www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Alexandru Pitac

Active Members
 • Content Count

  133
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

Everything posted by Alexandru Pitac

 1. Chitara electrica Danelectro U2 Chitara face parte din primul reissue produs de firma Danelectro in Korea, la finalul anilor 90. Aceasta gama a fost cea mai buna din punct de vedere calitativ, mult peste variantele produse in China in ultima vreme. Chitara prezinta cateva semne de uzura, ce se pot regasi in fotografii, fostul proprietar dorind sa ii faca un "relic" care nu e reusit din punctul meu de vedere insa ii da o nota personala chitarei. Culoarea este Aquaburst care intre timp a imbatranit frumos si acum se indreapta catre zona "Antigua" a chitarelor Fender. Fret-urile au fost nivelate, electronica curatata, indepartata banda adeziva de pe lateralul corpului, schimbat mufa de jack cu una Switchcraft. E o chitara foarte comoda, cu un ton specific, foarte usoara iar actiunea este 1.3mm Mi gros 1.0 mm Mi subtire fara fretbuzz. Se vinde impreuna cu gigbag Rockbag.
 2. Ba da, a fost o greseala de scriere, de fapt cele din RDG nu ma intereseaza foarte tare (doar Musima 15). Daca ai ceva, da-mi un semn
 3. Gibson Custom Shop Les Paul Special Limited Kerry Green Date tehnice: Weight 7.26 lbs Body Wood: Solid Mahogany Neck Wood: Mahogany Neck Shape: Medium "C" Shape Neck Dimensions: .900 1st - .990 12th Fingerboard: Rosewood Inlays: Celluloid Dots Scale Length: 24.75" Width at Nut: 1 11/16" Chitara este in stare foarte buna, nu prezinta semne de uzura. Fabricata in anul 2017, in 10 exemplare. Vine insotita de hardcase, COA. Pentru detalii suplimentare folositi mesageria privata. Demo:
 4. Hagstrom Viking I Chitara este fabricata manual in Suedia, in anul 1968. Chitarele Hagstrom au o poveste interesanta, pornind ca o afacere de familie in anii '20 la inceputul anilor '60 reprezenta cel mai mare exportator de chitare fabricate in Europa pe piata din S.U.A. Modelul Viking a reprezentat mult timp pentru companie cel mai bine vandut produs al sau, astfel, pe piata chitarelor vintage este un model apreciat atat pentru calitatea executiei cat si pentru sunet. Chitara este in stare buna avand in vedere varsta ei. Semnele mai pronuntate de uzura se pot regasi in fotografii insa nu este nimic problematic (cateva ding-uri pe spate, lacul crapat pe fata insa asta da un plus de personalitate chitarei). Modelul este recunoscut pentru faptul ca neck pocket-ul se strange in timp si apar probleme in acea zona. Chitara a fost reparata profesional, acum neck pocket-ul este realizat corect, singurul "inconvenient" ar fi dunga de vopsea mai inchisa ca nuanta ce se poate vedea in fotografii. Chitara este retastata cu taste Fender 6105, cheile mentin foarte bine acordajul, actiune 1.2mm Mi gros 0.7mm Mi subtire, unul din potentiometre este inlocuit iar altul este spart pe o portiune iar pickguard-ul este refacut din plastic transparent. Chitara vine insotita de hardcase Thomann. Pentru alte detalii ma puteti contacta in mesageria privata.
 5. Valabil. Rog sfaturi/sugestii in rubrica de mesagerie personala
 6. Salut, Vand un archtop vechi, produs in fabrica Doina, Bucuresti, dupa inscriptiile din neck pocket si gat in 1952. Top-ul este molid solid iar lateralele si spatele cred ca sunt laminate din artar. Toate componentele sunt originale, nu prezinta defecte de structura. Eclisa spate este un pic dezlipita insa nu am intervenit asupra ei intrucat e inca foarte robusta zona. Chitara este bine construita, gatul este drept iar tinand cont de uzura nu a fost abuzata si a trecut cu brio proba timpului. Imbinarea dintre gat si corp este ajustabila, deci actiunea se poate seta dupa preferinta, nu este necesar neck-reset sau alte operatiuni costisitoare. Se poate proba in Bucuresti.
 7. Salut, Doresc sa schimb un Gibson Les Paul Custom Shop Special din 2017. Chitara este fabricata in 2017 si face parte dintr-o serie de doar 10 chitare produse in acesta configuratie si in finish-ul Kerry Green. Chitara este in stare mint si este un instrument de exceptie. Este foarte rezonanta, lucrata exemplar, gatul este carnos iar sustain-ul pe masura. Ma intereseaza la schimb o chitara acustica/electro-acustica din gama premium si de ce nu vintage daca nu au probleme structurale si necesita neckreset sau un Stratocaster Custom Shop in finish Sherwood Green. Chitara se poate proba in Bucuresti. Zi frumoasa!
