www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  134
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

Alexandru Pitac last won the day on September 20 2020

Alexandru Pitac had the most liked content!

Community Reputation

198 Excellent

About Alexandru Pitac

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat - 2009
  Squier "JV" Telecaster - 1984
  Hagstrom Viking I - 1968
  Meazzi Jupiter Acoustic - 1964
  Framus 5/167 - 1969
  Charvel Model 5 - 1986
  Eko 200 - 1962
  Crucianelli Elli Sound 4V - 1963
  Arnold Hoyer 28A - 1967

Recent Profile Visitors

10464 profile views
 1. Chitara a fost la mine la setat, e intr-o stare foarte buna, recomand atat chitara cat si vanzatorul!
 2. Salut, Mai este valabil anuntul?
 3. Hagstrom Viking I 1968 Chitara este fabricata manual in Suedia, in anul 1968. Este in stare buna, a fost restaurata complet. Semnele mai pronuntate de uzura se pot regasi in fotografii insa nu este nimic problematic (cateva ding-uri pe spate, lacul crapat pe fata insa asta da un plus de personalitate chitarei). Modelul este recunoscut pentru faptul ca neck pocket-ul se strange in timp si apar probleme in acea zona. Chitara a fost reparata profesional, acum neck pocket-ul este realizat corect, singurul "inconvenient" ar fi dunga de vopsea mai inchisa ca nuanta ce se poate vedea in fotografii. Chitara este retastata cu taste Fender 6105, cheile mentin foarte bine acordajul, actiune 1.2mm Mi gros 0.7mm Mi subtire, unul din potentiometre este inlocuit iar altul este spart pe o portiune iar pickguard-ul este refacut din plastic transparent. Chitara vine insotita de hardcase.
 4. FAB Vigo Specificatii: 2x Alnico V Lipstick pickups by Kent Armstrong Schaller Nashville Tunomatic bridge 1 volume, 1 tone – Bourns pots toggle switch – Switchcraft 1 1/2″ solid alder body body finish: blonde tolex top with surf green tolex back trimmed with white piping 24 5/8″ scale hard maple neck slim C- shape neck profile neck finish: Danish oil buffed to a smooth gloss with Carnauba wax Padouk fingerboard with abalone pearl dot position markers 22 vintage size frets Schaller Classic Deluxe ’70 style hard case included Chitare este ca noua, nu prezinta niciun defect optic/tehnic. Vine insotita de hardcase. Este una dintre cele mai bine lucrate chitare pe care le-am avut. Actiunea este incredibil de joasa (<1mm Mi gros, ~0.7mm Mi subtire). Foarte usoara si comoda, rezonanta, cu sunet specific datorita combinatiei de doze.
 5. Galanti Grand Prix Special Specificatii: Body: Mahogany Type: Offset Neck: Maple Fretboard: Rosewood Pickups: 3xP90's style, 2 volume pots, 5 knobs for pickups combinations Este o chitara destul de rara, fabricata in Italia in 1964. Componentele sunt originale, cu exceptia cheilor de acordaj ce au fost inlocuite cu unele Kluson pentru o mai buna stabilitate. Tastele sunt in stare foarte buna, actiune comoda, sta bine in acordaj si are un sunet specific datorita dozelor si combinatiilor de doze (nu exista potentiometru de ton, in interior fiecare combinatie are un circuit specific ce influenteaza tonul). Prezinta zgarieturi specifice varstei insa nimic problematic, acestea se pot regasi in fotografiile atasate. Pentru detalii folositi modalitatile de contact.
 6. Steinberg UR22 MK2 Recording Pack Interfata audio Steinberg UR22 MK2 Recording Pack Pachetul include: interfata audio prin USB Steinberg UR22 MK2 microfon de studio Steinberg ST-M01 casti de monitorizare Steinberg ST-H01 software Steinberg Cubase AI, Cubase LE si WaveLab LE (versiunile de download) cablu XLR Caracteristici UR22 MK2: rezolutie de 24 biti / 192 kHz versiunea nouă cu compatibilitate iPad funcție loop-back alimentare flexibilă 2 x intrari de microfon/linie XLR/Jack combo cu preamplificare D-PRE intrarea 1 este comutabila pe intrare Hi-Z de chitara/bas 2 iesiri analogice Jack balansat iesire de casti cu control de nivel, monitorizare directa MIDI in/out alimentare phantom power +48V carcasa din metal Caracteristici microfon ST-M01: Microfon cu condensator electret Modelul polar: Cardioid Gama de frecvență: 30 Hz - 20 kHz SPL: 130dB Caracteristici casti ST-H01: Impedanta: 33,5 Ohm Gama de frecvență: 20 - 20000 Hz Sensibilitate: 95 dB Conexiune: mufa Jack stereo 3.5 mm și adaptor Jack 6,3 mm Produsele sunt noi. Le-am folosit doar de 2x si de mult timp stau in cutie, perfect functionale. Contact: 0752917690.
 7. Hofner Club 60 Chitara este fabricata in anul de glorie 1959, facand parte dintre primele modele de Club 60 produse de Hofner. Modelul a fost destinat exportului si este realizat din top solid de brad si laterale si spate laminate de artar. Gatul are un profil carnos, realizat din artar si tastiera de abanos cu insertii din sidef. Partea electrica a chitarei a fost revizuita si acum are instalate doze de tip toaster Hofner (cumparate de pe Thomann) si switch-uri noi Hofner. Cheile sunt originale si mentin foarte bine acordajul. Chitara este de tip hollowbody, din acest caz are o rezonanta pronuntata insa se poate canta si cu ceva drive. Are corzi flatwounds Thomastik 112 si vine insotita de hardcase.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.