www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

Alexandru Pitac last won the day on June 28

Alexandru Pitac had the most liked content!

Community Reputation

189 Excellent

About Alexandru Pitac

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat - 2009
  Squier "JV" Telecaster - 1984
  Hagstrom Viking I - 1968
  Meazzi Jupiter Acoustic - 1964
  Framus 5/167 - 1969
  Charvel Model 5 - 1986
  Eko 200 - 1962
  Crucianelli Elli Sound 4V - 1963
  Arnold Hoyer 28A - 1967

Recent Profile Visitors

9831 profile views
 1. Valabil. Rog sfaturi/sugestii in rubrica de mesagerie personala
 2. Salut, Vand un archtop vechi, produs in fabrica Doina, Bucuresti, dupa inscriptiile din neck pocket si gat in 1952. Top-ul este molid solid iar lateralele si spatele cred ca sunt laminate din artar. Toate componentele sunt originale, nu prezinta defecte de structura. Eclisa spate este un pic dezlipita insa nu am intervenit asupra ei intrucat e inca foarte robusta zona. Chitara este bine construita, gatul este drept iar tinand cont de uzura nu a fost abuzata si a trecut cu brio proba timpului. Imbinarea dintre gat si corp este ajustabila, deci actiunea se poate seta dupa preferinta, nu este necesar neck-reset sau alte operatiuni costisitoare. Se poate proba in Bucuresti.
 3. Salut, Doresc sa schimb un Gibson Les Paul Custom Shop Special din 2017. Chitara este fabricata in 2017 si face parte dintr-o serie de doar 10 chitare produse in acesta configuratie si in finish-ul Kerry Green. Chitara este in stare mint si este un instrument de exceptie. Este foarte rezonanta, lucrata exemplar, gatul este carnos iar sustain-ul pe masura. Ma intereseaza la schimb o chitara acustica/electro-acustica din gama premium si de ce nu vintage daca nu au probleme structurale si necesita neckreset sau un Stratocaster Custom Shop in finish Sherwood Green. Chitara se poate proba in Bucuresti. Zi frumoasa!
 4. Squier Bullet Stratocaster HSS Detalii: Chitara este in stare perfecta de functionare. Am retastat-o, ajustat nut-ul, setat gatul, intonatie, actiune, lubrifiat chei de acordaj. Este foarte comoda acum, nu iti lasa impresia unui instrument ieftin pentru incepatori, sta bine in acordaj chiar si cu utilizarea tremolo-ului, gatul este comod si este surprizator de rezonanta avand in vedere greutatea redusa si faptul ca e cel mai ieftin model produs de Fender. Defectele optice se pot regasi in fotografii. Chitara este setata cu corzi noi Fender 3250L, intonatia este corecta iar actiunea corzilor este 0.05" Mi gros/0.03" Mi subtire. Se poate proba in Bucuresti Asigur si transportul in tara cu plata in avans a transportului.
 5. Incearca aici insa un pic de atentie la modul in care a "reparat" chiitara. Tipul vinde mai mult instrumente pe care el zice ca le repara dar de cele mai multe ori a iesit prost. https://www.olx.ro/oferta/chitara-de-colectie-reghin-savoy-ID8zn99.html#938e68ed5d
 6. Ibanez Darkstone DN 520K Body material: Sapele w/ top binding Neck joint: Set-in Bridge: Tight Tune fixed Tailpiece: Tight Tune Pickguard: Black Knob style: Knurled metal dome Hardware color: Dark night violet Neck type: DN Neck material: 1-piece sapele Scale length: 628mm/ 24¾" Fingerboard material: Rosewood w/ binding Fingerboard inlays: DN block Frets: 22 / medium Nut: Black plastic (43mm) Machine heads: Ibanez die-cast Pickup configuration: HH Bridge pickup: Ibanez PP1-B (H) Neck pickup: Ibanez PP1-N (H) Controls: Master volume / master tone / 3-way toggle / push/pull coil-split on tone Chitara este in stare foarte buna, perfect functionala. Defectele optice se pot regasi in fotografii. Este o chitara bine lucrata, destul de grea insa rezontanta si versatila datorita posibilitatii de split-are a dozelor. Gatul este foarte confortabil, are un profil de tip D insa este suficient de "carnos". Toate componentele sunt originale, sta foarte bine in acordaj iar actiunea este de 0.04" Mi subtire 0.05" Mi gros (corzi 10-46). Se poate proba in Bucuresti. Asigur transportul prin curier cu plata in avans a transportului.
 7. Marshall Valvastate 10 Model 8010Amplificatorul este in stare perfecta de functionare. Estetic prezinta cateva defecte in special pe grila frontala (se pot observa in fotografii) insa nimic care sa ii afecteze funtionalitatea.Toate componentele sunt originale.Predare personala in Bucuresti sau trimit in tara prin curier, costul transportului il solicit in avans. Contact: 0752917690
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.