www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vldmlt

Veteran
 • Content Count

  284
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

61 Excellent

About vldmlt

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Iasi

Other Information

 • Gear
  Chitare:
  Jackson JS30KE
  Harley Benton B-550 Black Progressive Series
  Harley Benton HBR10BK ,
  no name Superstrat
  Effects:
  Behringer V-amp Pro Rack Modeling Preamp
  Zoom 9150 Valve DSP
  Digitech GNX3000
  Behringer DM100,
  Digitech RP50
  Harley Benton EQ-100
  Diezel Diefet
  Tech21 Distortion XXL
  Amp:
  ENGL Squeeze 30
  Power Acoustics APK280 (rack power amp)
  Epiphone Valve Jr Clone
  Fender Champ 5C1 Clone
  Cab:
  Laney GS412IA
  Others:
  Behringer Guitar Link UCG102

Recent Profile Visitors

10,867 profile views
 1. vldmlt

  vând Fender SuperChamp X2

  Daca dai click pe Regulament Mica Publicitate, o sa iti apara asta. eu ti-am dat copy/paste la tot paragraful.
 2. vldmlt

  vând Fender SuperChamp X2

  7. Nu sint permise anunturile de tipul Intermediere(pentru un prieten/amic). Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate.
 3. Am comandat si eu de pe Aliexpress capace de potentiometre, si au ajuns intr-o luna.
 4. vldmlt

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  Aici ai dreptate. depinde de materialul din care e facut izolatia. Cat despre bormasina din link, pentru cine face 2-3 cablaje pe an, va considera ca nu merita investitia, desi pretul nu e mare deloc.
 5. vldmlt

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  Why not? Masor cand ajung acasa si iti zic. In principiu, are cam 25-30mm.
 6. Salutare Desi nu este nici o noutate ceea ce vreau sa va arat, m-am gandit ca poate este pe aici cineva interesat sa isi construiasca singur o minibormasina pentru PCB-uri din chestii ce se gasesc prin casa, mai ales pentru cei care realizeaza ocazional PCB-uri si nu vor sa investeasca intr-o bormasina dedicata. Pentru asta e nevoie de: -Motor DC (eu am folosit unul recuperat dintr-un CD ROM vechi) -trebuie sa aiba RPM mare; -Un conector de la o regleta (sir cleme) , de preferat cat mai mica (eu am folosit de la o regleta de 10A, asta am gasit); -Switch on/off momentary (fara retinere); - eu am folosit un switch de tip tact recuperat din CD ROM -Burghiu 1mm - se gasesc si in Dedeman, ce-i drept mai scumpe decat la magazinele de componente electronice -Sursa de alimentare corespunzatoare tensiunii de alimentare a motorului.- in cazul meu, un alimentator de 12V DC. 1.Se desface un conector de pe regleta; 2.Conectorul se ataseaza pe axul motorului. Practic conectorul va fi "mandrina" acestei minibormasini; 3.Pe partea opusa a conectorului se ataseaza burghiul. eu am mai adaugat peste burghiu o bucatica de izolatie de cablu, pentru a-l centra pe mandrina; 4.Se lipesc firele de legatura la switch si motor; 5.Switch-ul se lipeste intr-un loc astfel incat sa fie cat mai comoda si accesibila actionarea sa; 6. Se adauga o mufa de alimentare pentru a se conecta mai usor la sursa de alimentare; Rezultatul e cam acesta: Din pacate nu am avut un PCB pregatit pentru a face o proba mai exacta, asa ca am incercat pe aceasta bucata de cablaj: Rezultatele eu zic ca sunt decente avand in vedere materialele folosite si timpul de realizare. Ceea ce imi place la aceasta minibormasina e ca se pot da gaurile precis pe PCB fara a mai marca inainte locul cu un cui/punctator. Probabil asta se datoreaza greutatii si dimensiunii reduse (cu o bormasina normala nu puteam acest lucru). O sa incerc sa fac si un video cu montajul in actiune.
 7. vldmlt

  Instalarea firelor la bass

  Din ce vad acolo, ai un fir alb dezlipit care pare sa fie de la mufa jack, si mai ai 2 fire negre dezlipite, unu din ele de la carcasa unui potentiometru.
 8. Cand te bagi si tu la o treaba de asta?
 9. De acord. Power Plant nu e decat "a daisy chain in a box " . Daca nu ai nevoie de mai mult de 5 iesiri de 9V a cate 120mA, mai degraba modelul Power Plant Jr. acesta are iesirile izolate.
 10. vldmlt

  Tube Amp Club

  Nu-ti ramane decat sa-ti faci curaj sa schimbi lampile, si sa observi diferentele.
 11. vldmlt

  Tube Amp Club

  Ambele lampi sunt starved plate design pentru acele tensiuni de alimentare asa ca, chiar daca le schimbi pe amandoua ,mare diferenta nu va fi,cum a spus si @vektor , eventual un alt raspuns in frecventa. Acele lampi "se simt bine " la tensiuni mari.
 12. vldmlt

  Probleme cu un amp pe lampi

  LED-urile ce lumineaza head-ul se aprind?
 13. vldmlt

  vând Vand tuburi NOS

  O singura bucata
 14. vldmlt

  vând Vand tuburi NOS

  Aveti ECL86/6GW8?
 15. vldmlt

  vând Vox VT20+

  WUUUT?????
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.