www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

FiveseveN

Veteran
 • Content Count

  6525
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20
 • Feedback

  100%

FiveseveN last won the day on August 26

FiveseveN had the most liked content!

Community Reputation

3278 Excellent

About FiveseveN

 • Rank
  Defect

Profile Information

 • Location
  Iasi

Recent Profile Visitors

54151 profile views
 1. Alo, unde-i donația?! Put your money where your mouth is și mai pregătește 80 EUR că încep să pun articolele de pe Să Fie Lumină acuși. Într-o notă mai filosofică, nu ți se pare ciudat să te plângi despre relația tineretului cu media în timp ce susții o instituție care face media studies pe aceeași lucrare de vreo 2000 de ani? Măcar ăi' catolnici și papistași au mai evoluat dar ramura locală insistă că Lumea trebuie să se adapteze pretențiilor Bisericii și nu invers.
 2. Butonul cu simbolul unui difuzor:
 3. Întreabă și tu producători de muzică contemporană dacă asta te interesează. Vorba colegului, oameni care n-au timp de forumuri. Sau și mai bine, fă ce-ți place ție, pentru că trend-urile în muzică sunt într-un flux continuu, mânat de oameni care fac ce le place. Sau dacă vrei să faci bani, învață un AI să toarne discuri de manele și populară "de petrecere" și ești bazat pe viață.
 4. Din aceeași serie: forumul VisualArt nu mai există pentru că nu mai sunt la modă artele vizuale și aplicațiile lor forumul FotoTarget nu mai există pentru că nu mai face nimeni poze forumul learn.reflex.ro nu mai există pentru că nu mai e în vogă chestia aia numită Internet și nu se mai fac aplicații pentru ea 😁 Numai Softpedia mai ține lampa aprinsă cu subiecte relevante de 17 ani.
 5. Ne poți arăta pe păpușă unde te-a atins chitaristul? Altfel nu-mi pot imagina finalitatea intervenției tale. Adică dacă vrei să faci trolling nu văd de ce ai face-o pe un forum pustiu. Chiar dacă ești complet candid și vrei să ne salvezi din a fi prostălăi și retardați, n-ai nimerit locul. Că din cei cinci care mai batem mingea pe aici nu cred că a rămas vreun chitarist, e.g. cineva care cântă măcar pe TikTok dacă nu pe scenă. De felul în care ai abordat problema nu mai zic...
 6. Lasă man că nu ducem lipsă de fraieri. https://www.rollingstone.com/pro/news/music-instruments-sweetwater-reverb-guitar-center-1119868/ https://www.nytimes.com/2020/09/08/style/guitar-sales-fender-gibson.html https://www.guitarworld.com/news/fender-has-sold-more-guitars-in-2020-than-any-other-year-in-its-history Aici ai nimerit-o .
 7. Pune niște poze clare cu ce ai făcut.
 8. Salut! Ce fel de booster cauți? Am o cutie mică în plus care-și așteaptă sensul în viață.
 9. Salut! Procesorul ăla are 20 de ani și nu era strălucit când era nou, d-apoi în era rețelelor neurale. Considerând aceste constrângeri, scopul e să-l faci să sune cum îți place ție, nu cum li s-a părut diverșilor pe Internet sau cu atât mai puțin japonezilor în 2001 când au făcut preseturile din fabrică. Nu doar pentru că gusturile sunt atât individuale cât și intersubiective (s-a schimbat "moda" tonală de două ori de atunci), dar ceea ce iese din același preset depinde de ce intră (i.e. chitara și cum cânți la ea) și în ce iese (amp de chitară, monitoare de studio sau scenă, căști etc.). Deci ce vrei să scoți din el și prin ce (asculți)? Sau ce te împiedică să folosești o soluție mai modernă? Don't take it the wrong way, eu am o întreagă colecție de procesoare vechi, sunt chiar curios .
 10. Am uitat ceva important: nu poți evalua holistic amplificatoare în baza demo-urilor de pe YouTube. Dacă știi ce aspecte să urmărești pot fi o resursă utilă dar dacă ar fi cazul probabil n-ai fi la cules de păreri pe RGC. Ca să știi ce cumperi trebuie să-l probezi în persoană, cu chitara ta, și ideal în contextul relevant (la o repetiție, concert, acasă etc.). Știu că la noi în lumea a treia e greu să faci asta dar teoretic comunitatea chitariștilor locali ar trebui să fie de ajutor. Cu magazine moderne poți comanda, încerca și returna cât dorești dar devine un proiect de durată. Then again, tone chasing is a lifetime struggle, cum menționasem adineaori .
 11. Noh, din păcate treaba cu plictisitul e boală grea și nu cred că s-a găsit leac Majoritatea celor afectați cumpără și vând scule toată viața crezând că o să-i ajute la cântat.
 12. There, I fixed it. Să mă corectați după ce ați comparat amplificatoare la același preț, nu Mustangi cu JCM-uri. [citation needed] Și mai trebuie subliniat că Mesa Boogie fac mai multe feluri de amplificatoare cu mai multe feluri de finale, multe în sine foarte configurabile în materie de headroom și dinamică. Deci e o generalizare la fel de gratuită ca "un amplificator solid state va suna tot timpul x". Speram c-am evoluat peste, tinerii din ziua de azi deja o iau ca pe o memă absurdă: De ce v-ați aștepta ca monitoarele la 150 EUR să sune mai bine decât comboul de 150 EUR pe care-l are? Iar vă luați prostii și dați vina pe simulatoare după . Păi ai deja unul conceput fix pentru situația asta. Cum consideri că te-ar avantaja unul mai greu și cu mai puține tonuri disponibile?
 13. În cazul ăsta n-are mai mult sens să cauți o chitară care are deja cutaway? Sau măcar una mai ieftină/cu finish mai simplu pentru ciopârțit . Zic pentru că mi se pare comparabil efortul de a tăia și finisa corpul deja lăcuit vs. a face un corp nou.
 14. Io îs ăla . Dar mai e măcar o lună până aș avea timp de astfel de proiect, mai bine vorbește cu Vlad de la Jupiter Guitars.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.