www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bogdan

Active Members
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

bogdan last won the day on September 5 2021

bogdan had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About bogdan

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  StellarSoul
 • Gear
  Yamaha Rgx 611J
  Aria Pro II Rock Device
  JCM 900 Dual Reverb

Recent Profile Visitors

6126 profile views
 1. Chitarist cu experienta caut trupa de metal old school in Timisoara, de la heavy pana la death. Bogdan 0726376537
 2. Ma intereseaza seria Boss: Rc-3, Rc-30, eventual RC-5, dar sunt deschis si la alte variante cu conditia ca pedala sa poata salva si incarca fisiere prin usb. Fiind mai mult un moft pentru mine nu sunt dispus sa dau prea mult, asa ca ofer in principiu cam jumatate din pretul de magazin.
 3. Cumpar pedala tuner Boss TU3. Nu ma intereseaza in mod deosebit aspectul fizic, dar e esential ca ambele iesiri (output si bypass) sa fie noise-free deoarece doresc sa-l folosesc si ca splitter. Ofer in jur de 200 ron (negociabil )
 4. Salut, N-am reusit sa trimit PM. M-ar interesa delay-ul, trimiti la Timisoara? Numai bine, Bogdan
 5. Cumpar casti tip "open/semi-open". Ma intereseaza in special modelele Beyerdynamic dt880, AKG 701/702, AudioTehnica R70x, Sennheiser hd600/650, dar sunt deschis la alte variante de calitate asemanatoare. Ofer in principiu jumatate din pretul de pe Thomann (sau ceva mai mult, in functie de starea in care se afla). Valabil doar in Timisoara, doresc sa le aud inainte de a le cumpara. Multumesc, Bogdan
 6. bogdan

  RGC Timisoara

  Salut! Mai intru si eu din cand in cand sa ma uit la mica publicitate:)
 7. Cumpar doza activa EMG pentru bas cu 4 corzi tip precision: P, PA, PX, PAX.
 8. Salut, M-ar interesa doar o singura doza, dai si la bucata? Eventual, daca mai sunt oameni care ar vrea sa cumpere doar una sau doua doze sa scrie aici, poate le impartim cumva.
 9. Metoda in sine e in domeniul public. Aici gasesti cateva versiuni pdf in engleza, germana, franceza etc.: http://imslp.org/wiki/M%C3%A9thode_compl%C3%A8te_pour_Guitare,_Op.59_%28Carcassi,_Matteo%29
 10. Uite aici o distributie linux care vine cu Reaper preinstalat: http://kxstudio.sourceforge.net/ Are si un live-dvd,poti testa inainte sa instalezi, desi direct de pe dvd merge greu. Am reusit (sub wine) sa fac sa mearga in Reaper tot felul de vst-uri si vsti-uri. Latenta e parca mai mica decat sub Windows (imi da ca ar fi 2.9 ms) dar pe de alta parte prea multe plugin-uri nu pot sa pun ca nu face fata (se intrerupe sunetul).
 11. Salut, Poti cumva sa pui un link cu ceva inregistrari in care apari?
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.