www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  578
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on June 5

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

561 Excellent

3 Followers

About apocapsile

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  da

Other Information

 • Band
  of gipsies
 • Gear
  6th

Recent Profile Visitors

4707 profile views
 1. Haideți, nu mușcă... decât dacă vreți voi să muște
 2. Revin cu rugămintea ca pentru eventuale vizite/probe să îmi spuneți cu măcar 2-3 zile în avans, am multe planete de aliniat și rareori pot din scurt.
 3. Iese la măritat un set Blackstar Fly3 Stereo cu Bluetooth și alimentator. Cel mai bun micro amp ever.
 4. Părerea mea e că nu există scuză să nu folosești toate cele zece, nouă, trei, unsprezece degete pe tastieră, după posibilități, măcar de la VH încoace. Panajul se poate face din gât, ținând în gură o muzicuță pe care lipim o tijă care ține pana. Ba chiar aș adăuga că se pot folosi și picioarele cu niște extensii pentru a avea trei pene simultan. Secolul XXI, fraților, trezirea!
 5. Salutare! Se vinde o cărămidă audio AmpliFire6 în stare foarte bună. Practic, e un ministudio care poate fi folosit în FRFR/PA pentru live, înregistrări, în lipsa unui amp sau în tandem cu un amp, ca parte a pedalboard-ului sau ca unic dispozitiv pentru simulare de amplificator și efecte. Sunetul bun și feel-ul extraordinar de fain îl detașează și de modele mai scumpe, e mai degrabă un soi de Axe FX lite decât asemănător cu altceva. Are suficiente modele de amplificatoare, de la 5051 și JCM 800 până la Top Boost, Plexi, SLO, Friedman (unde excelează) și înapoi la Bassman, Deluxe, Princeton, Dumble, Archon și tot ce mai visezi pentru orice gen de pe lumea asta. Nu oricum, ci cu suport pentru Impulse Response stereo și peste 30 de sloturi unde puteți adăuga propriile IR-uri preferate pentru partea de cabsim. Eu zic că sună excelent per total, scoți de-un Fender bun fără probleme, mergi și pe Vox lejer, iar, de la JCM în sus, cänd o dai pe 5051 și Friedman, cu setările și IR-urile potrivite, este miez. Peste asta, vine cu o suită completă de efecte ajustabile în profunzime, de la clean boost și compresoare la TS, OD, Distortion, Muff, apoi Chorus, Delay, Reverb, Wah și desigur Noise Gate. Pentru reglat totul perfect, abundă în sloturi de PEQ/GEQ. Are și un Pitch Shifter genial (oferă moduri ca whammy, intelligent harmonizer, downtune, detune, octaver and dual harmony) Construcția e zid, switch-urile sunt de cea mai bună calitate, oferă suport pentru două pedale de expresie separate, MIDI in/out/through și include buclă de efecte stereo / Aux In, ca și un amplificator de căști de bună calitate. Toate intrările și ieșirile sunt reglabile individual, inclusiv în termeni de aplicare a IR-urilor (de exemplu, poți avea simultan power amp -> cabinet fără IR | XLR la PA). Vine exact cum îl vedeți, fără alte accesorii fizice, însă cu pack-urile de tonuri contra cost M.Britt (cam tot ce vrei pentru live) și Choptones Essentials incluse, alături de tot felul de alte presetări. Nu negociez cu teroriștii Altele: culoarea íi bestială. Pozne: Demo-uri generale: Cum formezi un ton: Pitch Shifter / Whammy (demo-ul e cu Amplifire 12 dar e pur și simplu alt format, capabilitățile și puterea sunt identice cu 6: https://www.youtube.com/watch?v=W4hPorK8Hr4
 6. Este full valve: 3 x 12AX7 pre, 2 x EL84 power - TAD, cu destula viata si fara probleme Suna bestial atat pe clean cat si pe drive pe cam orice atata timp cat sunt nemetale. Cu ceva boost/ts/drive face si metale. Desi are doar 14 kg si o amprenta destul de mica pentru un 1x12, deci e usor de mutat, carat, suna de da jos peretii si are un low end care te lasa perplex. E atat de fain incat poti sa bagi cu orele la el fara picior de pedala, pe diferitele setari pe care le ofera cele doua canale si egalizatoarele aferente. Cand vine vorba de functionat ca power amp+cabinet pentru alte traznai, face si acolo treaba excelenta, cu un efect sau lant de pedale bagat in return si preampul sarit din schema. Pe scurt, Brunetti Maranello are 20W are: - doua canale (clean + drive) cu eq separat, bucla de efecte serial / paralel cu potentiometru de mix - lampi TAD de pre si power care vor mai merge mult si bine - un knob magic numit Image, care il face sunetul mai acut sau mai grav, dupa gust, extrem de folositor si pentru adaptarea la chitara / dozele folosite - o constructie superioara chinezariilor omniprezente - sunet enorm - zgomot de fond foarte redus - calitatea de a suna excelent si la volum mic - o cutie solida dar redusa ca dimensiuni si doar 14kg, deci portabilitate - calitatea de a-ti pune un zambet tamp pe fata cand bagi prin el Poze: Proveniență: Pe reverb, sunt cam 5-600 EUR sau mai mult: https://reverb.com/item/984027-brunetti-maranello-20w-1x12-combo https://reverb.com/item/7171040-brunetti-maranello Unul nou (varianta black top cu un canal extra, autobias si power soak 25/5W) costa cam 1200 EUR: https://www.custom-guitars-amps.de/amps-cabs/brunetti/combos/ https://nordsound.fi/Brunetti-Maranello-Black-Top-5/25W-combo/en Demo:
