www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. este ca nou si il dau si cu alimentator dedicat. 300 ron sau sunt interesat de schimb cu o pedala de wah.
 3. E in stare perfecta de functionare cu ceva urme de uzura, normale. https://www.fly-music.ro/componente-microfoane-fara-fir/15679-transmitter-line6-tbp-12g.html Pret 400 lei Contact PM
 4. kiske13

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Triumph triple s
 5. Mr Vintage

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Pare Ducati, dar poza e proastă.
 6. BC RICH NJ BEAST NECK-THRU SERIES In stare excelenta, mici urme de uzura pe spate, in mare parte belt-rash, si un mica lovitura in zona floydului unde a sarit putin lacul dar a fost reparat. Colturile sunt in stare excelenta. Este complet upgradata. Pretul instrumentului de baza pe ebay este in jur de 1200-1500 USD fara nimic in plus. Made in Koreea, seria NJ deci serie superioara. Specificatii: - neck-through, mahon cu neck din maple si top din artar figurat. Finisaj semi-translucent. Se vede MUULT mai bine in realitate decat in poze. - tastiera abanos de calitate superioara, fara striatii - complet neagra - taste originale in stare perfecta - Floyd Gotoh made in Japan, 1:1 cu OFR german, cu imbunatatiri chiar. Otel complet. - Sistem de reglaj tensiune Schaller Sure-Claw, direct prin capacul cavitatii spate cu un imbus. - bloc de sustain Fat Brass Block - cheite Wilkinson si string retainer Floyd Rose - Doze: Seymour Duncan Black Winter si Seymour Duncan SH2 Jazz - Rame doze din metal mult mai rigide ca cele din plastic. - Electronica AlphaPots cu mufa jack Neutrik (cu sistem de blocare cablu dezactivabil) - Ecranaj cu folie de cupru zdravana, similar tabla subtire - Straplocks - corzi noi Ernie Ball, acordata in D Standard - Case Warwick Rockcase (in stare precara dar perfect utilizabil, a facut multe drumuri Iasi-Bucuresti catre luthier) Toate modificarile au fost facute la Luthierul Eugen C. din Bucuresti. Pretul este de 4850 RON, nu este negociabil. Instrumentul este prezentat si pe Reverb.com la un pret mai mare. Instrumentul vine la pachet cu piesele extra (jackplate original, ramele originale din plastic etc)
 7. Squier 52' JV Telecaster 1984 Detalii: Chitara se afla in stare foarte buna atat tehnica cat si estetica. Prezinta cateva defecte optice ce se pot regasi in fotografiile atasate, insa nimic problematic. Este fabricata in Japonia in 1984 si face parte din seria "JV" de chitare produse de Fender in Japonia (Fuji Gen Gakki). Acest model este unul rar, fabricat doar intre anii 1982-1984, fiind o copie 1:1 a Telecaster-ului 52, considerat de multi cea mai buna varianta a Fender-urilor Pre-CBS. Este marcata cu litera "C" in neck pocket, ceea ce inseamna ca hardware-ul si dozele sunt produse in SUA, potentiometrele si switch-ul produse in Japonia si finish poly. Toate componentele sunt originale, circuitul este cel clasic de pe Telecaster-ul 52', finish-ul original a fost indepartat si refinisata in configuratia actuala. Tastele sunt in stare foarte buna, nu prezinta uzura, actiune joasa, gat foarte confortabil. Seria JV este foarte apreciata pentru calitatea instrumentelor, valoarea acestora crescand considerabil in ultimii ani. Despre acest model se pot regasi mai multe informatii pe site-ul: http://www.21frets.com/ Vine insotita de hardcase. Demo:
 8. Yamaha Pacifica corp telecaster cu doze fender noiseless de pe thomann (la momentul schimbării au fost 200€). Setup făcut, sunet specific dozelor. Inclus in pret strap locks, curea piele și transport.
 9. Amplificator chitara Marshall DSL5 full lampi. Practic nefolosit. Cumpărat de un prieten de pe thomann in ianuarie și vândut mie pentru că e putere prea mica pentru ce are el nevoie, eu îl vând deoarece am nevoie de bani. Sună extraordinar, este in stare perfecta, nici un ding sau urma de folosință. Inclus cutie cu toate documentele și footswitch și transport.
 10. Ibanez RGA8 Nu este noua, a fost cantata insa intretinuta bine. Prezinte urme de utilizare si mici imperfectiuni estetice (ding-uri si lovituri in finish) dar nimic iesit din comun. 8 corzi, echipata cu bridge Ibanez FX-EDGE III-8 si locking nut, deci nota 10 la stabilitate si sunetul specific de djent/prog/metal. Corp mahon si neck 5-piece maple/ walnut. Scala 27" Doze EMG 808 active Electronica noua, setup si reconditionare completa la luthier Corzi D'Adarrio 10-74 noi Ca nota personala, profilul neckului este super, un pic off-set la forma, mai gros spre corzile groase si subtiere treptata spre cele subtiri, chestia care mi-ar placea sa o am si la RG2228-ul meu. Suna si djentuieste de minune. Pret fix.
 11. Today
 12. Alexandru Pitac

