www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SilviuSx67

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About SilviuSx67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Campina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut Tiberiu! Poti sa-mi spui un pret pt delay-ul TC Electronic? Multumesc!
 2. Vand un amplificator de chitara pe lampi Blackstar Anniversary Edition, 10W. Modelul acesta a fost inlocuit de Studio 10 6L6, care are alte culori, dar este acelasi amplificator. Amplificatorul a fost luat de la Andertons, acum mai bine de trei ani. A văzut o mana de concerte și in rest a fost cantat la repetitii, in studio si in casa. Avand in vedere ca are 10w, poate fi folosit la un volum decent in apartament. Singurul defect al amplificatorului il reprezinta taietura din panza. Difuzorul nu are nicio problema. Amplificatorul are un sound americanesc, similar unui fender clean. Suna foarte bine pe funk, blues, jazz, indie rock sau classic rock. Ca volum face fata unui tobar. Caracteristici: ECC83 valve in the preamp stage (schimbată cu o alta lampa care suna mult mai bine) Specially voiced 6L6 power amplifiers Overdrive, footswitchable (nu am footswitch-ul) Specially voiced Reverb, speaker emulated output and effects loop A super cool retro styling A Celestion 70/80 loudspeaker Pret: 1500 RON Accept schimburi cu o chitara cu p90-uri sau un jumbo electroacustic cu maple back. Trimit in tara ambalat corespunzator pe cheltuiala cumparatorului. Predare personala, cu proba, in Bucuresti sau Campina PH.
 3. Schimb si cu un booster sau un delay de valoare apropiata.
 4. Vand un pedalboard case de la Boss. I-am scos buretii si grila de metal care ghida cablurile de alimentare dar le pot pune la loc la cerere, il expediez cu toate accesoriile cu care a venit oricum. Vine cu alimentatorul lui si cablurile patch originale (in poza n-am mai stat sa le pun pe toate frumos). Schimb cu DOD Carcosa fuzz sau alt fuzz la valoare apropiata. Livrare prin curier in tara sau predare personala in Bucuresti. Pret: 350 ron
 5. Cumpar o pedala de fuzz Digitech DOD Carcosa. Pot oferi alte pedale la schimb sau un Boss BCB60 pedalboard case.
 6. Revin la vanzare: EXH Overlord 500 ron Rockboard Duo 2.1 + geanta 200 ron MXR Prime Distortion 200 ron
 7. Vand o pedala de reverb care consider ca produce unele dintre cele mai frumoase sunete dintre toate pedalele compacte. Mi se pare peste Boss sau Tc. Iubesc modurile HALL si MODULATED si felul in care sunt mixate impreuna cu sunetul dry al chitarei si n-as vinde-o daca n-as avea nevoie de bani. Pret FIX: 550 RON Curierul il plateste cumparatorul.
 8. Vand o pedala de reverb mono foarte versatila si calitativa. Knob-ul CONTROL introduce optiunea de ducking pentru aproape toate tipurile de reverb. Am cautat o pedala cu optiune de ducking pentru ca am un stil foarte dinamic si cand cant foarte tare nu imi place sa imi aglomereze reverbul sound-ul. Daca tii apasat pe footswitch reverbul intra in functia FREEZE. Pedala e perfecta pentru sunete clasice de reverb sau pentru genuri ce necesita un reverb lung si spatial. Pret FIX: 850 RON Curierul il plateste cumparatorul.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.