www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

2142 profile views

mmihai3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

33

Reputation

 1. Am descoperit că o lampă de putere s-a devidat, așa că i-am înlocuit power stage-ul cu o pereche echilibrată de Sovtek EL84, nou nouțe. Prețul crește ușor la 1900 lei. Există posibilitatea să îl transport personal la Cluj, pe la începutul lui iunie. Cine e interesat, pls pm me.
 2. Efect clasic de overdrive / distors, cu diode de germaniu, cu un sunet bogat de rock: Ozzy Osbourne, Iron Maiden, Radiohead. Pedala este ca nouă, în cutie, cu accesoriile nefolosite. Ca de obicei, în țară trimit cu transportul plătit de client în avans.
 3. Știați că: - difuzorul Celestion A-Type are voce americană și este folosit pe amplificatoarele Fender Hot Rod și Blues Junior? - prietena nu mă primește în casă cu atâtea boxe și ampuri?
 4. FYI, pe Thomann e 617 lei doar difuzorul. Și asta nou, nu maturat ca al meu. 😛 Pt cine e interesat de boxă împreună cu ampul Peavey Classic vândut de mine, putem discuta pe PM de preț.
 5. Update, nu mai schimb, pt că mi-am cumpărat head. Nu mai pot lăsa la preț, 1300 a fost prețul special pentru mine, de la un prieten, ar fi nesimțire. Ampul e ca nou, costă 2300 pe Musicstore și voi mai stați pe gânduri?! 😅
 6. Update: nu mai schimb, mi-am cumpărat head. Condensatorul de tone stack l-am schimbat la valoarea inițială. I-am dat cu contact spray pe comutatorul de structure și funcționează mai bine. 🙃
 7. Pot livra cu avans 200 lei prin virament bancar, și 750 lei ramburs. Estimez că aproximativ 50 lei costă transportul. Pentru mai multe detalii, contactează-mă pe privat, te rog.
 8. Sunet britanic vintage. Suportul mufei a fost căzut și lipit cu epoxy. Putere: 25W Impedanță: 16 Ohm
 9. Sunet: cel original Orange + modul mellow, cu răspuns de frecvență plat la low gain și frecvența de vârf scăzută la high gain (cu aproximativ 350 Hz). Putere: 15W Fără ambalajul original. Schimb doar cu Fender Bassbreaker 15 head, cu diferența.
 10. Difuzor: https://celestion.com/product/a-type/ Sunet american vintage. Putere: 50W Impedanță: 8 Ohm
 11. Sunet: un canal clean de tweed și unul de lead spre sunet de Marshall. Opțiuni: footswitch (inclus), atenuator de putere, redare silențioasă și la căști din amplificatorul de putere, cu simulare de boxă. Ambalaj original. Cablu de alimentare schimbat. Putere: 20W Schimb doar cu Fender Bassbreaker 15 head, cu diferența.
 12. Amplificatorul este în stare bună, atât că prezintă mici întreruperi când se folosește butonul de Structure, iar butoanele de GND lift și cab emulation sunt avariate extern, dar perfect funcționale. Tone stack-ul său prezintă o modificare a condensatorului de medii, pentru a-l face mai versatil și mai puțin strident la high gain. Schimb doar cu Bassbreaker 15 head. Motivul este că îmi trebuie acest gain structure, dar îmi folosesc toate amplificatoarele cu un răspuns de referință pe care îl obțin doar cu o boxă și un emulator de boxă externe.
 13. Rămâne doar boxa la vânzare, 700 lei, cablul bonus. Eu zic că merită ascultată, le am de la un prieten și așa am zis și eu prima dată că e "rest" de la NightTrain, care nu e nici un amp așa celebru. Când am văzut că are Greenback zic hai să îl încerc și eu. Se aude încet și curat, comparativ cu un cab mai mare cu Vintage 30 (de care folosesc eu). Dar nu sună deloc subțire, are corp și m-a impresionat o prezență și un timbru specific de "VOX", care m-au dus cu gândul la instanțe auzite pe la Brian May, Radiohead, etc (deși știu că ei folosesc Bluebacks). Când zic "prezență" nu mă refer la "presence", aka înalte, ci sunetul ăla vocal, uneori de clopot care pare că vine de aproape - nu știu cum să pun în cuvinte (de aia și zic că merită ascultată ) Mie nu-mi trebuie, încerc să îmi construiesc tonul în jurul a tweed sau Orange, încă nu sunt 100% hotărât. A propos, când găsesc timp, o să mai pun o boxă la vânzare, un Harley Benton G112 cu difuzor Celestion A-Type (50W). Dacă e cineva interesat, să dea un semn.
 14. Amplificator Peavey Classic 20MH - 1400 lei - 2 canale, clean și lead. - are un sunet vintage, potrivit pentru blues și rock clasic. - cumpărat în ianuarie 2020, cu factură și garanție, în stare perfectă. Cabinet Vox V112NT - 700 lei - difuzor 12 inches Celestion G12M Greenack 25W - 16 Ohmi - oferă un sunet bright, percusiv, tawngy. - stare bună, placa mufei a fost ruptă și lipită. Cumpărate împreună: 1900 lei + bonus cablu boxă D'Addario 3.2m
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.