 7. Noroc, Mulțumim pentru dare de seamă, e reconfortant să mai citești și pe limba lui Terente impresii la cald. Să știi că și eu m-am uitat cu ochi mari la modelul ăsta când a apărut fiindcă îmi place de mor culoarea aia. Nici eu nu cred că le bate mare lucru, următoarea oprire mai serioasă oarecum pe stilul ăsta ar fi probabil Charvel MIM / LTD mai răsărit și alte asemenea, la bani 2-3x. Singura chestie cu ele e să ai baftă să ajungă fără probleme care să te oblige să le schimbi - da' presupun că e o treabă destul de generală, nu doar la buget redus. I-am luat mai demult unui prieten un SC 400 Vintage parcă (aia neagră care imită Les Paul Custom) și pot să zic că am fost impresionat de ea. Sigur, electronica și hardware-ul nu erau cele mai strălucite, dar își făceau treaba și era super ok, suna decent, stătea acordată atât cât poate un LP . Am senzația totuși că spatele o să-ți mulțumească pentru Fusion, pentru că aia LP era bună de ancoră. Acuma, legat de Squier, poate nu strică să îți faci chef să experimentezi cu o curățare și un setup ca lumea la ea, să-ți faci puțin mâna - oricât de amărâtă ar fi chitara, toate se simt ca avioane față de ce erau înainte, mai ales dacă sunt lăsate uitării mult timp sau iau praf prin depozite și magazine. Ai fi surprins ce pot face un set de coarde noi, taste lustruite, prăguș și bridge ajustate cum trebuie, mă rog, full service - chiar și pe cea mai pipernicită chitară. Să o stăpânești sănătos și să te încânte multă vreme.
 8. Salutare, Se vinde una bucată Digitech Trio+, alături de footswitch-ul care îi extinde funcționalitatea. Ambele în cutiile originale, cu toate accesoriile (inclusiv un card microSD de 16GB pentru stocat cântecele și nebunii la bordul pedalei). Aveți toate detaliile în link-ul producătorului. Pe scurt, dacă v-ați concediat basistul și tobarul, ar trebui să vă țină de urât și să vă ajute să compuneți cântecele în toate genurile pământului. E de fapt mai degrabă un minicalculator de compus și excelent și pentru repetat game pe ritmuri cu acompaniament în mai toate stilurile. Nu prea mă interesează schimburi, dar dacă nu vă puteți abține, dați PM
 9. Dacă mă gândesc puțin, o pereche de monitoare active cât de cât ok (chiar unul singur la început) și ceva gen Mooer GE150/200 te rezolvă de cam tot și nici nu te leagă fedeleș de calculator (poti sta și cu căști la el și editarea directă în proc e super mega simplă, nu legi la calc decât dacă vrei să încarci IR). Nush, eu unul am rămas foarte plăcut impresionat de formatul ala de proc cum sunt GE200, alea de la Zoom și mai nou Pod Go + care or mai fi, cu modelare de amp, efecte, looper, drum machine și interfață audio la pachet. Ce vreau să zic e că deși am Amplifire 6 care e grozav, profi, toate alea, dacă stai lângă calc sau chiar bagi live, îmi lipsește puțin formatul Mooer GE200 și câteva funcții drăguțe pe care le avea - mi s-a părut cel puțin decent la sunet și foarte distractiv. De exemplu, la buget mic, un Zoom G1Xon și ceva Alesis M1 Active sau un Vox Pathfinder 10 te duc la 600 și puțin second din ce văd pe OLX. Iete metale cu el:
 10. @Mosh Craciun Nu că aș fi eu vreun mic nazist sau dornic să par antipaticul satului, dar, cumva, lucrând în industria software de ceva timp, corect mi se pare să poți proba (poți) programele pe care vrei să le folosești, apoi să le plătești dacă sunt ce trebuie, mai ales în interes profesional, de vreme ce te scutesc să mai dai bani pe aparatură de procesare cu algoritmii de-a gata vârăți într-însa. Înțeleg socotelile la modul ăsta, doar ca eu nu mi-aș pune problema să combin macuri preistorice pe OLX (dacă nu te pricepi poți să iei țeapă ușor și oricum nu știi peste ce dai și n-ai nici garanție, nimic) și nici să nu plătesc pentru soft. Deci socoteala ta nu e cinstită Chiar și așa, de totalul de 200 de coco poți lua ceva amplificatoruț super decent cu interfață audio în el cu tot (Yamaha THR10 prima generație, Vox Adio Air GT sau altele de la Line6/Blackstar dacă cele BOSS nu-ți gâdilă favorabil timpanele, noi sau second în garanție (mai ales dacă bugetul e 600 de lei) și nu mai depinzi de atâtea chestii. Mai e varianta de amplif mai chel dar cu dif decent + ceva multiefect. PS - Și mie-mi place Guitar Rig principial vorbind, dar în funcție de ce vrei să auzi, ai de meșterit mult cu setările și combinațiile ca să scoți ceva fain. PPS - Nice axe PPSSST - Când vine vorba că e nevoie de calculator ca să poți tweakui sunetele cum vrei tu pe ampul de modeling sau multiefect și îți vine s-o faci des, atunci într-adevăr s-ar putea să fie o idee mai bună să mergi pe soft, că oricum vei sta la calc și vei depinde de el. Și eu stăteam cu Katana înfiptă în calc, dar aia pentru că mă tot jucam la setări, nu pentru că nu suna ok ce avea preprogramat pe ea.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.