www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

apocapsile

Veteran
 • Content Count

  505
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18
 • Feedback

  100%

apocapsile last won the day on December 7

apocapsile had the most liked content!

Community Reputation

491 Excellent

1 Follower

About apocapsile

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  da

Other Information

 • Band
  of gipsies
 • Gear
  da

Recent Profile Visitors

3,650 profile views
 1. apocapsile

  Boss GT-1000 conectare

  Chitara la boss și boss l out mono în input amp pentru efecte doar sau în power amp in dacă vrei să folosești doar pentru difuzor amplificatorul și activezi în boss modele de amplificator. Mai citește despre astea că e plin și aici de răspunsuri și pe YouTube și în ale părți, sunt chestii de bază și ușor de priceput.
 2. Subscriu. Am probat vreo 3-4 la un moment dat și toate erau ok, însă am rămas cu gândul la modelul 421-MOL (Mahogany Oil). Arată mult mai bine pe viu, parcă era mai plăcut la atingere și posibil setat ceva mai ok. Toate sunt ușoare de nu le simți. Toate aveau prăgusul tăiat parcă o idee prea sus. Ar mai fi seria S, dar alea parcă nu m-au impresionat la fel de tare, deși sunt foarte subțirele și comode. Ce mi-a mai plăcut în ultimul timp de la GuitarShop a fost un telecaster Squier John5, un Jaguar Vintage Modified, un Epi LP Tribute Plus care se simțea grozav față de alte LP-uri pe care le-am mai butonat. Aș zice să treci prin fiecare magazin să te joci cu mai multe, pe urmă vezi și ce mai găsești pe piața second, e posibil să prinzi niște afaceri pe cinste. E și pe forum un LTD mișto în bucurești, pe care l-aș lua fără să stau prea mult pe gânduri, dacă nu aș avea deja un neckthrough mișto: Ar trebui să fie câteva zeci de clase peste bullet și - cum fata asta cântă pe bune, sigur e și reglat ok.
 3. apocapsile

  Boss GT-1000 conectare

  Cu drag.
 4. apocapsile

  Boss GT-1000 conectare

  Yep. Iar dacă vreodată ai chef să sari din schemă preampul de pe amplificator pentru ceva diferit sau mai agresiv/liniștit/whatever, dezactivezi bucla din lanțul de efecte boss și folosești un model de preamp existent pe multiefect. Frumoase jucării, distracție plăcută
 5. apocapsile

  Fraude OLX

  Din păcate, dacă pare prea mișto ca să fie adevărat, sigur este
 6. apocapsile

  Fraude OLX

  Ia uite alta: https://www.olx.ro/oferta/chitara-fender-stratocaster-ideal-cadou-de-craciun-IDd5YrV.html#908ef2080c https://www.gumtree.com/p/guitar-instrument/fender-stratocaster-deluxe-usa-2011-stunning/1360284948 @SKU Mulțam de linku pe gumtree. Watch out, report this.
 7. apocapsile

  Boss GT-1000 conectare

  Preamp out = Send, Power Amp In = Return. Dar nu e musai să-l bagi în buclă decât dacă vrei să folosești efecte de compresie/boost/drive în fața preampului amplificatorului ca apoi între preamp și power amp să bagi delay reverb si alte cele, eq whatever. La fel, poți baga direct în return (adică Power Amp in) efectul dacă vrei să folosești un model de preamp existent pe el în loc de lampă.
 8. apocapsile

  Amplif combo lampa

  Ia-ți frate un Katana 100 Mark II already. Are efecte atenuare pui footswitchu GA-FC și bagi în ala doo pedale de expresie dacă vrei și ești mai mult decât gold. Altfel se supără FiveseveN și face ritualuri zilnic să-ti puște lămpile mai repede. Puțini știu că are atestat de voodoo și ghicit în filamente rupte.
 9. apocapsile

  Amplif combo lampa

  Dacă nu mergi pe drive hardcore sau ești dispus să iei din pedale avânt, laney lionheart head ar putea fi ok mai ales acasă. E și un combo laney l5t redus mult pe forum (2000 vs 3500 parcă). Dar ăla nu are intrare <1w sau usb sau silent recording sau ieșire directă în cască. Pentru clean și breakup sigur te așează bine, iar pentru drive mie îmi place ce aud de la ele, e muffy, iar ca platformă de pedale cred că merg bine. https://www.muziker.ro/laney-lionheart-l5-studio?gclid=EAIaIQobChMI0baW6IeQ5gIVT6WaCh3yVQZiEAQYAiABEgL4gvD_BwE Vezi că asta de mai jos e 2000 acum, vezi cele mai recente reply-uri:
 10. apocapsile

  vând [EXPIRAT] Vand Fender Telecaster American

  Pe mine să nu vă bazați, le schimb ca pe ciorapi fiindcă sunt prea noob și nu știu ce vreau :))) Pare superbă scândura asta, good luck.
 11. apocapsile

  Modificari chitara / upgrade strat

  Hai 57 că unele micuțe sună foarte ok, nu e tragic să nu ai dif de 12". Dar un Katana 50/100 poate, chiar second, cred că ar aduce multa bucurie în casă :))
 12. apocapsile

  cumpăr Cutii carton chitara electrica

  Magazinele de bricolaj ar fi cele mai ok. Eu unul am procedat de câteva ori cum a descris Posho, doar că am confecționat cutii din bucăți mari de carton gros (laturi ale unor cutii țapene) căptușite spre interior cu folie cu bule. Totuși, la câte magazine de instrumente sunt în București, cred că găsești câteva cutii de tocuri pe măsura potrivită.
 13. apocapsile

  Modificari chitara / upgrade strat

  Orice îi sună bine, se poate duce cu obiectul muncii, se bagă în ce amp poate testa și alege, easy. Eu le-am schimbat ca pe ciorapi ca să-mi dau seama că un clean bunicel, ceva twang/crunch acolo și un ton mai de lead sunt cam tot ce ai nevoie, în linii mari Aia poate ieși din două canale și egalizator plus folosit judicios ce ai pe chitară. Am greșit, tonul se formează în cap și se scoate cu mâna, prin cam orice amp decent (și geme piața de opțiuni pe toate bzunarele).
 14. apocapsile

  Modificari chitara / upgrade strat

  Se numește zeflemea, cum să hate I only hate to hate. Revenind, lasă omul în pace să acumuleze lecții nu gear, cât are timp. Nu ai niciun ton bun dacă nu ai mână și nu înveți în primul rând, nici folosind cele mai bune scule, după cum vreo 90% din YouTube o demonstrează. Mulți franzelași cu scule scumpe și zero know-how. A luat first amp nasol, aia e, își ia și el ceva minim ok de tip thr5 sau katana mini sau blackstar Fly și e ok, nu e nevoie de rachete, că până le învață și pe alea mai complexe se satură de chitară Garantat un setup brici pe Classic Vibe-ul ăla, cu totul stock (poate blocat tremul să meargă doar dive dacă e prea instabil), coarde bune și niște repetat îl vor aduce mai aproape de ce-și dorește. Powertripul cu luat mizerii ca să "sune mai bine" e nasol, arunci bani pe geam și nu înveți mare lucru, o zic din experiență. De aia te-am apostrofat. Trebuie să bagi timp și energia ta în preocupări de genul ăsta în primul rând, nu bani.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.