kiske13

Active Members
 • Content count

  45
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

14 Good

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

1,683 profile views
 1. Un demo, nu aveti inregistrat cu acest amp?
 2. Patch Cables

  Nu am vrut sa deschid topic nou. Cablurile de patch de pe ali express sunt de proasta calitate? Pot introduce humm, sau sunt comparabile cu clasicele ibanez?
 3. Acordor clip

  In low tuning acordoarele incep sa sara aiurea. M-am uitat la un Korg PC1. Costa un sfert din Polytune. Este justificat diferenta de pret?
 4. Acordor clip

  Salutari. Poate imi puteti recomanda un acordor bun, tip clip headstock. Vreau sa folosesc si la 7 corzi. Am vrut polytune, dar este cam scump.
 5. Vand 3 potentiometre Audio Taper 500k Push/Pull, non branded. Pret/buc. 15ron+transport, daca este cazul. Pret pentru 3 buc. 35 ron+transport. Dimensiunile sunt masurate cu subler. Pentru orice info. va stau la dispozitie.
 6. Schimburi, chitari, amplifuri de valoare mai mare, dar numai daca ne putem intalni personal!
 7. cumpăr [EXPIRAT] Strap lock Dunlop negru

  Am gasit, multumesc!
 8. Cumpar strap lock Dunlop. Sau poate ma ajuta cineva unde mai este pe stoc. Am luat de la mc music dar se pare ca nu mai au in oferta.
 9. Condensator pentru potmetru volum.

  Mersi pentru ajutor. Am verificat axesrus. metric nu este, probabil eroare de site, transport 13 eur pentru un potmetru de 11eur. Am discutat in Brasov, dar alea au shaft-ul filetat cu diametru mai mic, decat imi trebuie. Prefer sa largesc putin gaura. Pe o chitara am CTS, care este perfect din toate punctele de vedere, doar ca costa.
 10. Condensator pentru potmetru volum.

  In Romania vinde cineva potentiometre CTS la pret bun?
 11. Condensator pentru potmetru volum.

  Multumesc! Deci numai pe incercate merge. Din pacate de pe condensatorul vechi nu se mai poate citi valoarea. De unde se pot lua condensatoare de calitate din Romania? Pentru 30 ron nu fac comanda in germania. Nici pe alibaba pentru 10 buc.
 12. Condensator pentru potmetru volum.

  Am doar un singur volum! Nu am potmetru ton.
 13. Condensator pentru potmetru volum.

  Valorile alea de 022-047 sunt pentru ton. Pe mine strict volumul ma intereseaza. Potmetrul este de 500k, am doua humbuckere splitabile cu potmetru.
 14. A cedat potmetrul push/pull din schecterul meu. Am observat ca are un condensator. Cineva imi explica băbeşte la ce serveste si cum se alege valoarea? Potmetru ton nu are chitara. Potmetrul de volum este de 500k.