www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on October 8

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

450 Excellent

1 Follower

About apocapsile

Profile Information

 • Location
  #sărăcieee

Other Information

 • Gear
  Blade CC, Carvin DC200C, Jackson KEXMG, Mooer GE-200, Brunetti Maranello

Recent Profile Visitors

3,354 profile views
 1. apocapsile

  Brass block pentru edge pro?

  Think of it că la o bucată de sustain și extra claritate/warmth not brass :)) Măcar ajunge sigur din Turcia, eu încă aștept niște shims de fr din SUA de anul trecut :))) Baftă! ps - poate dacă le dai piesa actuală îți toarnă ăștia din alamă http://prod3d.ro/
 2. apocapsile

  Brass block pentru edge pro?

  @Msilviu Poți da un email și la https://www.hantug.com/index.php?route=product/product&product_id=146 Sunt din Turcia, deci ar ajunge cred mai repede sau dai tu o fugă Eksen Savunma Havacılık & Medikal San. Tic. Ltd. Şti. Ivedik OSB. Agac Isleri Sanayi Sitesi 1372 Sk. No:33 06370 Ostim/ANKARA TURKEY info@hantug.com sales@hantug.com Artist Relations cenkeroglu@hantug.com Telephone Contact: +90 541 906 06 86
 3. Salut, Am făcut rost de alt topor cu floyd, așa că iese la dat acest Jackson Kelly KEXMG MII (Indonezia, nu China). Starea este excelentă, nu prea are ea urme de uzură. Setată jos, sună bine, ține acordajul și face mult mai multe decât te păcălește imaginea de chitară "supărată" cu doze active, cam orice. Vine în hardcase. La prețul ăsta vine cu Floyd Rose SE-ul montat pe el în fabrică. Momentan am montat pe el un Floyd Rose Original (Germania), pe care vi-l pot adăuga la ofertă dacă-l vreți și ne înțelegem la bani Se comportă ok și cu SE. Nu vreau alte chitare și echipamente, doar vânzare. Insist să dați cu întrebări / observații folosind PM/telefon. Vine cu hardcase, maneta tremolo, strap elastic, inbusuri pentru reglaje. Specificații Series: X Series Body Shape: Kelly™ Body Material: Basswood Body Finish: Gloss Polyurethane Headstock: Jackson® Pointed 6 In-Line Neck: 3-Piece Maple Neck-Through-Body with Graphite Reinforcement Neck Finish: Gloss / Painted Neck Binding: 1-Ply White String Nut: Floyd Rose® Special, 1.75" (44.45 mm) Fingerboard: Rosewood, 12 to 16 Compound Radius (304.8 mm to 406.4 mm) Position Inlays: Shark Fin Inlays Frets: 24, Jumbo Scale Length: 25.5" (64.8 cm) Hardware: Black Bridge: Floyd Rose® Special Tuning Machines: Jackson Sealed Die-Cast Pickups: EMG® 81 Humbucking Pickup (Bridge) EMG® 85 Humbucking Pickup (Neck) Pickup Configuration: H/H Pickup Switching: 3-Position Toggle: Position 1. Bridge Pickup, Position 2. Bridge and Neck Pickups, Position 3. Neck Pickup Controls: Master Volume, Master Tone Strings: NPS, Gauges: .009, .011, .016, .024, .032, .042 Other Features: White Binding on Neck and Headstock, Black Painted Headstock with White Jackson Logo, Knurled Dome Control Knobs
 4. apocapsile

  Poze cu chitarele noastre

  Happy New Gear Day, me. Gosh I don't deserve it
 5. apocapsile

  Ce chitară folosește Adrian Barar?

