www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

XBlinky

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

40 Excellent

About XBlinky

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bacau

Other Information

 • Band
  thisCover

Recent Profile Visitors

2,841 profile views
 1. XBlinky

  Cum sa cant funk la chitara ?

  Bună. Dupa părerea mea, funk-ul e cel mai distractiv stil de cantat pe chitara. Uite un video facut de Ross Bolton, care acum e profesorul de funk de la Musicians Institute. Desi e de mai vechi, iti va fi de folos. Succes!
 2. XBlinky

  vând [EXPIRAT] Tronical G Force System

  Bună. Da, e ok. Ne auzim dupa revelion si vorbim. Acum nu sunt acasa. Un an nou fericit. Nr meu este 0746 125 970. Gabi.
 3. Salutare. Vand sistemul G Force, de la Tronical, care acordeaza chitara singur, doar cu atingerea unui buton. Acordeaza nu numai in standard ci si in alte sisteme, cum ar fi drop D, drop C, DADGAD, open C etc. A fost demontat de pe un Gibson Traditional din 2015. Functioneaza perfect, vine cu incarcator, baterie si tot ce mai am de la el. Pretul este 250 de lei.
 4. Salut. Vand pedala de delay Flashback X4. Pedala e in stare foarte buna, a fost cumpărată anul trecut de la audio sys. Vine împreună cu alimentatorul original si cutie. Pret 700 de lei.
 5. XBlinky

  Diy Acoustic - Tamplarie

  Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
 6. XBlinky

  vând [EXPIRAT] M-Audio Axiom Pro 61

  Anuntul nu mai este valabil.
 7. S-a vândut. Thanks RGC! :-D
 8. Pret: 350 RON Localitate: Bacau Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare! Vand pedala compressor/noise gate, Nova Dynaics de la Tc Electronic. Este o pedala ce incorporeaza atat un compressor cat si un noise gate. Acestea pot si folosite si simultan si separat. Eu vand pedala pentru ca mi se pare complicat de folosit. Accept schimburi cu alte pedale compressor de valoare apropiata.
 9. XBlinky

  vând [EXPIRAT] M-Audio Axiom Pro 61

  Pretul este negociabil. :-D
 10. XBlinky

  Bancuri

  Q: How do you know there's a lead vocalist at the door? A: They have no idea where the key is and they don't know when to come in.
 11. S-a vândut. Mulțumesc RGC.
 12. XBlinky

  Bancuri

  Q: Why can't guitar players ride bicycles? A: Not enough pedals!
 13. XBlinky

  vând [EXPIRAT] M-Audio Axiom Pro 61

  Update pret: 1400 de lei.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.