• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

kiske13

Active Members
 • Content count

  27
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About kiske13

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

1,348 profile views
 1. @FiveseveN am vazut si clipul asta dar nu ma vrajit. Parca si tonul de Laney Ironheart imi place mai mult. Inseamna ca nimeni de pe ...tube nu a reglat cum mi-ar placea mie Orange-ul. @TheOnlyKtulu da TH30.... asta am auzit ca ar avea ce-mi trebuie, dar era vorba de D.T. Daca as avea 1000 eur nu puneam intrebari de ale mele stupide. :-) @Blackthorn nu am generalizat. Am intrebat doar, ce poate D.T. deoarece filmuletele, nu m-au convins. Caut ceva de genul TH30, Ironball sau Kraken, poate + un TS. Nu vreau overdrive british pentru blues/rock.
 2. Am incercat astazi Boss-ul de 50w. Sentimentele sunt mixte. Suna binisor, multe dotari, dar feeling de "plastic". In banii astia suna mai convingator THR10X. Din pacate este mini morris, difuzoarele sunt cum sunt. M-a impins mai mult inspre un Laney, Engl sau Victory pe tuburi...sau poate un custom.
 3. Din Orange Dual Terror se poate scoate un ton high gain cum are Vicrory Kraken sau Engl Ironball? Pe y...tube am gasit numai prezentari cu clean fain si distors ton british (pentru mine, oala sparta).
 4. vând

  Ce lungime are cablul?
 5. cumpăr

  Pret: 0 RON Localitate: Oradea Contact: 0740196677 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Cumpar chei acordaj pentru un Ibanez. Daca e culoare inox fumuriu ajunge 1 buc. Sau poate are cineva ramase un set dupa un upgrade.
 6. Pret: 2000 Localitate: Oradea Contact: 0740196677 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut un head sau combo Engl 40-50W. Screamer, MetalMaster, Thunder. Oferte pe privat va rog.
 7. Nu, multumesc. Prea extravagant pentru mine.
 8. Pret: 700 RON Localitate: Oradea Contact: 0740196677 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Caut o pereche de monitoare studio. Bas minim 5". Buget pe la 700 ron. De preferat din Cluj, Arad, Timisoara.
 9. vând

  Schimb cu un compresor, de calitate. Platesc diferenta. Schimbul numai in ardeal este posibil, deoarece vreau sa fie face to face.
 10. Pret: 170 RON Localitate: Oradea Contact: 0740196677 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Este fara probleme. Pret: 170 ron + transport (daca este cazul)
 11. D activator, este murdar sau zgaraiat?
 12. vând

  Ai mp Sent from my iPhone using Tapatalk
 13. Eu consider ca doua lipituri cu cositor la doze si un setup nu face pe cineva lutier! Cand te duci la un LUTIER cu asa ceva, iti asumi ca-ti cere mai mult decat vecinul de bloc. Lutier-ul incepe la reparatii rupturi, crapaturi, nut-uri facute de la 0 pe un blanc Graph Tech, retastari, nivelari (pentru a scoate un fretbuzz) etc. Cine isi duce chitara la schimbat corzi, isi merita soarta.
 14. Ma intereseaza cateva lucruri in special despre update, descarcare si incarcare tonuri. Update cu pachete de amplifuri.
 15. Chitara fără case 1500 ron. In acest caz numai predare personala!!! In unele orase din ardeal poate am si eu drum.