SKU

Veteran
 • Content Count

  428
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

SKU last won the day on September 27

SKU had the most liked content!

Community Reputation

167 Excellent

About SKU

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

6,250 profile views
 1. SKU

  Fret buzz

  Daca are fretbuzz pe open strings nutul e taiat prea adanc. N are sens sa vorbim de fizica cuantica aici :))
 2. SKU

  Fret buzz

  Nutul ( chestia aia neagra de plastic ) a fost taiat prea adanc. Truss rodul nu poate face nimic in privinta asta. Trebuie sa mergi la un lutier sa-ti schimbe nutul sau poti sa umpli adanciturile cu superglue, sa-l lasi 2-3 zile sa se usuce bine si apoi sa le refaci dar cel mai bine ai merge la un profesionist
 3. SKU

  Poze cu chitarele noastre

  Ibanez RG8520
 4. Cover la acest minunat solo. Nu e perfect dar la urmatoarele takeuri n-am mai simtit aceeasi emotie in note Merci!
 5. SKU

  Fraude OLX

  Mama cum arata bassu asta ... mai degraba 30 de euro
 6. SKU

  Fraude OLX

 7. SKU

  Fraude OLX

  https://www.olx.ro/oferta/chitara-scrie-pe-ia-fender-IDbEWxb.html#8b2d7c8961 "Stare inpecabila scrie pe ia fender" :))
 8. SKU

  Bancuri

  Un purice bolnav la doctor: Puricele: Domnule Doctor, sufar de amnezie. Doctorul: De cand? Puricele: De cand ce?
 9. SKU

  Decibeli vs watti

  ... n-are rost
 10. SKU

  Decibeli vs watti

  Pai boss rezultatul ti-a fost explicat in diferite moduri, inclusiv sau mai ales ca rezutatul este al unui calcul simplu. Dar daca tu crezi ca fizica e pentru tocilari care vorbesc din carti si n-are scoala vietii, poti sa te duci sa experimentezi pe cont propriu ( dupa cum ti-am explicat mai sus ). Ti-ai permis, foarte bine dar nu are sens sa insisti cu chestii de genul "am inteles ca din formula lu peste iese asa dar a experimentat cineva cu adevarat". E ca si cum ai zice ca legea lui arhimede aplicata intr-un sistem complex nu poate fi demonstrata printr-un set de calcule, tre sa te duce ca bulã sa verifici cu mana ta. De altfel, nu ai fost catalogat ca troll pentru ca ai intrebat cum poti experimenta. Ai fost catalogat ca troll din cauza atitudinii ignorante si din cauza ca experimentul ala nu are niciun rost atat timp cat tot sistemul se bazeaza pe un set de calcule matematice demonstrate stiintific. Faptul ca nu crezi in matematica, aia te catalogheaza ca troll.
 11. SKU

  Cantat Pe Strada

  Ai avut dreptate. A ajuns metroul in Ploiesti si s-a rezolvat si saracia in doar 5 ani
 12. SKU

  Decibeli vs watti

  Voiam sa nu zic deoarece e destul de periculos ( si calculul meu era gresit lol ) dar totusi zic. http://www.teamrocs.com/technical/pages/amppower.htm Citeste aici cum se masoara puterea unui amp mai in detaliu. Iei un multimetru si un aparat de masurat presiunea acustica ( poti folosi o aplicatie pe telefon) Fa rost de 2 ampuri ( care sa aiba iesire de 8ohm sa zicem si puteri asemanatoare ) si o boxa ( 8ohm ) si tragi pe telefon un fisier audio mqi lung cu o unda sinusoidala Iei primul amp. Il conectezi la boxa. Folosind calculul din link ( voltaj ^ 2 / 8ohm ) dai volumul mai tare pana cand din calcul reiese o putere aleasa. Sa zicem 2w ( gen sa citesti 4 volti pe voltmetru ) sa nu deranjezi oamenii. Acum pui un cablu din iphone in input la amp si dai drumul la fisierul ala si masori cu aparatul de masurat presiunea acustica. Notezi valoarea. Faci acelasi lucru cu ampul 2. ( folosind acelasi volum pe telefon, acelasi cablu si acelasi jack de 8ohm evident ) Daca pentru ambele ampuri la 2w, valoarea citita pe aparatul de presiune acustica e aceeasi inseamna ca cele 2 ampuri vor cauza acelasi zgomot la aceeasi putere indiferent daca unu-i pe tuburi si unul pe tranzistori. Poate cineva mai priceput ma poate corecta dar probabil experimentul poate fi executat destul de precis ...
 13. SKU

  Decibeli vs watti

  Literalmente, asta a fost primul meu raspuns. Diferenta a fost ca nu am zis ca formula matematica va fi validata (surprise) intr-un experiment real.
 14. SKU

  Decibeli vs watti

  Man ... nu exista valoare experimentala si valoare din calcul. Valoare din calcul este valoarea reala/experimentala. Bineinteles sunt deviatii pentru ca lucrurile nu sunt facute perfect. Crezi ca procesoarele unui calculator sunt puse mai intai manual si testata cu multimetrul? Daca formula matematica zice ca asa o sa fie, asa o sa fie dude. Si mai mult de atat poti calcula matematic si cum va percepe omul zgomotul produs daca poti calcula intensitatea sunetului pe spectrul auditiv si adaptata la Fletcher-Munson ( https://en.wikipedia.org/wiki/Fletcher–Munson_curves ). Daca unul din amplificatoare cu acelasi output accentueaza mai mult anumite frecvente, in functie de volum, omul va percepe sunetul ca fiind mai puternic chiar daca el nu este.