www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Posts

  658
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

apocapsile last won the day on June 15

apocapsile had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  into the Ø

Other Information

 • Band
  FM
 • Gear
  Prea mult :-)

Recent Profile Visitors

7213 profile views

apocapsile's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

655

Reputation

 1. Arcurile de la doză cum sunt? Încearcă să pui manșoane din alea de cauciuc. Rubber tubing sau cum le zice, segmente de furtunaș. Nu cred că de nebuni puneau din alea pe doaze mai vintigi. Dacă zici că doar la volum mare pățești, poate joacă și ele un rol în povestea asta.
 2. https://reverb.com/item/55720123-hamer-special-fm-1993-sunburst Dacă nu-ți pute că-i Hammer, eu zic că e de luat.
 3. Lehle Parallel M / L sau vezi cu un buffer între ele.
 4. apocapsile

  Bancuri

  Dacă n-o bagi în guitar pro să o auzim nu există 🙂
 5. Sună-l că a pus numărul de telefon acolo. Dacă te uiți pe profilul lui, ultima vizită pe forum e în 2020. Slabe șanse să vadă. Apropo dacă nu îți dai singur "follow" pe anunț, nu primești înștiințări pe mail în caz că îți dă cineva reply în el. Așa că și pe altele, mai bine dai mesaj privat utilizatorului sau suni în caz că are numărul de tel afișat.
 6. Păi am dat, face la fel și pe browsere unde nu mai intrasem în el. Am zis că și în Incognito face, unde nu citește cache-ul eu zic că e de la setările de template / cloudfront. prolly e cached remotely header-ul în varianta în care ești autentificat. Uite, vine cu max-age cam de un an de zile:
 7. Aparent nici logo-ul RGC nu mai apare în colțul din stânga sus când sunt logat deși zona are hyperlink-ul activ și poți da clic pentru a reveni la homepage. (pe Firefox și Chrome, updates la zi). Pe IE 11 și Edge apare cu albastru și e vizibil. La fel dacă intru pe incognito mode în Firefox și Chrome, până mă loghez în cont, moment în care dispare fiindcă este încărcat pe alb. Asta din cauză că PNG-ul în sine are logo-ul alb și fără contur, așa că se confundă de fapt cu noul fundal, cum se vede în captura de ecran cu devtools deschise.
 8. Merge mult mai bine și pe janghina mea de telefon acum. Dar nu mai este edit pentru mesaje recente pe chat? Intenționat?
 9. Sună foarte mișto piesa.
 10. @Variant Păi în general știi cum e, dacă te întâlnești cu plăcere cu alții în vreo bodegă dărăpănată, nu-ți mai pasă că berea e poșircă și uneori suspectă, te bucuri de companie. Eu știu ce zici, arată cam sec pe alocuri dar să știi că mulți folosesc tapatalk și nu văd neapărat la fel tema. Există și în anumite navigatoare posibilitatea să le scriptezi pentru a afișa alte culori cel puțin atunci când intri pe un site anume. În fine, fiecare-și poate personaliza cumva ce și cum vede dacă se pricepe puțin că nu e treabă complicată. Ce mă enervează pe mine de exemplu, zgârcit fiind la a cumpăra anual telefon dăștept performant, este ca are latență pe telefonul meu (un moto one vision - știu că-i sărăcie dar majoritatea siturilor merg ok și personal nu investesc în asemenea smartmizerii) , chestie care spre deosebire de temă chiar degradează experiența. @Zoltan P. Nimic nu se pierde, totul se transformă. E dureros cu lipsa de timp de la o vârstă și un nivel de obligații încolo, da' plăcerea de a chinui stângaci chitara rămâne
 11. Nu e ca și când ar face careva averi monstruoase găzduind și administrând colțul ăsta de internet. E mai mult un forum de mică publicitate cu niște chestii pe lângă. Eu unul sunt mirat și bucuros că mai există. Cheer up, putea fi o cloacă insalubră politically correct de panseluțe ca tgp. Nu știu dacă mă calific în vreun fel să răspund unui topic deschis altfel decât prin faptul că dacă deschizi o discuție pe un forum în zona deschisă tuturor membrilor e normal să îți răspundă careva fără să sari de fund în sus indiferent cine și cât de fariseu ești. Dacă dorește careva informații obiective și nu doar să deplângă fațada cred că e mai indicat un PM la cosu. Deși presimt că nu din pricina ambalajului nu arată lucrurile altfel. Poate renovăm și noi RGC pă fondur europene 🙂
 12. Nu știu ce să zic de pivoții ăia cu blocaj. Gotoh i-au produs prima dată pentru Ibanez cred, apoi o vreme au pus pivoți normali cât a ținut treaba cu J.Craft Edge Pro/Zero și acum iar au din ăștia blocabili cel puțin pe modelele cu edge / lo pro edge. În afară de faptul că nu are joc deloc în pivoți nici când lipești bara pe corp și se detensionează coardele ca spaghetele nu văd diferența Un pic de over-engineering colo-șa.
 13. Nu știu ce floyd aftermarket ai luat tu de zici că ar putea fi FR Special mai bun - îmi imaginez că vreo chinezărie de pe Ali. FR Special e pus pe chitare de buget (uneori de buget cam mare) dintr-un motiv foarte simplu, pentru economie la costul de producție. Aia automat înseamnă că nu e prima opțiune de upgrade pentru nimic, că e făcut din materiale mai slabe ca durabilitate și tăiate mai puțin precis. Dimpotrivă, FR Special cred că e adesea prima chestie pe care vrea s-o upgradeze cu ceva mai bun cineva care ia o chitară de buget. Utilizatorii de EVH Wolfgang Standard nu par foarte nemulțumiți de el, dar pe chitara aia e setat dive-only așa că nu e de mirare. Eu l-am avut pe un Kelly KEXMG pe care l-am și înlocuit temporar cu "the real deal" și pot zice că diferența între ăla și un Original FR este de la cer la pământ ca stabilitate. Se simte și la cursa fine tunerelor la prinderea brațului etc. - ca sá fiu sincer nu era nasol de tot nici specialul. Uită-te dacă nu prinzi la un preț convenabil un Gotoh GE-1996T sau un Schaller (Lockmeister), vezi să fie blocul de sustain de mărimea potrivită pentru unde vrei să-l bagi. Sau un FRT-1000/FRT-2000 măcar (sunt ofr-uri făcute în coreea de sud, de calitate foarte ok) - lumea le mai dă jos să le înlocuiască cu OFR nemțesc sau Schaller Lockmeister - poate prinzi un deal bun la mâna a doua. PS - acuma depinde și ce te nemulțumește și care sunt așteptările, dacă setupul nu e ok, dacă nu-s întinse bine coardele înainte să-l blochezi, dacă nu e echilibrat corect între coarde și arcuri poate să fie și floyd original și edge că tot nemulțumit o să fii. la fel și dacă ai impresia că tragi de el ca vai și în secunda următoare trebuie să fie așezat perfect - ajută mereu să scuturi ușor de manetă după ce faci un kamikaze.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.