www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Moderator
 • Content Count

  874
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on March 14

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

956 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

16,273 profile views
 1. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Accept schimburi cu placă de sunet pe Thunderbolt, mă interesează un Universal Audio.
 2. AddRien

  Inregistrare Full Band

  Interfețele au niște intrări separate, unde se pot atașa cabluri suplimentare sau un mixer. „You’ll see interfaces that claim, for example, 18 inputs but have only eight mic preamps. Say what? Well, the other inputs are typically an ADAT optical interface, which provides eight digital inputs, and S/PDIF, which provides two digital inputs.” Sursa: https://www.sweetwater.com/insync/add-inputs-audio-interface/
 3. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Vând un set de doze Gibson, din perioada Tim Shaw. Tim Shaw e inginerul angajat de Gibson care a încercat să facă prima clonă după celebrele PAF-uri din anii 50. Dozele sunt low output, doza zebra măsoară 7.4k, iar cea neagră, 7.6k și au fost fabricate în 82 și 83 (au pe spate serii ștampilate cu cerneală). Sună prezent și au un sunet specific pe care nu îl pot reproduce în cuvinte, însă, dintre dozele pe care le-am avut până acum, mi se pare cele mai „muzicale”. Nu fac microfonie pe high gain, eu le-am folosit fără probleme. Sunt extrem de versatile și se pretează pe orice stil muzical. Pot scoate de la Led Zeppelin la acordaje joase.
 4. Super, as usual! Really inspiring riffs/songs! What classical guitar do you use and how do you record it?
 5. Au rămas nebifate și mă interesează în continuare: Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80)
 6. În locul lui The Drop iau în calcul și Whammy DT, care, în principiu, face aceeași treabă ca Digitech The Drop + efectul de whammy.
 7. Salutare. Mă interesează următoarele pedale: 1. Hardwire (Digitech) Supernatural Reverb (nu se mai fabrică) https://digitech.com/en/products/supernatural 2. Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT 3. Digitech Trio+ looper https://www.thomann.de/ro/digitech_trio_band_creator_trio+_trio_plu.htm 4. Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80) - doar varianta asta. Dacă aveți vreuna din pedalele astea, aștept mesaj privat. NU mă interesează alte pedale, mersi.
 8. Vând jucăria asta genială. A stat doar pe biroul meu. Are încă folia pe ecran. Deci, e practic nou/ mint condition. Vine la pachet cu: - mii de profile foarte bune (M.Britt, TAF, ChopTones, TopJimi etc) Prețul nu e discutabil, nici nu accept schimburi. E cu 500 de euro mai ieftin ca în magazin.
 9. AddRien

  Problema gat arcuit

  Omul a scris că „dupa toata treaba asta gatul tot mai are un pic de relief. ”. Asta înseamnă că e foarte puțin curbat. Ar ajuta niște poze să fie mai clară problema. Nu știm exact ce înseamnă pentru el „relief” . Griful nu trebuie să fie drept când se află sub tensiunea coardelor. Cum zice și dani_rosu5, mai bine să nu dăm idei radicale (de lutier) pentru că pot fi puse în aplicare, fără să fie nevoie. Mi-aduc aminte de un coleg de cameră, care avea o chitară, i-am spus că tastele mai late sunt mai bune pentru bend-uri, a doua zi a venit cu ele pilite.
 10. AddRien

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Pare Bucatti de blondachi mai degrabă, da mă rog.
 11. AddRien

  Schimbare cheițe acordaj

  Dacă ai probleme cu acordajul chitarei (nu stă acordată), uită-te mai întâi la prăguș/nut, majoritatea problemelor de acolo vin. Strict referitor la întrebarea ta, măsoară diametrul găurii unei cheițe și vezi cât e. Teoretic, ar trebui să aibă în jur de 10mm, cam ăsta e standardul. Asta înseamnă că s-ar potrivi cheița din link-ul tău. Problema e alta, cheița din link are șurub de fixare, ale tale nu au. Asta ar presupune o muncă suplimentară, plus alterarea (e drept, nu grav) a capului/headstock-ului.
 12. AddRien

  Poze cu chitarele noastre

  LP Custom (Lucy) 94 și R8 (Jenny) din 98.
 13. AddRien

  vând Reghin LP ieftin

  Preț nou: 250 lei + transport
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.