raducu

Active Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

16 Good

About raducu

 • Rank
  Membru
 • Birthday 08/03/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Contact Methods

 • Yahoo
  radu_ciprian2004@yahoo.com

Other Information

 • Nume
  Radu
 • Scule
  PRS SE Santana modded
  Fender Strat MIM '93
  Ibanez SA120
  Fender frontman 212
  Carl Martin DC Drive
  TC Electronic Hall Of Fame
  Dunlop CGB-95 CryBaby
  Boss CE-5 Chorus Ensemble
  Boss DD-7 Digital Delay

Recent Profile Visitors

4,386 profile views
 1. Ibanez SA160 sau Epiphone LP standard?

  Ma bucur . Sa o canti sanatos si la cat mai mult pogres
 2. Ibanez SA160 sau Epiphone LP standard?

  Salutare , Prin liceu , dupa primul an de cantat pe acustica , am zis ca e vremea unei electrice .Buget restrans , Decizii decizii . Pendulam intre ibanez si chitarele de tip gibson (vintage , epiphone) . Am ascultat pareri in stanga si in dreapta , dar cel mai bine m-am convins cand am fost la magazin . Am vazut ibanezul (sa120 , asemanator cu sa160 - diferenta fiind configuratia dozelor H-H fata de H-S-S ) l-am pus in mana si m-am convins singur ca e mai comod si are un sunet mai pe placul . Asadar parere mea , intarita de alti compatrioti forumisti , este sa mergi mai intai in magazin sa te convingi singur cum iti sta cu ambele chitari in mana , cat de confortabil suna si daca iti place sunetul scos .
 3. Cheesy Guitars

  Prea multa prostie si poate prea mult PawnStars
 4. Poze cu chitarele noastre

  @kovu_tlk Impartasesti si tu din povestile alea . Arata bine Reghinul
 5. vreau sa iau corpul de chitara cu tot  cu cheite si bridge plus cele 2 doze  singlecoil ALNICO total :160 plus transport cu posta romana pt ca este  cel  mai ieftin ,adresa :trifan zenovie  str  calea calarasilor, nr  56  bl  11  sc  2  et  2  ap  209  braila

  1. raducu

   raducu

   Salut . Eu cu posta nu prea trimit ca am avut experiente nasoale . Uitem cum facem . Pun coletul la 175 de lei (corpul de chitara cu totul + cheitele + bridge + cele 2 doze , dau bonus si acel pickguard ) si platesc eu transportul . daca doresti , pentru suma de 190 de lei din partea ta (eu asigurand transportul) includ si acel soft gig bag de chitara . 

   Spune-mi daca esti de acord cu varianta de 175 lei sau 190 lei (gig bag chitara inclus) , transportul fiind platit de mine .

  2. zizi

   zizi

   sint de acord cu varianta 175

  3. raducu

   raducu

   Ok . Pe miercuri ajung sa le pun pe curier . Pe joi vineri ar trebui sa ajunga . 

   Numai bine !

 6. Odata cu mutarea intr-un alt apartament , a venit momentul sa fac curatenie si prin instrumente . Asadar se vand urmatoarele : - 2 doze alnico de strat firma Ironstone Neck si Bridge 35 lei bucata 60 lei amandoua Link producator : http://ironstone-guitar-pickups.co.uk/product/vintage-strat-pickups-silver-alnico-v/ - 1 doza P90 de bridge tip PRS SE soapbar 40 lei - 1 cover silver de humbucker 25 lei - 1 pickguard 3 ply compus din doza neck P90 ( sora celei de bridge mai sus mentionata ^ ) , doza bridge humbucker zebra tip prs se , 3 way switch , 2 potentiometre ,volum si ton la 500k . - 125 lei ( Se poate face si pret separat pe doze / potentiometre ) - cheite de acordaj 6L silver cu prindere de Strat mexic / squier 40 lei - 1 corp yamaha pacifica cu "piscina" , luat asa de la fostul proprietar , cu neck PRS style inlays si nut de os , bridge de tele . Am incercat sa dau neck-ul jos dar se pare ca e blocat pe corp si nu am sculele necesare sa ma joc de-a luthierul . 100 lei cu cheite sau 70 fara - gig bag soft electrica 30 lei Cine le ia pe toate pretul este de 300 lei Transportul este asigurat de cumparator .
 7. Dupa cum spune si titlul , ma intereseaza in a achizitiona pentru un Fender Stratocaster MIM urmatoarele componente in culoarea GOLD - bridge/tremolo vintage style in 6 suruburi cu full block (fender stamped pe saddles) . Poate sa fie si Left Handed ( precum avea SRV) - cheite fender gold - jack plate Mersi !
 8. cumpăr Monitoare Studio

  vinzi separat akai mpk49 ?
 9. S-a dat si CS-5 . Topic closed !
 10. azi . oferta de decembrie ->> 225 lei BOSS CS-5 transport/ramburs suportat de cumparator
 11. scadem usor pretul de black friday la Chorusul BOSS 240 lei