www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Borsec

Veteran
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

Borsec last won the day on March 8

Borsec had the most liked content!

Community Reputation

236 Excellent

1 Follower

About Borsec

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

14030 profile views
 1. Probabil si de la varsta, sau de la situatia actuala a muzicii, dar eu n-as da niciodata mai mult de 1000 lei pe o chitara, indiferent de marca... Cine da o avere pe doua lemne legate cu corzi, si-o cam merita ... Pace.
 2. Mixerul se prezinta OK, vine insotit de alimentator.Precizez ca uneori mai fashaie doua butoane, atunci cand se rotesc.Probabil trebuie curatat, a stat mai mult nefolosit.Nu e deranjant, merge foarte bine si asa, dar vreau sa fiu corect.Nu trimit in provincie.Predare in zona Drumul Gazarului sector 4. Tel 0748.040474 Pret 100 lei
 3. Placa este exceptionala, se gasesc destule review-uri pe net.Placa functioneaza perfect pe Windows 7, pentru Windows 10 nu am gasit driver.Nu trimit in provincie.Se accepta orice probe in zona Drumul Gazarului sector 4. Tel 0748.040.474 Pret 150 lei.
 4. That sounds nice, thank you for your work. A nice backing track would have been better though ...
 5. Microfonul a fost cumparat de nou acum 2-3 ani.L-am folosit la cateva inregistrari, apoi a stat cuminte in husa lui.Nu mai am cutia si actele.Arata si functioneaza impcabil, se aude "sticla" (made in Germany)Nu trimit decat cu plata integrala in avans.Se accepta orice probe in zona Drumul Gazarului sector 4. Pret 350 lei. Telefon 0748.040.474
 6. Mixerul arata ca nou.Precizare : are vreo doua potentiometre care mai fashaie DOAR LA ROTIRE , doar ocazional.Mi-e lene/ nu ma pricep sa le schimb, probabil se rezolva cu un spray de contact, pe mine nu m-a deranjat.Nu este umblat in el, nu a fost abuzat in niciun fel.Pretul este fix, nu trimit in provincie.Se accepta orice probe in zona Drumul Gazarului, sector 4.
 7. Sper ca e antifonata cu burete ignifug de data asta ...
 8. in mod evident, cei de comentati nu stiti ce inseamna muzica adevarata, si tehnologia moderna din show biz
 9. Hi Carlo, Nice work you did there. PS - don't mind them haters on this website, most of them can hardly play anything. Unfortunately it's common here to give sh*t to people that can do stuff.
 10. Borsec

  vând Yamaha PSR S550

  still available.
 11. Cea mai buna versiune live "We will rock you" live, mai ales solo-ul lui Brian May.
 12. Probabil cel mai bun cover de pe youtube :
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.