www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6485
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on November 3

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3232 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Defect

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

53450 profile views
 1. Categoric nu e mai simplu, în primul rând pentru că-și dă duhul la curent continuu: Dar nah, când vrei să fii singurul pațan de pe uliță cu overdrive nano-cuantic faci și sacrificii.
 2. FiveseveN

  Doze

  Ca orice instrument, tre' să-l probezi ca să poți vedea dacă e pe placul tău.
 3. FiveseveN

  Doze

  Ezistă humbuckers pe bas din 1952. Bănuiesc că ideea celor de la Schecter a fost să aproximeze toate cele 3 opțiuni cu comutatorul: humbucker (normal, serie), P (split) și J (parallel).
 4. Not my best work, mi-a pierit și mie elanul după interacțiunea de mai sus.
 5. Legenda spune că acum 12 ani un tânăr designer și-a luat licența pe tema asta. Cu logo, simbolistică, un pic de strategie/positioning și toate cele. Când a auzit nea' Nicu că rebrandingul e pe bani i s-a curmat interesul, așa că a rămas un efort academic.
 6. Sunt diverse plăci de plastic la Leroy Merlin, Dedeman etc. Dacă nu găsești ce vrei, vezi la firmele de semnale (luminoase) și producție publicitară, ar trebui să ți-l și poată tăia frumos. Depinde ce pretenții ai: primul pickguard l-am tăiat dintr-o tavă de scurgător de vase găsită la gunoi, pe ultimul dintr-o bucată de tablă.
 7. Se pare că am rămas singurul servician din oraș 😄. N-ar fi mai bine să facem un workshop cândva/din când în când ca să învețe toată lumea? După ce pleacă enoriașii și ne mai lasă pandemia, desigur.
 8. Ai un multimetru sau tester de genul ăsta să te asiguri că e conectată împământarea la priza aia?
 9. Dacă pui corzi mai subțiri (cu același acordaj) n-ai ce să strici, invers e mai periculos.
 10. Îți trimisesem mesaj privat dar nu e nimic secret: https://www.facebook.com/efectedefecte/ https://www.facebook.com/FiveseveNp90
 11. EVH 5150 50W vine și în varianta combo, cu un difuzor de 30 W (Celestion zic că-s 20 W, sau poate o fi altul). Nu e vorba de putere: cum zicea și Răzvan, difuzoare se găsesc. Doar că e discutabil dacă poți cânta METAL pe 1x12. Bănuiesc că pentru asta vrei 5150 .
 12. Vechi dar sunt vreo două modele de amp utilizabile pentru metal, și la banii ăștia nu găsești altceva cu presets, footswitch, MIDI, 120 W etc.
 13. Bă, jur că n-am premeditat asta, dar nu știu cum m-am învârtit și am făcut exact ce v-ați aștepta să fac: am renunțat la lămpi și am mai pus un procesor . Povestea cu configurare prin web server și RP80 care știe MIDI la https://hackaday.io/project/171661-zero-budget-pedalboard/log/181089-the-big-update Totuși pare mai simplu decât ce pilotează Bogdan ( @the outsider ) .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.