www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About mmihai3

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

1883 profile views
 1. Rămâne doar boxa la vânzare, 700 lei, cablul bonus. Eu zic că merită ascultată, le am de la un prieten și așa am zis și eu prima dată că e "rest" de la NightTrain, care nu e nici un amp așa celebru. Când am văzut că are Greenback zic hai să îl încerc și eu. Se aude încet și curat, comparativ cu un cab mai mare cu Vintage 30 (de care folosesc eu). Dar nu sună deloc subțire, are corp și m-a impresionat o prezență și un timbru specific de "VOX", care m-au dus cu gândul la instanțe auzite pe la Brian May, Radiohead, etc (deși știu că ei folosesc Bluebacks). Când zic "prezență" nu mă refer la "presence", aka înalte, ci sunetul ăla vocal, uneori de clopot care pare că vine de aproape - nu știu cum să pun în cuvinte (de aia și zic că merită ascultată ) Mie nu-mi trebuie, încerc să îmi construiesc tonul în jurul a tweed sau Orange, încă nu sunt 100% hotărât. A propos, când găsesc timp, o să mai pun o boxă la vânzare, un Harley Benton G112 cu difuzor Celestion A-Type (50W). Dacă e cineva interesat, să dea un semn.
 2. Amplificator Peavey Classic 20MH - 1400 lei - 2 canale, clean și lead. - are un sunet vintage, potrivit pentru blues și rock clasic. - cumpărat în ianuarie 2020, cu factură și garanție, în stare perfectă. Cabinet Vox V112NT - 700 lei - difuzor 12 inches Celestion G12M Greenack 25W - 16 Ohmi - oferă un sunet bright, percusiv, tawngy. - stare bună, placa mufei a fost ruptă și lipită. Cumpărate împreună: 1900 lei + bonus cablu boxă D'Addario 3.2m
 3. Aproape nou, cumpărat în aprilie 2021. Nu am umblat în el. Sună foarte bine, mai ales canalul de clean - o bună platformă pentru pedale. Îl vând pentru că mi-am cumpărat un Orange second hand pe care l-am modificat cum îmi place. Features: - 22 W putere, 2 canale, reverb integrat. - canalul de drive are o voce vintage. Master volume pentru amândouă, canalul de drive având și control de volum separat, pe lângă gain. - două intrări separate pt canale, "Normal" și "Bright" - eu nu aud diferență mare între ele. - pedală de control pentru canal și reverb (nefolosită). - buton de "boost" - ce face este să neutralizeze parțial tone stack-ul. Este eficient când mediile sunt scăzute, e o trecere rapidă de la scooped la pe medii. - FX loop. De luat în considerare că reverbul integrat se află înainte de loop, în circuit: efectele de gain sau compresie aici vor crește lungimea reverbului. - comutator de putere a power amp-ului: Pentode/Triode. Modul "triode" scade puțin volumul, dar parcă ia un pic de suflul unor doze. - impedanță selectabilă între 4, 8 și 16 ohmi, cu două ieșiri în paralel. - monitorizare a lămpilor de putere.
 4. Efect de emulare de boxă de chitară electrică, pentru redare directă, fără microfon - înregistrare, PA, etc. Este activ - funcționează pe baterie sau alimentare de 9V. Aparatul este nou, cumpărat în martie 2021, folosit doar odată să văd cum sună.
 5. Combo-ul este cel standard grey tweed, care venea cu speaker V-Type. A fost cumpărat în dec 2017 de primul proprietar, eu îl am de prin 2019, cred. https://shop.fender.com/en-US/guitar-amplifiers/vintage-pro-tube/bassbreaker-15-combo/2262000000.html Modificări: - schimbat speakerul intern cu un Celestion Vintage 30 de 8 ohmi. Cred că îi dă un sunet mai punchy, mai puțin boxy, dar îl face mai greu: pe cântarul meu arată 22.2 Kg. - schimbat condensatorul de medii din tone stack, de la 470p la un WIMA de 220p, pentru a-l face mai potrivit și pentru metal. Când mediile sunt date mai sus, nu face mare diferență. Dar, când înaltele și bașii sunt ridicați, frecvența mediilor crește de la aprox 460 Hz la 670, iar atenuarea mediilor este mai profundă cu aprox 7 dB. Defecte: - părțile externe ale butoanelor din spate sunt rupte, dar butoanele sunt funcționale (așa l-am cumpărat și eu). Acestea sunt folosite doar la redarea directă din XLR out, pe standby / mute. Cel de GND lift este rupt pe jumătate, cel de cabinet emulation de tot. - întrerupătorul Structure este cam instabil pe poziția de mijloc și uneori face zgomot când este folosit. Adaug că emularea de boxă integrată este proastă și recomand folosirea unui emulator dedicat, pentru înregistrarea directă. Voi avea la vânzare și un Hughes & Kettner Red Box 5.
 6. Vând un set de doze hum canceling pentru chitare tip Telecaster, compus din: - bridge: Area Hot T (DP421) neagră: https://www.dimarzio.com/pickups/hum-canceling/area-hot-t-bridge. Mai puternică decât o doză normală de Telecaster și mai caldă. - neck: Area T neck (DP417) crom: https://www.dimarzio.com/pickups/hum-canceling/area-t-neck. 5 conductori, unul pentru ecranarea capacului. Dozele sunt ca noi, au bobine suprapuse, una e doar pentru anularea zgomotului. Se recomandă bridge din metal neferos (precum alama), pentru eficiență maximă în anularea zgomotului. Din februarie, le voi putea vinde și individual, la preț de 250 lei fiecare. Trimit în provincie cu plata transportului și avans 60 lei.
 7. Cumpărată la set cu Super Distortion (negru) - 450 lei.
 8. O Super Distortion rămasă (neagră). Cumpărată la set, cu Air Classic (negru) - 450 lei.
 9. Un set s-a vândut, a mai rămas o doză Air Classic neagră, disponibilă imediat.
 10. Un set s-a vândut, au mai rămas două doze Super Distortion, una neagră și cea zebra, ambele disponibile imediat.
 11. Sau bentoanele. Și eu am dat HB-35Plus-ul instant, s-au bătut pe el... Yamaha ciuciu, deși am pus-o la același preț, și ea e mai scumpă nouă. TE-52-ul tău era greu? Că al meu e black hole. 😆
 12. Corpul la CV 50s e pin, foarte sweet (știu de la Modern Player Tele). Plop e la CV 70s, are ceva mai mult growl în medii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.