www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SilviuSx67

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About SilviuSx67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Campina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumpar un dif Celestion Greenback 12" pentru a-l monta pe un Blackstar Ae 10 6l6.
 2. Vand o pedala de tip Big Muff. Constructie foarte solida si suficient gain on tap. Trimit in tara prin posta sau curier pe cheltuiala cumparatorului.
 3. Vand o pedala de overdrive foarte interesanta: blend knob, stereo ins and outs, selectable input impedance, all that great stuff. Am achizitionat-o pentru a o folosi intr-un rig stereo de electro-acustica, dar merge foarte bine si pe electrica/bass sau clape/synthuri. O trimit in tara in ambalajul original, pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Trimit in tara prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 5. Vand un combo Fender Vibrochamp XD cu tehnologie de modelling - 16 preampuri digitale si 5 tipuri de efecte, cu power stage pe lampi, 5w, si difuzor de 8". Este fratele mai mic al Superchamp XD (cel de 15w, 10") Este perfect pentru repetat acasa sau concerte mici. Voicing-urile suna variat si iti permit sa incerci diferite tipuri de amplificatoare in functie de ce ai nevoie in mix, cu acelasi feel de lampa. Se pupa bine cu pedalele in fata inclusiv cele de dirt. Il vand pentru ca vreau sa-mi fac un upgrade la stereo setup cu un combo full lampa. ( Accept schimburi cu amplificatoare 8" 5w cum ar fi Bugera v5 sau Laney Cub 8, vox av15 ) Pret fix: 500 ron Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului. Mai multe poze si demo-uri la cerere.
 6. Vand unul dintre cele mai bune amplificatoare, pe tranzistori, pentru repetat acasa - Vox Pathfinder 15 R, versiunea post 2008. Este varianta cu reverb pe arc si tremolo. Am testat amplificatorul contra modelelor de dinainte de 2008 si suna mult mai plin si are un headroom mult mai mare, iar zgomotul este ceva mai mic la gain mai mare. Il vand pentru ca vreau sa fac un upgrade la un combo mic pe lampi pentru un setup stereo. ( Accept schimburi cu amplificatoare de 8" 5w cum ar fi Bugera v5 sau Laney cub 8) Pret fix: 350 ron Trimit in tara prin curier pe cheltuiala cumparatorului. Mai multe poze si demo-uri la cerere.
 7. Cumpar o pedala de delay Nux Tape Core Deluxe. Pot oferi alte pedale la schimb sau microfoane de voce.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.