www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About mmihai3

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

651 profile views
 1. mmihai3

  vând Mi Audio Crunch in box

  Pls marchează threadul ca "vândut / expirat" - e un buton, sus.
 2. Achiziționată de pe Thomann în aprilie 2017. Folosită foarte puțin, o vând pentru că mi-am cumpărat un Dispatch Master - reverb & delay 2-in-1 - pentru necesitățile spațiale. Timepressor este una dintre puținele pedale care are un delay time de peste 1s. Pe Thomann și în manual scrie greșit 700 ms - am măsurat cu cronometrul și, cu "Rate" setat la maxim, are cam 13 repetiții în 15 secunde. Este un efect versatil, are un sunet cald, atmosferic și lo-fi (glitchy / "old radio" - doar pe sunetul repetat) și un compresor integrat care poate fi setat înaintea sau după aplicarea efectului de delay (se poate și atenua cu controlul de Treshold).
 3. Pedala este cumpărată de pe Thomann în noiembrie 2016. Am folosit-o puțin, în anul respectiv, mai mult ca booster pentru pedale de chitară. Pedala este masivă și solidă. Nu trebuie desfăcută carcasa pentru a introduce bateria de 9V. Are un buton pentru două niveluri de volum - pt cazurile în care se folosește EQ activ sau pasiv la instrument. Controale separate pentru attack și sustain. Își face treaba, are un sunet plin și amplu, fără frecvențele joase tăiate.
 4. Orange PPC 108 - Boxă / cabinet de chitară cu difuzor de 8 inci Am cumpărat această boxă în decembrie 2017, pentru a o folosi la câte un jam cu colegii de serviciu. Am folosit-o de câteva ori, este aproape nouă. Este o boxă foarte portabilă, ușoară și comodă, încape într-o geantă și cu alte scule, precum un head mic TubeMeister sau Orange. O vând pentru că nu mai ies jamuri și stă degeaba. Specificații: - greutate: 3.5 Kg - dimensiuni: 26 cm x 25.5 cm x 13.5 cm - difuzor: 8" - putere: 20W - impedanță: 8 ohmi
 5. https://youtu.be/yremdjjYRV8 - min 2:50 Apropos, chitara este articulată și coerentă, cred că face treabă bună pe industrial și chestii asemănătoare (nu am încercat).
 6. Switch schimbat, preț 2000 nediscutabil. Menționez că chitara se gășește nouă la 2950 lei, iar b-stock, la Thomann, la 2550. Chitara se poate testa în zona Berceni, pe ampul Peavey ValveKing sau pe al clientului, cu pedale și cabinet Harley Benton G112 Vintage (cu difuzor Vintage 30). Voi fi disponibil între 8 - 13 noiembrie.
 7. Amplificator de chitară pe lămpi, Hughes and Kettner TubeMeister 18 head Un amplificator cu un sunet de lămpi curat, "hi-fi", cu puterea maximă de 18 W. Cele două canale au voicing diferit, inclusiv din amplificatorul de putere: pe Clean, sunetul este cristalin, cu înalte clare și bași. Cel de Lead este mai "British", cu medii pronunțate și agresiv. Are o intrare pentru comutator de picior, pentru schimbarea canalelor. Nu are efect de reverb încorporat. Pentru astfel de efecte opționale (reverb, delay, chorus, etc), el este prevăzut cu loop FX între preamplificator și amplificatorul de putere. Construcția este metalică, solidă și de foarte bună calitate. Este mic și foarte portabil - împreună cu o boxă Orange 8" și ceva efecte, încape într-o geantă sport. Dimensiuni: 37 x 15 x 15 cm. Se vinde cu husa originală. Puterea este reglabilă - 18W, 5W, 1W, 0W. Se poate opri (și deconecta) boxa complet, pentru înregistrare silențioasă, asta fără a decupla amplificatorul de putere și a-i fi afectat sunetul final. Sunt foarte puține amplificatoare pe piață care fac acest lucru! Are power soak încorporat și ieșire XLR cu simulare de înregistrare prin boxă "Red Box". A fost cumpărat în noiembrie 2017 de pe Thomann. Stare impecabilă. A fost folosit în total, estimativ, vreo trei-patru luni. Sunt dispus să răspund întrebărilor începătorilor, în limita timpului disponibil. Pedala din imagine nu se vinde, este doar pentru referință de mărime. Prețul include TVA - se poate vinde firmelor și fără.
 8. Chitara, cu tot cu doză, sunt rezervate, pt moment. (de trimis prin curier)
 9. Dozele DiMarzio sunt rezervate. În momentul de față, chitara are TB-14 montată (970 RON cu totul). Fără doză - 800 RON.
 10. 1900 preț nou - pt că 3-way switch-ul original dă rateuri și trebuie schimbat.
 11. Subscriu la descrierea Klon-ului a OP-ului, din experiența personală cu altă clonă de Centaur: Soul Food, de la Electro Harmonix. Pentru mine el este un "lead booster", sau, mai degrabă, un "pickup enhancer" - nu un overdrive, nici un booster la modul general. Ce mi se pare deosebit la el: - este foarte definit. El nu este un drive transparent în sensul EQ-ului, dar se poate numi așa datorită faptului că, oricât gain / clipping i-ai da, nu se amestecă cu cel al următoarei pedale sau ampului. Zici că nu are distorsiune deloc în sine (dar are, se vede pe osciloscop) și că gainul provine din drive-ul / ampul în care intră. Nu am înțeles încă cum face asta, pb trebuie ceva matematică / fizică mai avansată. - ca și EQ, nu am studiat la ce frecvențe umblă - clar cauzează un mid boost. În schimb, am descoperit următorul efect asuora tonului: la un moment dat am înregistrat un lead în două feluri, nu mai rețin în ce ordine și de ce. O dată cu doza humbucker bridge, cealaltă cu cea strat de middle (pe Tele MP+). Sunau absolut identic! Concluzia mea este că efectul lui general, drive+EQ, este că, la modul subiectiv, îți face soundul "mai humbucker" și "mai bridge" de cât este. A propos, EQ-ul de care vorbesc este dat de controlul de gain, începând de la câteva grade de la zero, și nu mă refer la tone control. Concluzionând: Klon este un efect "one trick poney", dar ce face face cu succes, iar efectul respectiv cred că este un lucru dezirabil pt majoritatea chitariștilor. Nu spun "toți" pt că cunosc pe cineva care folosește doar un humbucker neck și chiar mi-a mărturisit, într-un cu totul alt context, că nu a fost încântat de Soul Food. Precizez că nu am folosit efectul decât cu alimentare de 9.6V, folosind alimentatorul cu care vine.
 12. mmihai3

