www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Cosu

Administrator
 • Content Count

  7,046
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  0%

Cosu last won the day on January 29 2019

Cosu had the most liked content!

Community Reputation

672 Excellent

About Cosu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Amsterdam, Olanda

Other Information

 • Gear
  #Squier Stratocaster Affinity w/ Dimarzio YJM & HS3
  #Shine MusicMan Axxis Lookalike w/ Seymour Duncan JB & Jazz
  #Steiner Strat Lookalike w/ Grover-Jackson JC90 & Seymour Duncan Alnico Pro2 Staggerd Lefthand
  #Ada MP1 Tube Preamp
  #Ada Microcab Cabsim
  #Ibanez SDR1000 Stereo Reverb Unit
  #Tone Load Box
  #Boss DS1, DOD 250, Seymour Duncan Pickup Booster, Rocktron Midi-X-Change
  #Ampeg VT22 Tube Combo w/ 2x Celestion G12K-85
  #Marshall JCM 800 2210 Tube Head
  #Marshall JCM 900 1960A Speaker Cabinet w/ 4x Celestion G12-75
  #Behringer TRUTH B2031A

Recent Profile Visitors

103,560 profile views
 1. Cosu

  Probleme cu siteul

  Multumesc pentru feedback. Am ajustat setarile astfel incat sa fie mai putine reclame.
 2. Cosu

  Problema Nut.

  Daca e in garantie rezolva cu firma de la care ai cumparat-o. In conditiile in care nut-ul e intact, se poate lipi la loc cu superglue sau lipici pentru lemn si e destul de simplu. vezi finalul clipului asta - poti sa sari peste partea cu smirghel pentru ca nut-ul a fost deja ajustat
 3. Cosu

  Chitară electrică Les Paul

  Chitara nu are componente originale si d-asta e foarte probabil sa fie un fals. Cateva chestii care imi sar mie in ochi: - Dozele sunt puse invers iar capacele nu sunt autentice. - suruburile de fixare ale calusului sunt mai mari decat ar trebui sa fie - tastele nu se opresc la "binding"-ul alb de pe marginea gatului ci trec peste. Am atasat o poza cu o chitara originala luata de pe un alt site : http://loviesguitars.com/product/2005-gibson-les-paul-supreme-cherry-sunburst-great-shape-ohsc/ Numarul de serie indica anul 2005 (Exact ca in poza mea). Un pret onest ar fi undeva la 300-500 RON in functie de cat de cantabila e chitara.
 4. Cumpar Boss HM2 Japan sau Taiwan. Nu ma intereseaza alternative gen Behringer .
 5. Cosu

  Schimb de doze

  pe pagina 3 de la http://www.emgpickups.com/media/productfile/h/_/h_b245_0230-0106re.pdf ai configuratia de 2 volumes + master tone care se potriveste chitarei tale. succes
 6. Cosu

  Fraude OLX

  Am si eu 2 lopeti d-astea. Sunt chitare super low-end facute in japonia prin anii 70. 430 RON nu e un pret de frauda totusi.
 7. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  cred ca am rezolvat
 8. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Si la mine se randeaza aiurea. O sa vad care e pb
 9. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Ce browser folosesti?
 10. Cosu

  Identificare bridge tip floyd rose

  E full float dar nu e recessed si sigur nu e speedloader (merge cu corzi obisnuite). Am un gotoh GE1996T pe acasa dar nu cred ca merita sa il pun pe chestia asta. Eram mai mult curios de istoric decat de altceva. Cred ca o sa scap de ea pentru ca dozele si modul in care se selecteaza chiar nu sunt pe gustul meu.
 11. Azi am facut rost chitara asta facuta de Hyundai undeva prin anii 90 (cred). Pare sa fie o copie de Ephiphone X1000 ( minitoggles pentru HHH - 1 humbucker si 2 stacked humbuckers) A mai vazut cineva tipul asta de punte? Prinderea corzilor se face destul de ciudat, fara menghina in partea de sus. Am desfacut-o pana la ultimul surub si nu apare niciun text nicaieri .
 12. Cosu

  Import chitara din America

  Si pana la urma cum a fost?
 13. Probabil ca sunt cel mai in masura sa iti raspund. Folosim Invsion Community (fost invision powerboard). https://invisioncommunity.com/ Alegerea s-a bazat in principal pe functionalitate si securitate. Phpbb nu avea acum 14 ani o imagine prea buna dpdv. al securitatii, dar era gratuit. Alternativa de la vremea respectiva era vbulletin dar din ce tin minte era mai scumpa licenta. La ora asta cred ca sunt aproximativ similare. Ideal ar fi sa nu migrezi de la o platforma la alta. Migrarea nu e niciodata perfecta si in multe cazuri e nevoie ca utilizatorii sa faca ceva in plus (password reset, completeze campuri in plus, etc). Chestia asta poate sa ii frustreze inutil. Nu am avut treaba pe termen lung cu phpbb dar din moment ce e atat de longeviv nu are cum sa fie nasol. S-au imbunatatit mult lucrurile. Diferenta mare dintre softurile gratuite si cele cu licenta e ca suportul tehnic poate uneori sa te scoata din belea (noi am avut niste probleme cu conversia la utf-8 encoding) si patchurile de securitate apar mult mai repede (cineva e platit sa le scrie).
 14. vladmoore ne paraseste definitiv pentru comportament abuziv cu recidiva.
 15. Cosu

  Import chitara din America

  Nu ar trebui sa ai probleme legate de CITES daca e vorba de o singura chitara (<10kg ) si e pentru uz personal. Problemele sunt pentru comerciantii de instrumente muzicale. Sunt o tona de articole pe net care explica asta. Un exemplu: http://www.gibson.com/News-Lifestyle/Features/en-us/New-CITES-Regulations-and-Your-Gibson-Guitar.aspx Ultima oara cand am zburat cu o chitara am rugat-o pe stewardesa la imbarcare sa ma ajute cu depozitarea dar e drept ca nu era transatlantic. Imbarcarea pentru zborurile transatlantice se face cu 1-1.5h inainte de decolare si poti sa mergi la gate si sa vorbesti cu personalul de acolo sa te ajute. In general sunt prietenosi.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.