www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  348
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on November 15

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

271 Excellent

About apocapsile

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  #sărăcieee

Other Information

 • Gear
  #sărăcie

Recent Profile Visitors

2,204 profile views
 1. apocapsile

  Fan Club HARLEY BENTON

  Pot să fiu rău să zic că cel puțin vizual e mai mișto decât Suhr-ul din dreapta ei? Pot.
 2. apocapsile

  Boss GT 80 vs. Boss GT 100

  Mai e o diferență MARE. ME-80 nu poate fi pus în buclă, nu merge 'four-cable method' cu el, fiindcă nu are, nu poate. Pe GT100 da. Pe românește, ME-80 bagă toate efectele în fața amp-ului (sau doar în buclă dacă-l pui așa - dar nu e conceput pentru asta) în loc să poți pune drive-urile și compresiile etc. în față și modulații/reverb etc. în buclă. Sincer la diferența aia de bani aș lua GT100 fără să mă gândesc. Vezi că mai sunt second sub prețul din magazin al lui ME-80.
 3. Felicitări, excelentă idee și mișto punere în practică. Succes, merită promovată!
 4. apocapsile

  Achizitie chitara electrica incepator

  Mai trebuie ceva prin care să cânți, amp/efecte. vox pathfinder/katana mini/ blackstar fly poate...
 5. apocapsile

  vând Set doze HSH Ibanez INF1 INF2 INFS1

  Vând setul de doze Ibanez INF1/INFS1/INF2. Sunt mult mai ok decât ai crede din tot felul de păreri aruncate pe net, mai ales pe drive și gain mai sănătos. Cum am convertit RG-ul de pe care provin în H-H cu alt set, nu prea mai am ce face cu astea. Humbucker-ele vin cu trei fire ca să poată fi făcut coil tap în pozițiile 2-4 împreună cu mijlocia. Detalii despre fiecare în parte aici: http://ibanez.wikia.com/wiki/Infinity_pickups 350 setul, Separat 150 / humbucker respectiv 75 single coil. RON.
 6. apocapsile

  Identificare bridge tip floyd rose

  Pare a fi o variație de Speedloader. Dacă e precum alea, necesită coarde speciale de speedloader (bullet end) care odată prinse nu își mai modifică dimensiunea față de cele obisnuite. Nu știu exact ce e dar aia pare să fie, copie de speedloader. Eventual sapă modele de la Washburn din perioada aia, pare genul de chestie pe care ar fi folosit-o
 7. apocapsile

  Fret buzz

  Sau să iei un graphtech și îi tot reduci baza cu șmirghel până la înălțimea potrivită, cureți mai fin și bagi o picătură infimă de lipici, aplici, nu te complici :))
 8. N-apăi cum nu mai fac față de atâtea telefoane și interes o să-i fac cadou un tremolo fain când împlinește 24 de ani și-o iau și de soție :))
 9. apocapsile

  Purple Telecaster Body

  N-ai de ce, succes și să mă tragi de mânecă să văd buildu când o fi gata.
 10. apocapsile

  Purple Telecaster Body

  Da, dar nu am să-ți recomand în sensul că nu am cumpărat de la ele deși am cochetat cu ideea. Ăștia vând halder / arin dacă te coafează: https://www.muziker.ro/dr-parts-tl-body Ar mai fi din câte știu eu: https://www.northwestguitars.co.uk/telebodies/ Poate poți vorbi cu ei de unul unfinished poate și la preț mai mic. Au ceva roz da' nu e ce vrei. Sunt super serioși să răspund toate alea Mai erau unele dar trebuie să-mi amintesc îți mai scriu, poate mai sar si alții. SIncer nu ți-aș recomanda să iei și gât tot ieftin. Mai e și reverb: https://reverb.com/marketplace?query=unfinished telecaster body&item_region=EUR_EU (aici ai în EU). Ăsta arată bine: https://reverb.com/item/15780549-handmade-telecaster-2018-unfinished
 11. apocapsile

  Purple Telecaster Body

  Întreabă-l pe @Blackthorn, mai avea GFS stuff de vânzare uneori, poate te ajută sau îți face lipeala cu vreo comandă mai mare. Fain body btw, I approve. Violet/mov rulz Alternativ, ai putea lua un corp nevopsit și ai putea să-l faci vopsit în culoarea dorită la un atelier auto.
 12. apocapsile

  Treble Bleed Mod Parts

  N-ai pentru ce, succes, spill some treble :)))
 13. apocapsile

  Treble Bleed Mod Parts

  Doar mă asiguram că știi, dacă tot te duci iei mai multe și poți experimenta să vezi care te aranjează Multă lume zice că e mișto Kinman.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.