www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

Alexandru Pitac last won the day on September 27

Alexandru Pitac had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat - 2009
  Squier "JV" Telecaster - 1984
  Hagstrom Viking I - 1968
  Meazzi Jupiter Acoustic - 1964
  Framus 5/167 - 1969
  Charvel Model 5 - 1986
  Eko 200 - 1962
  Crucianelli Elli Sound 4V - 1963
  Arnold Hoyer 28A - 1967

Recent Profile Visitors

11847 profile views

Alexandru Pitac's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

238

Reputation

 1. H.S. Anderson Strider Detalii: Acest model a fost produs in Japonia intre anii 1975-1977 de catre Morris (Moridaira), cei ce au fabricat si celebrul Mad Cat al lui Prince. Reprezinta un model mai recent din seria Strider (headstock-ul este modificat si nu mai respecta formatul Fender, lipseste serial number-ul de pe spatele headstock-ului). Este o chitara rara, foarte bine realizata, din punctul meu de vedere mult peste un Stratocaster modern fabricat in USA/Mexic. Tastele sunt in stare foarte bune, toate componentele sunt originale. Actiunea este joasa, este surprinzator de usoara si foarte rezonanta.
 2. Hofner 172 Detalii Chitara este produsa in anul 1971 conform nr. de serie al potentiometrelor. Toate componentele sunt originale. Este o chitara usoara si foarte comoda. Dozele de tip H513 sunt dupa parerea mea cele mai bune doze single coil. Prezinta cateva defecte optice insa nimic problematic (se pot regasi in fotografii). Suna foarte bine si are un ton extrem de particular.
 3. Dynelectron Longhorn Detalii: Acest model a fost fabricat in Italia de catre Meazzi intre finalul anilor 60 si inceputul anilor 70. Nu au nr. de fabricatie, din acest motiv e mai dificla datarea unui model. Avand in vedere tipul dozei, constructia si finisajul, estimez ca a fost produsa intre 1968-1970. Este o copie a celebrului model Danelectro, diferind de acesta prin constructia din lemn solid, nu masonite. Doza de neck este inlocuita cu o doza Seymour Duncan iar toata partea electrica a fost modificata. Sunt instalate potentiometre duble CTS, capacitoare vintage, jack Switchcraft iar wiring-ul respecta configuratia Danelectro. Chitara a avut montat in bridge un humbucker, din acest motiv a ramas si cu gaura aferenta ce nu este acum vizibila datorita pickguard-ului. Aceasta nu influenteaza cu nimic functionalitatea chitarei. Fret-uri in stare foarte buna, nivelate si polisate. Actiune joasa, foarte usoara si confortabila, avand sound-ul autentica al dozelor lipstick. Vine insoita de hardcase Thomann.
 4. Fender Starcaster Chitara este fabricata dupa serial number in 1975, ceea ce este un pic ciudat deoarece modelul a fost introdus in catalogul Fender in 1976, probabil este unul din primele modele fabricate in 1976 dar cu neckplate din 1975. Este o chitara in stare foarte buna, prezinta un singur defect optic in zona laterala ce poate fi vazut in fotografii si niste semne de uzura pe spate datorate curelei. Chitara este destul de rara, foarte bine realizata, cu sound specific. Chitara vine insotita de hardcase-ul original.
 5. Fender American Standard Stratocaster 1996 50th Anniversary Chitara este in stare foarte buna. Prezinta cateva zone unde lacul s-a exfoliat de pe fretboard, problema comuna a modelelor Fender produse in acea perioada. Nu are niciun defect, toate componentele originale. Se vinde cu hardcase-ul original.
 6. Fender Custom Shop Masterbuilt 50th Anniversary 1954 Stratocaster Detalii: Model: Limited Edition 1954 50th Anniversary Stratocaster - Masterbuilt Builder: Masterbuilt by Dennis Galuszka - Fender Custom Shop Year: 2004 Body Type: Solid Body Wood: Ash Finish Type: Nitrocellulose Lacquer Finish Color: 2-Tone Sunburst Aging: Relic Back Finish: Nitrocellulose Lacquer 2-Tone Neck Wood: Maple Fingerboard: Maple Neck Carve: 1954 "U" Scale Length: 25.5" Neck Dimensions: .900 1st - .970 12th Neck Radius: 7.25" Frets: 21 Vintage Style Nut Width: 1.650" Nut Material: Bone Neck Finish: Nitrocellulose Lacquer Inlays: Dots Neck Pickup: 1954 Single-Coil Strat Middle Pickup: 1954 Single-Coil Strat Bridge Pickup: 1954 Single-Coil Strat Pickguard: Single Ply White Hardware: Nickel/Chrome Bridge: Vintage Synchronized Tremolo w/ pat pending saddles Tuners: Fender Vintage Controls: 1 Volume, 2 Tone, 3-Way Blade Extras: Limited Edition Masterbuilt '54 50th Anniversary. Vintage Correct Specs. Original Style Fender Hard Case. Chitara este in stare foarte buna. Cantata de cateva ori, nu prezinta niciun defect. Vine insotita de toate accesoriile originale, harcase, COA. E cea mai precisa replica produsa de Fender seriei de chitare Stratocaster produsa in 1954. Este un instrument de exceptie si prefer ridicare personala pentru a putea testa chitara. Accept un eventual schimb doar cu Epiphone Casino 230-TDV, acesta fiind si motivul pentru care scot chitara la vanzare.
 7. Salut, Nu am trimis in SUA, dar, de curand am folosit serviciile celor de la Altexpress si totul a fost ok. Cel mai sigur ar fi sa folosesti UPS, insa costul transportului + asigurare sunt ceva mai ridicate.
 8. Hoyer Jumbo Electroacoustic HJ100SE Specificatii: Corp: Fata molid solid, laterale & spate mahon Gat: Mahon Tastiera: Palisandru indian Doza&Preamp: Fishman Prefix Plus Chei acordaj: Gotoh Nut&sadle de os. Chitara este in stare foarte buna. Cred ca este fabricata la sfarsitul anilor 90 de catre Hoyer. Este o chitara foarte bine lucrata, extrem de comoda (gatul este slim iar actiunea este joasa 1.5 mm Mi gros/1.25 mm Mi subtire), nu necesita neck reset, freturile sunt in stare foarte buna. Suna echilibrat, un pic pronuntat in zona mid-range. Partea de amplificare functioneaza foarte bine si este versatila. Tipul acesta de doza+preamp s-a folosit pana la mijlocul anilor 2000 pe chitarele Taylor din gama premium. Pentru mai multe detalii va rg sa folositi modalitatile de contact.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.