www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. nandi

  vând Acces Virus Polar Synth

  1500 EUR
 4. cotrusvlad

  Poze cu chitarele noastre

  Updated family portrait si cum/cu ce ne deplasam. Stratocasterul sta mai mult pe acasa/pe la sala, e acordat in Eb pentru 2 piese, deci e cantat rar.
 5. Jimmy67

  vând Ibanez SZ720

  Posibil sa ma intereseze si unele schimburi, oferte pe PM. Toate cele bune!
 6. Electro Harmonix Stereo Electric Mistress - 350 RON (perfect functional, stare estetica si functionala foarte buna) Pagina producator: https://www.ehx.com/products/stereo-electric-mistress Adaug cateva recenzii pentru Electro Harmonix Stereo Electric Mistress: https://www.guitarfella.com/electro-harmonix-stereo-electric-mistress-review/ https://www.guitarfella.com/best-guitar-pedal/flanger/ https://www.premierguitar.com/articles/review-electro-harmonix-stereo-electric-mistress-holy-stain-1 Nu ezitati sa cautati altele.
 7. Mosh Craciun

  vând Statii, Boxa, Pedale

  900euro cabinetul
 8. BucurAdrian

  vând Pedale

  Vand urmatoarele pedale: BOSS CE-5: 180 lei Behringer TU300: 50 lei Behringer SF300: 70 lei Palmer Analog Delay: 150 lei Pretul este usor negociabil, mai ales daca cineva doreste sa cumpere doua sau mai multe pedale. Vanzarea se face prin predare personala in Bucuresti.
 9. Pret actual 2100 lei! 2100 lei Ultimul pret!
 10. S-a vandut! Multumesc RGC!
 11. Comparat destul de favorabil ,cu un amplificator de 2000Euro: Dr. Z Z-Plus Vs Bugera V22
 12. marcianpetrescu

  Lectii De Muzicutza - Profesor Serios - Cer Seriozitate

  UP! Incepand cu data de 1 martie 2020 !!! Dau lectii de MUZICUTA ! PRIMESC DIN NOU ELEVI ! STRICT DOAR PENTRU cei din BUCURESTI !!! Lectiile au loc la domiciliul meu. METODA EXTREM DE USOR DE INTELES ! Pentru relatii, va rog sa-mi lasati un mesaj privat sau puteti sa ma sunati: 0733 31 22 77 NU DAU CONSULTATII TELEFONICE DE NICI UN FEL ! Nu deranjati inutil. Multumesc https://www.youtube.com/watch?v=cX81XwSIvUI
 13. marcianpetrescu

  vând de vanzare - Alimentator 18 Volti DC / 1A

  UP! usor negociabil
 14. Vand chitara electrica line6 James Tyler Variax jtv 69, cu toate accesoriile, fara defecte ascunse, totul functioneaza perfect. Chitara a fost achizitionata de pe e-bay U.S.A. Mai multe detalii la tel.
 15. yeswhere man

  vând BOSS RC-30 Loop Station

  500 lei doar astăzi. Up, please!
 16. Mosh Craciun

  vând Pedale

  60€/pedala.
 17. Yesterday
 18. Dan Damian

  vând Mixer Analogic Midas Venice 320

  Schimb cu SONY A6400 si accesorii.
 19. Vand cabinet Orange PPC 212 made in England si adus de acolo. Constructie solida, baltic birch plywood.. suna foarte bine. Se vinde fara difuzoare.
 20. vektor

  vând Vox MV 50 CR Rock

  350? https://www.mcmusic.ro/chitara-bass/vox-mv50-cr-pachet-amplificator-si-cabinet.html
 21. Salutare! Am facut upgrade la modalitatea de transport a formatiei, spre urmare imi vand dubitza veche. Este un VW Caravelle - T4 , an fabricatie 2001, 272000km, ITP activ, RCA pe tot anul, diesel, 2.5 TDI, 110CP, consum mediu 8-10%, inmatriculata in Romania, marea majoritate a componentelor ( frana, directie, aprindere) schimbate, aproape noi, AC, webasto, Geamuri fumurii. Este model custom, ptr trupe, mult mai Inalta si portbagajul dublu. Ca idee, noi plecam in turnee cu tot setul de tobe, amp si 2x12 gtr, amp si cab bass, merch, bagaje personale fara probleme. Masina am folosit-o fara evenimente mai bine de 5 ani ani, a fost si data la chirie din cand in cand. Nu este noua, dar la banii astia... O las la pretul de 1200 Eur sa o dau repede ca nu am unde sa o parchez. In poze o sa vedeti ca este murdara, din pacate nu am avut timp de spalatorie, dar va dati seama ce si cum. Contact Pm
 22. Mixer analogic Midas Venice 320, cu case.
 23. Liviu.Pop

  constructie chitara

  Cu ce ai dozat-o? (adică ce doze i-ai pus :)) )
 24. Liviu.Pop

  constructie chitara

  La mine nu se pune. Pe când eram cu nasul în FoxPro nu se punea punct, iar "end if" se scria într-un cuvânt. Limbajele s-au mai schimbat În altă ordine de idei, lucrarea e foarte faină. Se vede că pe lângă muncă ai pus și pasiune S-o forjezi sănătos!
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.