• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

AddRien

Power Moderator
 • Content count

  847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on December 4 2015

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

869 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Nume
  AddRien

Recent Profile Visitors

14,673 profile views
 1. Chitara asta sună într-un mare fel. Merită un pin.
 2. Răspuns corect asdfgh.
 3. Hint, sunt din Suedia.
 4. Răspuns corect Slow&co, care câștigă un curcubeu muzical.
 5. Câștigă un Si bemol mnezeu! Spiral Arhitect e trupa scandinavă.
 6. Răspunsuri corecte! un chitarist și mnezo primesc un bax de note muzicale. Luați o notă muzicală, adăugați un aftershave românesc și veți obține un instrument exotic.
 7. Salutare rgc-iști, plecând de la ideea unui amic forumist m-am gândit să inițiez acest topic. Rebusul poate fi făcut și din imagini așa cum am să exemplific eu mai jos. Nu există reguli (exceptând domeniul muzical). Ideal ar fi ca cei care ghicesc să încerce să facă la rândul lor un rebus, dar, fiecare cum dorește.
 8. Schimb cu Epiphone Les Paul Custom alb sau Lp Studio+ diferență.
 9. schimb

  Fiind model mai vechi, scalopurile nu sunt atât de adânci ca la modelele mai noi. Tastiera e „figured maple”.
 10. vând

  Sold!
 11. Suhr-ul ăsta este o soluție simplă și eficientă de înregistrare a amplificatorului pe lămpi fără a mai fi necesară conectarea la un cabinet. Asta înseamnă că poți înregistra cu amplificatorul dat la orice nivel, la orice oră pentru că sunetul îl vei auzi în căști. De asemenea, poate fi folosit cu un PA, fără a mai fi nevoie să cari un cabinet după tine sau să pui un microfon în fața sa. Poate transmite semnal la PA, dar poate fi folosit în același timp cu cabinet, dacă se dorește. Marele avantaj al Reactive Loadului este faptul că îți captează sunetul amplificatorului în totalitate: preamp+poweramp și îl transformă în semnal brut cu care poți înregistra prin intermediul cabinetelor virtuale. Aveți un clip de prezentare cu Pete Thorn, un supergeek și un toneman de primă clasă: https://www.youtube.com/watch?v=JQ5qqcLI-dI Și aici tot el, cu o lecție despre cum se poate folosi cu cabinete virtuale și diferența față de un Resitive Load. Sunetul e mai pe la finalul clipului: https://www.youtube.com/watch?v=i770M9pM0_k Renunț la el pentru că nu mai folosesc amplificator pe lămpi. Preț la thomann: https://www.thomann.de/ro/suhr_reactive_load.htm Prețul nu mai e negociabil, transportul îl suportă cumpărătorul.
 12. vând

  1. Vox wah 845 - 200 lei 2. Joyo Sweetbaby OD - 125 lei 3. CMATmods Brownie distortion made in USA - 300 lei 4. Korg polytune - 175 lei Prețurile nu sunt negociabile. Transportul îl suportă cumpărătorul. Brownie s-a dat.
 13. vând

  Update de preț: 300 de lei, nenegociabil. Curierul îl plătește cumpărătorul.