  vând Ibanez Musician MC300DS MIJ 1979

  Ibanez Musician MC300 DS Detalii: Neck-thru construction with walnut body-wings, 3-piece maple neck-thru construction, Brass-bone nut, Ebony Fretboard with 24 Frets and real african abalone dot-inlays, 2x Ibanez Super 88 humbucker PU´s, 2x Volume, 1x Tone, 2x Trisound Selector, 1x PU-select, 6-way Varitone sound-switch, Gold hardware, 6x Ibanez locking tuners, Adjustable bridge with 6 adjustable saddles, Chitara este fabricata in Japonia in 1979. Este o chitara destul de rara, in aceasta configuratie fiind produse doar intre 78-80. Se afla intr-o stare foarte buna, avand in vedere varsta, prezinta cateva ding-uri care se pot vedea in fotografiile atasate, perfect functionala si cu toate componentele originale. Chitara ofera o paleta larga de tonuri, avand un 3 way switch, 2xTrisound Selector si 1xVaritone (in genul circuitului de pe "Lucille"). Cheile mentin foarte bine acordajul, tastele nu prezinta uzura, nut-ul este unul interesant fiind o combinatie de alama cu os. Sustain suficient in special datorita constructiei de tip neck-thru, un pic cam grea datorita elementelor metalice (brass block in care se fixeaza bridge-ul, protectii metalice sub fiecare doza, capacele cavitatilor metalice). Chitara este foarte bine construita, atentia la detalii fiind exemplara. VIne insotita de hardcase-ul original si se poate proba in Bucuresti. Pentru orice detalii, nu ezitati sa ma contactati. Demo:
 13. Vand Line6 POD HD500X in stare foarte buna. Vine cu o husa Thomann si cu Custom Artists Patches by Glenn DeLaune.
 14. Tobe Pearl Export Series. Tobele se afla intr-o stare buna de functionare si nu au defecte. De asemenea cinelele si stativele nu au nicio fisura sau defect(sunt cumparate noi). Nu vand elemente din set image (1).webp image (2).webp image (3).webp image (4).webp image (5).webp image (6).webp image (7).webp image (8).webp image (9).webp image (10).webp image.webp
 15. Se află în stare impecabilă, am primit-o cadou în urmă cu un an, a fost doar încercat o singura dată. image.webp
 16. Takamine EG 440 SC In stare excelenta, nu prezinte urme si a fost excelent intretinuta. Corzi noi Elixir 11-52, softcase solid, si capodastru bonus. https://www.takamine.com/EG440SC Instrumentul a fost inspectat si ajustat de catre luthier deci suna si canta de nota 10. Pretul este fix.
 17. https://www.pianelli.de/westerngitarre-ibanez-pf60sece-nt.html#easytabs-product Ibanez PF60SECE-NT Lacquer: High-gloss Corpus: Mahogany Top: Spruce (solid) Fingerboard: Rosewood Neck: Mahogany with Pearl Dot inlays Bridge: Rosewood Tuners: Smooth Tuner AS Hardware color: Chrome Pickups: Under Saddle with SPT Preamp & Tuner Chitara are mici urme de uzura dar nimic iesit din comun, mici ding-uri pe-aici-pe-acolo. Problema insa e la preamp unde lipseste faceplate-ul din plastic si e posibil sa fie nefunctional, ori desprins firul de la jack (nu are output, insa tunerul merge) Corzile sunt Elixir noi, 11-52. VIne cu husa din imagini.
 18. Chitara prototip handmade in Iasi, si refinisata recent de catre Jupiter Guitars. Neck de Ibanez RGD321 cu headstockul putin modificat pentru un alt aspect. Corp combinatie de meranthi si ash. handmade, deci nu e perfect dar are mojo hardware hipshot bridge low profile, cheite sperzel, doza emg 81, toate made in USA. A fost recent refinisata, bindingul de pe headstock e fake dar e acceptabil de la distanta. Instrumentul suna foarte bine si e excelent balansat. Finisaj ceara cu aspect de wear and tear. Pretul este fix. Vine cu husa jackson. M-am axat pe 7/8 corzi.
 19. S-a vandut. Se poate inchide, multumesc RGC!
 20. Ibanez BTB675 Bartolini Mk2 5 string activ In stare buna, are urme de utilizare dar nimic de speriat. Instrumentul a primit un set de corzi noi D'Adarrio NYXL 45-130, de asemenea cheite noi Warwick si a trecut pe la luthier pentru reconditionare. setup, aranjare etc. Instrumentul dispune de doze Bartolini mk2 active si preamp cu reglaj pe 3 cai, volum si blend. Vine cu husa Fender din imagini. neck type 5pc BTB5 Maple/Bubinga neck-thru body Walnut/Light Ash wing body Medium frets bridge MR-2 bridge (19mm string spacing) Preamp EQB-IIIS 3-band eq with mid frequency switch Nu sunt interesat de schimburi. Fac loc pentru alte instrumente. Rog orice comunicatie sa fie prin mesaj privat.
 21. Voli

