www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Regulament RGC: Mica Publicitate / General

Cosu

Pentru a crea o atmosfera cat mai placuta in cadrul forumului, am stabilit citeva reguli care se aplica in cadrul sectiunii de Mica Publicitate:

1. Anunturile sunt permise doar in cadrul sectiunii Mica Publicitate. Orice anunt postat in alta sectiune va fi sters fara notificare prealabila. 

2. MARE ATENTIE! RGC nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru tranzactiile efectualte in sectiunea de Mica Publicitate. Recomandam sa dati dovada de foarte multa atentie atunci cand tratati cu persoane necunoscute.

3. Este OBLIGATORIU ca fiecare anunt sa contina un pret. Daca anuntul este de tipul SCHIMB atunci este obligatorie precizarea obiectelor care pot face obiectul schimbului. Orice anunt care nu respecta aceasta regula va fi sters iar initiatorul anuntului va fi avertizat.

4. Este permis un singur mesaj de tip "UP" pe zi, incepand cu ziua urmatoare dupa postare. Va rugam sa raspundeti la toate intrebarile pe cit e posibil intr-un singur reply. Suntem constienti ca nu se poate raspunde cu un singur reply la intrebari primite in diferite perioade ale zilei. Daca ati raspuns deja la intrebari, acel reply tine loc de "UP" pentru acea zi.  Nerespectarea acestei reguli duce la stergerea anuntului iar initiatorul primeste avertisment.

5. Anuntul trebuie sa contina cel putin o modalitate de contact. Incurajam utilizatorii sa isi completeze datele de contact din profil. Daca modalitatea de contact se rezuma la mesaj privat (PM) recomandam utilizatorului sa isi seteze tipul notificarii pe Instant E-mail Notification.

6. Nu sunt permise anunturile din partea persoanelor juridice. Pentru un contract cu RGC va rugam sa contactati administratorii.

7. Nu sunt permise anunturile de tipul Intermediere(pentru un prieten/amic). Nu se scriu mesaje de Mica Publicitate de orice fel (vanzare/cumparare/etc), pe chat. Pentru asta exista sectiunea de Mica Publicitate.

8. Va rugam folositi butonul de report pentru editarea/stergerea/ascunderea anunturilor sau postarilor voastre.

Cateva puncte detaliate de avut in vedere:

  • Poze reale ale obiectului in vanzare sint intotdeauna binevenite, deasemenea si inregistrari audio sau linkuri gen Youtube
  • Un link catre pagina oficiala poate lamuri multe detalii.
  • Inaintea postarii anuntului ar fi bine sa verificati daca obiectul vandut are un importator oficial in Romania iar pretul cerut sa nu depaseasca pretul din magazin.
  • In titlul anuntului trebuie sa se reflecte ceea ce se vinde sau sa contina o referinta la obiectele vandute. Anuntul si datele prezentate trebuie sa coincida cu obiectul real vandut, iar toate detaliile cu privire la starea obiectului sa fie furnizate, fara a ascunde probleme.
  • Starea obiectelor vandute trebuie sa respecte formularul de anunt de la Mica Publicitate, userii putand aduce comentarii cu privire la acest aspect. Daca se observa ca detaliile obiectului vandut nu coincid cu realitatea, se poate face report catre echipa RGC, care va lua actiuni.
  • Mesajele din cadrul topicului e bine sa fie ontopic. Postati numai daca aveti intentii serioase de a cumpara/vinde. Offtopicurile insistente ,ce nu aduc un beneficiu real topicului, poluand-l, se vor solda cu avertizare.
  • Se poate face un singur topic cu obiectul vanzarii/cumpararii/schimbului, nu se fac doua topicuri separate cu acelasi obiect exprimand intentia de a vinde/schimba. Topicurile duplicate se vor sterge, si se va da warn.
  • Postarea originala reprezinta UP-ul pe acea zi, deci orice raspuns/comment aditional este considerat ca fiind un extra UP/Bump, ceea ce nu este permis, nefiind corect fata de ceilalti colegi.
  • De asemenea, userii care isi fac conturi duplicate pentru a posta aceleasi anunturi vor lua BAN automat,si anunturile vor fi sterse. 

     Pentru a putea scrie mesaje pe sectiunea de publicitate, trebuie sa fiti de acord cu toate punctele enuntate mai sus.

Abaterile de la reguli se vor solda cu warn, iar warnurile repetate (3/5+ dupa caz), va vor aduce BAN contului, in special daca faceti acelasi lucru si il repetati, desi ati fost atentionati in cele precedente.

General Registration Terms

REGULAMENT AL FORUMURILOR RGC.RO

 

Forumurile RGC.ro sunt un spatiu privat de discutii, cei ce participa in mod activ (adica scriu mesaje) pe acestea avand in mod necesar calitatea de membri ai acestor forumuri. Avand in vedere acestea, ne rezervam dreptul de a ne selecta membrii, precum si dreptul de a impune restrictii asupra statutului de membru al acestora.

Responsabilitatea pentru continutul mesajelor de pe aceste forumuri este in totalitate a autorilor acestor mesaje, si nu a administratiei forumurilor. De asemenea, mesajele de pe aceste forumuri reprezinta opinia proprie a autorilor lor, si nu opinia administratiei.

Ne rezervam dreptul de a elibera date despre identitatea unui utilizator, inclusiv adresele de IP de la care acesta a accesat forumul in cazul in care acestea sunt cerute intr-un cadru legal, de catre o autoritate competenta.

Nu veti folosi acest forum pentru a scrie vreun material care este in mod cunoscut fals si sau defaimator, abuziv, vulgar, plin de ura, obscen, excesiv de profan, pornografic, rasist, amenintator, care invadeaza intimitatea personala sau care incalca vreo lege a statului.

Sunteti de acord sa nu postati material supus legii dreptului de autor decat daca acest drept este detinut de voi sau de catre RGC.ro. E in ordine sa discutati bootlegs, dar va rugam sa nu postati link-uri catre bootlegs sau sa atasati fisiere audio cu ele.

Nu veti folosi acest forum pentru activitati care pot fi catalogate ca fiind de tip SEO sau spam.

Scrierea de mesaje monosilabice ('da', 'nu', 'lol', etc.) nu este incurajata. Scopul acestor forumuri este de a facilita schimbul de informatii - intre membri - despre chitara, instrumente muzicale si muzica in general, alte subiecte de discutii fiind totusi in general tolerate. Este de preferat ca mesajele scrise de membri sa aduca un plus de valoare in discutiile in care apar.

Forumul este impartit in mai multe sectiuni, fiecarepe subiecte. Fiecare sectiune contine o descreriere si este de preferat ca mesajele voastre sa fie pe subiect.

Ne rezervam dreptul de a sterge, edita, muta sau inchide un mesaj daca consideram ca aceasta va duce la o mai buna functionare a forumurilor.

Fiecare persoana este indreptatita sa posede un singur cont activ pe forum. Conturile duplicate(clone) vor fi suspendate fara avertisment. 

Daca scopul contului tau nou creat este doar sa faci trolling clar inutil si sa arunci cuvinte si lucruri negative fara sens unor postari, vei lua BAN. De asemenea, injuriile fara sens, repetate, insistente sau care denota ca nu aveti nevoie de acest forum(“imi bag ceva in forumul asta”, “forumul este de *****”, etc), va aduc instant BAN.

Contul pe RGC este un privilegiu, nu un drept.

 

Scriind mesaje pe acest forum sunteti de acord cu regulile enuntate mai sus.

FITI SIGURI CA ATI CITIT CELE DE MAI SUS INAINTE DE A CONTINUA!!!

×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.