Cosu

Administrator
 • Content Count

  7,033
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  0%

Cosu last won the day on April 3

Cosu had the most liked content!

Community Reputation

665 Excellent

About Cosu

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Amsterdam, Olanda

Other Information

 • Gear
  #Squier Stratocaster Affinity w/ Dimarzio YJM & HS3
  #Shine MusicMan Axxis Lookalike w/ Seymour Duncan JB & Jazz
  #Steiner Strat Lookalike w/ Grover-Jackson JC90 & Seymour Duncan Alnico Pro2 Staggerd Lefthand
  #Ada MP1 Tube Preamp
  #Ada Microcab Cabsim
  #Ibanez SDR1000 Stereo Reverb Unit
  #Tone Load Box
  #Boss DS1, DOD 250, Seymour Duncan Pickup Booster, Rocktron Midi-X-Change
  #Ampeg VT22 Tube Combo w/ 2x Celestion G12K-85
  #Marshall JCM 800 2210 Tube Head
  #Marshall JCM 900 1960A Speaker Cabinet w/ 4x Celestion G12-75
  #Behringer TRUTH B2031A

Recent Profile Visitors

101,648 profile views
 1. Probabil ca sunt cel mai in masura sa iti raspund. Folosim Invsion Community (fost invision powerboard). https://invisioncommunity.com/ Alegerea s-a bazat in principal pe functionalitate si securitate. Phpbb nu avea acum 14 ani o imagine prea buna dpdv. al securitatii, dar era gratuit. Alternativa de la vremea respectiva era vbulletin dar din ce tin minte era mai scumpa licenta. La ora asta cred ca sunt aproximativ similare. Ideal ar fi sa nu migrezi de la o platforma la alta. Migrarea nu e niciodata perfecta si in multe cazuri e nevoie ca utilizatorii sa faca ceva in plus (password reset, completeze campuri in plus, etc). Chestia asta poate sa ii frustreze inutil. Nu am avut treaba pe termen lung cu phpbb dar din moment ce e atat de longeviv nu are cum sa fie nasol. S-au imbunatatit mult lucrurile. Diferenta mare dintre softurile gratuite si cele cu licenta e ca suportul tehnic poate uneori sa te scoata din belea (noi am avut niste probleme cu conversia la utf-8 encoding) si patchurile de securitate apar mult mai repede (cineva e platit sa le scrie).
 2. vladmoore ne paraseste definitiv pentru comportament abuziv cu recidiva.
 3. Cosu

  Import chitara din America

  Nu ar trebui sa ai probleme legate de CITES daca e vorba de o singura chitara (<10kg ) si e pentru uz personal. Problemele sunt pentru comerciantii de instrumente muzicale. Sunt o tona de articole pe net care explica asta. Un exemplu: http://www.gibson.com/News-Lifestyle/Features/en-us/New-CITES-Regulations-and-Your-Gibson-Guitar.aspx Ultima oara cand am zburat cu o chitara am rugat-o pe stewardesa la imbarcare sa ma ajute cu depozitarea dar e drept ca nu era transatlantic. Imbarcarea pentru zborurile transatlantice se face cu 1-1.5h inainte de decolare si poti sa mergi la gate si sa vorbesti cu personalul de acolo sa te ajute. In general sunt prietenosi.
 4. Cosu

  Chibson sau (i)realitate ?

  Nu sunt expert in gibson dar din ce am citit chinezii le cam dau in gard cand vine de headstock . Din ce stiu modelele "custom" sunt singurele care au forma de diamant pe headstock iar asta nu are. Sigur e cineva pe aici care se pricepe mai bine .. Imi place descrierea amplificatorului. Poezie curata.
 5. Va rog pastrati discutia civilizata, fara atacuri la persoana. Am sters o postare in stilul asta.
 6. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Tapatalk ar trebui sa funcționeaze. Daca apare un mesaj de eroare la login resetează setările aplicației. Sent from my H8324 using Tapatalk
 7. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Azi dimineata am facut un upgrade care se pare ca a afectat integrarea cu tapatalk. Sper sa ii dau de cap curand. Te referi la "Atașamentele mele / My Attachments"? Vezi in dreapta sus.
 8. Cosu

  Ce brand este?

  https://gmguitars.en.ec21.com/company_info.html Logoul e acelasi deci 99% ca astia sunt.
 9. Astea par cazute din camion. Cum te-ai ales cu 3 perechi ?
 10. Cosu

  Poze cu chitarele noastre

  Tocmai ce m-am procopsit cu astea doua. Fostul proprietar nu mai e "om de ibanez" asa ca le-a lasat sa se descompuna. Sunt jegoase, fara corzi si cu rugina pe mecanisme. Va urma. Prima e RG320 din 2001 si a doua e RG521QS din '98 cu bridge wilkinson
 11. Cosu

  Probleme cu noul RGC 4.0

  Am trecut recent la google auto-ads. Google se ocupa cu plasarea anunturilor in pagina. Cu ocazia asta am scazut si frecventa anunturilor la 66% (in loc de 100% - la orice afisare).
 12. Cosu

  Stoc Gibson - Wtf?

 13. Cosu

  Stoc Gibson - Wtf?

  acum e momentul sa investesti in chitare. sunt curios pe ce au aruncat banii in anii astia.
 14. Am unit topicurile pentru ca subiectul e acelasi si nu vad rostul unui topic nou. Din motive istorice e de preferat sa continuati aici.
 15. Cosu

  Posturi pinned

  Procesul e simplu. Intri in contact cu un moderator/administrator si e la latitudinea lui sa puna pin sau nu. Fiecare isi foloseste propria judecata si cam aia e. In general oamenii care cer pin stiu ca obiectul pe care vor sa il vanda e deosebit. Daca mai apar si obiecte mai putin deosebite cred ca e mai degraba o exceptie decat o regula. Mi se pare usor ridicol tonul topicului asta. Spor.