www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Borsec

Veteran
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Borsec last won the day on March 8 2020

Borsec had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

Recent Profile Visitors

16035 profile views

Borsec's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

238

Reputation

  1. Salut Am un mini proiect de hobby in derulare (eu si inca cineva cantam ocazional la un pub in centrul Bucurestiului) Eu asigur backing cu clapa, si cant cu vocea/ chitara la anumite piese. Mai avem o persoana cu chitara, care canta cu vocea+chitara, alaturi de mine, anumite piese. Repertoriu : cover-uri anii 70-90 : Desperado, Guns'n Roses, Savoy, Elvis, Ducu Berti, Holograf, CVR, Elton John, Eagles, Compact, Stefan Banica Jr, etc. Nivelul este mediu (spre modest), nu avem suferinte de mari muzicieni. Eu am 40+, colegul are mult peste, deci suntem cam varsta a 3-a asa Personal, mai am un numar de piese scrise pe youtube - nu le cantam live ca sunt mai deochiate Cautam o persoana matura (30+) care sa cante cu vocea piesele. Daca poate si cu chitara, mai ales solo-uri simple de blues, cu atat mai bine. Nu cantam pe bani, nu avem public, dar suntem dispusi sa platim corect persoana respectiva. Rog pe cei interesati sa trimita un demo (link Youtube, etc) pe privat. Multumesc.
  2. Am reparat chitara. Va rog fara hate Pretul ramane 500, cu tot cu reparatie, doza noua si corzi noi (150 lei). Va dau cadou si ce piese mi-au ramas (vechile cheite, etc) Din pacate nu am gasit capac din ala pentru baterie, sta foarte bien cu niste banda adeziva.
  3. Interfata este noua, in garantie pana in Februarie 2025. Functioneaza impecabil in Windows si MacOS - eu am folosit-o in Cubase Pro 12. Are urechi pentru montare in rack Vina la cutie, cu toate actele primite la achizitie la Senia Bucuresti. Predare in Sector 4, zona Luica. Pret 1000 lei. Tel 0748.040.474 ID: 258476053
  4. Vand frumusetea de mai jos. Nu are probleme in afara aspectului road-worn Griful este drept, tastele nu au uzura Griful este subtire, ca la Ibanez, foarte comod. Corpul este grei si masiv, ca la Stratul Standard. Dozele / electronica nu au probleme Se poate vedea in zona Luica, sector 4. Tel 0748.040.474 Pret 500 lei negociabil.
  5. Salutare, Vand chitara de mai jos. Prezinta pe corp niste urme de adeziv de la niste stickere de la fostul proprietar, probabil ies cu ceva alcool. Deasemenea bazaie pe distorsuri agresive (ca orice chitara), probabil nu este ecranata perfect (nu se aude bazait daca se ating corzile cu mana) Griful este drept, curat, iar tastele nu au uzura si nu agata la mana. Cheite in baie de ulei, fara probleme. Potentiometrele si switchul nu fac probleme. Dozele suna carnos, bune pentru metale grele. Se poate vedea in sector 4, zona Luica. Tel 0748.040.474 Pret 500 lei, negociabil la fata locului.
  6. Vand frumusetea de mai jos. Ii trebuie relipit bridge-ul, prinsa bateria cumva - sta cu scoci (nu stiu unde se gaseste suportul acela pentru baterie) si un maner pentru una dintre cheite. Are corpul ingust ca la electro-acusticele Fender, putin mai lat ca o electrica, nu lat ca la o acustica normala. Nu stiu denumirile tehnice, materialele de folosit, nu ma pricep. Doza este piezo, amplificator equalizer cu 4 reglaje + volum Griful este curat, drept, bindingul este impecabil, si tastele nu au uzura. Am si corzile originale, nu stiu daca se pot refolosi. Pe corp are niste zone mici cu lac sarit, fara sa fie afectat lemnul, am incercat sa prind in poze. Nu necesita interventii, eventual doar refacut lacul, pentru estetica. Chitara are nevoie de putina atentie, dar cred ca se rezolva in 100-150 lei tot. Pret de nou cam 200E + shipping (vezi link) Pretul meu este 600 lei, discutabil. Se poate ridica din Sector 4, zona Luica, sau de la o statie de metrou. Telefon 0748.040.474 Rog si ofer seriozitate. https://reverb.com/item/1405959-antonio-hermosa-aht-10ce-classical-electric-cutaway-w-free-shipping https://www.amazon.com/EQ-7545R-Pickup-Acoustic-Amplifier-Equalizer/dp/B00QWF8QCQ
