www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

2547 profile views

mmihai3's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done

Recent Badges

35

Reputation

 1. Amplificator de 7 Watt pe lămpi, 2 x 12AX7 în preamp și 1 x EL84 în ampul de putere. Are o ieșire la care se poate conecta boxă de peste 8 Ohmi impedanță și o ieșire "line" care poate fi introdusă în interfața audio pentru a fi înregistrat direct în software. Are două voci (canale), una plată, cu un sunet "American" și una treble, sunet "Britanic". Modificarea făcută de mine este pe vocea treble, acum înaltele sunt ridicate pe două stagii de preamplificare, în loc de unul, precum inițial. Vocile se pot schimba tot din buton sau footswitch (care se cumpără separat), dar i-am montat și un potențiometru prin care nivelul de treble poate fi reglat, pe vocea a doua, dupa gust. Practic, comparativ cu circuitul original, treble boostul este ajustabil. Dimensiuni: 40 x 20,5 x 23 cm Greutate: 8,5 Kg.
 2. Sistemul a fost fost cumpărat de nou în august 2014, dar folosit extrem de puțin, pentru amplificare de tobe electronice, chitară bas și TV. El este compus din: - 1 x Behringer PMP2000 mixer: - putere: 2x225 Watt - 8 Ohm. (cu boxe de 4 Ohm 2x350 Watt). - 2x 14 canale. 10 intrări cu egalizare separată pe 3 benzi, printre care 9 intrări pt microfon cu phantom power, 6 line mono, 3 line stereo, etc. - 33 efecte digitale cu procesare pe 24 de biți. - egalizator master pe 9 benzi pt fiecare canal de ieșire. - link producător: https://www.behringer.com/product.html?modelCode=P0611 - 2 x Behringer VS1520 boxe: - putere fiecare 150W (600W peak). - răspuns de frecvență: 50 - 20K Hz. - impedanță: 8 Ohm. - link producător: https://www.behringer.com/product.html?modelCode=P0A4T - 2 x cabluri de conectare de 7.5m. Se oferă în ambalajele originale. În țară trimit cu avans, costurile de livrare fiind suportate de cumpărător.
 3. Am descoperit că o lampă de putere s-a devidat, așa că i-am înlocuit power stage-ul cu o pereche echilibrată de Sovtek EL84, nou nouțe. Prețul crește ușor la 1900 lei. Există posibilitatea să îl transport personal la Cluj, pe la începutul lui iunie. Cine e interesat, pls pm me.
 4. Efect clasic de overdrive / distors, cu diode de germaniu, cu un sunet bogat de rock: Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Radiohead. Pedala este ca nouă, în cutie, cu accesoriile nefolosite. Ca de obicei, în țară trimit cu transportul plătit de client în avans.
 5. Știați că: - difuzorul Celestion A-Type are voce americană și este folosit pe amplificatoarele Fender Hot Rod și Blues Junior? - prietena nu mă primește în casă cu atâtea boxe și ampuri?
 6. FYI, pe Thomann e 617 lei doar difuzorul. Și asta nou, nu maturat ca al meu. 😛 Pt cine e interesat de boxă împreună cu ampul Peavey Classic vândut de mine, putem discuta pe PM de preț.
 7. Update, nu mai schimb, pt că mi-am cumpărat head. Nu mai pot lăsa la preț, 1300 a fost prețul special pentru mine, de la un prieten, ar fi nesimțire. Ampul e ca nou, costă 2300 pe Musicstore și voi mai stați pe gânduri?! 😅
 8. Update: nu mai schimb, mi-am cumpărat head. Condensatorul de tone stack l-am schimbat la valoarea inițială. I-am dat cu contact spray pe comutatorul de structure și funcționează mai bine. 🙃
 9. Pot livra cu avans 200 lei prin virament bancar, și 750 lei ramburs. Estimez că aproximativ 50 lei costă transportul. Pentru mai multe detalii, contactează-mă pe privat, te rog.
 10. Sunet britanic vintage. Suportul mufei a fost căzut și lipit cu epoxy. Putere: 25W Impedanță: 16 Ohm
 11. Sunet: cel original Orange + modul mellow, cu răspuns de frecvență plat la low gain și frecvența de vârf scăzută la high gain (cu aproximativ 350 Hz). Putere: 15W Fără ambalajul original. Schimb doar cu Fender Bassbreaker 15 head, cu diferența.
 12. Difuzor: https://celestion.com/product/a-type/ Sunet american vintage. Putere: 50W Impedanță: 8 Ohm
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.