www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

XBlinky

Newcomers
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

XBlinky last won the day on January 28

XBlinky had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Bacau

Recent Profile Visitors

5247 profile views

XBlinky's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare

Recent Badges

63

Reputation

  1. Vând Gibson Les Paul Traditional din 2015 Honeyburst, stare impecabilă, calitate foarte bună, unic proprietar. Chitara sună fix cum ar trebui un Les Paul să sune, cu câteva modern twists: nut din titan ajustabil, titanium saddles, inlay-uri din mother of pearl, cheite Hipshot, straplocks Dunlop. Profilul gâtului este rounded XL, destul de plin, asemănător cu un R7. Hardcase-ul gold este unicat pentru 2015 și este destul de solid. Dozele 59 Tributes împreună cu orange drop capacitors se apropie de tonul clasic din 1959 și sună bogat, articulat, fiind foarte versatile pentru orice de la jazz la rock. Specific pentru anii 2015 și 2014 este folosirea mahonului fără niciun fel de weight relief pentru corp. Cheitele Geforce au fost schimbate cu Hipshot open gear locking și sunt extrem de precise. Chitara este în stare excelentă. Se vinde cu un strap din piele Minotaur. Prefer predare personală în Bacău, preț fix, nu doresc schimburi.
  2. XBlinky

    Bancuri

    Two jazz guitarists meet in a bar, and one says, “Yeah man, I bought your last album, it was awesome!” to which the other replies, “Oh, so that was you!”.
  3. Salutare Vand amplificator combo, full valve, Mesa Boogie F30. Amplificatorul are 30W, doua canale, clean si drive, fiecare cu EQ-ul propriu, patru lampi 12AX7 si doua lampi EL84. Pe canalul de drive are o optiune de "contur", selectabila din footswitch, care ofera un boost de frecvente joase si inalte. Se prezinta in stare foarte buna. A fost folosit atat la repetii cat si la concerte. Vine cu footswitch. Pret 3000 de lei.
  4. Bună. Dupa părerea mea, funk-ul e cel mai distractiv stil de cantat pe chitara. Uite un video facut de Ross Bolton, care acum e profesorul de funk de la Musicians Institute. Desi e de mai vechi, iti va fi de folos. Succes!
  5. Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
  6. XBlinky

    Bancuri

    Q: How do you know there's a lead vocalist at the door? A: They have no idea where the key is and they don't know when to come in.
  7. XBlinky

    Bancuri

    Q: Why can't guitar players ride bicycles? A: Not enough pedals!
  8. Salut. M-a atras titlul "string ferules" si am cautat si am gasit un magazin in UK. Din cate vad trimit si in RO. Nu am gasit informatii privind transportul, dar macar seamana cu ceea ce cauti tu. Uite link aici cu magazinul http://www.allparts.uk.com/collections/string-ferrules. Sper ca e ceea ce cauti.
  9. Salut. Iti ofer o recomandare pe care nici nu m-as fi gandit sa ti-o dau acum cativa ani si anume modelul Regun de la Hora Reghin. O gasesti la magazinul Rapsodia din Bucuresti. Chitara este din lemn solid, spatele si eclisele sunt din palisantru (rosewood) si pentru fata au doua variante: cedru si molid (spruce). Eu am varianta pe molid, desi imi place cum suna cu cedru, prefer sunetul mai deschis si de asta alegerea mea. Modelul meu are vreo 2-3 ani si difera un pic de modelul actual de Regun, in sensul ca acum cutia de rezonanta e mai ingusta, griful mai comod si headstock-ul diferit (mie imi place cel initial). Ca sunet, din ce am probat, imi place mai mult modelul de acum. Pretul este, zic eu foarte bun, 1099 de lei (doar chitara, fara accesorii gen husa etc.). Modelul asta vine din fabrica cu corzi Savarez, care, dupa parerea mea sunt cele mai bune corzi pentru clasica. Iti recomand modelul Corum Alliance sau Cantiga de la Savarez. Corzile astea au un sunet foarte deschis, dar chiar daca o saptamana chitara suna aproape a acustica, sunetul se aseaza foarte bine. Modelul cu molid http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-sm20-regun-molid-hora-reghin Modelul cu cedru http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-sm-20-regun-hora-reghin Apropo de Mangore, uite interpretarea mea preferata a piesei La Cathedral Succes!
  10. Pret: 2200 RON Localitate: Bacau Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Vand amplificator de bass Peavey TNT 150. Made in USA. Pret: 2200 de lei.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.