hourglass

Newcomers
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

20 Excellent

About hourglass

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Arad

Recent Profile Visitors

2,763 profile views
 1. Cu chiu si vai scot la vanzare phaser-ul asta MXR '90 cu switch pentru Script si Block (practic e ca si cum ar fi doua variante ale aceleiasi pedale intr-una). Pe langa asta, mai are un pot intern si pentru alte setari care le poate explica cel mai bine cel care a construit-o. Pedala a fost facuta de @Razvan S. de aici de pe forum, iar lumea cred ca stie deja calitatea, grija, implicarea si maiestria de care da dovada in munca lui. Pedala e super cu un raport pret/calitate excelent. M-am hotarat sa o scot la vanzare deoarece in urma unor schimburi si upgrade-uri de gear am ramas si fara economii si fara delay-uri in pedalier, iar fara delay-uri nu pot, oricat as iubi phaser-ul asta. Prin urmare accept schimburi cu delay-uri lowcost de genul Mooer, Joyo sau mai stiu eu ce. (NU behringer sau care sunt clar bad quality) Daca cumva pedala nu se da pana reusesc sa-mi acopar delay-urile, se va rertrage onorabil si fericita din vanzare. Si ca sa se inteleaga exact ce pedala este: https://www.thomann.de/ro/mxr_1974_vintage_phase_90.htm?ref=search_rslt_mxr+90_206167_3 + https://www.thomann.de/ro/mxr_phase90.htm?ref=search_rslt_mxr+90_103694_0 Si suna asa: + asa:
 2. hourglass

  vând Pdb-uri si pdl......

  n-am inteles nimic.
 3. hourglass

  vând [EXPIRAT] Strymon Flint

  S-a dat in schimb + diferenta.
 4. hourglass

  vând [EXPIRAT] BOSS DD-7

  Pedala pleaca la Satu Mare. Sa o foloseasca sanatos noul propietar.
 5. hourglass

  vând [EXPIRAT] Strymon Flint

  Culmea... cand il aveam la schimb, primeam oferte de cash, cand il am la vanzare, primesc oferte de schimb, dar care nu includ nevoile mele. Asa ca pentru ca e saracie si pentru ca se misca mai greu lucrurile, mai largesc un pic spectrul de schimburi: - O chitara buna stratocaster (un Vintage eventual? sau un Fender MIM bun) cu doze dragutele - Line 6 POD HD500X As prefera totusi sa schimb cu un instrument bine-ingrijit, mult mai mult decat cu un procesor.
 6. hourglass

  vând [EXPIRAT] BOSS DD-7

  Rezervat pana la tranzactie.
 7. Avand in vedere ca nu reusesc sa gasesc schimburile de care am nevoie, cu aceasta pedala, m-am hotarat sa o vand. Prin urmare pret: 1200 RON si accept schimburi... daca cumva da al' de sus sa se'ntample. Nu includ transportul. Pedala are cutia si alimentatorul ei original. Nu ma grabesc deloc sa o dau. Isi face treaba de minune. O vand pentru ca imi regandesc setup-ul, incetul cu incetul. In aproximativ aceeasi zona de pret, schimb cu: - Reverburi - Delayuri (orice tip de delay, desi imi surade mai mult tape si double delay) Intr-o varianta de pachet, schimb cu: - Pedalboarduri (desi aici sunt putin pretentios, nu voi accepta pedalboarduri care sunt uzate bine), surse de alimentare + cabluri alimentare, stative chitara, placi de sunet pentru home recording si ne reglam noi cumva diferentele - Mai multe pedale la pachet (in varianta asta accept delayuri, reverburi, fuzzuri, wahuri si tunere gen korg pitchblack sau polytune) si ne reglam noi cumva diferentele NU schimb cu: - Multi-effect procesoare de genul BOSS/Line6/Zoom - Instrumente
 8. Vand pedala din titlu. Se afla in stare perfect ok. Ma interseaza la schimb: * Alte pedale in aceeasi arie de pret (exceptand boss/behringer), am vazut multe chestiute interesante de la Mooer, Hotone, Tonecity sau ceva de genul. * Accesorii chitara (stative, cabluri, clip-tuners) Sunt deschis si la alte oferte... dar nu promit ca intra in sfera mea de nevoi si nu vreau sa supar pe cineva tot refuzand. Multumesc. P.S.: revin si cu poze.
 9. Revin cu niste modificari in functie de noua constatare a nevoilor. Am sa plec de la premisa faptului ca aceasta pedala ar avea pretul SH undeva 1250-1350 RON din cate am vazut pe RGC, prin urmare schimburile vor fi facute in jurul valorii asteia. Asa ca, in aproximativ aceeasi zona de pret, schimb cu: - Reverburi - Delayuri (orice tip de delay, desi imi surade mai mult tape si double delay) Intr-o varianta de pachet, schimb cu: - Pedalboarduri (desi aici sunt putin pretentios, nu voi accepta pedalboarduri care sunt uzate bine), surse de alimentare + cabluri alimentare, stative chitara, placi de sunet pentru home recording si ne reglam noi cumva diferentele - Mai multe pedale la pachet (in varianta asta accept delayuri, reverburi, fuzzuri, wahuri si tunere gen korg pitchblack sau polytune) si ne reglam noi cumva diferentele NU schimb cu: - Multi-effect procesoare de genul BOSS/Line6/Zoom - Instrumente
 10. mai e ceva valabil?
 11. Din motive economice achizitia se amana pentru o perioada indefinita.
 12. Din motive economice achizitia se amana pentru o perioada indefinita.
 13. Schimb si cu Strymon DiG sau Strymon Brigadier +/- dif. In principiu schimb cu delayuri si reverburi interesante.