www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Content Count

  876
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on March 14 2019

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

960 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

16,534 profile views
 1. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Corp finisat așa doar la Custom Shop găsiți. Și mai rar dintr-o bucată.
 2. AddRien

  sfat achizitie chitara bass incepator

  Gâtul „perfect” drept nu e ok. De falsat, pot să falseze și de noi. Ce recomanzi acolo e scump. Ca începător, nu are nevoie de 5 coarde. Se scrie Squier. @florinalexx01 Harley Benton la jumătate de preț, dacă e musai să fie nouă chitara. Au crescut masiv calitatea cei de la HB. https://magazinuldemuzica.ro/Harley-Benton-JB-75-NA-Vintage-Series-_-59318.html
 3. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Ultima reducere, 1999 de lei.
 4. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Reducere de preț, 2099 lei
 5. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Ultima și singura reducere de preț: 1500 lei
 6. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Vând corp nou de stratocaster finisat de Mark and Jenny (Statele Unite). Corpul a fost comandă specială la ei și a durat aproximativ 12 săptămâni să fie fabricat. Corpul este dintr-o singură bucată de arin/alder, fabricat și vopsit profesional de MJT cu vopsea nitro. Culoarea este metallic blue și are o formă ușoară de relic. Pe corp nu s-a montat hardware, nu are găurile pentru pickguard și pentru backplate date.
 7. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Accept schimburi cu placă de sunet pe Thunderbolt, mă interesează un Universal Audio.
 8. AddRien

  Inregistrare Full Band

  Interfețele au niște intrări separate, unde se pot atașa cabluri suplimentare sau un mixer. „You’ll see interfaces that claim, for example, 18 inputs but have only eight mic preamps. Say what? Well, the other inputs are typically an ADAT optical interface, which provides eight digital inputs, and S/PDIF, which provides two digital inputs.” Sursa: https://www.sweetwater.com/insync/add-inputs-audio-interface/
 9. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Vând un set de doze Gibson, din perioada Tim Shaw. Tim Shaw e inginerul angajat de Gibson care a încercat să facă prima clonă după celebrele PAF-uri din anii 50. Dozele sunt low output, doza zebra măsoară 7.4k, iar cea neagră, 7.6k și au fost fabricate în 82 și 83 (au pe spate serii ștampilate cu cerneală). Sună prezent și au un sunet specific pe care nu îl pot reproduce în cuvinte, însă, dintre dozele pe care le-am avut până acum, mi se pare cele mai „muzicale”. Nu fac microfonie pe high gain, eu le-am folosit fără probleme. Sunt extrem de versatile și se pretează pe orice stil muzical. Pot scoate de la Led Zeppelin la acordaje joase.
 10. Super, as usual! Really inspiring riffs/songs! What classical guitar do you use and how do you record it?
 11. Au rămas nebifate și mă interesează în continuare: Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80)
 12. În locul lui The Drop iau în calcul și Whammy DT, care, în principiu, face aceeași treabă ca Digitech The Drop + efectul de whammy.
 13. Salutare. Mă interesează următoarele pedale: 1. Hardwire (Digitech) Supernatural Reverb (nu se mai fabrică) https://digitech.com/en/products/supernatural 2. Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT 3. Digitech Trio+ looper https://www.thomann.de/ro/digitech_trio_band_creator_trio+_trio_plu.htm 4. Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80) - doar varianta asta. Dacă aveți vreuna din pedalele astea, aștept mesaj privat. NU mă interesează alte pedale, mersi.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.