FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6,341
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on July 5

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3,096 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

51,342 profile views
 1. FiveseveN

  Line 6 G90 Wireless

  "Omoară din ton" doar dacă vrei tu, i.e. are "cable simulation".
 2. FiveseveN

  Cel mai bun wireless pentru chitara

  Mă rog, și cele digitale tot radio sunt dar înțeleg ideea. Cele analogice chiar nu oferă nici un avantaj comparativ.
 3. https://en.wikipedia.org/wiki/Inertia Corzile mai groase au mai multă masă => vibrează mai mult când le amortizezi. PS: de ce ai folosi .42 pentru metal?!
 4. FiveseveN

  Amplificator "home use" si microfon.

  Ar trebui să fie un MG la MC Music, vezi și tu ce magazine mai sunt, eventual întreabă colegi de pe forum dacă au.
 5. FiveseveN

  Amplificator "home use" si microfon.

  Da, cred că au înnoit stocul de difuzoare . Tre' să înțelegi că firmele exploatează tocmai "ideea de amp" cu jucăriile astea. Au și folosul lor, de asta zic să-l probezi totuși înainte, pentru că te interesează cum sună și nu ce nume scrie pe el, nu?
 6. FiveseveN

  Amplificator "home use" si microfon.

  Nu la putere. Câtă putere crezi că-ți trebuie în dormitor?! Vezi thread-ul ăsta de exemplu: Totuși, poate ar fi mai bine să ne spui dacă ai încercat combo-ul ăla întâi.
 7. FiveseveN

  Amplificator "home use" si microfon.

  OK then. Ai mai putea să te uiți la copiile de 57 și 58. De limitările unui combo de 8" sper că ești conștient, nu vreau să reiau diatriba împotriva amplificatoarelor "pentru începători" a suta oară.
 8. FiveseveN

  Amplificator "home use" si microfon.

  În ce vrei să bagi microfonul?
 9. FiveseveN

  A Tele Is Born

  Pe rând.
 10. FiveseveN

  fuzz

  Da, tocmai încercam să scot ceva asemănător cu o chitară, printr-un cabsim și un EQ ridicol: untitled.mp3
 11. FiveseveN

  Despre distorsiuni

  Circuitul propus de @karpi chiar asta face, mai precis caută să producă sunetul de Marshall al lui Van Halen. Găsești mai multe detalii pe pagina proiectului: http://www.runoffgroove.com/thunderchief.html Proiectul include și un fel de simulare de cabinet, deci ar putea fi fix ce-ți trebuie. Also la sfârșitul paginii ai deja un layout pentru perfboard, cred că ar fi mai rapid decât să desenezi de mână traseele. Sau dacă ai acces la o imprimantă laser, încearcă cu transfer.
 12. FiveseveN

  Fiveseven Goes Strat: The Mustang

  Am uitat să consemnez: l-am refinisat într-o zi
 13. FiveseveN

  Despre distorsiuni

  Am scris cândva despre părțile funcționale ale unui amp: Acolo mai scrie ceva important: banda limitată a difuzorului e esențială în formarea tonului clasic de chitară. Deci ai un difuzor de chitară? Sau un mod de a-l simula? În ultimă instanță, unul de medii-joase asemănător? Cât despre circuitul propus, e cam arhaic, suferă de impedanță joasă la intrare, și nu cred că ar produce "sunetul trupelor anilor '90 timpurii". Mai bine dă un exemplu de trupă/album/piese și te putem îndruma spre niște proiecte simple dar care au șansa să sune autentic. Comunitatea entuziaștilor s-a dezvoltat mult pe net, se găsesc proiecte documentate riguros, e ușor să te apuci la nivel de hobby. By the way, poți face cablaje corodate sau lucrezi pe vero sau perfboard cumva?
 14. FiveseveN

  Inregistrat prin telefon

  Este normal:
 15. Joe Meek a fost numele un inginer. Joemeek e numele unei firme, o firmă care produce mai multe lucruri, printre care și preamplificatoare (din nou, mai multe feluri). Cum se numește, care este modelul preamplificatorului de la Joemeek pe care îl deții? Sau e STRICT SECRET? Pentru că unele, precum SixQ2 sau twinQ2 au intrare de instrument, în față. threeQ de exemplu nu are.