www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Chitara e ca noua. Fara uzura vizibila pe taste. Nu sunt zgarieturi evidente. Nu prea am repetat cu ea si a fost la un singur concert. De la producator: Neck pocket optimized for better neck pitch 9.5”-radius rosewood fingerboard with 22 medium jumbo frets Dual special design “hot” single-coil Jaguar pickups On/off slider switch for each pickup Two-position tone cut switch Classic Jaguar “lead”/“rhythm” dual-circuit design with volume and tone control for each Adjusto-Matic bridge with vintage-style “floating” tremolo tailpiece and tremolo lock button
 3. zTeoz

  vând L Sabel Rorschach-Upright Piano

  4000 de lei
 4. Mai astept oleaca pana s-o insel cu alta
 5. Today
 6. un chitarist

  Electroacustica cu Preamp Stricat

  Nu cred că ți-o rezolva nimeni cu 50 de lei, e munca de chinez, plus că e posibil sa se fi deteriorat cablajul(se vede o zona înnegrită). Posibil sa fie probleme și la potențiometre... Daca chitara merita, cred că cea mai buna opțiune e sa cumperi un preamp nou, potrivit curburii și decupajului.
 7. Vand Pedala Stereo Chorus analog Ibanez CS9, made in Japan.
 8. apocapsile

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  Coolz, credeam că te mai mănâncă de una
 9. Mr Vintage

  Electroacustica cu Preamp Stricat

  Te pricepi la electronică, ai scule, ai mai făcut chestii similare şi ai màini dibace? Atunci da (în cazul în care nu e mai grav decât rezultatul coroziunii). Fă-o singur. Nu te pricepi la electronică, nu ai scule, nu ai mai lucrat niciodată aşa ceva şi ai două mâini stângi? Atunci du-o la lutier, pentru 50 de lei e păcat să faci una nefăcută.
 10. @apocapsile Apreciez sugestia dar am luat intre timp un ESP LTD EC-1000.
 11. Salut! Problema a apărut cand bateria pusă în chitara a curs in interiorului preampului. Aceasta a dezlipit si topit unul din arcurile care o tin, dupa cum se vede in poza. Pot sa gasesc o solutie si sa o repar acasa sau trebuie dusă la un lutier?
 12. apocapsile

  Threadul oficial : ce chitara sa imi iau

  @SudenUni Dacă vrei ceva 'gen' les paul -> https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-yamaha-rs620-charcoal-burst-IDcg9Gb.html#4d6cb38c53 rupe-n gură cam orice epiphone 'normal' am încercat și e mult mai comodă și bine echilibrată și tot ce vrei, sustain fără număr, feeling super fain pe cam toate stilurile posibile. nouă e peste 3000 de lei (și-i face probabil și pe ăia lejer). Presupunând că e în stare bună, nu cred că găsești nimic mai bun de genul ăla în banii ăștia. Asta dacă nu ai vreo fixație pe les paul. Practic e undeva între SG și LP, dar mai mult LP aș zice, cu un element suplimentar de simplitate utilă dată de comutator 3-way volum ton. Ai și push pull pe ton ca să 'subțiezi' tonul dacă vrei să sune mai aerisit, taie din bași dar nu prea reduce volumul perceput. Poate să-i schimbi dozele mai încolo dacă te gândești la alt sound mai mult sau mai puțin agresiv, dar cu asta (vine cu doze vintage hot - nu cele mai clare din lume dar cu voicing foarte mișto și utilizabile la multe chestii - se curăță foarte frumos din volum) acoperi mult teren și dacă-i făcută la aceeași calitate precum alea pe care le am eu, o să cam strâmbi din nas la multe topoare după ce te obișnuiești cu ea To back this up... m-a mâncat tare s-o iau și pe asta deși am una practic identică, pe altă culoare doar :)))
 13. Janos Laszlo

  vând [EXPIRAT] Tc Electronic Sub'n'up

  Vandut, se poate inchide, multumesc.
 14. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Sus cu chitara, ofertă de sărbători: 799 lei plus transport
 15. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Ofer bonus, pentru cine vrea, un pickguard negru SSS.
 16. miki