  @Micul chitarist Dacă te preocupă forma de Axis/Wolfgang, eu zic să încerci și un Wolfgang ceva pe la Guitarshop, s-ar putea să îți placă și cele standard nu sunt deloc scumpe (au fost 1.600 de lei la reducere, în țiplă, noi și probabil că vor mai fi toamna asta). Mie unuia mi-a cam căzut cu tronc (și era cel mai ieftin model, Ferarri Red, acum ceva vreme prin showroom). N-o fi grețman exces dar mi s-a părut un model făinoc și cu zvâc, dezirabil în sine. Doar să-ți dai seama că EVH de-acum n-are nicio legătură cu Axis / Peavey și fabricația US (dacă-i faină, who cares, am un Kelly indonezian care îi așa de drăguț că nu te mai gândești pe unde și-a scos buletinul). Mai era pe forum asta dacă te duc drumurile prin Cluj. Pare de comitet, treabă serioasă dacă vrei să decartezi ceva mai mult P.S. - În locul tău, m-aș uita și după Charvel și aș proba prin magazin câteva. S-ar putea să descoperi niște bestii de chitare flashy și ca lumea.
 6. apocapsile

  Threadul Oficial: Ce Amp Sa Imi Iau

  Și? Ai comandat, a venit, e ok?
 7. apocapsile

  string buzz ciudat

  Vezi că distanța maximă acceptabilă între șuruburile dozei și coarde e de cam 1.9-2.5mm, măsurând când ai apăsată ultima tastă, nu pe liber! Depinde și de coarde, setup dar acolo oscilează cel mai tare coardele și de regulă nici nu vrei să fie foarte sus doza neck ca să poată capta echilibrat cu aia de bridge. Poți îmbrăca și arcurile în ceva tuburi heat shrink (tragi arcurile prin ele și prinzi doza de ramă așa, apoi aplici aer cald să se strângă pe arc) dacă vrei să nu poată vibra nici alea. Dar mie nu îmi sună a arc, ci coarda care oscilează și lovește doza / șuruburile dozei.
 8. apocapsile

  Pedalboardul meu ideal, acum (II)

  Nici măcar, din păcate, ai Japonezia pentru modelul de top sau Indonia pentru toate celelalte. Să fii șogun e lucru greu: te simți pe lume inutil când vine vreun chinez cu Nux și surclasează Zoom, abil. Tai-tai-wan, aia e.
 9. apocapsile

  Pedalboardul meu ideal, acum (II)

  Nici Taiwanul nu mai e ce-a fost.
 10. apocapsile

  schimbat doze-pareri

  Atunci ia un set de single coils nesimțit de bun și aia e
 11. apocapsile

  schimbat doze-pareri

  Eu zic că nu ar strica să încerci totuși să scoți din circuit tonurile și să lași pe wiring doar volumul sau pune pe direct dozele. Poate cu un pot mai mai mare de un mega încep să muște mai bine, cine știe ce le ajută? Schimbă poate și coardele cu altele mai bright/groase, schimbă pana, schimbă saddles și blocul de tremolo, cine știe, poate e destul și măcar te costă mai puțin experimentul. Și da, prima dată schimbă pickguardurile între ele să compari efectul, poate se înfundă aia pe care pui ce ai pe asta și asta se deschide. Dar dacă față de celelalte nu o simți fain la rece, s-ar putea să o tratezi degeaba.
 12. apocapsile

  Zoom g3n

  @adrian.bh3x Ai Pm.
 13. apocapsile

  schimb INFO CHITARA MAISON LPC-190 Les Paul 1979

  Gândește-te că uneori stau chitare de 3-4000 de euro impecabile la 1500-2000 și nu le ia nici dracu' - merită s-o faci pentru tine dacă îți place lp, e posibil să cheltui pe restaurat și bibileală mai mult decât ai lua pe ea. Oricum nu e bine că a stat și stă fără coarde, îi trebuie măcar un bridge tuneomatic cu stop tail ca să poți pune coarde pe ea. La 1500 sau nu departe se mai găsesc second les Paul Gibson, Esp-uri și alte chestii mai căutate, deci ca investiție sper că n-ai dat mare lucru pe ea.
 14. apocapsile

  Cum si cu ce sa curat interiorul amplificatorului?

  Părerea mea e că nu îl dai destul de tare. La volum corect nu are cum să se depună praful
 15. apocapsile

  Goddess - Voyager (2019) Prog/doom/stoner

  Îmi place cum arunci pietre, l-am auzit cum a apărut Keep on stonin'
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.