www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6,380
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on July 5 2018

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3,145 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Silicon Satan

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

52,262 profile views
 1. FiveseveN

  [chitara Electrica] Gibson Sg Standard, Ebony

  Sunt la fel de genial ca Micu', am văzut "Preț" și poze, am presupus că-i anunț ca multe altele
 2. FiveseveN

  [chitara Electrica] Gibson Sg Standard, Ebony

  E notabil și faptul că threadul stă de 13 ani în categoria greșită. Să vă tot plângeți că nu vă cumpără oamenii prostiile pe RGC .
 3. FiveseveN

  Chitare Handmade

  La bas (Fodera, Alembic etc.) sunt mai des întâlnite. Moda cu finisaje naturale/transparente pe chitară, unde s-ar potrivi astfel de capace, e relativ nouă. La fel ca cele din plastic (deloc). PS: dacă s-ar putea să nu mai răspundă lumea lumea cu quote la posturi cu 20 de imagini, care ocupă 5 pagini, ar fi super minunat!
 4. FiveseveN

  ce chitara sa-mi cumpar?

  Cine, căcănarul ăsta? Ce înțelegi tu prin asta? Ce vrei să faci și nu poți din cauza chitarei? Că dacă vrei una care face același lucru dar pentru mai mulți bani, Gibson e alegerea excelentă.
 5. FiveseveN

  [Problema doze EMG] Cred.

  Deci e de la alimentare. Cablul ce-l bagi în chitară are jack mono sigur?
 6. FiveseveN

  Inregistrare Full Band

  Explică-mi oleacă situația: zici că nu ești "experimentat intr-ale studiourilor" dar ai pretenții bășinoase de "calitate" pentru că ai tras cândva pe genunchi, nu ți-a plăcut și te-ai hotărât că trebuie să fie din vina mixerului. Pardon, a tehnologiei din mixer. Pardon, din toate mixerele digitale, pentru că sunt toate la fel, și cele de 1000 EUR și de 100000. Că știi tu cum e treaba. Ia nouă magnetofoane și-ți tragi concertul analogic trv. N-o să plângă nimeni că e prea mic setupul. Sau poți apela la o firmă care știu ei cum e treaba mai bine, și 99% vor veni cu un mixer digital.
 7. FiveseveN

  Problema sunet microfon

  Sistemul ăsta e operat de cineva care știe ce fac toate butoanele?
 8. FiveseveN

  Cajon pe BOSS RC3

  Ar fi stupid să pună intrare XLR fără preamp. A doua propoziție de pe pagina produsului:
 9. FiveseveN

  Cajon pe BOSS RC3

  Semnalul de la microfon trebuie preamplificat pentru a fi la un nivel comparabil cu cel al unei chitare, i.e. ce așteaptă RC-3. Deci probabil nu merge fără preamp. RC-30 în schimb are și intrare de microfon.
 10. I-l cumpăr eu dacă nu-i mai trebuie, bine?
 11. Îți amintesc că amplificatoarele pă lămpi sunt ridicol de grele pentru că au un transformator imens de alimentare și unul aproape la fel de mare de ieșire. Cele pe pe tranzistori scapă cel puțin de cel de ieșire. Ălea mai noi au și SMPS (nu și Katana, for some reason). De exemplu ăsta scoate 170 W și are sub un kilogram. Cât despre subiectul principal, Katana e probabil cea mai simplă alegere: ai suficiente efecte și toată lumea-l ridică în slăvi, spre deosebire de celelalte "modelling amps". GT-100 e pentru oameni cu experiență în procesoare și nevoie de multiplele facilități pe care le oferă. PS: știi că ești pe RGC când cineva îți spune că un Marshall MG e mai bun pentru că are "drive analogic". Mă mir că încă nu i-a zis nimeni să lase prostiile și să-și ia un Champ.
 12. Da. E în jur de 100 EUR în mod normal. Dacă nu te prea atrage investiția, există acum și copia asta mai respectabilă (exclusiv la Thomann AFAIK):
 13. FiveseveN

  Suport chitare

  Very nice! Al meu e nițel mai auster
 14. FiveseveN

  Setup Chitara In Iasi

  Eu lucrez doar în weekend Doar 13-14 iulie mai am liber.
 15. FiveseveN

  Tube Amp Club

  Apăi după descriere poate fi de la multe. Primul pas în diagnoză e de obicei să măsori tensiunile: electronistul tău a reușit să reproducă problema? A verificat dacă scade tensiunea anodică pe finali, măcar?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.