www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6,371
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on July 5 2018

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3,134 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

52,091 profile views
 1. I-l cumpăr eu dacă nu-i mai trebuie, bine?
 2. Îți amintesc că amplificatoarele pă lămpi sunt ridicol de grele pentru că au un transformator imens de alimentare și unul aproape la fel de mare de ieșire. Cele pe pe tranzistori scapă cel puțin de cel de ieșire. Ălea mai noi au și SMPS (nu și Katana, for some reason). De exemplu ăsta scoate 170 W și are sub un kilogram. Cât despre subiectul principal, Katana e probabil cea mai simplă alegere: ai suficiente efecte și toată lumea-l ridică în slăvi, spre deosebire de celelalte "modelling amps". GT-100 e pentru oameni cu experiență în procesoare și nevoie de multiplele facilități pe care le oferă. PS: știi că ești pe RGC când cineva îți spune că un Marshall MG e mai bun pentru că are "drive analogic". Mă mir că încă nu i-a zis nimeni să lase prostiile și să-și ia un Champ.
 3. Da. E în jur de 100 EUR în mod normal. Dacă nu te prea atrage investiția, există acum și copia asta mai respectabilă (exclusiv la Thomann AFAIK):
 4. FiveseveN

  Suport chitare

  Very nice! Al meu e nițel mai auster
 5. FiveseveN

  Setup Chitara In Iasi

  Eu lucrez doar în weekend Doar 13-14 iulie mai am liber.
 6. FiveseveN

  Tube Amp Club

  Apăi după descriere poate fi de la multe. Primul pas în diagnoză e de obicei să măsori tensiunile: electronistul tău a reușit să reproducă problema? A verificat dacă scade tensiunea anodică pe finali, măcar?
 7. Sună diferit, iar dacă-mi dai un set de criterii care determină cât de "bine" sună putem face un clasament. Între timp, trăim într-o lume unde se vând și EMG 81 și lipsticks de pe Danelectro (la același preț) și sunt la fel de apreciate (dar din alte motive) single-coils bobinate manual sau Fishman Fluence. Nu știu de-astea cu blues, boss :D. Dar deobicei prima întrebare e "ce buget ai?", că "minimum ok" înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiți.
 8. Dacă ai deja boxe bune, da. Dacă nu, ai să dai vina pe software. Componentele electronice nu sunt problema, chiar dacă incluzi și dozele: e destul de greu să greșești o bobină în 2019. Dar înlocuitul dozelor rămâne un hobby foarte popular.
 9. FiveseveN

  Potentiometrele astea...

  Pe cele originale nu scrie valoarea? Dacă nu, un multimetru ieftin te poate lămuri.
 10. FiveseveN

  Vopsire chitara

  Sunt dezamăgit de neglijența voastră! Păi cum puteți umbla cu "vopsirea" unui așa instrument?! Gardul și roaba se vopsesc, domnilor, chitarele se refinisează! Cu atât mai relevant când se știe™ că Tipul de finish e probabil cel mai important factor în ton.
 11. FiveseveN

  Chitare Handmade

  Tocmai voiam să spun că ar veni în direcția opusă. Mai bine lăsați. Varianta B aduce nițel cu elemente de la Sterling, ceea ce nu-i un lucru rău. Depinde dacă vrei s-o faci mai clasică sau mai retro-modern.
 12. FiveseveN

  Ce sa aleg

  Bun, dar genurile enumerate le poți satisface lejer c-o chitară cu un singur humbucker în bridge . Ia-o pe care ți se pare mai frumoasă, oricum la asta ajung majoritatea thread-urilor de genul ăsta . Dar în cazul de față chiar nu contează.
 13. FiveseveN

  Ce sa aleg

  Diferențele sunt minime, presupun că 131 e ceva mai flexibilă cu 5 poziții. Dar electronica se schimbă ușor...
 14. FiveseveN

  Putere amplificator

  Ține minte că la un amp de 100 W poți da oricând volumul la 10%, în schimb unul mic nu-l poți face mai puternic dacă ai nevoie. Ai boxe la calculator / Home Cinema? Reproduc bine basul? Ce putere au?
 15. FiveseveN

  Poze Cu Amplificatoarele Si Efectele Noastre

  După ce am stat fără pedalier vro 4 ani, m-am 'nervat într-o zi, am tras tare și l-am făcut repede, i-am făcut și poze și... noroc de threadul ăsta că mi-a amintit să le public.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.