www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

CiocanelBloodyCIocanel

Veteran
 • Content Count

  2205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47
 • Feedback

  100%

CiocanelBloodyCIocanel last won the day on July 24

CiocanelBloodyCIocanel had the most liked content!

Community Reputation

3261 Excellent

About CiocanelBloodyCIocanel

 • Rank
  Tovaras lutier amator

Profile Information

 • Location
  Ningbo

Other Information

 • Gear
  cafea
  2 maini
  9 degete
  1 slide
  1 tonebar
  landgraff bucuresti
  batoane fãgãraº
  cafea

Recent Profile Visitors

32228 profile views
 1. Titebond 1 Epoxina merge bine daca e ceva gen west systemS. Alea la tub de la hornbach nu sunt de incredere... Gorilla expandabil... Va fi mai greu decat crezi sa faci imbinarea la aripi. Ala mai e si carved apoi... Daca faci asta doar pt ca vrei un ltd iti recomand sa o lasi asa ca daca o canti si merge nu e nevoie sa aiba colțuri... Daca faci asta doar pt build... Good luck
 2. Just buy a new saddle. The rest is normal. Vezi ca au la senia/mc music/magazinul ala de hora de langa senia... Thomann daca te bagi la tusq. Măsoară lungimea. Va trebui sa slefuiesti daca e prea groasa si nu intra sau daca e prea înaltă.
 3. ar trebui sa iti fie rusine... tre sa fii mare noob ca sa gandesti asa.
 4. Am castigat un set de spalted beech de la Maderas Barber. Foarte misto. Zici ca e black and white ebony. Venit din Spania. Se vede si mai bine pe viu.
 5. Sunt in Târgoviște. Aștept sa deschidă China granițele. Preferabil pana nu imi expira viza. Ei s-au blocat si s-au aliat cu aia care au acționat la timp... Coreea de Sud, Taiwan, NZ etc... Zice ca Europa si Sua sunt vai soarta lor.
 6. Some more Surorile osoianu Trece un nouras pe sus
 7. Nu. Daca vrei sa le schimbi pentru ca tu crezi ca ai probleme cu acordajul, investeste in corzi/setup/acordeaza chitara inainte sa canti/ia alta chitara/un strobetuner. Daca vrei sa le schimbi pt ca sunt stricate/ai nevoie sa acordezi mereu si vrei sa mearga fin uita-te la orice cheite 3x3 de la schaller, gotoh... etc. eventual da jos una si vezi ce dimensiuni au gaurile, daca sunt straight 10 mm iti trebe gen sperzel sau planet waves. nu cred ca e cazul. Practic, dai banii degeaba pe un set bun de tunere pentru chitara aia... nu are legatura stabilitatea cu cheitele.
 8. Facuta de hemmy de pe forum acu ceva ani. Avea necku jointu puțin dezlipit ca am acordat-o prea sus am lipit cu epoxy.
 9. Damn. Tare elferink. Cat a fost?
 10. Your post proves nothing. My post proves Romica Puceanu is the illuminati
 11. Trying out a new rustic-fusion post modern look... Yeah, nu am dat atentie la finisaj la niciuna dupa ce am terminat-o pe aia de abanos. Practic ca sa am finisaj bun trebe inca o luna... Fuck that. Nu cumpara nimeni experimente...
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.