www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

lefmir

Veteran
  • Posts

    1452
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

lefmir last won the day on December 23 2023

lefmir had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Ploiesti

Other Information

  • Gear
    .

Recent Profile Visitors

16372 profile views

lefmir's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

2.2k

Reputation

  1. modelul asta avea 490R/T . Ce e in neregula cu dozele astea?
  2. Citeste si tu cu atentie. Nu am zis ca e scumpa, am zis ca era cotata mai jos. "Era" - adica atunci cand era noua.
  3. ca idee: asta e un SG Special, nu e Tribute, pentru ca seria aia a aparut mai tarziu. Respectiv Special faded, pentru ca e open pore, era cotata mai jos. Culoarea pare worn cherry ca e singura optiune de rosu pe open pore. ai PM.
  4. Am o pereche de Monacor SP300GI, 150W, 8ohmi. Da-mi pm daca te interesaza.
  5. Jack-ul de iesire a fost schimbat cu unul Kluson si switch-ul nu mai face probleme pentru ca am mai cantat-o. Tin sa mentionez ca nu ma grabesc sa o dau, chitara e foarte ok, singura problema e cea de spatiu. Desi incep sa ma gandesc la a atarna chitarele pe pereti .
  6. Salutari! Caut sa cumpar un ES 335, preferabil vintage burst sau natural. Ma intereseaza chitare in stare buna. Editii speciale/custom shop numai daca sunt la un pret decent. Ce m-ar mai putea interesa: Yamaha SA 2200, Ibanez AS2000/JSM100 Buget: 1500-2000euro +/- in functie de stare/model. Multumesc!
  7. Vand Un Squier partscaster care si-a inceput viata ca prima mea chitara si anume: Squier affinity din care a mai ramas numai corpul. Corp: Alder - Squier Affinity - Revopsit in Seafoam Green. Gat - One piece maple Squier Tele Korea 80's sau 90's nu mai tin minte - adjustat sa poata intra in neck pocket de strat. Doze - Fender american standard circa 2004 Nut TUSQ Rolling string trees Saddles TUSQ Bloc de tremolo facut pe comanda din bronz(corpul chitarei este cu 5mm mai subtire decat un Fender) Poturi CTS/ Switch Gotoh - switchul mai face figuri din cand in cand desi e japonez, idem cu jack-ul de iesire. Cavitati ecranate Condensatori tropical fish diferiti neck/middle Cheite Grover Freturi nivelate si dressed Scratchplate 1 ply asortat cu cel de pe spate. O parte din suruburi au fost schimbate cu suruburi Gotoh deoarece cele originale erau uzate/strambe, inclusiv cele de montaj pentru tremolo. A fost un proiect de aproape 10 ani. Renunt la aceasta chitara cu mare parere de rau pentru ca nu prea mai am loc si am tot cumparat chitare si am observat ca nu prea cant pe ea atat de des. Tremolo-ul tine acordajul foarte bine, sound-ul este unul de strat vintage/mellow mai low output. Prefer predare personala dat fiind faptul ca e o chitara mai mult sau mai putin custom. Daca nu, se poate trimite si prin curier cu plata chitarei + transport in avans.
  8. Vand Chitara Bass Danelectro Wild Thing in stare buna. Eu cant la chitara si am vrut sa incerc si bass insa nu este pentru mine. Prefer predare personala. Se poate expedia insa cu plata integrala in avans + transport.
  9. Iti recomand redresare si stabilizare pe filament! Poate e prea mult, dar pentru 100% fara zgomot e indicat. Zgomotul asta mai depinde si de ce difuzor folosesti(cat de sensibil e, etc.).
  10. https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-de-colectie-an-1985-gibson-les-paul-studio-mm-usa-IDb8U1d.html#bb1dcf7eeb sau https://www.olx.ro/oferta/chitara-acustica-model-gibson-usa-IDcxp7Z.html#bb1dcf7eeb sau toate de la el.
  11. Daca zic vreodata ceva poti sa le reprosezi ca si pe tine te deranjeaza cand ei se cearta. Problem solved.
  12. I-au fost montate epiphone probucker II si III si electronica aferenta de pe un epi LP pro. Nu mai sunt foarte interesat sa o vand neaparat. Daca cineva este interesat, noul pret este 1900. Nu se mai da fara imbunatatiri.
  13. Valeton Coral Looper achizitionat de pe Muziker acum vreo 2 ani. A fost folosit pe pedalboard acasa. E clona de ditto, destul de reusita zic eu. Pedala face ce trebuie sa faca, nimic mai mult, nimic mai putin. Sta de vreo 2 luni degeaba. Transportul in tara se achita in avans. http://www.valeton.net/html/en/index.php?ac=article&at=read&did=51
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.