• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

XBlinky

Newcomers
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

XBlinky last won the day on August 30 2016

XBlinky had the most liked content!

Community Reputation

40 Excellent

About XBlinky

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau

Other Information

 • Nume
  Gabi
 • Trupa
  thisCover
 1. Salut. Ce sunt chestiile alea cu "solzi"? Legume? Fructe? Mi se pare asa de interesant si funny cand mai "strecori" cate o poza off-topic. Mult spor in continuare!
 2. vând

  Anuntul nu mai este valabil.
 3. S-a vândut. Thanks RGC! :-D
 4. Pret: 350 RON Localitate: Bacau Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare! Vand pedala compressor/noise gate, Nova Dynaics de la Tc Electronic. Este o pedala ce incorporeaza atat un compressor cat si un noise gate. Acestea pot si folosite si simultan si separat. Eu vand pedala pentru ca mi se pare complicat de folosit. Accept schimburi cu alte pedale compressor de valoare apropiata.
 5. vând

  Pretul este negociabil. :-D
 6. Q: How do you know there's a lead vocalist at the door? A: They have no idea where the key is and they don't know when to come in.
 7. S-a vândut. Mulțumesc RGC.
 8. Q: Why can't guitar players ride bicycles? A: Not enough pedals!
 9. vând

  Update pret: 1400 de lei.
 10. Pret: 400 RON Localitate: Bacau Contact: PM Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salut. Vand pedala de drive Fulltone, Fulldrive 2, prima varianta, fara mosfet. Pedala este in stare buna, atat estetic cat si functional. Accept schimburi cu Fulltone OCD. Pret fix 400 de lei si cumparatorul plateste transportul. Voi adauga poze mai clare. Momentan am doar imaginea asta.
 11. vând

  Anuntul nu mai e valabil.
 12. vând

  Pret nou 450, fara transport inclus.
 13. Salut. Din pacate nu sunt interesat. Multumesc de oferta oricum.