AddRien

Power Moderator
 • Content count

  850
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on December 4 2015

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

875 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Nume
  AddRien

Recent Profile Visitors

14,844 profile views
 1. Revine la vânzare un Fender Malmsteen, culoare Sonic Blue, anul fabricației 2000. Îmbunătățiri: - strap locks; - locking tuners; - doze YJM Fury (venea cu Dimarzio); - nut de os; - bridge Callaham distressed, cu bloc de oțel. Chitara vine cu tocul original și un strap asortat. Varianta Sonic Blue nu se mai fabrică din 2011. 1650 de euro, ușor negociabil.
 2. Rebus Muzical

  Eunuc! Dar nu știu la ce cântec te referi. Mă gândisem la Nevermind the bollocks(=balls). But...
 3. Rebus Muzical

  Nevermind the bollocks?
 4. Rebus Muzical

  Sex Pistols e formația. Cântecul e Sons of Anarchy?
 5. Chitara asta sună într-un mare fel. Merită un pin.
 6. Rebus Muzical

  Răspuns corect asdfgh.
 7. Rebus Muzical

  Hint, sunt din Suedia.
 8. Rebus Muzical

 9. Rebus Muzical

  Răspuns corect Slow&co, care câștigă un curcubeu muzical.
 10. Rebus Muzical

 11. Rebus Muzical

  Câștigă un Si bemol mnezeu! Spiral Arhitect e trupa scandinavă.
 12. Rebus Muzical

  Răspunsuri corecte! un chitarist și mnezo primesc un bax de note muzicale. Luați o notă muzicală, adăugați un aftershave românesc și veți obține un instrument exotic.
 13. Rebus Muzical

  Salutare rgc-iști, plecând de la ideea unui amic forumist m-am gândit să inițiez acest topic. Rebusul poate fi făcut și din imagini așa cum am să exemplific eu mai jos. Nu există reguli (exceptând domeniul muzical). Ideal ar fi ca cei care ghicesc să încerce să facă la rândul lor un rebus, dar, fiecare cum dorește.
 14. vând Cmatmods Brownie 300 Lei

  Sold!
 15. Suhr-ul ăsta este o soluție simplă și eficientă de înregistrare a amplificatorului pe lămpi fără a mai fi necesară conectarea la un cabinet. Asta înseamnă că poți înregistra cu amplificatorul dat la orice nivel, la orice oră pentru că sunetul îl vei auzi în căști. De asemenea, poate fi folosit cu un PA, fără a mai fi nevoie să cari un cabinet după tine sau să pui un microfon în fața sa. Poate transmite semnal la PA, dar poate fi folosit în același timp cu cabinet, dacă se dorește. Marele avantaj al Reactive Loadului este faptul că îți captează sunetul amplificatorului în totalitate: preamp+poweramp și îl transformă în semnal brut cu care poți înregistra prin intermediul cabinetelor virtuale. Aveți un clip de prezentare cu Pete Thorn, un supergeek și un toneman de primă clasă: https://www.youtube.com/watch?v=JQ5qqcLI-dI Și aici tot el, cu o lecție despre cum se poate folosi cu cabinete virtuale și diferența față de un Resitive Load. Sunetul e mai pe la finalul clipului: https://www.youtube.com/watch?v=i770M9pM0_k Renunț la el pentru că nu mai folosesc amplificator pe lămpi. Preț la thomann: https://www.thomann.de/ro/suhr_reactive_load.htm Prețul nu mai e negociabil, transportul îl suportă cumpărătorul.