www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SilviuSx67

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About SilviuSx67

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Campina

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand un case pentru chitare model Les Paul, luat de la thoman. Nu il folosesc. Este in conditie foarte buna. Pret: 300 RON (380 + 20 euro transport daca il iei nou) Predare personala in Bucuresti.
 2. Vand o pedala de distors foarte faina, ce imita sunetul unui Friedman Be-OD. O foloseam cu un tubescreamer inainte, cu gainul uzi-ului la minim. Suna minunat pe rock, stoner si metal. Knobul de bias este mai mult un tight knob, care taie din joase. Vine cu footswitch protector de la mooer. Pret fix: 150 ron Trimit prin curier pe cheltuiala cumparatorului sau predare personala in Bucuresti.
 3. Vand o pedala de overdrive care-mi place foarte mult. Are un sunet gritty-fuzzy si e perfecta pentru rock alternativ, stoner si post rock. Knobul de blend permite combinarea semnalului clean cu cel al pedalei si poti scoate foarte multe tonuri in acest fel. Boost-ul este pozitionat inaintea pedalei dar poate fi setat si separat de overdrive, prin switchul intern. Boost-ul are un sunet foarte mid focused, si e perfect pentru solo-uri, pentru ca umfla notele si le da sustain asemenea unui big muff. Eu foloseam pedala asta dupa reverb, ca sa ii dau o textura ceva mai granulara si pe acustica, unde am vrut sa am overdrive dupa impulse response. Eq-ul este foarte puternic si il tin de obicei pe la ora 12 pe fiecare knob. Selectorul de impedanta permite combinarea pedalei cu orice tip de instrument, fie ca e chitara electrica sau acustica, bass sau clape si synthuri. Vine cu footswitch protectors de la mooer si power supply-ul original. Pret fix: 400 RON Livrez in tara pe cheltuiala cumparatorului. Schimb doar cu helix :))
 4. Sunt interesat de o chitara bas cu scala scurta, mai de buget, pentru home recording.
 5. Sunt interesat de o chitara bas cu scala scurta, mai de buget, pentru home recording.
 6. Vand un alimentator de pedale cu 8 iesiri izolate, de 500mA. Nu mai am cutia orignala. Vine impreuna cu mai multe cabluri de alimentare mostenite de la alte alimentatoare HB. Predare personala in Bucuresti sau expediere prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 7. Vand un pedalboard din metal, cu dimensiuni aproximative de 70x40cm. Vine cu geanta de transport. Este suficient de inalt cat sa acomodeze un power supply pe partea inferioara. Predare personala in Bucuresti sau expediere prin curier pe cheltuiala cumparatorului.
 8. Au mai ramas: Pedalboard (70x40cm) + Husa + alimentator harley benton 8 iesiri izolate - 400 ron Joyo Uzi distortion - 150 ron EHX Overlord - 400 ron Talk Box Danelectro +tub si microfon - 2oo ron
 9. Nux și way huge au plecat. Update prețuri: pedalboard + power supply: 400 RON Shaker - 300 RON Phaser ac audio - 200 RON Talk box - 200 RON
 10. Vând tot: 1. Pedalier Rockboard cu geantă + sursă Harley benton 8 alimentări - 600 ron 2. Joyo Uzi Distortion - 150 ron 3. Joyo Baatsin - 150 RON 4. Phaser - 250 ron 5. EHX overlord overdrive - 350 ron 6. Nux atlantic delay reverb - 400 ron 7. Way Huge Swolen Pickle Fuzz - 600 ron 8. Gig Fx expression tremolo - 350 ron 9. Tc electronic shaker - 350 ron 10. Zoom ms50g - 350 ron 11. Danelectro free speech talk box - 250 RON (nu e în poza, dartrimit poze la cerere) Boss ns2 nu e disponibil. Livrare prin curier sau predare personala în București. Reducere la achiziționarea completă a pedalboardului.
 11. Vând o pedala de fuzz foarte versatila, pe topologia unui Big muff. Demo-uri găsești pe you tube. Preț 600 Ron negociabil Predare personală în București sau livrare în tara prin curier.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.