www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kiske13

Active Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

kiske13 last won the day on February 16

kiske13 had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About kiske13

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

2864 profile views
 1. Cu siguranta este super instrument, dar nu am fost atras de dimensiune corp si pozitionare potmetre. Sa o folosesti cu sanatate!!!
 2. Clip vandut. La poly2 am gasit si cutia. Este folia pe ecran.
 3. Salut. Vand un polytune clip (100 ron) si un poytune 2 (300 ron) Prefer predare personala sau cost transport suportat de cumparator.
 4. Dai la setup cuiva, care se pricepe. Probabil ai schimbat dimensiunea corzilor si de acolo vine tot.
 5. Daca ai posibilitatea incearca-le. Cochetam cu un amplif Katana Air, dar acolo wireless-ul umfla pretul. Nu sunt fan amp mic (te limiteaza), prefer un amp care se poate folosi la probe dar si acasa, adica sa aiba utilitate multipla si pe termen mai lung. La fiecare vanzare second hand se pierd bani. Totusi la combo pentru apartament poate as merge pe un katana mini. Thr am incercat, dar nu cred ca valoreaza de 2x cat un mini. Thr are constructia mai solida.
 6. Pentru acasa nu ajung boxele de calculator cu interfata?
 7. Naspa. Eu as lua de pe eb...y. Transport moca, numai trebuie asteptat. Sau poate gasesti la un coleg aici pe forum, care a modificat mai multe chitari. La doze grele pot aparea probleme, daca arcul este slab.
 8. Se pot comanda din China la bani marunti. Problema este doar timpul de livrare. Poti astepta si 2-3 luni. Dar nu am inteles, daca ai arcuri pe doze, de ce vrei sa le schimbi?
 9. M40 folosesc. La nivel de amator sunt ok. Modelele de 40 in jos, nu prea inspira incredere.
 10. Eu aveam nevoie de ce intensitate ar fi ok si daca se leaga simplu in serie cu switch-ul!? Nu e fizica atomica, dar m-am gandit ca imi raspunde un coleg, care le are cu electonica, sa nu fac balarii. Sorry for this topic.
 11. Din pacate despre tensiune nu da info engl. Doar curent de 10mA este specificat.
 12. Eu am luat de pe ... bay, din china. Am asteptat cam 3 luni. Aceleasi produse le gasesti la tehnoelectric.ro cu un adaos comercial.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.