kiske13

Active Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

2,003 profile views
 1. kiske13

  cumpăr Humbucker neck DiMarzio

  Cumpar un humbucker neck DiMarzio, gen Air Norton sau ceva asemanator.
 2. kiske13

  Legatura jack nou - no tone - no sound

  Cand mi-am facut cablul si eu am vrut mufa in forma de L. Daca tin bine minte, vanzatorul a recomandat sa iau cel drept, pentru ca cel in forma de L, cateodata si atunci face contact in interior cand nu trebuie. Cauta in google neutrik silent plug problem. Da mai multe forumuri si peste tot probleme au fost cu cele in 90°
 3. kiske13

  Chitare Handmade

  Salut. Imi cer scuze că am intervenit pe sectia de vânzări, nu era locul!!!! Aici insă țin să subliniez anumite lucruri. Ești ambițios și îmi place acest lucru, actualmente tineretul este intetesat doar de telefoane. Dincolo de ambiție, ai nevoie de experiență! Chitara arată ok. Personal mie nu-mi place, dar arată ok. Gâtul se inclină inspre spatele chitarei, motiv pentru care bridge-ul este foarte ridicat. Piese china. Nu poți (adică poți, dacă este doritor!) cere sume vestice pe piese alibaba, care se livrează gratuit in Ro. Subliniez și apreciez hobbyul tău, dar consider că după, a treia chitară cum ai spus, să te consideri custom shop. Lemnul de unde provine? Din păcate și constructorii au deficiență de lemn uscat de calitate.
 4. kiske13

  vând Handmade Iron Cross Custom Les Paul

  Ai glumit si la a treia parte? La pret presupun ai gresit un 0!?
 5. kiske13

  vând Doze DiMarzio si Seymour Duncan

  Temporar, scot perechea D Activator/Air Norton de la vanzare.
 6. Sunt in căutarea unei Prestige S cu configuratie H-H (2 doze duble). Știu că sunt rare, dar incercăm. Dacă are sau știe cineva de vanzare, vă rog să mă anunțați. Mulțumesc.
 7. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  Am pus un set Phosphor Bronze. La fel se manifestă. De pe o zi pe alta, câteva come in sus sau jos. Rămâne acordatul cum a zis karpi. Ori temperatura, ori umiditatea deregleaza. De altfel este super instrumentul.
 8. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  Multumesc! Eu credeam că laminatul lucrează mai mult.
 9. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  @karpi Nu un semiton! Mult mai putin poate de ordinul coma.
 10. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  Numai săptămâna viitoare pot face poze. La umiditate chiar m-am gandit. Vreau să cumpăr un case si un higrometru. Câteodată soţia mai pune un uscător de rufe în cameră. Este posibil să modifice umiditatea drastic, după care revine la "normal". Cu trussrod nu am probleme. Este setat chiar ok. Dacă nu puneam corzile corect, se dezacordau uniform toate corzile?
 11. kiske13

  Dezacordare chitara electroacustica

  Sunt corzi noi de 2 săptămâni. Recunosc că nu am avut de acustice acasă şi am pus un set de EB Slinky de electrice.
 12. Salutari. Am o mică problemă şi o presupunere şi sper să mă ajute cei care s-au lovit de această situaţie. Am o chitara electroacustică Yamaha APX500. Îmi place la nebunie, gât, sunet tot. Aş face un upgrade la APX700 sau 900 dar momentan nu-mi permite buzunarul. Chitara o ţin pe un suport perete. Am temperatura relativ constantă în cameră, numai când aerisesc mai scade puţin. Chitara câteodata se dezacordează uşor (sub un semiton), dar toate corzile. Dacă prind un acord sună bine, dar dacă verific acordajul, toate corzile sunt mai jos, sau mai sus. Eu presupun că din cauza materialului se intamplă acest fenomen. Este pur placaj!!! La un moment m-am gandit să schimb nut-ul şi cheiţele cu ceva de marcă, dar nu sunt convins că aceste modificări vor aduce rezultate. Păreri?!
 13. kiske13

  Adeziv transparent

  Vreau sa umplu o crapatura minuscula pe o suprafata finisata dar nu vopsita gros. Mi-am dat seama ca superglue da rezultate estetice like shit. Am testat epoxi transparent, iese miscat cu o scobitoare.
 14. kiske13

  polish taste

  Vince Windrider. Daca ziceam sa cumpere astea, zicea ca din jumătatea sumei o polisheaza oricine.