www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

XBlinky

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

40 Excellent

About XBlinky

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  thisCover

Recent Profile Visitors

2,927 profile views
 1. Salut. Vand pedalier Pedaltrain Classic 2 cu tour case si sursa de alimentare Pedal Power 2 Plus. Case-ul de la Pedaltrain are cateva zgarieturi, dar nimic care sa-i afecteze integritatea. Prefer sa le vand impreuna. Pretul pentru amandoua: 1100 de lei.
 2. XBlinky

  vând Boss GE-7

  Buna. Vand pedala EQ GE-7 de la Boss. Pedala este in stare foarte buna. Pret 250 de lei.
 3. Salutare. Vand pedala de boost Spark Mini Booster de la TC Electronic. Este o pedala simpla, transparenta, fara posibilitati de modificare a tonului. Are doar un knob de volum. Pret 150 de lei.
 4. XBlinky

  vând [EXPIRAT] Strymon Mobius

  Se poate inchide. Multumesc.
 5. Salut. Vand pedala overdrive OCD de la Fulltone. Este versiunea 1.4. Pret 450.
 6. Salut. Vand pedala Ego Compressor de Wampler. Este in stare foarte buna. Pret 650 de lei.
 7. Salut. Vand pedala de overdrive Fulldrive 2 de la Fulltone. Pedala mea este prima varianta, cea fara mosfet. Pret: 450 de lei.
 8. Salutare Vand pedala wah de la VOX, model V847. Pret: 200 de lei
 9. Salutare. Vand pedala de Mobius de la Strymon. Este o pedala cu mai multe efecte de modulatie, cum ar fi: chorus, flanger, phaser etc. A fost folosita foarte rar si, de aceea, m-am gandit sa o dau. Pret: 1600 de lei.
 10. XBlinky

  Cum sa cant funk la chitara ?

  Bună. Dupa părerea mea, funk-ul e cel mai distractiv stil de cantat pe chitara. Uite un video facut de Ross Bolton, care acum e profesorul de funk de la Musicians Institute. Desi e de mai vechi, iti va fi de folos. Succes!
 11. XBlinky

  vând [EXPIRAT] Tronical G Force System

  Bună. Da, e ok. Ne auzim dupa revelion si vorbim. Acum nu sunt acasa. Un an nou fericit. Nr meu este 0746 125 970. Gabi.
 12. Salutare. Vand sistemul G Force, de la Tronical, care acordeaza chitara singur, doar cu atingerea unui buton. Acordeaza nu numai in standard ci si in alte sisteme, cum ar fi drop D, drop C, DADGAD, open C etc. A fost demontat de pe un Gibson Traditional din 2015. Functioneaza perfect, vine cu incarcator, baterie si tot ce mai am de la el. Pretul este 250 de lei.
 13. Salut. Vand pedala de delay Flashback X4. Pedala e in stare foarte buna, a fost cumpărată anul trecut de la audio sys. Vine împreună cu alimentatorul original si cutie. Pret 700 de lei.
 14. XBlinky

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
 15. XBlinky

  vând [EXPIRAT] M-Audio Axiom Pro 61

  Anuntul nu mai este valabil.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.