www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6,414
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on January 18

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3,175 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

52,489 profile views
 1. Dacă "trag" înseamnă "să-l conectezi la", da. Ai avea nevoie de cablul potrivit, cu jack mini stereo și 2 x jack mare mono. amPlug-ul nu e stereo dar bănuiesc că vrei să-l auzi în ambele monitoare.
 2. FiveseveN

  Recomandare amp beginner

  Pardon, nu e niciunul mai mare de o sută! Și știi ce au toate? Control de volum! Vox amPlug. Waza Air. Bias sau alt soft pe telefon, presupun că ăla e tot timpul aprins. Orice procesor, care pornește în 5 secunde Sunt nenumărate opțiuni care nu sunt limitate de o scârbă de difuzor, și rămân utile după săptămâna în care depășești etapa de începător absolut și-ți dai seama că nu reușești să-l faci să sune altfel decât ridicol.
 3. FiveseveN

  Recomandare amp beginner

  În ce iese și ce-i lipsește? Având în vedere că au trecut mai bine de 10 ani de când încerc să explic de ce amplificatoarele de genul ăsta sunt gunoaie, hai să iau altă abordare: ai văzut vreodată așa ceva pe scenă? Pe o înregistrare al cărui ton l-ai apreciat?
 4. FiveseveN

  Arcuri doze humbucker

  Sunt arcuri la Leroy Merlin, Dedeman, sunt sigur și altele. Of, repede pe eBay . Totuși ar trebui să fie suficiente cele de pix, se pot pune în serie/paralel dacă ai nevoie de lungime/forță mai mare.
 5. This thread has more boomers than Nellis Air Force Base. Cum adică cunoști produsele, man? Toate produsele?! Tu ești Șăfu la Export pe America și verifici fiecare produs? Hai să vă amintesc câteva produse Made in USA: $300 $200 $633 Și una chiar din California: Also, @Raluca1234 nu ne-a mai vizitat din 2 septembrie, cred că s-a lămurit.
 6. FiveseveN

  Întrebare prima sursă

  Totuși n-am reușit să înțeleg: e vreo problemă cu alimentatorul EBS? Le-ai conectat pe toate la el cu daisy chain? Există alt motiv pentru care consideri că "îți trebuie o sursă" în afară de anecdotele și droburile de sare ale colegilor?
 7. FiveseveN

  Întrebare prima sursă

  OK, atunci era defectă, sau într-adevăr e un produs atât de prost încât oricine va întâmpina aceeași problemă ca tine (deși SKU aparent nu). Ești conștient că acum vorbim despre alt produs, cu alte facilități? Te încurcă faptul că scrie același brand pe el, ai impresia că șublerul, parizerul și biscuiții K-Classic sunt făcuți în aceeași fabrică?
 8. FiveseveN

  Întrebare prima sursă

  Acolo descrii o problemă de ground loop, nu de filtrare. Și fie ele ne-izolate, acum va avea două surse în caz că întâmpină astfel de problemă.
 9. FiveseveN

  Întrebare prima sursă

  1. Depinde de pedale. De exemplu RV-5 consumă cam de 40 de ori mai mult decât Jan Ray (unde mai mult consumă LED-ul). Deci cu aia poți alimenta 3—4 reverburi sau 200 de copii de Tube Screamer. 2. Păi tu pari să fi pornit de la ideea că ai nevoie de altă sursă.
 10. FiveseveN

  Doina Alfa Super

  Bănuiesc că nu are importanță istorică sau sentimentală pentru tine . Probabil cel mai safe e să verifici și refolosești transformatoarele, lămpile, socluri, eventual șasiul. Și cu ajutorul unor componente contemporane să faci ce vrei din el. Ar fi mai simplu decât să-l restaurezi.
 11. FiveseveN

  Poze cu chitarele noastre

  Nice!
 12. FiveseveN

  Casca studio

  Păi așa poți lua orice janghină de căști și le "corectezi" din EQ, nu? Întreabă-i pe Bose.
 13. FiveseveN

  Amplif combo lampa

  Man, dar de ce nu un Mesa Mark V? Ce ți-e o mie de euro, ce ți-e două mii? La firma noastră de sonorizare avem și Ampeg Heritage, care e cât se poate de pe lămpi: are patruzeci de kile. Pocket Ampul ăla e super ofertă și e doar una din vastele opțiuni pe care ți le oferă secolul XXI.
 14. FiveseveN

  Amplif combo lampa

  Vrei ceva portabil, ieftin, cu loop și reverb, care sună bine și acasă și la sală... Lăsând orice glumă, un amp pe lămpi e obiectiv cea mai proastă soluție
 15. FiveseveN

  Alegere chitară

  Întrebarea ta e dacă te ajută mai mult pentru solo-uri chitara aia (cum o cheamă?) pentru că are doze active? Și ai decis că în secțiunea Înregistrări i-ar sta cel mai bine, spre deosebire de asta sau asta ? Mai rămân două nelămuriri: Știi că poți schimba doar dozele? Ce înțelegi prin "solo"? Că de la Gilmour la Kerry King sunt tot felul de soliști.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.