www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

SKU

Veteran
 • Content Count

  671
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47
 • Feedback

  100%

SKU last won the day on August 17

SKU had the most liked content!

Community Reputation

528 Excellent

2 Followers

About SKU

 • Rank
  Speper Skuhr League

Profile Information

 • Location
  Neamt

Other Information

 • Band
  Formatia liceului
 • Gear
  Chitara Hora Iris Solo Lux
  Procesor efecte Zoom 505
  Amplificator Behringer GMX210
  Cabluri 8 x EVIDENCE AUDIO The Forte

Recent Profile Visitors

10262 profile views
 1. SKU

  Ce Ne Mai Enerveaza

  Sa inteleg ca red vine de la reddit. LOL
 2. SKU

  Ce Ne Mai Enerveaza

  Cuvintele nu poseda calitatea de a fi “bune” in termeni absoluti.
 3. SKU

  Ce Ne Mai Enerveaza

  Npc detected 🐜
 4. Nu e clar daca OP e suparat ca se canta sau e frustrat ca nu se canta. Clar e ca “religia chitaristilor se afla in negare” scoate in evidenta un bac luat fraudulos cum ar zice un mosh de pe aici.
 5. Eu nu cantam nici inainte de 2021 asa ca is gucci.
 6. My 0.1 cents. Daca e primul amp pe care-l cumperi ia-ti ceva gen Katana sau Fender GTX. Nu o sa simti diferenta dintre astea si unul pe lampi si astea digitale au de toate. Si inca ceva, un amp pe lampi de 1W nu-l poti da peste jumate din volum daca stai la apartament ( in general si netonand cont de alte lucruri).
 7. Dupa cum zice titlul a venit timpul sa continui cariera mea muzicala in Iasi. Genul nu prea conteaza atat timp cat e hard rock/rock/blues/pop/funk sau derivate din astea. Am ceva experienta si cu formatii si cu instrumentul. NU CAUT FORMATIE TIP: "Nu conteaza nivelul de skill, vrem doar sa ne simtim bine".
 8. Un Tokai ls80 dinainte de 80 ar trebui sa se incadreze. Eventual ls100. numarul reprezinta valoarea in yen la vremea aia in mii de yen. Ls100 la 100000 yen in perioada aia vin vreo 140000 acum aka 1000 euro.
 9. E locul celalalt bun in Cluj. Am fost acolo si sunt foarte priceputi. 🍆
 10. Eu n-as pastra-o. In timp te afecteaza psihologic. Asta daca te deranjeaza ca stii ca nu e perfecta. Daca nu are probleme la cantat si poti trece peste partea vizuala pastreaz-o.
 11. E putin hâit bridge-ul. Daca nu-ti scapa de pe fretboard coarda mi subtire cand canti e ok ... doar ca na vizual distantele dintre coarzi si margini si alinierea pe doze nu sunt perfecte. Am atasat sa se vada mai clar. Si un exemplu de una facuta cum trebe;.
 12. 6800 lei doar Kemper Stage-ul + cutiutza gigantica cu profiluri ( 9821 la numar ) Cutia originala o am doar ambalajul din ea, nu. Pentru curierat ma asigur ca-l impachetez ca pentru razboi nuclear.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.