clone)
  Boss CE-2 (Clone)
  Dallas Arbiter Fuzz Face Silicon (Clone)

  Amp:
  ENGL Squeeze 30
  Power Acoustics APK280 (rack power amp)
  Epiphone Valve Jr Clone (modded)
  Fender Champ 5C1 Clone (modded)
  Kustom KBA16
  Cab: -
  Others:
  Behringer Guitar Link UCG102

Recent Profile Visitors

10,998 profile views
 1. vldmlt

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  Mini-bormasina a primit o mini-mandrina si a facut cateva victime in ultima vreme:
 2. Se vinde combo-ul din titlu.Utilizat ocazional, l-am cumparat anul trecut de pe forum cu scopul de a scoate tot din el si a-l transforma intr-un combo pe lampi,dar din lipsa de timp am renuntat la idee (plus ca mai am alte 3 amp-uri pe lampi). Dispune de urmatoarele caracteristici: -Difuzor 6'' -2 Canale -Iesire casti -Intrare RCA pentru backing track Este un amp destul de mic, dar ok pentru repetat in camera la un volum decent fara a deranja vecinii. De preferat, predare personala in Iasi.
 3. vldmlt

  Help reparatie

  N-ar strica si niste puff-uri de contact spray peste acei semireglabili daca nu sunt complet capsulati. La ce praf era in carcasa...
 4. vldmlt

  vând EVH 5150III 1x12 Combo Black

  Behringer PB100 nu a costat vreodata 45 euro nici macar nou.
 5. vldmlt

  Amplificator cu EL84

  Nu te-am intrebat pentru ce ai nevoie (repetat in casa ,concerte, sala, etc). Dar pentru repetat acasa,asa cum zic si colegii, un SE cu EL84 in final ( care de fapt nici nu ajunge la 5W) e mai mult decat suficient. Ca si posesor de ambele ampuri ( SE EL84 ~5W si PP EL84 de aprox 20W ) pot sa iti spun ca la cel de 20W e greu sa il dai mai sus de 2/10 cu un dif de 12' intr-un apartament. Daca vrei doar sunetul unui amplificator pe lampi, eu zic sa mergi pe un SE cu EL84.
 6. vldmlt

  Amplificator cu EL84

  Daca nu vrei neaparat reverb pe arc, poti pune si un modul digital Belton, sa mai simplifici lucrurile.
 7. vldmlt

  Amplificator cu EL84

  Vezi schema de la Soldano Atomic 16. Probabil preampul nu va fi de-ajuns pentru ce ai nevoie , dar poti sa il inlocuiesti cu cel de la SLO.
 8. vldmlt

  12Ax7(Ecc83) Tad Vs Ruseasca 6N2P

  Dezgrop acest topic cu o intrebare. @viobio a mentionat ca in cazul utilizarii 6n2P ca repetor catodic cu tensiune mai mare de 100V in catod, tubul va avea durata scurta de viata. Totusi, repetorul catodic cum se va comporta in cazul in care se alimenteaza cu o tensiune mai mare, va suna prost/distorsionat? Am un montaj unde am folosit 6n2p-ev ca repetor catodic, apoi am descoperit chestia asta legata de Ufk . Ma intereseaza doar sa fac niste teste, apoi sa modific circuitul astfel incat sa inlocuiesc lampile cu 12AX7.
 9. Daca dai click pe Regulament Mica Publicitate, o sa iti apara asta. eu ti-am dat copy/paste la tot paragraful.
 10. 7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere(pentru un prieten/amic). Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate.
 11. Am comandat si eu de pe Aliexpress capace de potentiometre, si au ajuns intr-o luna.
 12. vldmlt

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  Aici ai dreptate. depinde de materialul din care e facut izolatia. Cat despre bormasina din link, pentru cine face 2-3 cablaje pe an, va considera ca nu merita investitia, desi pretul nu e mare deloc.
 13. vldmlt

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  Why not? Masor cand ajung acasa si iti zic. In principiu, are cam 25-30mm.
 14. Salutare Desi nu este nici o noutate ceea ce vreau sa va arat, m-am gandit ca poate este pe aici cineva interesat sa isi construiasca singur o minibormasina pentru PCB-uri din chestii ce se gasesc prin casa, mai ales pentru cei care realizeaza ocazional PCB-uri si nu vor sa investeasca intr-o bormasina dedicata. Pentru asta e nevoie de: -Motor DC (eu am folosit unul recuperat dintr-un CD ROM vechi) -trebuie sa aiba RPM mare; -Un conector de la o regleta (sir cleme) , de preferat cat mai mica (eu am folosit de la o regleta de 10A, asta am gasit); -Switch on/off momentary (fara retinere); - eu am folosit un switch de tip tact recuperat din CD ROM -Burghiu 1mm - se gasesc si in Dedeman, ce-i drept mai scumpe decat la magazinele de componente electronice -Sursa de alimentare corespunzatoare tensiunii de alimentare a motorului.- in cazul meu, un alimentator de 12V DC. 1.Se desface un conector de pe regleta; 2.Conectorul se ataseaza pe axul motorului. Practic conectorul va fi "mandrina" acestei minibormasini; 3.Pe partea opusa a conectorului se ataseaza burghiul. eu am mai adaugat peste burghiu o bucatica de izolatie de cablu, pentru a-l centra pe mandrina; 4.Se lipesc firele de legatura la switch si motor; 5.Switch-ul se lipeste intr-un loc astfel incat sa fie cat mai comoda si accesibila actionarea sa; 6. Se adauga o mufa de alimentare pentru a se conecta mai usor la sursa de alimentare; Rezultatul e cam acesta: Din pacate nu am avut un PCB pregatit pentru a face o proba mai exacta, asa ca am incercat pe aceasta bucata de cablaj: Rezultatele eu zic ca sunt decente avand in vedere materialele folosite si timpul de realizare. Ceea ce imi place la aceasta minibormasina e ca se pot da gaurile precis pe PCB fara a mai marca inainte locul cu un cui/punctator. Probabil asta se datoreaza greutatii si dimensiunii reduse (cu o bormasina normala nu puteam acest lucru). O sa incerc sa fac si un video cu montajul in actiune.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.