www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on February 20

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

627 Excellent

3 Followers

About apocapsile

Profile Information

 • Location
  into the Ø

Other Information

 • Band
  FM
 • Gear
  - Westone Spectrum II SP1012ST-SW 1987 Japan
  - Levinson Blade California Custom 1995 UK
  - Carvin DC200C 1997 USA
  - Sandberg Ken Taylor 5 Imbuia Top - 2004 DE
  - Ibanez Prestige RG3520z 2008 Japan
  - Line6 HX Stomp
  - Positive Grid SPARK
  - Laney IRT120H + DVMark GH212

Recent Profile Visitors

5988 profile views
 1. @red văzând pagina unde ai făcut trimitere încep să îmi explic prețurile squier-urilor hello kitty 😉
 2. Poți să le combini și cu panning, ca la bas (LE - sau bagi doo poturi de vol independente și blend in cât vrei din fiecare și poți folosi 5 way cu punți doar pentru doza bridge, w ever - dar na la din astea pierzi ceva din capacitatea de comutat rapid), depinde ce vrei tu 😉 Spor la meșterit.
 3. Also eu aș pune 3 way normal dacă ai doar două doze, dintre care una single. Parcă e mai, dunno, necomplicat.
 4. Eu ți-aș sugera să legi întâi humbuckerul în paralel, apoi fiecare bobină separat să îl auzi, s-ar putea să nu îți folosească să ai și paralel și serie. Altminteri vezi schemele cu P-rails că alea au parte p90 parte rails și se pot lega în fel și chip, ca full hb împreună, în paralel, în phase, out of phase. O variantă e să iei o ramă de doză Seymour Duncan triple shot dacă îți convine să poți modifica de pe micro comutatoarele ei cum e legată doza. Atunci poți folosi doar poturi și switch normal.
 5. Se confirmă. În cădere se pare că a luat covid de pe stâlp și după o scurtă dar zgomotoasă bătălie cu DSP-ul, care nu voia să-l lase cu petul în salvare, și-a dat ultimul harmonic.
 6. @Fllockas a decis vreun coleg inimos să-i dea o mână de ajutor cu vânzarea? Acu serios, nu știi niciodată, old rabbits die hard și Nunito a cam ars-o aiurea la viața lui.
 7. Micuța cutie a atins masa critică, noul storcător de ton să stăpânească sănătos cu ea peste etajul de putere!
 8. Uber cool, să-i trimiți lui Giovanni să vadă 😅!
 9. @Gabriel dă-i mesaj privat sau SMS că poate a uitat să bifeze notificare pentru mesaje în topic. Eu am uitat aproape de fiecare dată
 10. Daca nu pare nimic desprins eu zic sa nu reinventezi deocamdata roata. Te-ai uitat sa nu ai vreo punte intre masa si iesire? Ai functie de continuitate pe multimetru, poti testa cu aia. N-ar trebui sa ai pe un wiring OK. Ipoteze: - Rezistentele unde le-ai testat, presupun ca pe contactele de jack? Ce valori ti-au dat? Daca zici ca nu pare sa fie nicio diferenta cand comuti intre doze, m-as uita la comutator. Poate ti-a scapat vreun capat de coarda cand le-ai taiat si face o punte aiurea pe acolo. - Daca nu, poate ai belit ceva la potentiometre daca le-ai strans tare si sunt din alea mai ieftine. Ai strans bine si switch-ul de doze? Ma rog, nu-i mare lucru, iei 4 pot-uri cu filet lung sa intre acolo si refaci, daca te pricepi la cositorit.
 11. Asta cu strânsul potențiometrelor ai uitat s-o zici pe chat. E destul de clar atunci. Dacă potențiometrele nu au pe partea cealaltă (în interior) o piuliță pentru contră, e o idee foarte proastă să le strângi doar în exterior.
 12. Dă și tu mesaj privat, dacă nu îți dai singur follow pe anunț nu primești notificări când ai mesaje noi în topic. Pentru mesaje private, însa, primești.
 13. Mă tem că n-a existat vreodată pe deplin, ca toate anunțurile de aici. 😪
 14. apocapsile

  Cinema Club

  Speaking of Larson, Gary Larsen's Far Side: I: II:
 15. apocapsile

  Cinema Club

  Pentru Metalocalypse au dat no go lui Korgoth. Huoooo! Uite pilotul:
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.