www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Vând un amplificator de casti Vox Amplug mk2, versiunea Metal. A fost cumpărat de la MC Music, nu mai este în garanție, dar funcționează impecabil.
 5. Vând un amplificator pentru casti NUX Mighty Plug ediția a 2a (MP-2). Functioneaza perfect, este impecabil atât tehnic cât și estetic. A fost folosit foarte rar. Detalii găsiți pe net, sunt foarte multe recenzii, prin intermediul aplicației se pot seta o multitudine de parametri (tip de amplificator, cabinete, pedale de efecte, etc.).
 6. Vând chitara DV Mark Little, ca noua. Folosita cateva ore, are inca plasticele pe doze, nu are nicio zgarietura. Cum se observa si in poze, are 2 humbuckere, switch pe 3 cai, butoane de volum si ton, locking tuners, 766 mm lungime totala, dar cu scale normal, de 24,75. Gasiti demo-uri pe youtube. Suna excelent si este perfecta pentru luat in excursii, vacante. Practic incape într-un rucsac!
 7. Cabinetul s-a dat. Rămâne amplificatorul, 300 lei!
 8. 3. Stative studio pentru monitoare/boxe Omnitronic MO-5 - vandut Restul produselor inca sunt valabile. 1. Interfata audio Roland UA-55 Quad Capture USB - 600 RON In stare buna, vine in cutia originala alaturi de cablul USB si digital audio coax Portabilitate si performanta profesionala Cu doua preamplificatoare VS Preamp premium incorporate, sunet de inalta calitate 24-bit/192 kHz, latenta foarte scazuta si USB bus power, QUAD-CAPTURE reprezinta un nou standard in domeniul interfetelor portabile USB 2.0. Cu un design compact, rezistent si sunet de inalta calitate aceasta interfata devine unitatea de baza pentru inregistrari mobile, multi-canale efectuate cu un calculator. QUAD-CAPTURE ofera o calitate si performanta care depaseste marimea sa, totul la un pret accesibil. 2. Monitoare studio active M-Audio BX5A Audophile (pereche) - 900 RON In stare buna, folosite doar acasa ca hobby/auditie. Mici urme de utilizare/depozitare. Vine cu o sumedenie de cabluri atat balansate xlr cat si combinatii - pentru orice tip de configuratie necesara.
 9. Chitara superba, rara, realizata in 2018 in Mexic. Nu prea se mai gaseste decat pe piata de second, fiind productie limitata. Se prezinta in stare ca-noua, nu are zgarieturi sau alte semne. Totul pe ea functioneaza perfect. Nici nu ar avea de ce sa fie altfel, pentru ca a fost foarte rar cantata si asta in regim de hobby, acasa. Dotarile sunt din fabrica, neschimbate. Floyd Rose-ul e de manual, tine acordajul saptamani la rand, indiferent cat de agresiv tragi de whammy bar. Nu prea sunt multe de zis. E o chitara care scoate ce e mai bun din tine. Se canta fenomenal de usor. Are fretboard de abanos, un lemn de esenta tare foarte bine lucrat care iti da o senzatie premium. Uzura la freturi e zero iar actiunea e joasa. Rezoneaza foarte bine si are o larga frecventa tonala, ceea ce iti permite sa scoti tot ce vrei, de la metale agresive pana la jazz si blues. O particularitate interesanta e ca doza de neck capteaza un sunet asemanator cu twang-ul de Fender, aviz amatorilor. Chitara straluceste pe clean si, cu un ton setat corect, suna foarte aproape de o acustica autentica. La estetica bunul gust se recunoaste usor. Finishul asta e atat vizual cat si tactil, textura in relief, ca de carbune o simti ca pe ceva deosebit. Ai senzatia ca tii in brate un instrument atemporal, nu o chitara. Oricum, pozele pe care le-am facut nu spun adevarul despre cat de bine arata de fapt chitara asta. Fender produce acest model (cu aceleasi dotari) in 2 finishuri care nu mi se pare ca ii fac dreptate, la niste preturi de Fender https://www.jacksonguitars.com/en-US/body-shape/dinky/pro-series-dinky-dk2-ash/2910022518.html La cerere iti ofer cu placere poze si informatii suplimentare, clipuri video sau mostre audio. Anuntul e si pe OLX si prefer sa comunicam acolo pentru transparenta, usurinta si inclusiv pentru formalitatile de trimitere si plata: https://www.olx.ro/d/oferta/chitara-electrica-jackson-pro-series-dinky-dk2-charcoal-gray-IDgT2Cq.html?bs=olx_pro_listing Chitara se vinde in husa gig-bag sau in hardcase. Trimit oriunde in tara. Nu sunt interesat de schimburi. Negociem in limita bunului simt. Multumesc.
