www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Posts

  763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  54

apocapsile last won the day on March 12

apocapsile had the most liked content!

3 Followers

About apocapsile

Profile Information

 • Location
  into the Ø

Other Information

 • Band
  The Restroom Tilebreakers
 • Gear
  Hohner G2T + 10 sloppy fingers

Recent Profile Visitors

11404 profile views

apocapsile's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Conversation Starter
 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post

Recent Badges

932

Reputation

 1. Noroc! Noi nu mai ajungem pe 10 iunie la Megadeth, așa că am rămas cu cinci bilete pentru zona B pe care le pot vinde împreună sau separat, după caz. Dacă sunteți doritori, aveți ocazia să procurați intrarea mai ieftin. Format electronic, se poate transmite fără probleme.
 2. https://spotmedia.ro/stiri/educatie/cum-scriem-corect-toti-membrii-sau-toti-membri În rest, baftă cu trupa! 👍
 3. Vând un set foarte mișto de doze "hum-free" făcut de producătorul australian Kinman, foarte apreciat de session players pentru faptul că deși nu emit zgomotul tipic dozelor simple, păstrează caracterul acestora. Considerate cam cele mai bune doze hum-free de pe piață. Un set nou costă aproximativ 2855 lei (https://www.thomann.de/intl/kinman_hank_marvin_strat_set.htm), eu vreau pe ale mele 1300 RON. Putem discuta în particular dacă vă interesează și wiring / pickguard pentru ele fiindcă aș avea ceva interesant. Dozele sunt AVn63 (neck) / AVn63 (middle) / HX85b - September 2016 Mostră cu HX-85b:
 4. Salutare, Vând un gât de stratocaster făcut de USACG și finisat la MJT (cine știe, știe) cu headstock stil 70's. Lemnele sunt de super calitate, la fel și manopera. Cred că pozele vorbesc singure. Poate la Fender Custom Shop să găsiti așa ceva - dar la un scor pe măsură. N-are nici cel mai mic cusur, lucrat cum trebuie, poți pune actionul atât de jos cât dorești. Super solid și fain la mână, finisat în nitrolac îmbătrânit. Specificații: Lemn gât: roasted flamed maple / arțar superior tratat termic Lemn tastieră: ebony / abanos Profil gât: super soft V (e modern, nici gros nici subțire, se simte forma de V la spate, are ceva umeri) Prăguș: 1 11/16" (42.9mm), tăiat perfect Taste: Medium-Jumbo 6125 Radius: 10-14" Găuri cheițe: 8.5mm (vine cu un set de cheițe Gotoh vintage preinstalate) Inserturi: Callaham Real Clay Finish: nitro lac (aged)
 5. @ramurel Your turn to show off!
 6. Și CE dacă? Important e să COREspundă.
 7. Una bucata R-Trem din '85, perfect utilizabil și în stare chiar foarte bună pentru vârsta lui, 100% original. Include manetă compatibilă, îi lipsesc doar șuruburi de fixare, de care găsiți la orice magazin de bricolaj. Se găsesc extrem de rar.
 8. Nou-nouț (mă rog, e relic din fabrică, dar înțelegeți ce vreau să zic 🙂), pachet complet cu toate accesoriile, până și bit pentru dat găuri de dimensiunea exactă a șuruburilor de atașare), instrucțiuni, autocolante și nebunii. E practic la nivelul tremolourilor de pe PRS Core, construit în cazul ăsta din oțel laminat la rece, prelucrat precis. Fiecare șurub se comportă ca un pivot (la modul real, nu ca pe tremoloul vintage de strat), așa că merge fluid și se întoarce precis în punctul de echilibru. Evident, e construit ca un tanc și trezește din morți chitara pe care-l instalezi. Brațul e din inox, tip push-in, tensiunea ajustabilă de pe baseplate. Compatibil cu toate corpurile cu spațierea 52.3/52.5mm ( 2-1/16"), adică toate chitarele MIM Standard, Squier Classic Vibe, Road Worn Player HSS. Dacă-l cumperi din SUA, ajungi undeva la 340 de EUR cu tot cu taxe și costurile de transport, eu vreau pe al meu 200 de EUR.
 9. E foarte faină, îl va face fericit pe viitorul proprietar! Una dintre cele mai mișto chitare pe care le-am avut!
 10. Se vede uzura în imagini, pe lamele, în rest super ok.
 11. Stare excelentă estetic/funcțional, un tuner foarte mișto.
 12. Stare foarte ok, semne de uzură minimale, merge perfect.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.