www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

raducu

Active Members
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

raducu last won the day on March 3

raducu had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Timisoara/Lisabona

Other Information

 • Band
  None
 • Gear
  PRS Santana III (Core)
  Fender CS Stratocaster 1960 series Relic

  PRS SE Santana
  Fender Stratocaster American Pro II
  Ibanez SA120 (first electric guitar)

Recent Profile Visitors

7405 profile views

raducu's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

123

Reputation

 1. Se poate vinde si cu case original prs sua la pretul total de 800€. Un case prs e 250€ pe thomann. Practic la lachet vine la pretul de 150€
 2. Vandut in afara rgc. Multumesc de pin si gazduire!
 3. Frumos gest! Ar fi nice daca ar ajunge la cineva sa o repare ca mai apoi sa o dea unui invatacel. @cotrusvlad?
 4. 1300 EURO cat se poate de FIX fara schimburi si alte combinatii. Multumesc!
 5. Pana pe 18 februarie ofera de pret: 2400€ absolut fix. Dupa aceea pretul revine la 2600€. Multumesc!
 6. Scot la vanzare acest PRS custom 24 core model made in USA in 2003. S’au facut urmatoarele modificari functionale si estetice : - rotary switch schimbat cu 6way freeway switch(se spliteaza dozele si se obtion 6 tonuri) - speed knobs schimbate cu lampshades(oem prs) - chrome tuner schimbate cu ebony(oem prs/schaller) - truss rod cover schimbat cu unul ebony custom “bird”(crazyparts.de) Setata cu corzi elixir 9, in floating bridge. Tastele nu au uzura mare si nu necesita crowning sau refret. Estetic, are vopseaua sarita pe headstock(vezi poza) si anumite semne pe corp, primite in cei 20 de ani de existenta. Vine in case’ul original cu toata documentatia din fabrica + elementele originale schimbate. Modele asemanatoare se vand cu 3800+€. Eu doresc pe a mea 2600€. Schimburi doar cu fender custom shop telecaster sau gibson les paul 50s goldtop (humbucker nu p90) Chitara se afla momentan in Lisabona. Termenul de trimitere in tara este de aprox 2 saptamani pentru cine se hotaraste . Rog seriozitate, sa nu o pun aiurea pe curier international. Chitara va ajunge initial in Timisoara, de unde se poate ridica personal. Pentru livrare interna, costurile vor fi suportate de catre cumparator.
 7. Very nice! Ai si coil split pe md sin ce stiu.
 8. La cerinta fanilor, PRS Custom 24 core din 2003. Poreclita “birdie” dupa truss rod cover.
 9. Una bucata fender custom shop 60s, pe masa de operatie al doctorului in chitare @cotrusvlad
 10. Santana III 10 top
 11. La sugestiile membrilor comunitatii si la tot mai multi posesori de PaRSi si alte "feline" cu top-uri mai salbatice sau mai imblanzite, pornesc acest topic unde orice membru posesor de PRS, fie el SE, S2, CE Core sau .... Private stock, este binevenit sa isi expuna exemplarul.
 12. Fiindca s’a achizitionat un Custom shop recent, nu are sens sa mai stau cu inca un strat. An fabricatie 2022, folosita ocazional in casa, fara dings scratches si alte semne de “buna purtare”. Uzura fret’urilor este minima. Chitara inca are folia de plastic pe pickguard. Specificatii : Three V-Mod II single-coil Stratocaster pickups 2-Point Tremolo with Cold-Rolled Steel Block Deep "C"-shaped neck profile with rolled fingerboard edges 9.5 neck radius Bone nut; 22 narrow-tall frets for easy bending Treble bleed circuit maintains highs when reducing volume Push push tone control. Vine cu deluxe hardcase, coa si toate accesorile din fabrica. Chitara se afla momentan in Lisabona. Termenul de trimitere in tara este de aprox 2 saptamani pentru cine se hotaraste . Rog seriozitate, sa nu o pun aiurea pe curier international. Chitara va ajunge initial in Timisoara, de unde se poate ridica personal. Pentru livrare interna, costurile vor fi suportate de catre cumparator. Noua pe thomann se vinde cu 1800€. eu doresc 1400€ fix avand in vedere starea.
 13. Revine la vanzare chitara din anuntul initial : Intre timp chitara a fost folosita doar pentru cateva ore, un setup , o ungere pe taste, schimbat pickup rings din negre in cele originale crem, iar mai apoi a stat in gigbag. Pentru cine doreste, se pot monta inapoi in configuratia din anuntul precedent. Upgrades : PRS se locking tuners PRS usa lampshade knobs Seymour Duncan 59 neck pick up Seymour Duncan JB bridge pick up Ambele doze au Seymour Duncan chrome pickup covers OEM Push pull tone knob pentru coil split. Astfel se obtin 6 tonuri Graphtech Tusk XL nut Switch craft 3 way switch. Pretul total pe upgrade parts se ridica undeva la 500 euro. Uzura minima pe freturi. Stare imepcabila estetic cu exceptia unui mic ding recent descoperit. se observa doar la atingere miutioasa. Echipata in momentul de fata cu corzi de 10. Nu sunt interesat de schimburi. Chitara destinata pentru cine cauta sound-ul santana, cu touch de PRS SUA dar buget redus. Chitara se afla momentan in Lisabona. Termenul de trimitere in tara este de aprox 2 saptamani pentru cine se hotaraste . Rog seriozitate, sa nu o pun aiurea pe curier international. Chitara va ajunge initial in Timisoara, de unde se poate ridica personal. Pentru livrare interna, costurile vor fi suportate de catre cumparator.
 14. raducu

  RGC Timisoara

  Recensamant RGC Timisoara 2024? Mana sus ✋
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.