www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

21 Excellent

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

2,484 profile views
 1. Rog ajutorul colegilor mai experimentati. Ce pila merita cumparat pentru fret crowning, care nu costa o avere dar face treaba. Daca latimea tastei este 2.95mm atunci trebuie ales cel de 3mm?
 2. Daca iei procesor, pana iei si amp, te uiti la el, sau max. exersezi prin casti. Eu as merge pe un amp decent. Din 2000 ron second hand, le iei pe amandoua. Gt100 cu ce este mai bun de Gt10? Sunt si eu curios. Poate cineva stie.
 3. Sunt interesat de un amplif Engl Ironball. Stare buna/foarte buna, de preferat cu pedala. Ofer max 2500 ron *in functie de starea lui. Oferte prin mesaj personal va rog.
 4. kiske13

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Triumph triple s
 5. kiske13

  cumpăr LTD EC1000

  Salut. Sunt interesat de o chitara LTD EC1000. Pretul este discutabil in functie de starea, dotarile instrumentului. Numai Korea!!! Va rog oferte prin mesaj personal, daca sunt.
 6. kiske13

  Ce procesor sa-mi iau ?

  Daca este problema, depozitarea etc. nu ar fi mai potrivit o unitate desktop? Bineinteles, daca nu aveti intentii de spectacole, concerte.
 7. Ma framamta de o vreme o chitara Solar Neck through. Suma fiind mare, sunt curios daca cineva din Oradea, Satu Mare sau Cluj are orice model de Solar. Vreau sa incerc profilul gatului daca mi se potriveste sau nu. Multumesc pentru ajutor.
 8. Daca are cineva de vanzare, as fi interesat de un AX8 sau Axe Fx II cu controler. Ma puteti contacta prin PM.
 9. kiske13

  Fan Club HARLEY BENTON

  Ma refeream la rgc. Hai spune-mi mai multe despre acest lp. Se poate seta corect etc.? Pretul este cat 2 doze bunicele, de asta mi-e cam frica sa fac experimente.
 10. kiske13

  Fan Club HARLEY BENTON

  Oare avem un proprietar de SC Custom in zona? Sunt petarde?
 11. kiske13

  Fraude OLX

  @marcianpetrescu eu ma uitam dupa o chitara. Suma este mare, si vanzatorul fara calificative. Nu am curajul sa platesc in avans.
 12. kiske13

  Fraude OLX

  Cine are experienta cu Reverb? Si acolo se pot lua tunuri adevarate?
 13. kiske13

  cumpăr Humbucker neck DiMarzio

  Cumpar un humbucker neck DiMarzio, gen Air Norton sau ceva asemanator.
 14. kiske13

  Legatura jack nou - no tone - no sound

  Cand mi-am facut cablul si eu am vrut mufa in forma de L. Daca tin bine minte, vanzatorul a recomandat sa iau cel drept, pentru ca cel in forma de L, cateodata si atunci face contact in interior cand nu trebuie. Cauta in google neutrik silent plug problem. Da mai multe forumuri si peste tot probleme au fost cu cele in 90°
 15. kiske13

  Chitare Handmade

  Salut. Imi cer scuze că am intervenit pe sectia de vânzări, nu era locul!!!! Aici insă țin să subliniez anumite lucruri. Ești ambițios și îmi place acest lucru, actualmente tineretul este intetesat doar de telefoane. Dincolo de ambiție, ai nevoie de experiență! Chitara arată ok. Personal mie nu-mi place, dar arată ok. Gâtul se inclină inspre spatele chitarei, motiv pentru care bridge-ul este foarte ridicat. Piese china. Nu poți (adică poți, dacă este doritor!) cere sume vestice pe piese alibaba, care se livrează gratuit in Ro. Subliniez și apreciez hobbyul tău, dar consider că după, a treia chitară cum ai spus, să te consideri custom shop. Lemnul de unde provine? Din păcate și constructorii au deficiență de lemn uscat de calitate.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.