www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

mmihai3

Newcomers
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

mmihai3 last won the day on July 2 2018

mmihai3 had the most liked content!

Community Reputation

32 Excellent

About mmihai3

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

1709 profile views
 1. Mai este la vânzare doar setul DP245BK Dominion bridge + DP244BK Dominion neck (negre) - 450 lei
 2. Seturile #2 și #3 (cu Super Distortion) sunt rezervate. 😇
 3. 1. DP245BK Dominion bridge + DP244BK Dominion neck (negre): Doze medium output, dinamice, twangy. Magnet ceramic, dar construite pentru un volum hot P.A.F. Cu split coil, cea de bridge sună a Tele bridge, cea de neck este destul de puternică și bright. Preț: 450 lei. --- 2. DP100CR Super Distortion + DP103CR PAF 36th Anniversary (crem): "Classic Rock" set, cum le mai spun DiMarzio: bridge puternic, compresat, dar definit și crunchy. PAF 36th neck este un P.A.F. humbucker mai rotund, cu mediile ceva mai pronunțate și o idee mai puternic. Le recomand pentru o chitară de mahon. Preț: 500 lei. --- 3. DP100BK Super Distortion + DP190BK Air Classic neck (negre): Doza Air Classic are un sunet mai tradițional de P.A.F., cu mediile ceva mai lăsate, dar fără a fi foarte bright. Îmi place într-o chitară mai modernă, cu corp din tei, e clară și definită. Preț: 450 lei --- Toate sunt mărime normală. Le vând doar la set, iar pe cel crem îl dau mai scump, din motive personale.
 4. Efect de emulare de boxă de chitară electrică, pentru redare directă, fără microfon - înregistrare, PA, etc. Este activ - funcționează pe baterie sau alimentare de 9V. Aparatul este nou, cumpărat în martie 2021, folosit doar odată să văd cum sună.
 5. Vând aceste două headuri de amplificator de la Hotone. 1. Mojo Attack - American voice, canalul de clean imită un Fender Tweed, cel de lead un Mesa Boogie. Cleanul are headroom foarte mare, dar se poate distorsiona, dat spre maxim. Repet, este un Tweed, vintage și cald, nu un Blackface. Cel de lead are gain foarte mare, destul de greu să nu intre în breakup. https://www.hotoneaudio.com/products/nano-legacy-floor/mojo-attack 2. Britwind - British voicing. Cleanul imită VOX AC, foarte curat și clar, dar are gain mai mare decât cel de pe Mojo și poate intra lejer în crunch. Leadul sună ca un Marshall cu mult gain. https://www.hotoneaudio.com/products/discontinued-products/britwind Amplificatoarele sunt identice, exceptând culoarea și vocile + gainurile canalelor. Trăsături comune: - după părerea mea, speaker emulatorul lor este excepțional, pentru înregistrare directă sau cântat la căști. L-am folosit și doar ca asemenea efect, cu alte amplificatoare (prin FX return și direct out). - nu prea îmi place strict distorsiunea din preampul lor, eu le-am folosit cu preamp extern. - vocile, în schimb, nail it, adică ce vor să imite. Nu știu la Mesa, că nu am ascultat the real deal; mie mi se pare prea înfundat și are prea multe medii oricât ai da EQ-ul de scooped, pt gustul meu. - EQ-ul e separat pt fiecare canal și are range foarte mare, nu cred că e tone stack clasic. - se prezintă ca noi, nu am călcat pe ele, decât ocazional, în rest le-am butonat doar cu mâna. Britwind-ul este achiziționat pe firmă, îmi vor trebui datele personale ale cumpărătorului, pentru facturare.
 6. Combo-ul este cel standard grey tweed, care venea cu speaker V-Type. A fost cumpărat în dec 2017 de primul proprietar, eu îl am de prin 2019, cred. https://shop.fender.com/en-US/guitar-amplifiers/vintage-pro-tube/bassbreaker-15-combo/2262000000.html Modificări: - schimbat speakerul intern cu un Celestion Vintage 30 de 8 ohmi. Cred că îi dă un sunet mai punchy, mai puțin boxy, dar îl face mai greu: pe cântarul meu arată 22.2 Kg. - schimbat condensatorul de medii din tone stack, de la 470p la un WIMA de 220p, pentru a-l face mai potrivit și pentru metal. Când mediile sunt date mai sus, nu face mare diferență. Dar, când înaltele și bașii sunt ridicați, frecvența mediilor crește de la aprox 460 Hz la 670, iar atenuarea mediilor este mai profundă cu aprox 7 dB. Defecte: - părțile externe ale butoanelor din spate sunt rupte, dar butoanele sunt funcționale (așa l-am cumpărat și eu). Acestea sunt folosite doar la redarea directă din XLR out, pe standby / mute. Cel de GND lift este rupt pe jumătate, cel de cabinet emulation de tot. - întrerupătorul Structure este cam instabil pe poziția de mijloc și uneori face zgomot când este folosit. Adaug că emularea de boxă integrată este proastă și recomand folosirea unui emulator dedicat, pentru înregistrarea directă. Voi avea la vânzare și un Hughes & Kettner Red Box 5.
 7. Vând un set de doze hum canceling pentru chitare tip Telecaster, compus din: - bridge: Area Hot T (DP421) neagră: https://www.dimarzio.com/pickups/hum-canceling/area-hot-t-bridge. Mai puternică decât o doză normală de Telecaster și mai caldă. - neck: Area T neck (DP417) crom: https://www.dimarzio.com/pickups/hum-canceling/area-t-neck. 5 conductori, unul pentru ecranarea capacului. Dozele sunt ca noi, au bobine suprapuse, una e doar pentru anularea zgomotului. Se recomandă bridge din metal neferos (precum alama), pentru eficiență maximă în anularea zgomotului. Din februarie, le voi putea vinde și individual, la preț de 250 lei fiecare. Trimit în provincie cu plata transportului și avans 60 lei.
 8. Cumpărată la set cu Super Distortion (negru) - 450 lei.
 9. O Super Distortion rămasă (neagră). Cumpărată la set, cu Air Classic (negru) - 450 lei.
 10. Un set s-a vândut, a mai rămas o doză Air Classic neagră, disponibilă imediat.
 11. Un set s-a vândut, au mai rămas două doze Super Distortion, una neagră și cea zebra, ambele disponibile imediat.
 12. Sau bentoanele. Și eu am dat HB-35Plus-ul instant, s-au bătut pe el... Yamaha ciuciu, deși am pus-o la același preț, și ea e mai scumpă nouă. TE-52-ul tău era greu? Că al meu e black hole. 😆
 13. Corpul la CV 50s e pin, foarte sweet (știu de la Modern Player Tele). Plop e la CV 70s, are ceva mai mult growl în medii.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.