 8. Squier Bullet Stratocaster HSS Detalii: Chitara este in stare perfecta de functionare. Am retastat-o, ajustat nut-ul, setat gatul, intonatie, actiune, lubrifiat chei de acordaj. Este foarte comoda acum, nu iti lasa impresia unui instrument ieftin pentru incepatori, sta bine in acordaj chiar si cu utilizarea tremolo-ului, gatul este comod si este surprizator de rezonanta avand in vedere greutatea redusa si faptul ca e cel mai ieftin model produs de Fender. Defectele optice se pot regasi in fotografii. Chitara este setata cu corzi noi Fender 3250L, intonatia este corecta iar actiunea corzilor este 0.05" Mi gros/0.03" Mi subtire. Se poate proba in Bucuresti Asigur si transportul in tara cu plata in avans a transportului.
 9. Incearca aici insa un pic de atentie la modul in care a "reparat" chiitara. Tipul vinde mai mult instrumente pe care el zice ca le repara dar de cele mai multe ori a iesit prost. https://www.olx.ro/oferta/chitara-de-colectie-reghin-savoy-ID8zn99.html#938e68ed5d
 10. Ibanez Darkstone DN 520K Body material: Sapele w/ top binding Neck joint: Set-in Bridge: Tight Tune fixed Tailpiece: Tight Tune Pickguard: Black Knob style: Knurled metal dome Hardware color: Dark night violet Neck type: DN Neck material: 1-piece sapele Scale length: 628mm/ 24¾" Fingerboard material: Rosewood w/ binding Fingerboard inlays: DN block Frets: 22 / medium Nut: Black plastic (43mm) Machine heads: Ibanez die-cast Pickup configuration: HH Bridge pickup: Ibanez PP1-B (H) Neck pickup: Ibanez PP1-N (H) Controls: Master volume / master tone / 3-way toggle / push/pull coil-split on tone Chitara este in stare foarte buna, perfect functionala. Defectele optice se pot regasi in fotografii. Este o chitara bine lucrata, destul de grea insa rezontanta si versatila datorita posibilitatii de split-are a dozelor. Gatul este foarte confortabil, are un profil de tip D insa este suficient de "carnos". Toate componentele sunt originale, sta foarte bine in acordaj iar actiunea este de 0.04" Mi subtire 0.05" Mi gros (corzi 10-46). Se poate proba in Bucuresti. Asigur transportul prin curier cu plata in avans a transportului.
 11. Marshall Valvastate 10 Model 8010Amplificatorul este in stare perfecta de functionare. Estetic prezinta cateva defecte in special pe grila frontala (se pot observa in fotografii) insa nimic care sa ii afecteze funtionalitatea.Toate componentele sunt originale.Predare personala in Bucuresti sau trimit in tara prin curier, costul transportului il solicit in avans. Contact: 0752917690
 12. Salut, Daca esti din Bucuresti si una de tip trapezoidal este ok pentru tine, am eu una.
 13. Yamaha THR 100 HD Specificații tehnice: Tipuri de amplificator: SOLID, CLEAN, CRUNCH, LEAD, MODERN Tipuri de lămpi: EL34, 6L6GC, KT88, EL84, 6V6 Efecte: BOOSTER (White/Amber/Green),REVERB (Hall/Room/Plate/Spring),NOISE GATE (OFF/1/2/3), FX LOOP (*PARALLEL/SERIAL),SPEAKER SIMULATION (*Impulse Response) Selector de control frontal: POWER, AMP SELECT, BOOSTER x2 Potențiometru de control frontal: AMP I: AMP TYPE, BOOSTER, GAIN, MASTER, BASS, MIDDLE, TREBLE, PRESENCE, REVERB, LEVEL AMP II: AMP TYPE, BOOSTER, GAIN, MASTER, BASS, MIDDLE, TREBLE, PRESENCE, REVERB, LEVEL Selector de control pe spate: CLASS A/AB x2, GND LIFT, IMPEDANCE 4/8/16Ω, POWER OUTPUT 25/50/100W Potențiometru de control pe spate: TUBE TYPE SELECT x2 Intrare/ieșire frontală: INTRARE I (jack 1/4"), INTRARE II (jack 1/4") Intrare/ieșire spate: căști (mini jack stereo 1/8"), footswitch (cu conector cu 5 pini DIN), EFFECT LOOP SEND/RETURN (jack stereo 1/4"), ieșire boxă 1 (jack 1/4"), ieșire boxă 2 (jack 1/4"), LINE OUT I (XLR), LINE OUT II (XLR), conector de alimentare AC USB (TO HOST): Da Tipul amplificatorului de putere: Clasa D Putere de ieșire nominală: Single Amp: 100W (8/16Ω) 50W (4Ω), Dual Amp: 100W (50W+50W) Rezoluție A/D: 24 bit + 3 bit floating Rata de eșantionare: 44.1 kHz Rezoluție D/A: 24 bit Rata de eșantionare: 44.1 kHz Nivel de intrare: INPUT -10 dBu / 1MΩ RETURN 0 dBu / 10kΩ Nivel de ieșire: CĂȘTI 10 mW / 30Ω SEND 0 dBu / 10kΩ LINE OUT +4 dBu / 600Ω Consum de putere: 60W Voltaj de alimentare: 100 - 240V Frecvența: 0 / 60 Hz Compatibilitate interfață pentru PC: USB 2.0 Dimensiuni (WxDxH): 445 x 248 x 125 mm Greutate: 4.2 Kg Include: footswitch, cablu footswitch, cablu de alimentare Amplificatorul a fost utilizat cateva ore, nu prezinta niciun defect optic/tehnic. Pe site-urile de profil costa ~3700lei, eu vreau pe al meu 2600lei si nu ma intereseaza schimburi.
 14. Update de pret: 6.000 lei. Pentru ca nu vine sfarsitul lumii si ne plac negocierile
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.