www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

frenzy

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

3 Neutral

About frenzy

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Schimb cu: Stratocaster, de preferat Fender dar nu numai. Clone japoneze de buna calitate, Charvel, Sire(larry carlton), chiar si Squier mai de sus (paranormal, contemp, CV) ma pot interesa. Important e sa fie strat si sa aiba tasta din artar cu un radius de 241 mm/9'5" (de preferat, maxim 12"). De diferenta eventuala se discuta in functie de valoare si stare. Schimb in Bucuresti, la fata locului dupa ce se inspecteaza/testeaza instrumentele, nu trimit prin posta.
 2. Salut, linie standard ca pe un strat pentru dreptaci. Dar pot fi intoarse foarte usor.
 3. Grif Starcaster by Fender, artar 100%, nefolosit: 250RON Pickguar starcaster plus doze si electronica, 3-ply, perloid, nefolosit, inca mai are folia de protectie pe el: 250RON Cheite Sperzel, putin folosite, le lipseste tumburusul de stabilizare in lemn: 250RON Cheite Fender USA, luate de pe un Stratocaster american: 150RON Fret-uri Fender, x24, standard, radius 9,5": 50RON Mai las din pret daca se iau mai multe articole.
 4. Am inchis celalalt anunt ca sa pot sa pun si un pret de vanzare. Vand Schecter Hellraiser C-1 din 2008 (primul an in care s-au produs c-1 albe si cu EMG-uri 81TW/89). Am fost singurul proprietar, chitara a fost folosita extensiv la repetitii si concerte dar este intr-o stare foarte buna per ansamblu. Are doar o buba semnificativa pe spate jos langa prinderea de curea (vezi poza). Nu am schimbat nimic la ea in afara de straplocks (fender). A fost intretinuta cum trebuie si doar cu produse Dunlop. Se canta foarte usor pe ea, este foarte polivalenta datorit split-coil-urilor si suna excellent indiferent de registru. Usoara si comoda, arata bestial. Ca si schimb, as putea fi interesat de un Fender stratocaster cu tasta din artar. Altfel pretul este foarte usor negociabil. Poate fi vazuta si incercata in Bucuresti. Nu trimit in tara.
 5. Salutari, Schimb un Schecter Hellraiser C-1 facut in Corea in 2008 cu un Fender Stratocaster. Chitara a fost folosita si la repetitii si la concerte asa ca prezinta urme normale de folosinta si 2/3 bube dar altfel arata si functioneaza excelent. Schimb exclusiv cu un Fender Stratocaster(USA/MEX/JAP), nu ma intereseaza Squier sau alte firme.
 6. 1700RON ultimul pret, bass + toc, nu trimit in tara, ridicare personala in Bucuresti sect2.
 7. Model din 2016 cu tasta din rosewood. Cantata foarte putin, mai mult a stat in toc. Arata perfect in afara de o singura buba pe partea de jos pe langa jack (se vede in poza). Are electronica pasiva/activa cu preamp Markbass MB-1 EQ si doze Bartolini MK-1, suna si arata fantastic. O dau ca nu am timp sa invat sa progresez pe fretless si e tare pacat de ea. O dau cu 2000RON cu toc thomann tweed (cel din poze). Nu ma intereseaza schimburi cu o mica exceptie. Ma poate interesa un Jazz Bass Sire Marcus Miller 4 corzi cu freturi daca este intr-o stare excelenta. Contact prin PM. Basul poate fi vazut/testat in Bucuresti in zona obor.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.