focsany

Newcomers
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

6 Neutral

About focsany

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Focsani

Recent Profile Visitors

1,068 profile views
 1. Control plate-ul a plecat.
 2. Dupa serie chitara este fabricata in 1992 si dupa caracteristici pare a fi american build .Este in stare buna ,fiind foarte comoda de cantat.Chitara este robusta si cu finisaje foarte bune.La pachet vine o doza despre care fostul detinator spune ca este Dimarzio ,2 fire de semnal si o masa.Am testat doza si suna extraordinar ,urma sa o pun pe Peavey dar am cumparat alta chitara.Ofer si o husa de chitara.Pretul pe pachet este 720 ron ,nu include transportul si nu sunt interesat de schimburi.
 3. focsany

  vând Doze Fender si Harley Benton

  Reperele 1,2,4 nu mai sunt valabile.
 4. focsany

  vând Doze Fender si Harley Benton

  dozele de bass au plecat.
 5. Adaug : 1 : kit pickguard(+ backplate,placuta switch) gen Les Paul— pret 50 ron 2 : control plate no name pentru telecaster ,prewired(firele trase).Potentiometru ton, volum ,switch ,input jack,suruburi pentru plate—pret 70
 6. Reperele 1 ,3 ,4 ,5 nu mai sunt valabile.
 7. Vand urmatoarele 1 : pickguard telecaster Harley Benton alb perlat 60 ron 2 : pickguard telecaster no name negru modificat 35 ron 3 : pickguard stratocaster no name SSS negru 50 ron 4 : control plate + wiring + pots telecaster Harley Benton 70 ron 5 : cheite tuners ST TL Harley Benton 50 ron 6 : bridge telecaster Harley Benton + saddle-uri ABM brass 120 ron Starea componentelor se poate observa in imagini. Ma intereseaza si un schimb cu o pedala pasiva de volum pentru chitara. Preturile nu includ transportul.
 8. focsany

  vând Doze Fender si Harley Benton

  Vand urmatoarele : 1 : set doze telecaster de pe chitara Fender Made in Mexico 100 ron 2 : doza neck telecaster de pe chitara Fender Made in Japan 50 ron 3 : doza pentru stratocaster ,am impresia ca este Dimarzio 100 ron 4 : set doze Jazz Bass Harley Benton bridge si neck 40 ron 5 : set doze telecaster Harley Benton bridge si neck 50 ron Ma intereseaza si un schimb cu o pedala pasiva de volum pentru chitara. Preturile nu includ transportul.
 9. Vand chitara electrica Harley Benton TE-30. E o copie foarte buna de telecaster. Are un gat modern, comod si chiar suna ca un telecaster datorita dozelor vintage. Are configuratia clasica de Fender cu corp din ash si gat si tastiera din maple. Finish-ul e foarte similar cu cel "blonde" de la Fender. Instrumentul este nou si in stare impecabila. A primit un upgrade la saddles, cele standard fiind inlocuite cu un set de alama de la ABM, ceea ce a imbunatatit considerabil sunetul si intonatia. Chitara costa 435 RON noua, in timp ce saddles-urile ABM costa 115 lei, deci 550 ron in total. Vand chitara : cu 350 Ron , deci discountul e undeva la 200 de lei.In acest pret intra chitara cu saddle-urile ABM ,pickguard-ul stock (de fabrica) si dozele stock. : cu 400 Ron , chitara cu saddle-urile ABM ,pickguard stock si doza neck de telecaster Made in MEXICO : cu 530 Ron , chitara cu saddle-uri ABM , pickguard-ul modificat(negru),doza bridge de telecaster Made in MEXICO ,doza neck telecaster Made in JAPAN ,doza middle Stratocaster(pretul dozei second a fost 150 ron pe olx,suna foarte bine) ,si bineinteles cele 2 switch-uri de pe pickguard care ofera 4 tonuri pentru dozele de neck si middle-atasez schema lor). Mentionez ca nu am facut modificari pickguard-ului stock sau asupra corpului chitarei deoarece pe locul dozei de neck era deja spatiu pentru doza hambucker ,asa au gandit cei de la Harley Benton corpul. Preturile nu sunt negociabile, nu includ transportul ,nu includ stativul si nu ma intereseaza schimburi. Body: Ash Bolt-on neck: Maple Neck profile: C Fretboard: Maple Fretboard radius: 350 mm Dot fretboard inlays 22 Frets Scale: 648 mm Nut width: 42 mm Dual action truss rod Pickups: 2 TE-Style single coils 1 Volume control, 1 tone control 3-Way toggle switch Hardware: Chrome Die-cast machine heads Colour: High-gloss Blonde
 10. Salut.Ma intereseaza.
 11. Vandut. 10x RGC