www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Posts

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kiske13 last won the day on December 29 2020

kiske13 had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

3894 profile views

kiske13's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

36

Reputation

 1. Salutări. Dacă s-a mai discutat cer scuze, motorul de search nu mi-a dat rezultate. Sunt novice in ceea ce privește utilizarea Impulsurilor. Am descarcat câteva gratuite, am și cumparat câteva pachete de la Choptones. Cele gratuite erau cam vrac sau eu nu am dat de pachete ok. Choptones pare mai pus la punct. Are cineva experiență cu IR de la Bogren Digital, JST, OwnHammer sau altele? Reflectă prețul calitatea lor? Mulțumesc
 2. Stiu. Am contactat colegul. Dupa o lectie de gramatica, mi-am dat seama ca nu functioneaza chimia.
 3. Buna. Cumpar un Two Note Captor X de preferat 8 ohmi, dar ma descurc si cu 16 ohmi. De preferat preluare personala in vestul tarii.
 4. Salut. Caut un Fractal FM3, de preferat in Ardeal! Pot oferi la schimb AX8 + diferenta, daca prezinta interes. Multumiri.
 5. Caut o pedala expression pentru ax8. De preferat fractal sau mission.
 6. Salut. Am un Schecter KM7 MK1. Ca schimb, poate Mayones 7 string. Alte variatii nu ma intereseaza. Pretul este unul fix, sub pretul dat de mine. 900 eur. Preluare personala!!!
 7. Vand un bridge Gibraltar 2 folosit de Ibanez. Cosmo black. Este ca nou, dat jos de pe prestige.
 8. Ieftin si bun? Pentru a canta acasa, nu simteam niciodata nevoia amplificarii. Am infipt in amp doar a mai pune un delay/reverb. Folosesc doar ampurile pe care le folosesc si la electrice.
 9. Chestia cu "aducem la comanda" la mine nu functioneaza. La comanda, pot comanda din alta parte.🤣🤣🤣 Am cumparat de la Andertons, Thomann fara probleme. In Romania cumpar doar de la Mcm si Soundcreation. Apropo, Soundcreation are pe stoc chitara amintita. Probabil putin mai scump.
 10. Acordajul tine bine, dar este sensibil la schimbarile de temperatura.
 11. Corpul este mai mic, mai comod. Cand am luat, asta am cautat sa fie aproape ca feeling, de chitara electrica. A mai fost un model Dean, dar am preferat apx pentru ca puteam incerca in magazin. Are un sunet fain, dar nu la fel de rezonant ca un dreadnought cu corp mare. Electronica e ok, tuner incorporat. Apx dar numai cu lemn masiv!
 12. Nu cunosc apx600 dar probabil este un model in urma apx500 din care au fost 3 generatii. Am apx500iii luat de nou. Aici s‐a mutat productia in china. Placaj clar, la banii astia nu da nimeni lemn masiv, suna fain si este lucrat prost. Din 3 buc. am putut alege si tot prost lucrat este. Bindingurile s-au ingalbenit in 3 ani, ca la un gibson vintage de pe la aparitie. Acum as lua tot apx dar macar cu top solid si numai folosit. Pretul la cele noi este exagerat!
 13. Salut. Vand procesor/interfata line6 pod xt. Alimentator original, urme de uzura, zgaraituri in finish, perfect functional.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.