 10. Un Soloist superb, realizat in 2016 in Indonezia. In prezent nu se mai face acest finish, asa ca dai rar de exemplare ca ea. Chitara e in stare estetica si tehnica la fel ca in fabrica, singura exceptie fiind reparatia unui un varf ciobit, vezi in poza. Chitara a fost tinuta doar in casa si cantata ca instrument de studio, din cand in cand. Altfel, nu are zgarieturi, dinguri, crapaturi, ciobituri si ce alte asemenea semne de buna purtare te-ai astepta sa vezi in general pe o chitara cu cei 7 ani de acasa. E un instrument premium si se simte asta peste tot. Iti ofera tot ce ai nevoie ca sa performezi pe scena, la studio, la exercitiu sau, mai ales, la streaming. Floyd Rose 1000 tine acordajul saptamani la rand si e facut sa duca dive-bomb-uri sau flutter fara probleme, ramane stabil chiar si la variatii importante de temperatura sau schimbari de vreme. Gatul e model Speedneck si foarte usor de cantat. Abanosul de pe fretboard e perfect negru (nu e macasar!) iar textura e foarte fina, ai sensatia ca iti aluneca mana pe corzi. Uzura la freturi e zero iar actiunea e joasa. Corpul de mahon are o rezonanta aparte si vine echipat cu o combinatie de TB-6 Duncan Distortion in bridge si SH-6N in neck. Cu astea chitara acopera tonuri de la metale grele pana la zone de blues sau chiar jazz. Si asta doar din potentiometre. Personal, am folosit-o mai mult pentru metal shred, pentru ca tonurile alea suna extra special. Modelele actuale de Soloist Pro sunt in 2 finishuri, verde si mov, dar dotarile sunt similare: https://www.jacksonguitars.com/en-US/body-shape/soloist/pro-series-soloist-sl2q-mah/2914323592.html La cerere iti ofer cu placere informatii suplimentare, poze si clipuri video sau mostre audio. Anuntul e si pe OLX si prefer sa comunicam acolo pentru transparenta, usurinta si inclusiv pentru formalitatile de trimitere si plata: https://www.olx.ro/d/oferta/chitara-electrica-jackson-pro-series-soloist-sl2q-mah-trans-blue-IDgToXT.html?bs=olx_pro_listing Chitara se vinde in husa gig-bag sau in hardcase. Trimit oriunde in tara. Nu sunt interesat de schimburi. Negociem in limita bunului simt. Multumesc.
 11. Salutare Cristi. Dacă mai ai în intenție să faci o trupă, te rog să mă suni: 0727 734 712
 12. Revine la vanzare basul din acest topic: Din pacate, intre timp a capatat un mic ding, motiv pentru care pretul scade la 5500 RON. In rest, basul este in aceeasi stare si vine cu aceleasi accesorii ca in topicul initial. Nu accept schimburi!
 13. Birdseye maple shell, rame turnate, 20 de șuruburi pentru acordaj, reglaj dublu al strunelor (schimbate cu strune Tama Starclassic). Stare excelentă. Preț fix, cumpărătorul achită transportul.
 14. Amplificator head Marshall 2000 AVT50H cu preamp pe lampa (12AX7). - doua canale (Clean si Overdrive) - reverb pe arc - Emulated Line Output - FX Send / Return - Headphone jack (with mutes the speaker for practice) - CD input Made in England Livrare personala in Timisoara sau in tara doar prin curier. Nu trimit prin Posta Romana. Nu doresc schimburi.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.