www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

XBlinky

Newcomers
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

XBlinky last won the day on January 28

XBlinky had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Bacau

Recent Profile Visitors

5536 profile views

XBlinky's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Reacting Well Rare
 • Conversation Starter
 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator Rare

Recent Badges

65

Reputation

 1. Vând Gibson Les Paul Traditional din 2015 Honeyburst, stare impecabilă, calitate foarte bună, unic proprietar. Chitara sună fix cum ar trebui un Les Paul să sune, cu câteva modern twists: nut din titan ajustabil, titanium saddles, inlay-uri din mother of pearl, cheite Hipshot, straplocks Dunlop. Profilul gâtului este rounded XL, destul de plin, asemănător cu un R7. Hardcase-ul gold este unicat pentru 2015 și este destul de solid. Dozele 59 Tributes împreună cu orange drop capacitors se apropie de tonul clasic din 1959 și sună bogat, articulat, fiind foarte versatile pentru orice de la jazz la rock. Specific pentru anii 2015 și 2014 este folosirea mahonului fără niciun fel de weight relief pentru corp. Cheitele Geforce au fost schimbate cu Hipshot open gear locking și sunt extrem de precise. Chitara este în stare excelentă. Se vinde cu un strap din piele Minotaur. Prefer predare personală în Bacău, preț fix, nu doresc schimburi.
 2. XBlinky

  Bancuri

  Two jazz guitarists meet in a bar, and one says, “Yeah man, I bought your last album, it was awesome!” to which the other replies, “Oh, so that was you!”.
 3. Bună. Dupa părerea mea, funk-ul e cel mai distractiv stil de cantat pe chitara. Uite un video facut de Ross Bolton, care acum e profesorul de funk de la Musicians Institute. Desi e de mai vechi, iti va fi de folos. Succes!
 4. Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
 5. XBlinky

  Bancuri

  Q: How do you know there's a lead vocalist at the door? A: They have no idea where the key is and they don't know when to come in.
 6. XBlinky

  Bancuri

  Q: Why can't guitar players ride bicycles? A: Not enough pedals!
 7. Salut. M-a atras titlul "string ferules" si am cautat si am gasit un magazin in UK. Din cate vad trimit si in RO. Nu am gasit informatii privind transportul, dar macar seamana cu ceea ce cauti tu. Uite link aici cu magazinul http://www.allparts.uk.com/collections/string-ferrules. Sper ca e ceea ce cauti.
 8. Salut. Iti ofer o recomandare pe care nici nu m-as fi gandit sa ti-o dau acum cativa ani si anume modelul Regun de la Hora Reghin. O gasesti la magazinul Rapsodia din Bucuresti. Chitara este din lemn solid, spatele si eclisele sunt din palisantru (rosewood) si pentru fata au doua variante: cedru si molid (spruce). Eu am varianta pe molid, desi imi place cum suna cu cedru, prefer sunetul mai deschis si de asta alegerea mea. Modelul meu are vreo 2-3 ani si difera un pic de modelul actual de Regun, in sensul ca acum cutia de rezonanta e mai ingusta, griful mai comod si headstock-ul diferit (mie imi place cel initial). Ca sunet, din ce am probat, imi place mai mult modelul de acum. Pretul este, zic eu foarte bun, 1099 de lei (doar chitara, fara accesorii gen husa etc.). Modelul asta vine din fabrica cu corzi Savarez, care, dupa parerea mea sunt cele mai bune corzi pentru clasica. Iti recomand modelul Corum Alliance sau Cantiga de la Savarez. Corzile astea au un sunet foarte deschis, dar chiar daca o saptamana chitara suna aproape a acustica, sunetul se aseaza foarte bine. Modelul cu molid http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-sm20-regun-molid-hora-reghin Modelul cu cedru http://magazinulrapsodia.ro/chitare/clasice/chitara-clasica-sm-20-regun-hora-reghin Apropo de Mangore, uite interpretarea mea preferata a piesei La Cathedral Succes!
 9. Pret: 2200 RON Localitate: Bacau Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Salut. Vand amplificator de bass Peavey TNT 150. Made in USA. Pret: 2200 de lei.
 10. Salut. Va multumesc mult pentru raspunsuri . Am intrebat despre lampi aici pe forum pentru ca mi s-a mai intamplat sa iau ceva din afara, ca mai apoi sa gasesc aceeasi marfa in tara (nu neaparat la pret mai mic). Deasemenea, am zis ca poate stie cineva ceva mai mult decat ce am gasit eu. Nu am nimic impotriva sa comand din alta tara, am mai facut-o si o sa o mai fac, fara griji. Pana la urma o sa-mi comand lampi de pe site-ul propus de colegul lefmir (multumesc ). Am observat ca au multe optiuni de unde pot alege.
 11. Ok. Va multumesc mult pentru raspunsurile prompte. Sincer, nu stiu ce fel de lampi vreau. Am un Laney VC 30 1x12 cu 3 lampi de preamp 12AX7 (ECC83) si 4 EL84 in final. Am facut niste experimente cu cateva lampi de preamp de la un prieten si, sincer am observat o diferenta de sunet (mai exact de calitate a sunetului, deoarece sunetul ampului in sine nu s-a schimbat si nici nu are cum). Experimentele au constat in schimbarea primei lampi (din preamp) cu una cu gain mai mic (12AT7, un 5751, etc). Cel mai mult mi-au placut: o lampa de la JJ Electronics (nu stiu exact de care era, 12AX7, AT7 etc) si un Philips JAN 5751. Probabil ca asta caut. Din pacate nu am 250-300 de euro de cheltuit pe o lampa deci cred ca o sa ma descurc cu ce gasesc in tara, mai exact groove tubes de la Guitar Shop. Multumesc de sfaturi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.