www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Castile se afla in stare absolut impecabila. Sunt practic noi, cu exceptia unei mici crapaturi pe ear pad-ul stang. Vin in ambalajul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara prin fan curier cu livrare cu verificare. Transportul nu este inclus in pret.
 3. Castile se afla in stare excelenta. Suna perfect si nu prezinta defecte estetice in ciuda varstei lor. Totusi, headbandul si-a pierdut din elasticitate si este larg. Se poate remedia cu zip-uri pe arcada care pot opri headbandul Pret fix. Trimit oriunde in tara doar prin curier.
 4. Pedala se afla in stare perfecta de functionare. Estetic se pot observa pe ea mici urme de utilizare Pretul este fix. Trimit doar prin curier oriunde in tara. Transportul este platit de client
 5. Delay-ul se afla in stare excelenta avand in vedere ca are 41 de ani. Potentiometrul original de 50kOhm pentru delay (time) a fost schimbat cu unul nou de 100kOhm pentru a creste time-ul de la ~205 ms la ~410 ms - modificarea a fost facuta profesional si nici nu se poate observa. Ofer si potentiometrul original. Pretul este fix. Trimit oriunde in tara exclusiv prin curier.
 6. Pedala se afla in stare impecabila. Are velcro pe fund. Vine in cutia originala. Pret fix, trimit oriunde in tara doar prin curier - transportul este platit de client.
 7. Vand 2 doze Dimarzio area 58,stare buna, pretul e pt ambele doze si este fix. Cea mai buna alternativa pt doze noiseless si care pastreaza sunetul de single coli autentic.
 8. ...Cu tot respectul, doar o părere: am avut trei asemenea chitare (două cutaway și una ca asta, dar maro închis) în varii stadii, am rămas cu una dintre ele (își așteaptă restaurarea) și un Reghin similar din aceeași perioadă. Deși gradul de conservare e într-adevăr uimitor și admițând că instrumentul e corect (gât drept, cutie fără probleme structurale, cheile merg impecabil, chitara nu falsează etc), prețul e puțintel cam mare (exceptând cazul în care chitara sună absolut minunat) - repet, e doar părerea mea, bazată pe instrumentele pe care le-am avut. Sunt instrumente frumoase (mai ales dacă sunt în asemenea stare impecabilă sau sunt corect restaurate), dar nu au vreun sunet fabulos, ba din contră. Ca fapt divers, sunt cumva similare cu multe dintre chitarele americane Kay - vechi, dar nu prea merită etichetă și prețuri de „vintage”. E totuși o chitară românească de fabrică, nu vreun Boianciuc. Altfel, multă sănătate și spor la vânzare!
 9. Keeley Aria este una dintre cele mai utile pedale pe care Robert Keeley le-a scos de ceva timp pe piata. Este o pedala care aduna in aceeasi carcasa doua dintre cele mai de succes pedale Keeley: legendarul compresor si varianta de TS808 modificata de Keeley la specificatiile celui din anii 80, dar si cu un boost de gain si de bas (activabil prin switch). Pedala este utila oricarui chitarist care vrea un Tube Screamer foarte bun, peste ce ofera Ibanez TS808 fabricat recent, si un compresor de top, cu foarte putin zgomot de fond si foarte muzical. Spre deosebire de varianta originala, care ra unul dintre cele mai bune booostere facute vreodata, datorita switchului de gain, acum ai la dispozitie mult mai mult gain, extrem de utilizabil intr-o gramada de contexte muzicale. Nu are rost sa o laud prea mult, cine a auzit pedale facute de Keeley cam stie ce spun, este unul dintre primii care au modificat pedale Ibanez TS9, transformandu-le in TS808 la specificatiile anilor 80, si a inceput asta acum aproximativ 25 ani. Toata experienta acumulata de-a lungul anilor a pus-o in pedalele actuale, inclusiv in aceasta. Un alt avantaj este carcasa compacta si faptul ca foloseste o singura alimentare. Pedala este in stare perfecta cosmetica si functionala. La Thomann costa peste 1100 lei, eu vreau pe a mea 600 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. https://www.thomann.de/ro/keeley_aria.htm Contact 0731 444 646
 10. Salut, Am gasit random acest topic cautand pe google Flying V de vanzare (nu prea mai produc Gibson multe modele, si de asta caut SH). Mai este cumva de vanzare? Imi dau seama ca au trecut 5 ani :)) .
