www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About mmihai3

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

833 profile views
 1. Nu se înțelege nimic din poze... ce controale are, ce conectori în spate. Poți pune niște poze mai luminate și la rezoluție mai mare? Mersi!
 2. Îi pun la loc capacul de doză și knoburile originale. Preț nou: 1500 RON.
 3. mmihai3

  vând Blackstar LT Dual drive

  Scăzut prețul la 250 RON
 4. Pedală de overdrive / distortion cu două canale și un control de schimbare a tonului între US și British. Este ca nouă, cumpărată recent din Vancouver, în cutia originală. În magazin mi-a plăcut, dar o vând pentru că, acasă, nu se potrivește cu tonul meu. Are un sunet plin, cu bași și "scream", comprimat - potrivită la metal și grunge, după părerea mea. Gainul și volumul celor două canale pot fi setate separat, pentru două tonuri disponibile la apăsarea unui buton. Pt schimburi, sunt interesat de ceva fuzz may edgy, precum Digitech Carcosa, EHX Op-Amp Big Muff, sau octa-fuzz. Sau pedale de distortion precum MI Audio Crunch Box, JHS Angry Charlie / The AT.
 5. Rezervată vreo 2 săptămâni și ceva, estimez.
 6. Cumpărată acum 2 ani de pe Thomann. Folosită doar în casă pt repetat și lucrul la pedale. Are câteva zgârieturi pe corp, arătate în poze. Modificări pe care i le-am făcut: - schimbat switch-ul cu un Fender made in USA - prevăzut doza de neck cu două mici arcuri pe a fi reglabilă - schimbat capacul de plastic cichios al dozei bridge cu un Goldo metalic crom solid - schimbat butoanele de la potențiometri cu Goldo dome chrome, cu indicator - întors doza bridge, pentru ca split-ul să fie activ pe jumătatea dinspre neck. Astfel, cu split, sună mult mai twangy, necompresat, și nici nu pierde atât de mult volum. În afară de modificările menționate, chitara am reglat-o, are action mic și nu are fret buzz. Vine cu corzi stainless steel 9-42. Se vinde cu cheițele ei și cutia Fender în care a venit. Păreri: chitara are un sunet tipic de *caster, dar excepțional de plin și "colorat", probabil datorită corpului de pin. Asta o spun din comparația cu un Schecter PT (telecaster cu corp din "alder"). Versatilă: se poate cânta orice pe ea în afară de ceva cu humbucker neck (woman tone, Slash), asta dacă nu i se schimbă doza neck cu ceva humbucking în format Tele. Are suficient treble încât, cu volumul la maxim, țin tonul la vreun 70-80%, maximizându-l doar când reduc volumul, pt a compensa pierderile de înalte. În combinație cu range-ul foarte mare al volumului și dinamica dozelor, acest fapt îi oferă utilizatorului capacitatea de a putea obține sunete de la clean cristalin până la distortion, pe un drive / amp reglat cum trebuie, doar folosind potențiometrii chitarei. Singurul lucru care nu îmi place la ea este gâtul: radiusul tipic de Fender, de 9.5 inches o face greu de folosit pentru power chords high gain / metal, deși doza humbucker este perfect capabilă de așa ceva. Există gât de 12 inches de la Fender (cu 250€ din Germania, pe EBay), dar tot nu am avut bani să îl schimb. Dozele sunt stock: am încercat pe ea și un SD Custom-5 și un DiMarzio Tone Zone, dar tot humbuckerul lui original mi-a plăcut cel mai mult: clar, definit, twangy la split și foarte potrivit, per ansamblu, cu chitara și cu celelalte doze. Rob Robinette are o pagină cu modări pt această chitară, bună pt inspirație: https://robrobinette.com/TelecasterMod.htm
 7. Preț nou: 300 RON Corectez un pic descrierea: este unul dintre puținele pedale de delay *analogic* care are un timp de delay maxim atât de mare.
 8. mmihai3