  7. Salutare. Mi-as dori un Fender Stratocaster, intrucat nu prea am avut ocazia. Preferinte (nu neaparat obligatorii) - buget ~3000 lei; eventual mai pot oferi la schimb clape Yamaha PSR Sxxx. - fara instrumente "reglate", "tunate", etc. - neagra - disponibil in Bucuresti - fara uzura la taste Rog oferte pe PM Multuimesc. Ceva de genul asta : https://cdn.shopify.com/s/files/1/1140/2426/products/Studio_Session-891-2_1600x1600.jpg?v=1571439105
  8. Controllerul MIDI M-Audio Keystation 49 este destul de vechi, cu mecanica buna, tare. Sintetizatorul este si el generatie veche, cu sunete "d-alea bune" de la Korg Triton, atat in modul Program (un singur sunet) cat si in modul Combi (doua sunete simultan) Le-am primit cadou, dar nu am ce sa fac cu ele, eu lucrez cu Yamaha mai mult. Setul contine si cablu de alimentare si un cablu profesional MIDI-MIDI de 5m. Se accepta orice probe fara graba. Pret usor negociabil. Accept anumite schimburi. Predare exclusiv in Bucuresti, in zona Luica Sector 4. www.synthmania.com/TR-Rack.htm www.soundonsound.com/reviews/korg-tr-rack Pret 2000 lei usor negociabil. Telefon 0748.0.0.474.
  9. Va marturisesc ca am incercat ambele abordari : - client modest, umil, politicos, care vrea sa testeze --> reactie gen "iesi ma afara saracule" cum zicea si colegul de mai sus. - client figurant, "cu drepturi", cu bani foarte multi de spart --> reactie gen "iesi ma afara cu banii tai" Probabil se simt nedreptatiti de viata pentru ca niste vedete asa ca ei ar trebui sa cante pe scena, nu sa vanda instrumente la saraci ... wtf !
  10. Salutare, In magazinele de instrumente vanzarile sunt aproape 0 si nu isi mai permit angajati de calitate ? Suntem fortati in online , cu speranta ca macar putem returna instrumentul daca nu ne place ? Va propun sa creem un topic de feedback pentru angajatii din magazinele din Romania (daca exista, imi cer scuze) Fara sa dau nume, cazuri concrete : eram in magazinul de pe Campineanu acum cativa ani, si am avut o disputa cu un angajat (cred ca un semipatron de fapt, unu cret, pe la 50 ani, il stiti voi) motivul : cumparasem o orga de 3000E si i-am cerut acelui vanzator sa imi dea o pana de chitara cadou, "ca bonus" . S-a uitat urat la mine, si a sarit la scandal ca nu e magazinul lui, unde ma cred, etc. pe Calea Victoriei, cam aceeasi situatie, un angajat a sarit la scandal ca de ce nu i-am dat buna ziua (el avand probabil jumate din anii mei) si m-a sfatuit sa caut instructiuni pe net pentru un echipament, ela era prins pe TikTok probabil. Ne amitim cu totii de Cristi Zapada, de "maestrul" pe pe Victoriei, si de pianistul ala cu ochelari de pe Campineanu (nu stiu cum il cheama). Oameni incredibili ca pregatire muzicala si ca "customer service". Oare din astia nu se mai fabrica ? Ce pareri aveti ?
  11. Bugetul creste la 1000 lei. Doar Bucuresti , numai cu probe (sau trimitere fara ramburs, daca aveti incredere) Prefer Digitech, Boss, Line 6. Multumiri.
  12. Chitara este in stare impecabila, fara uzura. Corzile sunt noi, necantate. Vine insotita de o husa mai veche si de o curea simpla. Are 2-3 zgarieturi pe corp nimic serios. Accept schimb cu procesor de chitara electrica, de preferinta Digitech sau Boss, ofer diferenta daca este cazul. Predare exclusiv in Bucuresti, zona Luica, sector 4. Pret : 500 lei. Tel : 0748.040.474 Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.