www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

2,329 profile views
 1. kiske13

  cumpăr LTD EC1000

  Salut. Sunt interesat de o chitara LTD EC1000. Pretul este discutabil in functie de starea, dotarile instrumentului. Numai Korea!!! Va rog oferte prin mesaj personal, daca sunt.
 2. kiske13

  Ce procesor sa-mi iau ?

  Daca este problema, depozitarea etc. nu ar fi mai potrivit o unitate desktop? Bineinteles, daca nu aveti intentii de spectacole, concerte.
 3. Ma framamta de o vreme o chitara Solar Neck through. Suma fiind mare, sunt curios daca cineva din Oradea, Satu Mare sau Cluj are orice model de Solar. Vreau sa incerc profilul gatului daca mi se potriveste sau nu. Multumesc pentru ajutor.
 4. Daca are cineva de vanzare, as fi interesat de un AX8 sau Axe Fx II cu controler. Ma puteti contacta prin PM.
 5. kiske13

  Fan Club HARLEY BENTON

  Ma refeream la rgc. Hai spune-mi mai multe despre acest lp. Se poate seta corect etc.? Pretul este cat 2 doze bunicele, de asta mi-e cam frica sa fac experimente.
 6. kiske13

  Fan Club HARLEY BENTON

  Oare avem un proprietar de SC Custom in zona? Sunt petarde?
 7. kiske13

  Fraude OLX

  @marcianpetrescu eu ma uitam dupa o chitara. Suma este mare, si vanzatorul fara calificative. Nu am curajul sa platesc in avans.
 8. kiske13

  Fraude OLX

  Cine are experienta cu Reverb? Si acolo se pot lua tunuri adevarate?
 9. kiske13

  cumpăr Humbucker neck DiMarzio

  Cumpar un humbucker neck DiMarzio, gen Air Norton sau ceva asemanator.
 10. kiske13

  Legatura jack nou - no tone - no sound

  Cand mi-am facut cablul si eu am vrut mufa in forma de L. Daca tin bine minte, vanzatorul a recomandat sa iau cel drept, pentru ca cel in forma de L, cateodata si atunci face contact in interior cand nu trebuie. Cauta in google neutrik silent plug problem. Da mai multe forumuri si peste tot probleme au fost cu cele in 90°
 11. kiske13

  Chitare Handmade

  Salut. Imi cer scuze că am intervenit pe sectia de vânzări, nu era locul!!!! Aici insă țin să subliniez anumite lucruri. Ești ambițios și îmi place acest lucru, actualmente tineretul este intetesat doar de telefoane. Dincolo de ambiție, ai nevoie de experiență! Chitara arată ok. Personal mie nu-mi place, dar arată ok. Gâtul se inclină inspre spatele chitarei, motiv pentru care bridge-ul este foarte ridicat. Piese china. Nu poți (adică poți, dacă este doritor!) cere sume vestice pe piese alibaba, care se livrează gratuit in Ro. Subliniez și apreciez hobbyul tău, dar consider că după, a treia chitară cum ai spus, să te consideri custom shop. Lemnul de unde provine? Din păcate și constructorii au deficiență de lemn uscat de calitate.
 12. Ai glumit si la a treia parte? La pret presupun ai gresit un 0!?
 13. kiske13

  vând Doze DiMarzio si Seymour Duncan

  Temporar, scot perechea D Activator/Air Norton de la vanzare.
 14. Sunt in căutarea unei Prestige S cu configuratie H-H (2 doze duble). Știu că sunt rare, dar incercăm. Dacă are sau știe cineva de vanzare, vă rog să mă anunțați. Mulțumesc.
 15. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  Am pus un set Phosphor Bronze. La fel se manifestă. De pe o zi pe alta, câteva come in sus sau jos. Rămâne acordatul cum a zis karpi. Ori temperatura, ori umiditatea deregleaza. De altfel este super instrumentul.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.