Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Alexandru Pitac last won the day on April 26

Alexandru Pitac had the most liked content!

Community Reputation

102 Excellent

About Alexandru Pitac

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat 2009
  Squier JV Telecaster 1984
  Hagstrom Viking I 1968
  Framus 5/167 1969
  DeArmond JetStar 1998
  Meazzi Jupiter Acoustic 1964

Recent Profile Visitors

6,834 profile views
 1. Alexandru Pitac

  Chitare Handmade

  Foarte bine a iesit chitara asta, bravo ! Ti-am urmarit topicul de la inceput si clar se vede ca ai progresat, aceasta e mult mai bine finisata si atentia la detalii se vede. Ma incearca o idee, in ipoteza in care voi mai reduce din nr chitarelor pe care le am, te-ar interesa sa realizezi un Les Paul Junior Doublecutaway?
 2. Fender Mustang 1 V1 Detalii: Tip amplificator: Combo Tehnologie: Solid State Culoare: Negru Electronica Reglaje: Gain, Volume, Treble, Bass, Master, Preset, Modulation, Delay/Reverb, Tap, Tuner incorporat, interfata USB Intrari: 1 x 1/4" chitara, 1 x 1/4" footswitch Canale: 3 bank-uri x 8 preset-uri Difuzoare: 1 x 8", 8 ohm Putere (W): 20 Wati RMS Materialul cabinetului: PAL, spate inchis Maner: Cauciuc negru Panoul frontal: Grila gri din textil Butoane de control: Butoane negre stil Skirted Amplificatorul este cumparat de nou de la Guitar Shop. Este in stare perfecta de functionare. Vine insotit de cablul de alimentare si cablul USB pentru conectare la Fender FUSE. Predare personala in Bucuresti
 3. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Cred ca ar trebui sa mentinem topicul asta cu "noutati" in asa fel incat sa fie evidate viitoare fraude.
 4. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  https://www.olx.ro/oferta/chitara-IDb2RP3.html#938e68ed5d Alta
 5. Alexandru Pitac

  vând Framus 5/167 Strato de Luxe Series 1969 - Made in Germany

  Update de pret: 2400lei
 6. Alexandru Pitac

  vând Duesenberg Double Cat 2009

  Update de pret: 5500lei
 7. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Nu inteleg de ce ii lasa OLX...i-am dat report de 2x..
 8. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  In ultimele luni am vazut si alte Gibson-uri fake care isi tot schimba proprietarii. Cateva bucati de Slash Signature Rosso Corsa si vreo 2 Standarde..
 9. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Eu mi-am meritat-o fara doar si poate. Trebuia sa imi vad de treaba de cand mi-a spus ca o are de la cineva care a furat-o. Instrumentul de fapt nici nu exista, fotografiile erau luate de pe ebay (aceeasi reteta ca aici). Cu toate ca am nume, datele contului, nr. de tel, etc, nu este chiar asa usor sa fie identificat. Politia lucreaza in ritmul ei, banca m-a sunat si mi-a transmis ca nu a putut contacta detinatorul contului insa va furniza datele politiei la cerere. OLX se pare ca pastreaza datele de logare insa nu stiu daca stocheaza si localizarile conectarilor de pe aplicatia mobila. In fine, scopul era sa nu cada si altii in plasa, tipul probabil e acelasi. Anunturile nu mai exista, nici utilizatorul. Fie OLX i-a inchis contul fie a tepuit pe cineva si si-a sters urmele.
 10. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Nu toti sunt intelepti sau isi fac temele cum trebuie, din pacate... In cazul meu s-a dovedit inca o data ca prostia si naivitatea se platesc, scump cateodata.
 11. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Salut, In speranta ca nu vor fi pagubiti si altii, atentie la anunturile "prea frumoase ca sa fie adevarate" de pe celebrul OLX. Eu mi-am furat-o de la un individ din Sibiu care postase un Gretsch la un pret neverosimil de mic (spunandu-mi ca a primit-o de la cineva din Anglia care a furat-o din magazin). Fotografiile erau facute pe cearsaf, in casa, dand impresia ca sunt facute de user-ul in cauza, insa ele erau luate de pe ebay (am descoperit asta deja cand era prea tarziu). Metoda e simpla, cer bani in avans pentru a fi siguri ca nu platesc transport degeaba. Eu am mizat pe incredere, am discutat telefonic, mi-a dat datele contului, mi-a dat fotografii din fata bancii pentru ca omul isi uitase IBAN-ul si a fost nevoit sa mearga la banca, etc. Toate acestea se potriveau insa chitara nu a mai ajuns. In fine, anunturile curente de acest gen sunt: https://www.olx.ro/oferta/chitara-cu-toc-IDbEWwY.html#8b2d7c8961 https://www.olx.ro/oferta/chitara-cu-toc-IDbEWwY.html#8b2d7c8961 In trecut au fost si altele. Eu am salvat datele de contact, locatiile in asa fel incat sa poata fi identificat de politie. Nu imi e clar pana acum daca e o retea sau e doar unul ratacit care s-a apucat de manevre. Zi buna!
 12. Alexandru Pitac

  vând [EXPIRAT] DeArmond Jet Star by Guild 1998 Made in Korea

  Video cu chitara: Pret:1200lei
 13. Alexandru Pitac

  vând Framus 5/167 Strato de Luxe Series 1969 - Made in Germany

  Chitara se poate vedea aici: Update de pret: 2400lei
 14. Alexandru Pitac

  vând [EXPIRAT] DeArmond Jet Star by Guild 1998 Made in Korea

  Update de pret: 1000lei