www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Today
 2. Vand un Fender PD220E Dreadnought, din seria Paramount, varful de serie al chitarelor electroacustice Fender. Este absolut impecabila, si se afla in garantie. Are top din molid Sitka solid, si laterale spate, si tastiera (fretboard) din Ovangkol solid. Pragusul si calusul sunt din os, iar cheile de acordare sunt precise si tin foarte bine acordajul. Chitara suna extraordinar pentru pretul ei, este extrem de bine lucrata. Doza este Fender®/Fishman® Sonitone™ Plus Soundhole Pickup System. Vine, desigur, cu case-ul dedicat, sistem de umidificare si cheile aferente. Este seria a doua (si cea mai recenta) de Paramount, care foloseste lemn mai bun, si are pattern de bracing imbunatatit. Este setata la lutier, si are corzi noi Elixir. Anuntul este valabil doar pentru Timisoara si imprejurimi. Chitara se poate, desigur, proba inainte de achizitie.
 3. Se vinde acest super fain dual tap delay de la o firma foarte cunoscuta....e ca un tanc construit...aici in link gasiti toate caracteristicile. https://truetone.com/v3-dual-tap-delay/ Are lipsa o piulita la mufa de alimentare si am lipit locul, insa asta nu afecteaza in nici un fel functionarea pedalei sau se poate achizitiona separat piulita, fiind standard pt. mufe input jack. Pot face proba video. Pretul e la jumatate fata de magazin. Produsul a fost achizitionat tot de pe rgc cu ceva timp in urma. Motivul vanzarii e upgrade.
 4. Yesterday
 5. https://www.olx.ro/d/oferta/cabinet-chitara-12-gol-fara-difuzoare-orange-IDhAbGi.html?bs=olx_pro_listing
 6. Ai dreptate, am copiat linkul gresit. Pretul e acelasi https://www.soundstudio.ro/stativ-monitor-studio-gravity-sp-3202-vt.html
 7. Salutare, Unele dintre creațiile proprii. Aștept păreri. Video și poze pe Facebook, instagram, tiktok: cigar.box.guitar.romania
 8. https://www.soundstudio.ro/stativ-monitor-studio-gravity-sp-3202.html
 9. Vând doua stative pt monitoare studio GRAVITY SP 3202 VT , în stare ft buna, la prețul de 500 lei. Sunt foarte solide, stabile , le dau pt ca nu mai am 2 seturi de monitoare și am nevoie de altceva.. Aș fi intereat ,la schimb, cu un scaun pt tobe de aceeași calitate și preț( schimb valabil doar pt câteva zile). un link pt a edificare::https://www.zeedoshop.ro/produs_gravity-sp-3202-vt_31602_0
 10. Functioneaza perfect, 40W, 2 canale, reverb, delay, chorus. Footswitch. Se poate proba Bucuresti- zona Iancului. Schimb cu un cabinet 1x12 sau 2x12, o chitara strat sau strat-like, preferabil Fender sau Squier. Diferenta +/-. Multam fain.
 11. Caut cabinet pentru chitara unloaded ( fara speaker ) pentru un dif de 12". Poate sa fie si 2x12".
 12. Vand doua doze humbucker de la Seymour Duncan, anume TB-14 Custom 5 si SH1N ‘59. Dozele provin dintr-un Ibanez RGD pe care l-am cumparat de curand. Le vand pentru ca nu sunt pe gustul meu. Conditia dozelor este ok si inca mai au suficient cablu (vezi poza). TB-14 este cea cu spacing pentru chitarele cu Floyd Rose sau Ibanez Edge etc. Pretul dozelor nu este negociabil si nu sunt interesat de nici un fel de schimburi. Deja le-am comandat pe cele cu care o sa le inlocuiesc. Asadar, avem asa: - SH1N - 350 RON - TB-14 - 400 RON - Impreuna - 700 Prefer predare personala in Bucuresti, dar trimit in tara si pe banii cumparatorului.
 13. Salut, Caut sa cumpar un Palmer PLI-05 utilizat. PM daca aveti asa ceva si vreti sa-l dati. Multumesc!
 14. Acest model este o serie limitata de 1000 de bucati, copie a modelului Gibson pe care Joe il folosea acum ceva vreme. Este modelul Epiphone cel mai apropiat de Gibson, atat din punct de vedere al constructiei cat si al componentelor. In ultima poza, este un document cu descrierea completa. Pe scurt, vorbim de corp de mahon cu maple cap, fara weight relief (deci o chitara destul de grea), grif din mahon - deep set, rosewood fretboard, chei Groover, doze Gibson Burstbucker 2 si 3, electronica cu componente premium. In plus, vine cu straplocks, case si certificat de autenticitate semnat de Joe Bonamassa. Anul fabricatiei este 2011. Nu ma intereseaza schimburi iar pretul este FIX. O vand pentru ca mai am 2 Gibson-uri LP si un SG iar Epi-ul sta in case. Pe Reverb se vinde cu 800 - 1100 Eur iar eu cer pe a mea 3.500 Ron (appx. 700 Eur), adica un pret foarte corect. As prefera predare personala in Pitesti/Bucuresti, dar pot trimite si prin curier.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.