www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

focsany

Newcomers
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

focsany last won the day on July 11

focsany had the most liked content!

Community Reputation

18 Good

About focsany

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Other Information

 • Band
  not yet :))
 • Gear
  Chitara Epiphone Les Paul Studio Gothic(upgrade doze Seymour Duncan Blackouts)
  Chitara Esp LTD EC-256(full kit Emg 81&Emg 85)
  Chitara electro-acustica Stagg
  Bass Jackson Js3
  Bass Marcus Miller V3 2nd gen
  Head Peavey ValveKing 100+ cab 4x12 Celestion V30
  Head Bugera 6262 + cab 4x12 Celestion V60
  Head Hartke LH500 ,cabinet Hartke 4x10 si Hartke 115
  Tobe Pearl Export

Recent Profile Visitors

2211 profile views
 1. Vand amplificator (head) chitara pe lampi (nu tranzistori) Crate Blue Voodoo 120 fabricat in USA,nu China. Este in stare foarte buna,construit ca un tanc,totul fiind perfect functional. Specificatii: putere 100 W RMS 4 lampi in preamp si 4 lampi putere in stare buna 2 canale, Clean si Drive,fiecare canal cu EQ si Reverb separat.Canalul de Drive are si Gain Reverb este pe arc Knob de Presence Bucla de efecte (Send-Return) Footswitch-ul nu este original dar functioneaza(schimbat canale si effects loop) Are un clean superb fiind o platforma si pentru pedale.
 2. Am gasit Noise Clamp.Deci ramane cash dar adaug transport gratuit.
 3. Cumpar (sau ofer la schimb ceva din anunturile mele) MXR Noise Clamp.Nu ma intereseaza aspectul doar sa functioneze.
 4. Referitor la schimburi : schimb DOAR cu MXR Noise Clamp.
 5. Pedalboard Harley,sursa,pedala Artec,Cele doua pedale Valeton,switcher Morley - SOLD
 6. Vand MXR GT-OD, o pedala de overdrive foarte cunocuta si apreciata.Este in stare foarte buna.Se pot obtine tonuri foarte bune si versatile fiind folosita de multi chitaristi world wide,fiind comparata cu Ibanez tube-screamer.Dar vorbele sunt de prisos so...youtube. Pret 350 ron (in mag 550 ron) Schimb doar cu pedale MXR(Eq,Comp,Noise Gate,Booster)
 7. Vand Electro Harmonix Green Russian Big Muff Pi,in stare foarte buna.As putea spune multe despre pedala (se poate obtine un sound gen Gilmore de ex) insa cel mai bine ar fi o cautare pe youtube. Schimb doar cu pedale MXR(EQ,Comp,Noise gate,Booster) pret 200 ron (in mag 400 ron).
 8. Schimb doar cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) si diferenta din partea mea
 9. Schimb cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) sindiferenta din partea mea
 10. Vand un pedalboard home made cu sursa si case.Dupa cum se poate vedea in imagini pedalboard-ul este facut de mine insa respecta toate cerintele.Sursa alimenteaza fara probleme 10 pedale,unele chiar cu un consum mai mare(9v-500ma,Dc12 si Dc18).Se poate vinde si impreuna cu pedalele din imagini sau cu o parte din ele(daca se doresc pedale atunci ele vin insotite de cabluri patch). Pretul este fix si nu include transportul. Schimburi doar cu pedale MXR(compresie,eq,full bore metal) si diferenta din partea mea.
 11. Vand un set de cheite aurii 3L si 3R dat jos de pe o chitara Esp Ltd Ec256.Cheitele functioneaza fara probleme.O cheita nu este ESP(nu are logo-ul) deoarece asa a ajuns chitara la mine.Au fost date jos din motiv de upgrade(am trecut la Grover-se poate vedea cutia). Schimb doar cu pedale MXR(compresie,EQ,Full bore metal) sindiferenta din partea mea
 12. Vand cinel Meinl 18" HCS China nou nout (l-am primit saptamana aceasta). Din pacate nu se potriveste cu restul cinelelor din set.Repet,este nou nout. Pret 210 ron,transport prin curier inclus.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.