  vând Vand VOX Ad50Vt XL

  Salut, mai ai amplificatorul?
 22. Cutie completă, granție până-n decembrie anul curent, fără urme deranjante de utilizare, zgârieturi, pete de grăsime și tartru sau alte scârboșenii Poveste: Iese la pețit un microamplificator kaki mat, cu înclinații oleacă mai high gain, care dublează ca o interfață audio USB faină și boxă portabilă pentru muzică. Știe Pantera, știe Van Halen, știe Powerball și dacă te apucă lălăieli pe clean, are și un canal de maimuțărit (foarte bine) Deluxe Reverb. Și dacă tot nu te saturi, poți băga în el și chitara bas pe canalul dedicat (merge și la bariton), bașca vine cu un canal Flat bun pentru amplificat vioară, muzicuță, trianglu și orice altceva, dar în principiu foarte ok pentru înfipt multiefecte. E foarte bine că și pe Flat ai încă un stage de gain, blocul de EQ pe trei cărări, efectele de modulație/delay/reverb aplicabile și toate cele. Vine și cu acordor integrat (mie-mi seamănă cu Polytune, oricum e foarte precis și rapid, ușor de folosit), tap tempo pentru delay-uri, efect wide stereo (sunet mare, spatial de-a dreptul, fără poliție), are Aux In de băgat muzici, ritmuri, tarafuri backing și scobitori sau ce mai încape (cu volum independent, dedicat, neafectat de EQ). Sub capota software, are compresor rack/stomp foarte mișto, complet configurabil, ca și noise gate. Tot prin suita soft poți încărca în el sunete făcute de alții (sau de tine), alegi cabsim-ul, poți cotrobăi după mai multe efecte de delay etc. Știe Top 5 cele mai utile sunete via cele cinci butoane de presetare, ușor de memorat (apeși lung) și apelat (apeși scurt). Există aplicație iOS de exersat la viteză redusă și cu partea de chitară estompată în mix, iar pe Android se găsește contra cost (cca. 30 RON) una care îți oferă aceleași setări ca și prin computer, dacă te conectezi la amp cu un adaptor OTG și cablul usb inclus. Există, pentru doritori, un fel de pedală (PFS-9) de vânzare prin Canada pentru controlat presetările din picior și activat/dezactivat compresor/noise gate, faină, dar scumpă (Patchbox68) - detalii aici: https://www.patchbox68.com/ Specificații complete aici: https://usa.yamaha.com/products/musical_instruments/guitars_basses/amps_accessories/thr/specs.html#product-tabs E mic, ușor, se aude bestial (la volum mic n-am mai auzit nimic comparabil, perfect noaptea la bloc, foarte ok și când îl dai tare), îl poți căra și cu baterii în el pentru iarbă verde, codrii de aramă, are dinamică faină și răspunde foarte mișto, non-digital, la ce faci du pe chitară (inclusiv din volum), cu gainul mai cumpătat merge să bagi în tonuri de breakup/ crunch și pe modelele supărate sau chiar clean dacă ai doze low output. Îl dau fiindcă mai am un THR și vreau un Laney IRT Studio, ca să nu mor prost și fără de lampă în dormitor. Demo-uri (e netul plin de ele oricum):
 23. Crypto

  vând Copie Jackson Death Angel

  Mai multe poze in care se pot observa mai bine urmele de uzura. Chitara se livreaza cu o husa BC RICH nu cea Jackson din imagini. S Pretul de 1500 RON este fix !
 24. Tobe Tama Superstar vintage,fabricate in Japonia anilor 1980 din lemn de mahon in stare foarte buna.Dimensiuni: Toba mare: 24x14 Tom: 13x9Floor tom: 16x16Am pus membrane noi pe toba mare si tom: Evans Emad 2 de bataie si Evans EQ3 de rezonanta respectiv Remo Emperor Coated. Premierul este Tama Royalstar, metal 14x6,5. Pentru mai multe detalii : 0754 967 148
 25. mixerul a suferit o revizie generala si curatarea/ungerea tuturor potentiometrelor ! pret vanzare : 200 euro
 26. MusicmanJP

  vând IBANNEZ JAKE BOWEN JBM20

  2000!
 1. Load more activity
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.