• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

kiske13

Active Members
 • Content count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

14 Good

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

1,527 profile views
 1. Toata camera este un metal zone! :-)
 2. Da, nu sunt cele mai ieftine!!! Dar am vazut si scumpe si calitate 0. In privinta aderentei este perfect. Nu aluneca.
 3. Nu prea dadeam atentie, dar peste 40 cu dureri de spate am inceput sa sap putin. Dupa cautari de straplock-uri am dat si de "problematica" stap-urilor. Vorbesc de "centurile de siguranta", din care am facut si eu pe vremuri hamul. Nu am vrut ceva atasat de chitara, asa ca DiMarzio a cazut din start. Am cumparat niste lock-uri Dunlop care, pentru mine sunt fenomenale! Ulterior am ales un strap, dupa incercari fara rost, care dupa parearea mea este foarte ok. Nu simti ca te baga in pamant chitara si va recomand sa incercati daca aveti posibilitatea. RigtOn.
 4. cumpăr

  La 2500 cred ca numai Gibsun gasesti.
 5. Ce mi-as dori un strato.
 6. Urmeaza sa modific cate ceva pe BC, dupa care nici nu o mai vand. :-)
 7. cumpăr

  Atunci trebuia sa pun anuntul la schimburi :-) schimb rinichi bine spalati cu bere, cu strymon big sky.
 8. M-am uitat pe vremuri si la asta. 25.5 :-(
 9. Cautam ceva cu bridge fix si scala de 26,5. Am vrut un Rgd prestige, dar nu mai este pe stoc. Iar rgdix7 este mult prea curcubeu pentru gustul meu. Speram sa gasesc ceva la Jackson in categoria asta de pret, dar se pare ca ei merg pe aratura.
 10. Salutare. A reusit cineva sa puna mana pe un Jackson Pro HT7? (Mansoor) Vazand niste poze pe sevenstring, mi-au luat pofta de instrument. QC cu cere ei se lauda, se pare ca este facut de oameni cu nisip in ochi. Chiar atat de rau sta treaba?
 11. Cumpar o pedala Hall Of Fame in stare buna. Varianta Mini nu ma intereseaza. Astept oferte pe privat, daca sunt.
 12. Chirata are ramele dozelor revopsite in camp electrostatic, butoanele potentiometrelor schimbate cu butoane negre. Instrumentul este ingrijit, fara julituri, lovituri. Schimb numai cu chitara mai scumpa, configuratie doze H-H, 6 corzi sau 7 corzi (cu scala 26.5" sau mai mare) sau amplif pe lampi, high gain care se poate folosi si in apartament, ofer diferenta. S Series model Solidbody double-cutaway style Mahogany body Weathered black finish with matching headstock 3-piece bolt-on maple neck 25-1/2" scale Wizard II neck profile Rosewood fretboard 15.75" radius 1.69" nut width 24 jumbo frets Offset dot inlays on the 12th fret Infinity 2 bridge humbucking pickup Infinity 1 neck humbucking pickup Master volume and tone knobs 5-way blade pickup selector Die-cast tuners Zero resistance (ZR) Double-locking tremolo bridge Cosmo black hardware
 13. Chirata are ramele dozelor revopsite in camp electrostatic, butoanele potentiometrelor schimbate cu butoane negre. Instrumentul este ingrijit, fara julituri, lovituri. Schimb numai cu chitara mai scumpa sau amplif pe lampi, ofer diferenta. S Series model Solidbody double-cutaway style Mahogany body Weathered black finish with matching headstock 3-piece bolt-on maple neck 25-1/2" scale Wizard II neck profile Rosewood fretboard 15.75" radius 1.69" nut width 24 jumbo frets Offset dot inlays on the 12th fret Infinity 2 bridge humbucking pickup Infinity 1 neck humbucking pickup Master volume and tone knobs 5-way blade pickup selector Die-cast tuners Zero resistance (ZR) Double-locking tremolo bridge Cosmo black hardware
 14. @FiveseveN am vazut si clipul asta dar nu ma vrajit. Parca si tonul de Laney Ironheart imi place mai mult. Inseamna ca nimeni de pe ...tube nu a reglat cum mi-ar placea mie Orange-ul. @TheOnlyKtulu da TH30.... asta am auzit ca ar avea ce-mi trebuie, dar era vorba de D.T. Daca as avea 1000 eur nu puneam intrebari de ale mele stupide. :-) @Blackthorn nu am generalizat. Am intrebat doar, ce poate D.T. deoarece filmuletele, nu m-au convins. Caut ceva de genul TH30, Ironball sau Kraken, poate + un TS. Nu vreau overdrive british pentru blues/rock.
 15. Am incercat astazi Boss-ul de 50w. Sentimentele sunt mixte. Suna binisor, multe dotari, dar feeling de "plastic". In banii astia suna mai convingator THR10X. Din pacate este mini morris, difuzoarele sunt cum sunt. M-a impins mai mult inspre un Laney, Engl sau Victory pe tuburi...sau poate un custom.