FiveseveN

Veteran
 • Content count

  6,256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  56
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on September 30 2015

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

2,968 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan
 • Birthday 08/02/86

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iasi

Contact Methods

 • Yahoo
  FiveseveNp90
 • Website URL
  http://fiveseven.xonedesign.ro

Other Information

 • Nume
  Mihai Florea
 • Scule
  http://xonedesign.ro/ip/

Recent Profile Visitors

50,670 profile views
 1. Ajutor! Footswitch H&K Attax 100 wp

  Mufa e DIN 5, MIDI e unul dintre semnalele ce poate trece prin ea. Conectorul căutat e tot DIN, dar cu 6 pini:
 2. Setup ce ține de ce? Schelă, buteci, lumini, PA, pirotehnice, dozatoare de bere, gardul din fața scenei?! "Sunete de ambianță" and such le poți rezolva cu orice de la un iPod la 5 orgi Hammond plus un tractor. FYI, în vreo 8 ani de când lucrez la festivaluri n-am întâlnit trupe care să pună samples de pe altceva decât laptop. Deci ce-are calculatorul, nu e destul de trv?!
 3. Partscaster

  Ia-le la pilă. Sau Zic de bridge și pickguard, nu de doze, bineînțeles :D.
 4. Dimarzio vs Seymour Duncan

  Da, de piezo era vorba, dar "goale" nu sunt foarte utile pentru ce vrei tu. Ideea e că dacă pleci cu bandă cât mai largă ai mai multă libertate pentru procesare. Pe principiul ăsta funcționează seria Variax.
 5. Boss Katana 50. Da, nu, sau okay?

  Deci nici măcar nu știi dacă e digital, dar dacă e digital e porcărie. Probabil de asta juma' din trupele serioase cântă cu Axe sau Kemper.
 6. Întrebi dacă mixerul are phantom? Are. Sau vrei să știi dacă trebuie activat? Asta ține exclusiv de modelul microfoanelor, pe care nu ni l-ai împărtășit.
 7. IEM pentru bas

  Un lucru important e izolarea: monitoarele trebuie să stea mai bine la capitolul ăsta față de ear buds comerciale. În special dacă se face mulaj personalizat. Basul oricum îl "auzi" prin conducție osoasă, de asta nu poți scăpa decât cu o scenă bine decuplată. Al doilea lucru e că sunetul e la fel indiferent de poziția ta pe scenă. Nu depinde de distanța până la monitor sau cab. Cu atât mai util dacă aveți toți IEM. Un model nu-ți pot recomanda, pot spune doar că am mai compensat din mixer dacă n-a fost "corect" răspunsul în frecvență.
 8. Amp pe mosfeti sau lampi?

  Dacă ai fost vreodată la un concert ai auzit MOSFEȚii. Dacă ai home cinema probabil ai și acasă. Notez că n-ai menționat dacă e liniar sau pentru chitara, și dacă trebuie să distorsioneze intr-un anumit fel.
 9. Poze cu chitarele noastre

  Ăla e un Metal Zone?
 10. Footswitch fender bassbreaker 15w

  1. Nu. Observi lipsa unui jack în care l-ai putea băga? 2. Amplificatorul nu are mai multe canale. Ce ar trebui să comuți cu el? Dacă vorbim de modificări, sky's the limit.
 11. Encoder B10K

  Ăla e potențiometru, nu encoder. Ai magazin de electronice în oraș?
 12. Păi vorba aia, Dacă folosești driverul ASIO (ceea ce trebuie) vor funcționa, culmea, doar ieșirile din interfața ASIO.
 13. Uhm... boxele sunt băgate în ieșirea interfeței, da?
 14. Ibanez Vs. Gibson ( Or Other Brands)

  https://www.thomann.de/ro/kemper_profiling_amplifier_powerhead.htm?ref=search_rslt_kemper_304818_8 600 W în 8 Ohm. Nu mai suntem în 1950 când era dificil de construit/găsit un amplificator de 100 W. Dar chitariștii deseori confundă compresia cu "dinamica". În aceeași ordine de idei, cine cântă pe clean fără compresor?! Dacă nu în pedalier/amp, pe mixer în live sau în studio.