 11. Drybell Vibe Machine v2 este o pedala de vibe pe tehnologia fotocelule, la fel ca si cele originale. Este de departe cea mai versatila pedala de vibe pe care am probat-o, iar soundul este unul de top, totul este impachetat foarte elegant intr-o carcasa compacta si iti ofera toate optiunile de care ai nevoie: stie partea de chorus univibe, leslie, dar si harmonic tremolo de foarte buna calitate. Ce imi place este ca fata de alte pedale suna foarte 3D, parca simti cum pulseaza langa tine. Este o pedala premium, foarte laudata pe forumurile de specialitate de afara, si care apare rar second hand si la preturi destul de apropiate de cat costa de noua. Cine o cumpara in general cam stie de ce o ia si nu prea o mai vinde. Eu o vand pe a mea din lipsa de spatiu in pedalier, de cateva luni sta parasita in cutie si e pacat. Este in stare f buna cosmetic si perfecta functional E o pedala de top, si vine cu un pret pe masura, costa 334 euro + 14 shipping, deci aproape 1700 lei, eu vreau pe a mea 900 lei. Pretul este FIX si NU sunt interesat de schimburi. http://drybell.com/category/eu-shop/ Contact 0731 444 646
 12. Fishman Acoustic Matrix Natural 1 este o doza piezo cu preamplificator incorporat care se poate monta noninvaziv in oirce chitara acustica. Este varianta narrow si a fost demontata acum mai multi ani dintr-un Gibson ceva mai vechi, parca un Hummingbird. Este de pe vremea cand Fishman inca le mai facea in SUA, modelele actuale (cam tot acelasi lucru) in in carcasa din plastic si sunt produse destul de departe de SUA. Doza functioenaza impecabil, este in stare faorte buna si suna la calitatea Fishaman, adica de top. Modelul actual (care vine in plus cu reglaj de volum si de ton) costa peste 850 lei la Thomann, eu vreau pe a mea doar 400 lei pentru ca sta degeaba. Pretul este FIX si NU accept schimburi. https://www.thomann.de/ro/fishman_matrix_infinity_vt_narrow.htm http://www.bostonguitar.com/new-fishman-acoustic-matrix-natural-1-8211-narrow-format/ pretul in SUA, la care se adauga drum, taxe vamale si TVA 19%. Contact 0731 444 646
 13. Mă despart de frumoasa italiancă Eko One D natural. Este o chitară mult peste categoria ei, referindu-mă la raportul calitate-preț. Foarte bine construită, cu un sunet cristalin, clar, atât acustic cât și amplificată. I-am adăugat un preamplificator Fishmann cu doză nanoflex și microfon în interiorul corpului. Ea costă 750 lei în magazin, fără preamplificator. Fishman Presys Blend m-a costat și el 350 de lei. Bonus - husă pentru purtare, cu bretele și mâner. Pot să o aduc personal în București, Buzău sau chiar Focșani, când am drum.
 14. Yesterday
 15. @apocapsile Suna foarte bine, ăsta e adevărul. Cumva, astea mai grele au „vână”. Însă, la un custom, problema cu greutatea e amplificată și de faptul că are dublu binding, ceea ce o face mai colțuroasă și mai greu de suportat pe picior. @SKU Modelul pe care l-am avut era făcut de diviziunea normală de la Gibson. De fapt, modelul se numește Gibson Les Paul Custom. Modelele Custom Shop sunt cele Reissue. Cum e Jenny a mea - model Custom Shop1958 Reissue. Abia astea au lemnele selectate, vin fără găuri în ele și au long tenon. Modelele Custom simple (cele mai noi sunt totuși făcute de diviza Custom Shop) au weight relief (9 găuri - dar lemnele nu sunt selectate și au de obicei greutate mai mare - 4.5kg cel puțin), short tenon și dublu binding. My geek side nu s-a putut abține!
 16. Salutare , Pentru cei interesati , Ma numesc Sergiu Fanica si sunt absolvent la sectia de creativitate muzicala I.C.M.P din Londra. In ultimii 5 ani am colaborat/lucrat cu diversi artisti in Londra ca studio musician sau producator. Am experienta de predat in privat de 10 ani, elevii mei cuprinzand varste intre 7 si 80 ani. Deaseamnea am experienta si cu oameni cu disabilitati. Sunt specializat pe muzica improvizata/jazz dar influentele mele sunt inradacinate in rock/funk/blues si Hip Hop. Lectiile sunt aranjate in functie de personalitatea/gustul individului pentru cele mai bune rezultate si pentru o evolutie organica. Sunt foarte pasionat de muzica/arta si sper sa pot inspira mai departe. Pentru mai multe detalii si orice alte intrebari, Contact: sergiu_ink@yahoo.com Telefon: +447469930188 Youtube Links: Ca tobosar/producator:
 17. Black & White 100% custom pickups - Custom preamp
 18. Salut , Nu cred ca mai e nevoie de prezentare dar pentru cei care nu stiu despre ce este vorba atasez acest link : https://www.fractalaudio.com/ax8-amp-modeler-multi-effects/
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.