www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Posts

  671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

apocapsile last won the day on September 16

apocapsile had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  into the Ø

Other Information

 • Band
  FM
 • Gear
  Prea mult :-)

Recent Profile Visitors

7982 profile views

apocapsile's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

686

Reputation

 1. Se mărită un bariton PRSE SE Mushok foarte fain, ediție 2011. Starea e aproape perfectă, pe spate ce micro zgârieturi mai sunt dar nimic care să merite raportat. Singurele modificări față de stock sunt o doză bridge INF4 care aduce claritate și mușcă bine de tot și prăgușul nou din os, confecționat la mare artă de https://www.instagram.com/atticstringworks. Tot acolo a primit o revizie completă a tastelor pentru acțiune și sunet optime. Este setat / intonat în Si / B Standard cu coarde noi D'Addario EXL 13-62. E super echilibrat și ușor, 3,2kg, foarte prietenos. Vine bine împachetat, în husa originală, cu un set de coarde suplimentar EXL 13-62. Se cam răresc, eu zic să profitați, că alea noi 277 sar de mia de euro și sunt făcute în Indonezia, nu Coreea de Sud precum ăsta. Demo:
 2. Se dă o frumusețe japoneză rară pe finishul Jewel Blue Burst. Nu iese nici bătută culoarea la poze, e superbă, în realitate dă în turcoaz spre margini. Majoritatea RG-urilor din seria 470 îs scremute în Coreea (probabil de Sud), iar dintre cele care sunt japoneze majoritatea vin cu tremolo LoTRS. Asta e și făcută unde trebuie și-are pe dânsa și ce trebuie, Edge original, bașca reverse matched headstock hoț, deci înainte să sară careva că e "doar" seria 470 și nu 570 sau 770 să se gândească oleacă Formula clasică HSH Ibanez, corp din resoncast, gât foarte frumos din arțar cu tastieră rosewood din ăla fain de pe vremuri de la bunicu' Sugimoto și binding alb. Bridge Original Edge, vine cu braț UTA20, din ăla ușor care nu fuge. Arcurile sunt noi și noiseless. Dozele V6F de pe ea mi se par infinit mai bune decât inf/infs și mai ok decât v7/v8. Sunt high output cu suficientă claritate și dinamică. Gât Wizard clasic, super zvelt și mai îngust spre tasta 12+ (56mm în capăt vs 58mm). Tastele au destulă viață-n ele și sunt în stare foarte bună, acțiunea desigur joasă. Declar o zgârietură pe spate care se vede în imagini, autorul sunt eu, arma crimei un arc care a sărit când le schimbam. Mai are un semn mic de bună purtare în zona butonului de strap de pe funduleț :+) Are 3.5 kile, ca să acoperim și grjile moșnegilor Stare excelentă dată fiind și vechimea. Vine cu un softcase foarte țapăn de la MusicStore. Găsiți toate detaliile în linkul producătorului. PS - Nu schimb, nu "ultimul preț" etc. SPECS: Corp: Resoncast (ca proprietăți seamănă cu arin / alder) - culoare Jewel Blue Burst Gât: Wizard (lățime la prima tastă - 43mm, lățime la ultima tastă - 56mm, grosime la prima tastă - 17mm, grosime la tasta 12 - 20mm, radius 430mmR/17") Configurație: HSH (V6F/RTS/V6F) Bridge: Original Edge
 3. @robin1970Salut! Mai sunt de actualitate?
 4. Lăsați chitarele să vină la mine sau cum? 🙂 Take your pick: https://reverb.com/marketplace?product_type=electric-guitars&make=prs&item_region=EUR_EU&country_of_origin=US&sort=price|asc&price_min=1000
 5. Salutare. Citește acolo politicile sitului și pe cele ale vânzătorului. În principiu ești protejat și tranzacțiile sunt sigure dar poți să mai iei semi țeapă dacă produsul are vicii ascunse sau de care poate nici vânzătorul nu e conștient. Dai mesaje, ceri informații de la el, demo, ai grijă să fie transportul asigurat, grijă mare la ce ratinguri, câte și pe ce obiecte are vânzătorul etc. Îs și multe magazine care în general oferă și retur (pe banii tăi de regulă) dacă nu îți place. Depinde. Nu ai vamă/taxe dacă e Olanda. Doar depinde prin ce plătești că poți ieși mai prost dacă îți convertește PayPal de pe card de lei în euro. Ai putea pune un card revolut sub paypal ca să ai rate bune dacă nu ai card de euro.
 6. Din ce înțeleg, e doar o problemă de a găsi un patch pentru GT100 care să te satisfacă pentru simulare de acustică, fără multe ajustări. Păi caută că sunt colecții pe net. Probabil niște IR-uri specifice de acustică după GT100 ajută la un rezultat final mai fain. @vaxe Check this out: Mi se pare că găsești puncte bune de plecare pentru modelerele astea mai "vintage" pe canalul ăsta. Nu cred că are sens mereu să cauți direct patch salvat fiindcă oricum probabil trebuie să tragi de setări în funcție de gearul tău deși ar fi tare fain să găsești din senin exact ce cauți.
 7. Păi da, Mooer Radar e doar cabsim însă cu niște fișiere de IR bune poți avea ce model vrei (IR-uri de acustică, de caburi cu celestion preluate în diverse moduri cu tot felul de modele de microfoane, în find trebuie să sapi după ce îți trebuie și îți sună ok. Nush de acustică, te referi la preamp gândit pentru doze piezo, simulare de acustică (adică bagi de fapt pe doze magnetice de electrică) sau la cabsim? Cred că mai bine un fishmann aura dacă e vorba de o acustică. Pentru simulări de acustică habar nu am, pe mine nu mă dau pe spate nici alea din gt1000 dar nici n-am stat să le configurez așa că nu știu ce poate. Am observat că simulările astea merg mai bine cu single coils sau humbuckere mai low output/aerisite. Știu că și THR au un 5A special pentru acustice cu tot felul de simulări și se mai găseau ieftin, la fel au (scump) thr30A dar no :-). Țin minte că îmi placea pe procul zoom acoustic simu.
 8. Dunno, poate un mooer ge150 (sau ge200 second) sau harley Benton dnafx ar fi variante ieftine și poate mai bune mă gândesc. Scuze dacă sunt offtopic.
 9. Protip - dezactivezi cabsimurile lui, adaugi o pedală de IR pe care încarci niște IR-uri care-ți plac și l-ai adus în prezent. E canalul DirectRecording pe youtube cu tone de conținut despre ME80 și GT100 +/- preamp extern, IR box etc. Ideea de bază e asta, îi tragi ceva precum Mooer Radar în buclă. Mă gândesc că dacă există și IR loadere controlabile prin MIDI atunci poți configura să schimbe IR-ul odată cu patch-ul exact cum ar face cu cabsimurile lui.
 10. Dacă vrei mult și ai grijă de ea pot să îi zic lui Vlad să ți-o trimită după ce o termină că e la el la bibilit, să te joci cu ea și mi-o trimiți după ce te lămurești că drumuri la Cluj nu prea am. Dă-mi PM și mai vorbim.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.