hourglass

Newcomers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

13 Good

About hourglass

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad

Other Information

 • Nume
  Sebastian Hatred

Recent Profile Visitors

2,490 profile views
 1. vând FUZZ Pedal TOOL Artwork

  if it's custom made, can you direct me to somewhere i can listen an example?
 2. vând Chitare electrice

  clarificare pret? fiecare e 800 lei?
 3. cumpăr [EXPIRAT] Bugera 6260

  doar pentru curiozitatea mea, daca nu e o problema ca intreb, de ce doar varianta veche cu leduri albastre?
 4. Salutari. Urmaresc sa achizitionez un tube screamer si in principiu m-ar interesa variantele TS9 sau Mini. Evit TS 808. Sunt deschis la orice altfel de propuneri atata timp cat se apropie de nevoia mea. Eu am nevoie de o pedala de genul pentru un pic de tightness in ton, prin urmare pedala va sta in fata ampului pentru un pic de culoare si ingustare a frecventelor. Pot sa ofer la schimb un Strymon Flint (insa atunci as prefera mai multe pedale pana la acoperirea valorii, in loc de o pedala + diferenta. Eventual mai multe pedale + o diferenta mai mica). Sau un custom made MXR '90 Phaser cu switch pentru Script si Block (practic e ca si cum ar fi doua variante ale aceleiasi pedale intr-una). Pe langa asta, mai are un pot intern si pentru alte setari care le poate explica cel mai bine cel care a construit-o. Pedala a fost facuta de Razvan S. de aici de pe forum, iar lumea cred ca stie deja calitatea, grija, implicarea si maiestria de care da dovada in munca lui. Pedala e super cu un raport pret/calitate excelent. Pentru cei interesati evaluam pedala impreuna si ajungem la un consens. Daca e vorba de achizitie fara schimb, ma intereseaza sa fac achizitia undeva prin Martie (desi nu e neaparat necesar asa tarziu) asa ca in cel mai rau caz sunt dispus sa las un avans fara sa primesc pedala, iar daca e vorba de schimb, sunt dispus oricand. Cu toate acestea, nu ma grabesc deloc. Multumesc.
 5. cumpăr [EXPIRAT] Bugera G5

  S-a achizitionat de pe forum. Multumesc
 6. vând [EXPIRAT] Dean Hardtail (Korea)

  Stimabile... m-ai lasat fara cuvinte. Daca tu stergi un mesaj de interes pentru ceea ce vinzi, absolut fara nici un motiv, sens sau logica (in loc sa raspunzi un simplu 'da' si sa primesti ulterior un telefon) pentru mine s-a incheiat. Si nu as da 'pro tips' de genul - nu e nici un secret. Vrei sa vinzi ceva, iti dai interesul; nu ti-l dai, stai mai mult la vanzare. Mult succes pe viitor. Toata stima.
 7. Nu sunt prea priceput si drept e ca nu am nici timpul sau starea necesara ca sa sap pe internet sa gasesc un sample cu RAT-ul. Am intrebat macar ce varianta e sa ascult originalul, sa stiu ce cumpar, dar fara informatiile astea am sa o las asa. Mult succes.
 8. vând [EXPIRAT] Dean Hardtail (Korea)

  ''Dude''... ti-am trimis si mesaj pe telefon. Chiar nu am nici o idee despre interesul tau in a vinde aceasta chitara. Din cei 7 interesati te-a sunat cineva? Eu am un interes real pentru chitara si sunt si din Arad. Asa ca ce sa mai zic? Astept sa vad ce ai de gand sa faci si poate daca te hoarasti, imi scrii si tu un mesaj sau imi dai un telefon. Toata stima.
 9. vând Desfac Pedalier

  Pedalierul se vinde?
 10. la cat e de receptiv, ma indoiesc ca vom primi ceva prea curand.
 11. Salut. Care varianta de RAT este? ai vreun sample audio? Multumesc.
 12. Dupa cum zice titlul, schimb Strymon Flint cu Strymon BlueSky. Unitatea mea este in stare buna, o trimit cu cutia ei si cu alimentatorul ei original. Voi reveni si cu poze. Cand am cumparat-o nu am iesit extraordinar din acel deal, asa ca n-as vinde-o. De altfel, pedala e super, isi face treaba in cel mai onorabil mod si nu ma grabesc deloc. Cred ca sunt deschis si la alte schimburi de reverb.