www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Moderator
 • Content Count

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on March 14

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

912 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

15,673 profile views
 1. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Sus cu chitara, ofertă de sărbători: 799 lei plus transport
 2. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Ofer bonus, pentru cine vrea, un pickguard negru SSS.
 3. Ofertă de Paște, Crăciun, Black Fraudei, ce vreți voi: 999 lei plus transport. Dacă nu se dă la nici jumătate din preț, îl pun pe pe post de suport de tăietor de lemne la bunica.
 4. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Preț nou, 299 lei+ transport!
 5. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Aham, el a scris INVADER. Eu am am presupus că sunt Seymour Duncan! My bad, modific anunțul. Prețul rămâne același, însă. LE: văd că un set de INVADERe costă cât chitara asta.
 6. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Sincer, habar nu am! Așa am cumpărat-o, acum câteva săptămâni. Nu i-am schimbat nici coardele. Atașez descrierea inițială.
 7. AddRien

  It's not you, it's me

  Frumos! Îmi place și tonul.
 8. AddRien

  Duel 123 - Inscrieri

  Tare de tot! Super simpatici amândoi, ea pentru grija pe care ți-o poartă indiferent de ceea ce faci pe moment, și tu, pentru că reușești să improvizezi (și repede) în timp ce nu-ți refuzi fetița! Felicitări!
 9. Sunt nevoit să pun la vânzare, cu regret, această chitară, am nevoie să acopăr niște investiții recente. Dacă reușesc să achit din alte surse, chitara se retrage de la vânzare. Mi se pare o chitară excelentă, iar cei de la Harley Benton sunt de lăudat. Chitara vine cu următoarele upgade-uri: - strap locking tuners (Schaller style) - locking tuning keys - Steel Saddles (un upgrade important) - push-pull pot (trece de pe humbucker pe single coil) - doze: Invader (bridge) style, Alnico 2 P90 (neck) Are câteva zgârieturi fine. Pe headstock are niște urme de la un sticker pe care fostul proprietar l-a avut lipit peste sigla Harley Benton. Se înlătură ușor, fără urme, nu mi-am bătut capul. NU mă interesează abslout niciun schimb, am nevoie de bani. Trimit în țară, costul transportului îl va plăti cumpărătorul.
 10. Da, m-am gândit că te referi la asta. Însă am vrut să o lămurim să nu creadă că e mărime mică. Pentru că sunt chitare de genul ăsta, format mai mic, iar, din poze ar putea părea.
 11. @apocapsile chitara e de mărime normală, n-are de ce „să-i rămână mică”. Sau nu te-ai referit la asta?
 12. AddRien

  vând Ibanez 399 lei

  Ți-am răspuns.
 13. @ggg Pare ceva mai vechi. Vânzătorul nu prea pare să aibă habar de ceea ce vinde. De asemenea, mi se pare suspect că a listat produsul ca fiind în Cluj-Napoca, dar utilizatorul are IP de București. Mai mult, pentru forumiști are o „reducere” considerabilă față de anunțul pe care îl are pe olx. https://www.olx.ro/oferta/chitara-gibson-es-artist-colectie-IDcc1xX.html#d5e76c1654 Dorim detalii, altfel luăm măsuri!
 14. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Vând un corp de strat, făcut de Schecter, în anii 90. A fost refinisat într-un acvamarin transparent (see-through), la Hora SA (inițial era vernil corpul). Vine cu plăcuța de prins gâtul în spate (neckplate). Transport prin curier plătit de cumpărător.
 15. AddRien

  vând Ibanez 399 lei

  O chitară „cinstită” de care mă tot împiedic prin casă. Are câteva dinguri mici și cheițele mai „ronțăie”, dar stă bine acordată și sună decent pentru prețul ei. Uzură taste ZERO. Ideală pentru începători, la mai puțin de jumătate din prețul uneia noi. Trimit prin curier oriunde în țară, pe cheltuiala cumpărătorului. BONUS placă de sunet pe USB (nu am testat placa niciodată, așa am primit chitara). Specificații: Lemn Corp: Tei, Configuratie Doze: H-S-H, Tastiera: Palisandru, Scala: 25.5 in, Cordar: Fat 6, Culoare Hardware: Cromat, Nr Corzi: 6, Nr Freturi: 22, Freturi: Medium, Chei: Capsulate, Imbinare grif: Bolt on, Lemn grif: Artar, Tipul constructiei: Solidbody, Tip bridge: Tremolo
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.