www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  594
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on November 10

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

586 Excellent

3 Followers

About apocapsile

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  da

Other Information

 • Band
  of gipsies
 • Gear
  6th

Recent Profile Visitors

5260 profile views
 1. Părerea mea este că ești cam insensibil financiar. Simț estetic e scuza zgârcitului
 2. Salutare, Iese la produs o micuță bestie ultraportabilă, bună de necăjit furnicile prin mușuroi dar mai ales de zdrăngănit în priză departe de priză. Nu cred că-i nevoie de prea multe prezentări: 3 canale foarte reușite, eq 3-way, delay reglabil, aux in, ieșire căști, ia 6 baterii AA și poate fi îndopat și de la orice alimentator de 9V pentru pedale (centru negativ). Ca opinie personală, e mult mai capabil decât Blackstar Fly 3, în special pe gain și în general ca volum, iar lipsa BT nu este mare tragedie. Nu vreau schimburi, în principiu.
 3. Noroc! Scot la produs un amplificator tabletop în vâna Yamaha THR/Vox Adio Air GT, construit însă de producătorii cunoscutelor suite BIAS AMP/BIAS FX. Este egalmente bun pentru chitară electrică, acustică și chitară bas (testat și cu bas în 5 down tuned, no problem), dar și pe post de boxă bluetooth de chefuit până și în aer liber, fiindcă împinge niște aer serios și - spre deosebire de alte jucărele mici - simți chug-ul în stomac Pe lângă schema de control directă prin butoane fizice, conexiunea bluetooth permite controlarea lui prin intermediul unei aplicații care te lasă atât să construiești propriile rig-uri, cât și să accesezi sute și sute de presetări dintre cele mai diverse (și multe foarte reușite, aș adăuga). Pe lângă asta, plusează integrând spotify și youtube cu posibilitatea repetării unei bucle din piesă, inclusiv la tempo redus, dar totodată afișează acordurile pe care le detectează automat, foarte ok. Are și un mod jam session, pe categorii (alegi "tobari" de rock, blues, funk etc.), bagi o secvență de acorduri și se pornește pe construit un backing track pe loc, peste care poți repeta și improviza. Sună extraordinar, mult mai aproape de un amplificator cu dif mare decât ai crede după mărime. E în stare foarte bună, un mic ding evidențiat într-o imagine, în rest perfect funcțional, la cutie (double boxed) cu toate accesoriile originale (cablu USB de tip A, fiindcă este și interfață audio, adaptor priză) și pe deasupra un alimentator pe care l-am cumpărat ulterior fiindcă acela din pachet nu avea împământare (practic e un alimentator de laptop ASUS de foarte bună calitate, pe specificațiile corecte pentru acest amplificator). În principiu nu mă interesează schimburi, dar puteți încerca, cine știe. Demo-uri: https://www.youtube.com/watch?v=77PDMlcMZxU https://www.youtube.com/watch?v=-Xngane0Sh8&t=413s&ab_channel=RabeaMassaad
 4. Trimite o lună la mine la mine că ăsta de deasupra are prea multe. Yep, it's awesome.
 5. Momentan e pe bancul de probă la colegu', cu tot cu al său crunch diavolesc, deci aproape dat.
 6. @padrianiEste, dar scrie-mi mesaj privat ca să respectăm regulile forumului Ai PM.
 7. Haida neamule să-ți iei de bluz la pachet! Hofeeertăăă!
 8. Pe vremuri dădusem peste Guitar Scales Method. Poate îți e de folos! http://www.guitarscalesmethod.com/
 9. @FiveseveN What an f-hole, tare chestia. @corM Eu zic că nu de alt logo e nevoie în primul rând acolo, cel puțin la electrice. Modelele pe care le oferă sunt și oricum nu pot concura cu piața de chinezării. Cred că la electrice singura șansă ar fi fost să aibă câteva modele de bază ca lumea de tot peste care să poți face comandă personalizată și să ai calitate acolo nu vorbe. Un logo mai simplu și mai fresh poate să plece ușor de la o idee de genul (nu neapărat așa de complicat sau naiv, dar important e să fie doar simbol vizual). Fără scris explicit ce e. Poate chiar ar fi spre bine dacă ar băga un restart.
 10. https://tinyurl.com/y6qo8cp3 - diverse culori https://tinyurl.com/y2rxue6p - oglinda https://tinyurl.com/y58cjpel - diverse altele Se găsesc, doar să fii atent. Dacă ai bani mai mulți de spart sunt și mai fancy: https://reverb.com/shop/stormguitar?query=rg350
 11. Stare bună, include softcase, pentru orice detaliu sau întrebare PM cu încredere. Prețul e gata negociat, transportul în plătește cumpărătorul, nu fac schimburi. Detalii/proveniență:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.