www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

raducu

Active Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About raducu

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Sibiu , Timisoara

Other Information

 • Band
  local
 • Gear
  PRS SE Santana
  Fender Strat MIM '93
  Ibanez SA120
  Fender frontman 212
  TC Electronic Hall Of Fame
  Dunlop CGB-95 CryBaby
  MXR 6band EQx
  Boss DD-7 Digital Delay

Recent Profile Visitors

4,773 profile views
 1. raducu

  Fraude OLX

  Tot ce e vinde acel domn ZIZI sunt strutocamile facute si combinate de el . Pentru el , daca are forma tip Strat - e Chitara Fender Stratocaster ... daca e tip telecaster, pana si o reghin ti-o descrie ca Fender Telecaster
 2. raducu

  Magazine Virtuale De Instrumente Muzicale (ro)

  Din start cheia de securitate a site-ului nu e valida . Asta ridica toate semnele de intrebare cand vine vorba de tranzactii online . Cata vreme un website nu e secure , ori e phishing ori e facut sa-ti ia datele personale(card , baze de date , etc. ) No GO ! Again ... ce e prea frumos sa fie adevarat ... mai mult ca sigur ca nu e !
 3. raducu

  Dacă mă poate ajuta cineva?

  Salutare . Depinde de tipul de chitara (electrica/acustica/clasica) si depinde de compania aeriana . Eu cu taromul (Amsterdam-Bucuresti) am putut aduce lejer o chitara electrica (telecaster) intr-un softbag ca si bagaj de mana . A incaput perfect in compartimetnul deasupra capului . Acum daca ai hard case , nu prea mai incape si o cam expedieaza la cala . Dar in general e bine sa intrebi la check-in .
 4. il iau eu daca nu s-a dat .
 5. raducu

  PRS Se Custom vs Standard?

  Buna oferta pt un PRS american . Intre timp poti sa dai o tura in cluj la mcmusic sau alte shop-uri unde sa aibe cele 2 modele si le iei la mana . iti faci o idee de ton , looks si feeling .
 6. raducu

  Ibanez SA160 sau Epiphone LP standard?

  Ma bucur . Sa o canti sanatos si la cat mai mult pogres
 7. raducu

  Ibanez SA160 sau Epiphone LP standard?

  Salutare , Prin liceu , dupa primul an de cantat pe acustica , am zis ca e vremea unei electrice .Buget restrans , Decizii decizii . Pendulam intre ibanez si chitarele de tip gibson (vintage , epiphone) . Am ascultat pareri in stanga si in dreapta , dar cel mai bine m-am convins cand am fost la magazin . Am vazut ibanezul (sa120 , asemanator cu sa160 - diferenta fiind configuratia dozelor H-H fata de H-S-S ) l-am pus in mana si m-am convins singur ca e mai comod si are un sunet mai pe placul . Asadar parere mea , intarita de alti compatrioti forumisti , este sa mergi mai intai in magazin sa te convingi singur cum iti sta cu ambele chitari in mana , cat de confortabil suna si daca iti place sunetul scos .
 8. raducu

  Cheesy Guitars

  Prea multa prostie si poate prea mult PawnStars
 9. raducu

  Poze cu chitarele noastre

  @kovu_tlk Impartasesti si tu din povestile alea . Arata bine Reghinul
 10. Odata cu mutarea intr-un alt apartament , a venit momentul sa fac curatenie si prin instrumente . Asadar se vand urmatoarele : - 2 doze alnico de strat firma Ironstone Neck si Bridge 35 lei bucata 60 lei amandoua Link producator : http://ironstone-guitar-pickups.co.uk/product/vintage-strat-pickups-silver-alnico-v/ - 1 doza P90 de bridge tip PRS SE soapbar 40 lei - 1 cover silver de humbucker 25 lei - 1 pickguard 3 ply compus din doza neck P90 ( sora celei de bridge mai sus mentionata ^ ) , doza bridge humbucker zebra tip prs se , 3 way switch , 2 potentiometre ,volum si ton la 500k . - 125 lei ( Se poate face si pret separat pe doze / potentiometre ) - cheite de acordaj 6L silver cu prindere de Strat mexic / squier 40 lei - 1 corp yamaha pacifica cu "piscina" , luat asa de la fostul proprietar , cu neck PRS style inlays si nut de os , bridge de tele . Am incercat sa dau neck-ul jos dar se pare ca e blocat pe corp si nu am sculele necesare sa ma joc de-a luthierul . 100 lei cu cheite sau 70 fara - gig bag soft electrica 30 lei Cine le ia pe toate pretul este de 300 lei Transportul este asigurat de cumparator .
 11. Dupa cum spune si titlul , ma intereseaza in a achizitiona pentru un Fender Stratocaster MIM urmatoarele componente in culoarea GOLD - bridge/tremolo vintage style in 6 suruburi cu full block (fender stamped pe saddles) . Poate sa fie si Left Handed ( precum avea SRV) - cheite fender gold - jack plate Mersi !
 12. raducu

  cumpăr Monitoare Studio

  vinzi separat akai mpk49 ?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.