  Ideea mea de chitara portabila

  Neck-ul ce este? Și ce scale are?
 13. Headul a fost cumpărat de la MCMusic, în februarie 2018. Nou costă 1600 - la reducere. Preț de dumping! :)) Despre el: sunet tipic de Peavey. Ca și gain, îl clasific undeva între vintage și modern. Are două canale: un clean cu headroom farte mare și un lead + boost, cu gain cam până la un hard rock / heavy metal. Pt metal modern trebuie pedale. Se poate cânta la căști sau înregistra silențios, fără speaker, asta fără a-i fi dezactivat power ampul. Are power soak încorporat și un simulator de cab + mic care pe mine mă convinge. O opțiune interesantă este controlul de Vari-Class: îți dă posibilitatea să alegi o voce pt amplificatorul de putere pe toată aria dintre un amp mai soft și unul mai edgy, agresiv, gen Marshall. Pt schimb (+/- diferență, dacă e cazul), aș fi interesat doar de ceva head cu un canal, și sunet neutru - pedal platform. Ca și opțiuni pe la bugetul ăsta, mă gândesc la un Peavey Classic 20 MH, Fender Bassbreaker 15, sau ceva asemănător... Clipul următor l-am înregistrat pe acest amp, prin direct recording, fără cab. Mai e și cel cu Danzig, din anunțul meu pt chitara Schecter. Enjoy.
 14. Metaliști, salvați-mă! Chitara este cumpărată în martie 2018 de la MusicAndMore. Se vinde în ambalajul original cu garanție 24 luni de la cumpărare. Ca idee, garanția nu acoperă aproape nimic, cam tot pe ea e considerat "piese de schimb" Probabil ți-o repară doar dacă ți se rupe neck-ul sau ceva. Pe Thomann, chitara costă 3000 lei, iar de unde am luat-o, e 2500 la reducere. Instrumentul este țeapăn, se simte foarte bine în mână, are un radius mare (flat) și se cântă foarte ușor pe ea. Folosește două doze humbucker, cu coil split pentru single coil, care se află pe controlul de Tone push-pull. Tone controlul a fost schimbat cu unul Alpha, cumpărat tot de la MusicAndMore. Are montate corzi stainless steel de 10 (cred că 10-46 de la Ernie Ball). Sunet: din pct meu de vedere, PT este o chitară agresivă, potrivită pt metal sau grunge. Deși e construită din același lemn ca un Fender (alder / maple), are un sunet "scooped", modern, mai puternic și cu mai mult sustain decât Telecasterul pe care îl mai am (tot cu humbucker la bridge) - poate datorită faptului că e mai masivă și/sau fretboardului mai plat. Ca și limitări, cu greu aș recomanda-o pentru ceva vechi - country, classic rock sau blues (deși un Danzig îl face bine, zic eu ). Poate cu niște doze slabe, cu mediile ridicate. De asta o și vând: mie îmi trebuie mai multă versatilitate, pt că lucrez la pedale, dar chitara asta nu vrea să facă compromisuri!
 15. Preț nou: 200 lei. Da, 200, nu am greșit. S-au adunat multe și vreau să scap de ele, iar pedala asta e mai de nișă.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.