www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Moderator
 • Content Count

  868
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on March 14

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

927 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

15,862 profile views
 1. AddRien

  Schimbare cheițe acordaj

  Dacă ai probleme cu acordajul chitarei (nu stă acordată), uită-te mai întâi la prăguș/nut, majoritatea problemelor de acolo vin. Strict referitor la întrebarea ta, măsoară diametrul găurii unei cheițe și vezi cât e. Teoretic, ar trebui să aibă în jur de 10mm, cam ăsta e standardul. Asta înseamnă că s-ar potrivi cheița din link-ul tău. Problema e alta, cheița din link are șurub de fixare, ale tale nu au. Asta ar presupune o muncă suplimentară, plus alterarea (e drept, nu grav) a capului/headstock-ului.
 2. AddRien

  Poze cu chitarele noastre

  LP Custom (Lucy) 94 și R8 (Jenny) din 98.
 3. AddRien

  vând Reghin LP ieftin

  Preț nou: 250 lei + transport
 4. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Preț nou: 250 lei + transport
 5. Eu îți recomand un Audient. Am unul (id14), am trecut de la un Scarlett și diferența a fost majoră în termeni de calitate a sunetului.
 6. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  @rooffly Da, e finisată foarte bine. Radiusul e cât se poate de flat (12-14).Griful e destul de subțire. Nu cânți pe ea, zbori! Repet, sunt nevoit să renunț și la ea doar pentru că nu am cum acoperi o gaură consistentă în buget.
 7. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  @RaduCalin corpul e din Arin/Alder, clasic pentru strat.
 8. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Ofer bonus, pentru cine vrea, un pickguard negru SSS.
 9. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Preț nou, 299 lei+ transport!
 10. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Aham, el a scris INVADER. Eu am am presupus că sunt Seymour Duncan! My bad, modific anunțul. Prețul rămâne același, însă. LE: văd că un set de INVADERe costă cât chitara asta.
 11. AddRien

  vând Harley Benton FanFret Baritone

  Sincer, habar nu am! Așa am cumpărat-o, acum câteva săptămâni. Nu i-am schimbat nici coardele. Atașez descrierea inițială.
 12. AddRien

  It's not you, it's me

  Frumos! Îmi place și tonul.
 13. AddRien

  Duel 123 - Inscrieri

  Tare de tot! Super simpatici amândoi, ea pentru grija pe care ți-o poartă indiferent de ceea ce faci pe moment, și tu, pentru că reușești să improvizezi (și repede) în timp ce nu-ți refuzi fetița! Felicitări!
 14. Sunt nevoit să pun la vânzare, cu regret, această chitară, am nevoie să acopăr niște investiții recente. Dacă reușesc să achit din alte surse, chitara se retrage de la vânzare. Mi se pare o chitară excelentă, iar cei de la Harley Benton sunt de lăudat. Chitara vine cu următoarele upgade-uri: - strap locking tuners (Schaller style) - locking tuning keys - Steel Saddles (un upgrade important) - push-pull pot (trece de pe humbucker pe single coil) - doze: Invader (bridge) style, Alnico 2 P90 (neck) Are câteva zgârieturi fine. Pe headstock are niște urme de la un sticker pe care fostul proprietar l-a avut lipit peste sigla Harley Benton. Se înlătură ușor, fără urme, nu mi-am bătut capul. NU mă interesează abslout niciun schimb, am nevoie de bani. Trimit în țară, costul transportului îl va plăti cumpărătorul.
 15. Da, m-am gândit că te referi la asta. Însă am vrut să o lămurim să nu creadă că e mărime mică. Pentru că sunt chitare de genul ăsta, format mai mic, iar, din poze ar putea părea.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.