  Upgrade doze epiphone les paul special 2

  Eu mă gândisem să pui direct în calea semnalului, pt ambele doze, fără push-pull - aka să îți faci chitara mai bright, cu totul. Dar bună idee cu push-pull opțional! Astfel, dacă vrei bridge-ul mai fat, lași fără cut, când dai pe neck, țac bagi sistemul. Sunt convins că poți avea un push-pull pt split coil pe un control și altul pt bass cut / bright switch. @apocapsile: hmm, nu se face asta (tonul), în mod obișnuit, înainte de controlul de volume? La mine, tonul face tap la semnal fix la intrarea în potul de vol. Înainte de aia, am pus condensatorul în drum (între doză și vol) și, după cond, rezistență la masă (în cazul meu reglabilă - potențiometru). Acuma, cu control comun la ambele doze, dacă vrea și coil split, cred că e o mică provocare.
 9. mmihai3

  Upgrade doze epiphone les paul special 2

  Dacă ai pistol de lipit, o soluție poate fi un mod de bass cut pe doze (sau pe una din ele), cu un condensator și (eventual) o rezistență. Eu am făcut asta pe un Harley Benton SC-450Plus. O chitară excepțională, atât că, cam ca în experineța ta, dozele astea, deși foarte puternice, sunt foarte bassy (și fuzzy). Cea de bridge sună super, fat - precum în recomandările lui karpi, din efecte îi poți defini sunetul. În schimb, doza de neck era inutilizabilă: groasă și muddy, o ciulama; iar cu split coil, nicio șansă să obții ceva apropiat single coil... I-am modificat controlul de tone să facă bass cut în loc de high cut și WOW! Cu chitara asta pot obține ce vreau & much more! În cazul tău, poți pune un bass cut fix global, testând mai multe valori până îți convine sunetul pe ambele doze la diverse niveluri de volum / tone. Din păcate, la configurația ta de Special, cu un singur volum și un tone global, nu e chiar simplu să reduci bașii pe fiecare doză separat, fără a-i reduce drastic și volumul... O variantă ar fi să pui o rezistență în serie pe firul dozei care sună mai bright, și să o ridici mai sus. Sunt de acord cu karpi că îți poți sculpta tonul din EQ. Gen un Behringer 7-band EQ sau ceva minim ar face minuni. Dar e un efect în plus, care ar fi putut fi folosit la altceva și, consider, chitara ar trebui să facă ce vrei să facă chitara
 10. mmihai3

  vând Mi Audio Crunch in box

  Pls marchează threadul ca "vândut / expirat" - e un buton, sus.
 11. Achiziționată de pe Thomann în aprilie 2017. Folosită foarte puțin, o vând pentru că mi-am cumpărat un Dispatch Master - reverb & delay 2-in-1 - pentru necesitățile spațiale. Timepressor este una dintre puținele pedale care are un delay time de peste 1s. Pe Thomann și în manual scrie greșit 700 ms - am măsurat cu cronometrul și, cu "Rate" setat la maxim, are cam 13 repetiții în 15 secunde. Este un efect versatil, are un sunet cald, atmosferic și lo-fi (glitchy / "old radio" - doar pe sunetul repetat) și un compresor integrat care poate fi setat înaintea sau după aplicarea efectului de delay (se poate și atenua cu controlul de Treshold).
 12. Pedala este cumpărată de pe Thomann în noiembrie 2016. Am folosit-o puțin, în anul respectiv, mai mult ca booster pentru pedale de chitară. Pedala este masivă și solidă. Nu trebuie desfăcută carcasa pentru a introduce bateria de 9V. Are un buton pentru două niveluri de volum - pt cazurile în care se folosește EQ activ sau pasiv la instrument. Controale separate pentru attack și sustain. Își face treaba, are un sunet plin și amplu, fără frecvențele joase tăiate.
 13. Orange PPC 108 - Boxă / cabinet de chitară cu difuzor de 8 inci Am cumpărat această boxă în decembrie 2017, pentru a o folosi la câte un jam cu colegii de serviciu. Am folosit-o de câteva ori, este aproape nouă. Este o boxă foarte portabilă, ușoară și comodă, încape într-o geantă și cu alte scule, precum un head mic TubeMeister sau Orange. O vând pentru că nu mai ies jamuri și stă degeaba. Specificații: - greutate: 3.5 Kg - dimensiuni: 26 cm x 25.5 cm x 13.5 cm - difuzor: 8" - putere: 20W - impedanță: 8 ohmi
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.