www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

Alexandru Pitac last won the day on September 20

Alexandru Pitac had the most liked content!

Community Reputation

193 Excellent

About Alexandru Pitac

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat - 2009
  Squier "JV" Telecaster - 1984
  Hagstrom Viking I - 1968
  Meazzi Jupiter Acoustic - 1964
  Framus 5/167 - 1969
  Charvel Model 5 - 1986
  Eko 200 - 1962
  Crucianelli Elli Sound 4V - 1963
  Arnold Hoyer 28A - 1967

Recent Profile Visitors

10018 profile views
 1. Hofner Club 60 Chitara este fabricata in anul de glorie 1959, facand parte dintre primele modele de Club 60 produse de Hofner. Modelul a fost destinat exportului si este realizat din top solid de brad si laterale si spate laminate de artar. Gatul are un profil carnos, realizat din artar si tastiera de abanos cu insertii din sidef. Partea electrica a chitarei a fost revizuita si acum are instalate doze de tip toaster Hofner (cumparate de pe Thomann) si switch-uri noi Hofner. Cheile sunt originale si mentin foarte bine acordajul. Chitara este de tip hollowbody, din acest caz are o rezonanta pronuntata insa se poate canta si cu ceva drive. Are corzi flatwounds Thomastik 112 si vine insotita de hardcase.
 2. Chitara electrica Danelectro U2 Chitara face parte din primul reissue produs de firma Danelectro in Korea, la finalul anilor 90. Aceasta gama a fost cea mai buna din punct de vedere calitativ, mult peste variantele produse in China in ultima vreme. Chitara prezinta cateva semne de uzura, ce se pot regasi in fotografii, fostul proprietar dorind sa ii faca un "relic" care nu e reusit din punctul meu de vedere insa ii da o nota personala chitarei. Culoarea este Aquaburst care intre timp a imbatranit frumos si acum se indreapta catre zona "Antigua" a chitarelor Fender. Fret-urile au fost nivelate, electronica curatata, indepartata banda adeziva de pe lateralul corpului, schimbat mufa de jack cu una Switchcraft. E o chitara foarte comoda, cu un ton specific, foarte usoara iar actiunea este 1.3mm Mi gros 1.0 mm Mi subtire fara fretbuzz. Se vinde impreuna cu gigbag Rockbag.
 3. Ba da, a fost o greseala de scriere, de fapt cele din RDG nu ma intereseaza foarte tare (doar Musima 15). Daca ai ceva, da-mi un semn
 4. Gibson Custom Shop Les Paul Special Limited Kerry Green Date tehnice: Weight 7.26 lbs Body Wood: Solid Mahogany Neck Wood: Mahogany Neck Shape: Medium "C" Shape Neck Dimensions: .900 1st - .990 12th Fingerboard: Rosewood Inlays: Celluloid Dots Scale Length: 24.75" Width at Nut: 1 11/16" Chitara este in stare foarte buna, nu prezinta semne de uzura. Fabricata in anul 2017, in 10 exemplare. Vine insotita de hardcase, COA. Pentru detalii suplimentare folositi mesageria privata. Demo:
 5. Hagstrom Viking I Chitara este fabricata manual in Suedia, in anul 1968. Chitarele Hagstrom au o poveste interesanta, pornind ca o afacere de familie in anii '20 la inceputul anilor '60 reprezenta cel mai mare exportator de chitare fabricate in Europa pe piata din S.U.A. Modelul Viking a reprezentat mult timp pentru companie cel mai bine vandut produs al sau, astfel, pe piata chitarelor vintage este un model apreciat atat pentru calitatea executiei cat si pentru sunet. Chitara este in stare buna avand in vedere varsta ei. Semnele mai pronuntate de uzura se pot regasi in fotografii insa nu este nimic problematic (cateva ding-uri pe spate, lacul crapat pe fata insa asta da un plus de personalitate chitarei). Modelul este recunoscut pentru faptul ca neck pocket-ul se strange in timp si apar probleme in acea zona. Chitara a fost reparata profesional, acum neck pocket-ul este realizat corect, singurul "inconvenient" ar fi dunga de vopsea mai inchisa ca nuanta ce se poate vedea in fotografii. Chitara este retastata cu taste Fender 6105, cheile mentin foarte bine acordajul, actiune 1.2mm Mi gros 0.7mm Mi subtire, unul din potentiometre este inlocuit iar altul este spart pe o portiune iar pickguard-ul este refacut din plastic transparent. Chitara vine insotita de hardcase Thomann. Pentru alte detalii ma puteti contacta in mesageria privata.
 6. Valabil. Rog sfaturi/sugestii in rubrica de mesagerie personala
 7. Salut, Vand un archtop vechi, produs in fabrica Doina, Bucuresti, dupa inscriptiile din neck pocket si gat in 1952. Top-ul este molid solid iar lateralele si spatele cred ca sunt laminate din artar. Toate componentele sunt originale, nu prezinta defecte de structura. Eclisa spate este un pic dezlipita insa nu am intervenit asupra ei intrucat e inca foarte robusta zona. Chitara este bine construita, gatul este drept iar tinand cont de uzura nu a fost abuzata si a trecut cu brio proba timpului. Imbinarea dintre gat si corp este ajustabila, deci actiunea se poate seta dupa preferinta, nu este necesar neck-reset sau alte operatiuni costisitoare. Se poate proba in Bucuresti.
 8. Salut, Doresc sa schimb un Gibson Les Paul Custom Shop Special din 2017. Chitara este fabricata in 2017 si face parte dintr-o serie de doar 10 chitare produse in acesta configuratie si in finish-ul Kerry Green. Chitara este in stare mint si este un instrument de exceptie. Este foarte rezonanta, lucrata exemplar, gatul este carnos iar sustain-ul pe masura. Ma intereseaza la schimb o chitara acustica/electro-acustica din gama premium si de ce nu vintage daca nu au probleme structurale si necesita neckreset sau un Stratocaster Custom Shop in finish Sherwood Green. Chitara se poate proba in Bucuresti. Zi frumoasa!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.