  Fraude OLX

  https://www.olx.ro/oferta/chitara-fender-stratocaster-made-in-usa-IDbiLv7.html#f7baba2f12 observati ce frumos e lipit logo-ul,scrisul intra intre cheite,si ca lipseste bucata de lemn(plastic la MIM)de unde se regleaza truss rod-ul+ altele
 17. Ofertă de Paște, Crăciun, Black Fraudei, ce vreți voi: 999 lei plus transport. Dacă nu se dă la nici jumătate din preț, îl pun pe pe post de suport de tăietor de lemne la bunica.
 18. Romicutza

  vând Boxe active DAS 108A

  Preț nou 1000 RON
 19. Vand un Paul Reed Smith Custom 24 10 top in mint condition. Chitara este model 2008, printre ultimii ani in care acest model inca venea cu Rotary switch. Tin sa mentionez ca nu are niciun fel de modificari inafara de un set de Schaller Strap Locks. Nu are dinguri si nici zgarieturi, chitara este extraordinar de bine ingrijita. Nu a iesit de prea multe ori din casa, iar acest lucru se cunoaste si din poze. Corpul este facut intr-o maniera clasica, o singura bucata de mahon si doua bucati de artar pentru top. Fiind marcata top 10 se poate observa ca artarul figurat este foarte bine ales. Chitara este foarte rezonanta chiar si la rece, fapt ce o ajuta sa sune extraordinar atunci cand este cuplata printr-un amplificator bun. Dozele cu care este echipata sunt deja bine cunoscutul mix HFS treble si Vintage bass, care suna fenomenal si ofera o versatilitate buna instrumentului. Se poate canta pe ea orice de la funk la pop, blues, rock si chiar metal. Profilul gatului este wide thin si este extraordinar de comod. Gatul este drept, iar actiunea joasa, fiind astfel foarte usor de cantat pe ea. Freturile mai au si ele foarte multa viata, dupa cum se poate observa si in poze. Tastiera este din palisandru si se pot observa pasari foarte frumos conturate din abalon (varianta hollow birds), inlay-urile specifice lui Paul Reed Smith. Chitara vine insotita de hardcase-ul ei original, care este tot in stare excelenta. Culoarea este una destul de rara, Blue Matteo si se poate observa cum se schimba usor in functie de lumina. Este o chitara foarte bine ingrijita si sigur va face pe oricine multumit. Pretul pe care il doresc este 2300 de euro, nu sunt interesat de schimburi. Chitara este ca noua, iar modelele 10 top actuale costa in jur de 4000€. Doresc numai predare personala in Iasi. Singurele schimburi pe care se poate sa ma intereseze sunt cu diverse chitare Gibson Custom shop in mint condition/ ca noi (Les Paul Custom, R9, R8, R7, R6 sau chitare semihollow sau hollowbody precum Es-175, Es-330, Es-335).
 20. Salut, Vand un Squier Affinity Telecaster culoare Butterscotch Blonde achizitionat in Iulie 2018. Chitara a fost folosita la repetitii si cateva concerte, nu prezinta nici o urma de uzura. Am luat-o sa vad daca ma inteleg cu un Telecaster, iar dupa ce am concluzionat ca da mi-am luat un Fender Tele iar aceasta a stat de rezerva. Dozele au fost schimbate cu un set Fender Tex-Mex Telecaster Set. Link doze: https://www.thomann.de/ro/fender_tex_mex_telecaster_set.htm O dau impreuna cu aceasta husa: https://www.guitarshop.ro/husa-chitara-electrica-fender-fe610_p4524.html Dozele originale nu le folosesc deci le dau si pe ele. Pretul este pentru tot mentionat mai sus. Variante de vanzare: - chitara + dozele noi + dozele vechi + husa = 1150 Lei - chitara + dozele vechi + husa = 950 Lei - chitara + dozele vechi = 800 Lei Se vinde doar in Cluj, ocazional si Bistrita si Satu Mare cu predare personala pentru ca nu mai am cutia la ea pentru transport.
 21. focsany

  vând Vand Marshall MG 30 CFX

  300 ron urgent.
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.