www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Alexandru Pitac last won the day on April 26 2018

Alexandru Pitac had the most liked content!

Community Reputation

106 Excellent

About Alexandru Pitac

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Gear
  Duesenberg Double Cat 2009
  Squier JV Telecaster 1984
  Hagstrom Viking I 1968
  Meazzi Jupiter Acoustic
  Framus 5/167 1969

Recent Profile Visitors

6,945 profile views
 1. Alexandru Pitac

  vând [EXPIRAT] Epiphone Les Paul Custom Pro Alpine White + Hardcase

  Update de pret: 1600lei
 2. Epiphone Les Paul Custom Pro Detalii: Top: maple veneer Body: mahogany Neck: mahogany Neck Shape: SlimTaper™ "D" profile with a satin finish Neck Joint: Set-neck Truss Rod: adjustable - 2xway Scale Length: 24.75" Fingerboard: pearloid block inlays Neck Pickup: ProBucker™-2 (4-wire) Bridge Pickup: ProBucker™-3 (4-wire) Controls: Epiphone all-metal 3-way pickup selector, Neck pickup tone with push/pull Phase switch, Bridge pickup volume with push/pull coil-splitting, Bridge pickup tone Nut: Graphtech® NuBone™ Fingerboard Radius: 12" Frets: 22 medium jumbo Bridge: LockTone Tailpiece: Stopbar Machine Heads: Grover® Rotomatic™; 18:1 ratio Chitara este fabricata in 2014, in China. Este in stare foarte buna. Nu are niciun ding sau zgarieturi. Singurul defect optic poate fi considerat faptul ca s-a cam dus auriul de pe capacele dozelor (se poate vedea in fotografii). Avand in vedere faptul ca este fabricata in China, am fost reticent atunci cand am cumparat-o, insa este o chitara bine realizata. Corp din mahon solid, taste foarte bine finisate (atat ca inaltime cat si ca margini, nu agata absolut deloc), truss rod ajustabil pe 2 directii, fretboard bine finisat, cheile mentin bine acordajul si se actioneaza usor. Finish-ul este realizat surprinzator de bine. Fara zone in care sa se intrepatrunda vopseaua cu binding-ul, zone cu diferenta de nuata a culorii, etc. Dozele suna bine din punctul meu de vedere iar faptul ca are coil-splitting pe ambele doze si phase o fac sa fie foarte versatila. In esenta, este o chitara ce ofera un raport calitate pret foarte bun. Vine insotita de hardcase si se poate testa in Bucuresti. Contact: 0752917690. Demo:
 3. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Am dat eu report anunturilor ieri insa OLX se misca ingrozitor de greu. Ciudat este ca vinde si alte lucruri la preturi corecte. Probabil i se vor arata link-urile cu promisiunea ca acelea chitare vor veni singure in Romania :)).
 4. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Probabil 200$, cam cat costa o astfel de replica pe aliexpress
 5. Alexandru Pitac

  Fraude OLX

  Alta: https://www.olx.ro/oferta/chitara-gibson-les-paul-cutom-IDbS2ff.html#938e68ed5d
 6. Pentru ca vin sarbatorile si pentru ca anul viitor face 50 de ani, merita sa fie cantata, nu sa stea sa adune praf asa cum o face la mine.. Update de pret:1900lei
 7. Hofner 520 Detalii: Chitara acustica de tip parlor. Fabricata in Germania in perioada 1952-1954 (dupa datele Vintage Hofner Museum). Este un model mai rar, fabricat in perioada de glorie a acestui producator, scos din lista de produse Hofner in anul 1968. Fata este din molid solid, spatele si lateralele din artar laminat. Actiunea la tasta 12 este de 2mm. Tastele nu prezinta uzura. Cheile sunt cele originale si mentin bine acordajul. Chitara este in stare foarte buna avand in vedere varsta (~60 ani). Nu necesita refret, neckreset, nu este crapata/fisurata, doar cateva fisuri ale lacului datorate varstei si cateva ding-uri care pot observa in fotografii. Este foarte rezonanta, un instrument cu adevarat vintage. Pot oferi fotografii si detalii suplimentare la cerere. Se poate proba in Bucuresti Contact: 0752917690
 8. Alexandru Pitac

  vând [EXPIRAT] Duesenberg Double Cat 2009

  Video:
 9. Alexandru Pitac

  cumpăr [EXPIRAT] Boss Katana 50 / 100

  Preferabil varianta katana 50
 10. Alexandru Pitac

  Import chitara din America

  Ce frumusete! Sa o canti cu placere! Sa incepem oare sa facem turism "chitaricesc"? :))
 11. Salut, Ma intereseaza sa cumpar un amplificator Boss Katana 50 sau 100 (de preferabil 50 pentru ca vreau sa il folosesc pentru repetat acasa). Daca aveti unul si vreti sa scapati de el, dati-mi un pm (preferabil Bucuresti).
 12. Salut, In caz ca aveti unul dintre modele THR10 sau THR10C si doriti sa scapati de el, dati un semn.
 13. Alexandru Pitac

  Chitare Handmade

  Foarte bine a iesit chitara asta, bravo ! Ti-am urmarit topicul de la inceput si clar se vede ca ai progresat, aceasta e mult mai bine finisata si atentia la detalii se vede. Ma incearca o idee, in ipoteza in care voi mai reduce din nr chitarelor pe care le am, te-ar interesa sa realizezi un Les Paul Junior Doublecutaway?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.