www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Posts

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Alexandru Pitac last won the day on May 26

Alexandru Pitac had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

14625 profile views

Alexandru Pitac's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter
 • First Post

Recent Badges

300

Reputation

 1. Framus Hollywood 5/130 Detalii: Chitara a fost fabricata in 1962 in Germania. Corpul este alcatuit dintr-un cadru din lemn solid si constructie de tip hollow-body cu double-cutaway. Gatul este din artar cu tastiera din palisandru Datorita constructiei chitara este foarte usoara si rezonanta. Cantareste 2.2 kg. Componentele chitarei sunt preponderent originale. Doza si potentiometrele sunt cele originale, la fel si tailpiece-ul + bridge si cheile de acordaj. I-am schimbat wiring-ul cu cabluri textile vintage si inlocuita intrarea originala cu un jack Switchcraft. Doza poate glisa insa datorita varstei unghiul dintre corp si gat este acum aproape 0 si nu poate fi folosita doza in pozitii aproape de bridge pe tastele superioare. Aproximez ca poate fi folosita cam pana la jumatatea distantei dintre neck si bridge. Se poate folosi si in pozitia bridge insa trebuie modificata actiunea. Chitara a fost retastata cu taste noi Fender si are instalat truss rod modern cu actiune duala. Actiunea este medie (1.75 mm la tasta 12 pentru Mi gros si 1.25 mm la tasta 12 pentru Mi subtire). Este o chitara cu un sunet distinct, sta bine in acordaj si este foarte rezonanta. Pentru mai multe detalii folositi modalitatile de contact.
 2. H.S. Anderson Strider Detalii: Acest model a fost produs in Japonia intre anii 1975-1977 de catre Morris (Moridaira), cei ce au fabricat si celebrul Mad Cat al lui Prince. Reprezinta un model mai recent din seria Strider (headstock-ul este modificat si nu mai respecta formatul Fender, lipseste serial number-ul de pe spatele headstock-ului). Este o chitara rara, foarte bine realizata, din punctul meu de vedere mult peste un Stratocaster modern fabricat in USA/Mexic. Chitara are taste noi Fender medium jumbo, actiune joasa, profil al gatului tip D foarte confortabil si este foarte rezonanta. Cantareste 3.7 kg. Toate componentele sunt cele originale si in urma reconditionarii i-a fost refacuta cavitatea dozei neck ce era modificata pentru a acomoda humbuckere si a fost retastata. Dozele sunt originale si confera un ton tipic de Stratocaster, foarte echilibrat iar datorita constructiei de tip neck-through sustain-ul este pe masura. Pentru detalii suplimentare folositi modalitatile de contact.
 3. Ibanez RG370AHMZ Detalii: Forma Corp: RG Freturi: Jumbo Tip Gat: Wizard III Scala: 25.5 in Gat: Artar Imbinare Gat: Bolt-On Tastiera: Artar Numar Taste: 24 Corp: Frasin Culoare: Blue Moon Burst Finisaj: Lacuit Electronica: Pasiva Configuratie Doze: H-S-H Doza Bridge: Quantum (H) Doza Neck: Quantum (H) Doza Middle: Quantum (S) Model Doze: Ibanez Bridge: Edge-Zero II w/ZPS3Fe Tip Bridge: Double Locking Tremolo Culoare Hardware: Cosmo Black Chitara este ca noua, vine insotita de gigbag Ibanez.
 4. Gibson Memphis ES-335 Figured 2018 Detalii: Body Type: Semi-Hollow Body Finish Type: Gloss Nitrocellulose Lacquer Finish Color: Aquamarine Aging: Gloss Back Finish: Gloss Nitrocellulose Lacquer Binding: Cream Binding on Fingerboard and Top Neck Wood: Quartersawn Mahogany Neck Carve: Rounded "C", Rolled Binding Scale Length: 24.75" Neck Radius: 12'' Frets: 22 - Medium Jumbo - 18% Nickel Silver Nut Width: 1.687" Nut Material: Bone Neck Finish: Gloss Nitrocellulose Lacquer Inlays: Pearloid Small Block Neck Pickup: MHS Humbucker Bridge Pickup: MHS Humbucker Pickguard: 5-ply Cream (C/B/C/B/C) Hardware: Nickel Bridge: ABR-1 with Titanium Saddles Tuners: Grover 'Milk Bottle' Rotomatics Controls: MTC Premiere : 2 volumes, 2 tones, 1 toggle switch, hand-wired with matched 550K potentiometers and orange drop capacitors Case: Gibson Brown Hardshell Case Weight: 3.8kg Chitara este ca noua. Vine insotita de hardcase original si certificat.
 5. Wandre Tri-Lam Blue Jeans Detalii: Chitara este produsa in 1962 in Italia. Este un model rar, avand corpul realizat din lemn, gatul din aluminiu. Chitara este in stare foarte buna. Tastele sunt in stare foarte buna, foarte usoara si rezonanta. Se vinde impreuna cu gig-bag-ul original.
 6. Pot vorbi doar din proprie experienta. Cel mai des am vandut chitare pe Reverb. Parerea mea este ca preturile nu sunt umflate maxiv ci doar reflecta contextul economic actual. Pe Reverb trebuie sa mai iei in calcul si faptul ca vanzatorul plateste ~15% din pretul total sub forma de taxe si comisioane catre Reverb si procesatorul de plati.
 7. Asta cine o stabileste? Nu de alta, dar am ceva chitare de vanzare si deja mi s-a luat de abordarea asta cu "care e ultimul pret", "costa X dar iti dau 50%", etc. Mai urmariti si alte platforme de vanzare si vedeti cam cum sta treaba. In cazul celor de la Gibson e cel mai probabil sa NU gasesti vreodata o chitara la -50/60% retail price, deci cel mai probabil vei avea una, dar doar cu gandul
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.