www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

raducu

Active Members
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  None
 • Gear
  Fender American Pro II Telecaster
  PRS SE Santana
  Fender Strat MIM '93
  Ibanez SA120
  HELIX Floor

Recent Profile Visitors

6032 profile views

raducu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

35

Reputation

 1. Dupa cum spune si titlul, Vand un procesor Line 6 Helix floor cu multe tone packs. A trecut pe la VladCotrus pentru a i se pune screenprotectors si pentru reglarea pedalei de expresie. Are semne de uzura dar este in perfecta stare de functionare cu exceptia iesiri SPDIF . Asa l-am luat de la fostul proprietar (Adi de la Valcea). Pretul meu este de 4300 de lei, exact cat am dat pe el. Prefer predarea personala in Timisoara deoarece nu are cine sa se ocupe de impachetare si de expediere (eu fiind plecate din tara - de aici si motivul principal al vanzarii)
 2. Se vinde si fara case pretul fiind de 5500 lei la predare personala.
 3. Nu mai sunt interesat de schimburi. Ramane doar varianta de vanzare
 4. Interesat si de eventuale schimburi cu Fender Strat Elite/Ultra/SRV Signature PRS Custom 22/24 cu diferenta din partea mea
 5. am dat mesaj in privat dar probabil nu ati vazut. v-am si sunat acum dar nu ati raspuns
 6. Pentru ca mi s-a pus pata pe un Fender Elite cu rosewood fingerboard, am decis sa scot la vanzare acest telecaster. In caz ca elite-ul se vinde intre timp, se va retrage de la vanzare. Chitara, dupa cum spune si titlul, este un Fender American Professional II telecaster in culoarea butterscotch blonde cu maple neck totul stock. Este produsa in 2020 si vine impreuna cu hardcase Fender Deluxe. Specificatii tehnice: Two V-Mod II single-coil Telecaster pickups New top-load/string-through Telecaster bridge with compensated brass “bullet” saddles Deep "C”-shaped neck profile with rolled fingerboard edges Bone nut; 22 narrow-tall frets for easy bending Treble bleed circuit maintains highs when reducing volume Rounded neck heel and beveled neck-plate improve access to the upper register and make leads easy and comfortable. (micro tilt adjustment) A performance-friendly push-push switch on the volume control activates the series mode in position 2, using both pickups to create a fatter tone not normally found on a Tele. Cu exceptia unui mic ding (captat in poza) chitara se prezinta ca noua (uzura tastelor este minima). Pretul meu este de 6000 de lei. Trimit si in tara, costurile de curierat fiind suportate de viitorul cumparator.
 7. Salutare! Atata vreme cat ai acoperire cu returul, profita de acest beneficiu ! De aia ai luat-o de noua din magazin. In caz de probleme la ea sa o poti returna. Asta as face si eu. CUm a zis si SKU, iti da la psihic in timp stiind ca are probleme. Cheers!
 8. PRS ACC-4261-B Pickup Frames Black ies de la vanzare. Au ramas doar cheitele PRS
 9. Vand mini amplificator chitara, excelent pentru studiu. Momentan se vinde in magazinele de specialitate varianta actualizata amPlug2 la preturi incepand cu 170 lei. https://www.mcmusic.ro/amplificatoare-chitara-electrica/vox-amplug2-ac30-amplificator-chitara-electrica.html Specificatii gasitit pe linkul oficial vox: https://voxamps.com/product/amplug/ Pretul meu este de 80 de lei si nu sunt interesat de schimburi. Predare persoanal Timisoara. Trimit si in tara, costurile aferente fiind suportate de cumparator.
 10. Cheite de acordaj PRS SE Tuners Chrome tip 3L 3R demontate de pe un PRS SE Santana la care s-a facut upgrade. Pe PRS Parts costa 55$ perechea. Pretul meu este de 100 lei fix si nu sunt interesat de schimburi. ( https://us.prsaccessories.com/collections/tuners/products/se-tuner) PRS ACC-4261-B Pickup Frames Black - rame de doze PRS noi. Am desfacut ambalajul in ideea de a le monta pe PRS SE Santana dar din cauza dimensiunii trembuckerului cu cover din bridge, nu se potrivesc . Pe thomann pretul este de 141lei . Pretul meu este de 100 lei fix si nu sunt interesat de schimburi. https://www.thomann.de/ro/prs_acc_4261_b_pickup_frame_black.htm Preda personal in Timisoara si prin curier, costurile aferente fiind suportate de cumparator.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.