www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. otringal

  TOTO Tribute Romania

  hai baieti cu continentu' ala din Sud, ca abia astept sa aud
 4. otringal

  366 zile, un riff in fiecare zi

  hai ca m-ai facut sa-ti dau subscribe desi canalu' meu e Six String Overdose, nu pot spune nu la 7 sau 9
 5. Una mai rara asa, de final de album New Jersey, acu' vreo 32 de ani
 6. sleepblackheart

  366 zile, un riff in fiecare zi

  Incetul cu incetul am ajuns si la ziua 100 266 zile ramase. Stay safe!
 7. Arthur

  TOTO Tribute Romania

  O piesă foarte inspirat aleasă și foarte bine interpretată. Felicitări! Sincere felicitări! Și cum zic englezu' și americanu' - ține-ți sus munca bună!
 8. Seboostian

  Service chitara.

  De anul trecut, dupa un concert de prin vara, am avut probleme cu input jack-ul. Se disfeleteaza piulita mai mereu. Si au inceput probleme cu sunetul, cand schimbam de pe o doza pe alta, erau slabe sanse sa nu se auda output-ul la nivel maxim pe doza selectata, si cand bagam distors hi gain, era un efect mai mult de overdrive. Uneori dupa mai multe insistari la schimbatorul de pozitie al dozelor mergea. Am vazut ca daca infiletez intr-ul fel piulita de la input jack mergea aproape perfect(inginerie romaneasca :)) ) Acum nu se mai aude deloc chitara, dar cand apas cu degetul pe doze/potentiometru/switch, se aude de parca as apasa pe varful cablului de la chitara cand este bagat intr-un amp. Cred ca ground wire-ul are probleme, dar nu sunt sigur. Si nu-s priceput in analizarea unei chitari, nici in sudarea firelor.
 9. FiveseveN

  Service chitara.

  Ce ar fi exact de reparat? Că niște oameni care pot învârti șuruburile cu folos ai putea găsi și în Roman.
 10. szeki

  Reparatii chitara

  https://www.facebook.com/Avatar2100ro/ https://www.facebook.com/Guitar-Repair-1582562112006449/ https://www.facebook.com/criman.guitars/ https://www.facebook.com/ReparatiiChitareEugen/ https://www.facebook.com/Reparatii-Chitare-628436294255020/ https://www.facebook.com/janica.afloarei https://www.facebook.com/Reparatii-Chitare-Amideea-Music-Center-126244494212592/ https://www.facebook.com/ReparatiichitareBucuresti/ https://www.facebook.com/spitaluldechitare/
 11. Seboostian

  Reparatii chitara

  Hey, sunt nou pe aici As vrea sa va intreb daca cineva ma poate ajuta sa imi repar chitara sau sa imi recomande niste service-uri bune, raport pret - calitate, pentru reparat chitara. Am sa trimit prin curier chitara.
 12. Seboostian

  Service chitara.

  Hey, sunt nou pe aici As vrea sa va intreb daca cineva ma poate ajuta sa imi repar chitara sau sa imi recomande niste service-uri bune, raport pret - calitate, pentru reparat chitara. Am sa trimit prin curier chitara.
 13. Headrush a plecat intr-un loc mai bun. Raman DS-1, REFLEKTOR, SECRET PREAMP si LUXE disponibile
 14. strymon Timeline, el capistan, eventide timefactor, boss dd500, specular tempus si altele. Astept oferte. Pretul e in functie de pedala.
 15. tibimosby

  TOTO Tribute Romania

  ok
 16. Adinel Berehorschi

  TOTO Tribute Romania

  Superb! Keep it up!
 17. aleexrobin

  vând Vand POD HD 500

  Salut! Da , mai este valabil.
 18. vand doua pedale, dupa cum urmeaza: 1. phaser Electroharmonix Bad Stone - e in stare foarte buna, practic ca noua, o vand pentru ca am luat o pedala cu mai multe modulatii, inclusiv Phaser, si sta degeaba. noua costa aproximativ 360 lei, o vand cu 230. https://www.thomann.de/ro/boss_ch1_super_chorus.htm 2. chorus Boss CH-1 - are urme de utilizare, dar e in stare buna si functioneaza impecabil. o vand pentru fix acelasi motiv. noua costa aproximativ 420 lei, pretul meu e 220. https://www.thomann.de/ro/electro_harmonix_bad_stone.htm Pentru ambele pedale cumparate ofer reducere de la 450 la 400 RON.
 19. rockmania

  vând Fractal Axe Fx Ultra

  Pret nou: 3150 lei
 20. alex_iuga

  TOTO Tribute Romania

  Bine!
 21. Si revine la vanzare ,pretul reactualizat : 750 lei ,ca nou cu dif.Celestion special de 100 w....
 22. Ofer spre vanzare un Zildjian K Series 16" Light Hi Hat; E unul dintre cele mai bune fusuri care exista pe piata in momentul de fata; cinelul a fost folosit insa nu prezinta zgarieturi/crapaturi are toate logo-urile la locul lui;pret 1500 lei doar fusulpret 1800 lei fus + stativ Tama Iron Cobra in 2 picioare
 23. otringal

  Struggles of a guitarded patient

  siiiiiii ultima din seria asta
 24. Yesterday
 25. Adi Ciorocan

  vând Preampuri si compresoare de studio

  Salut ! Daca mai ai Motu 2408 MKII + PCI 324. Fa-mi o oferta de pret te rog ! Mersi
 26. oldman99

  schimb GODIN XTSA Leaftop Trans Black

  https://www.youtube.com/watch?v=TJW_ackqvbs
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.