www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Posts

  897
 • Joined

 • Days Won

  22

AddRien last won the day on November 30

AddRien had the most liked content!

1 Follower

About AddRien

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Gear
  Bunch of guitars and amps

Recent Profile Visitors

19480 profile views

AddRien's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. Nu vreau să fiu gică-contra, însă nu ar fi mai bine un VST+placă audio+o pereche de monitoare/căști? Tone X de la IK Multimedia, TH-U Overloud, Softube, Neural DSP etc. sunt foarte bune, Sau un amplificator pe tranzistori/digital modelling. Eu am un Roland Cube. Sună bine și Spark. Sau un preamplificator (pe lămpi - Laney studio, cred că e și amp ăsta) + monitoare. Greu de crezut că vei putea face un amplificator de 1w, pe lămpi, cu un singur canal, să sune bine. Nu ai spus cam ce fel de sunet urmărești.
 2. Ceea ce îi sună unuia realist, altuia s-ar putea să i se pară digital sau cel puțin că nu a meritat achiziția. Cred că cea mai bună idee e să îți dai seama cam ce tip de difuzor/cabinet îți plac/e și să încerci de la mai mulți producători. Poți lua câte un IR de la fiecare (majoritatea sunt destul de ieftine). Am cumpărat/încercat diferite vst-uri (3sigmaaudio, OwnHammer, Celestion, York Audio). Cele mai bune mi se par cele de la York Audio, până acum (le încarc cu Torpedo Wall Of Sound - dacă achiziționezi trei IR-uri de la ei, e gratuit progrămelul).
 3. Mai au garanție vreo doi ani, sunt ca noi și mai ieftine cu 100 de euro față de magazin.
 4. Am uitat de capace. Sunt și ele incluse în preț. Tot Wizz, medium relic.
 5. Vând un set de doze excepționale fabricate în Croația. Sunt cele mai bune doze de tip PAF pe care le-am testat până în prezent. Și am testat vreo câteva: Throbak (două seturi), OX4, Monty's, Sheptone, Gibson Tim Shaw, Gibson 57, Gibson T-Top early 70s, WCR etc. Setul pe care îl vând are magnet Alnico 3 în neck și Alnico 4 în bridge. Doza din bridge măsoară 7.7k ohmi, neck 7.3k. Dozele sunt "transparente" și au punch. Reacționează foarte bine la potențiometrul de volum și sunt "responsive/sensitive". Singurul motiv pentru care le dau e că am trecut pe un stil mai agresiv, caut doze mai hot. Vin însoțite de rame, copii fidele după cele din 50. Culoarea este vintage white. https://youtu.be/EL6T-exgm-Y
 6. Accept schimb cu un Fender American Special, sunburst sau olympic white.
 7. Price update: 800 lei + transport prin curier.
 8. Un set excelent de doze fabricate în SUA. Le-am cumpărat anul trecut de pe site-ul thomann. Sunt reverse zebra. Cred că este printre cele mai cunoscute combinații de doze de la Seymour Duncan. Sunt un fel de PAF-uri pe steroizi (bridge-ul mai ales), perfecte pentru jazz (doza din bridge este numită și jazz), hard rock, heavy metal dar și tipuri de muzică mai noi. Au magneți A5 și nu sunt microfonice (wax potted). Un set ca al meu, la thomann, costă acum aproximativ 1300 de lei, eu vreau pe setul meu 900 de lei. Ramele din poze nu sunt incluse. Transportul este gratuit dacă se pun banii în avans pe card. DCR reading: 7.5k neck, 16.4k bridge https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sh2n4c_zeb.htm https://www.thomann.de/ro/seymourduncan_sh4.htm
 9. Salutare! Îți recomand o placă de la Audient. Găsești id4 MKII în jur de 600 de lei. Sunt printre cele mai bune (au convertori buni) calitate excelentă la prețul lor. Pe partea de amplificare îți recomand să apelezi la VSTuri. Găsești unele foarte bune (guitar rig, amplitube, neural dsp etc). Legat de boxe, presupun că te referi la monitoare de studio? La 400 de lei nu știu exact ce poți găsi, mai bine îți iei niște căști bune, profesionale, cu care poți edita mixurile ( Beyerdinamic DT770 Pro - aprox 600 de lei). La microfoane nu știu ce să-ți recomand. Uită-te pe review-uri la thomann... Cam asta ar fi varianta mai economică și care să sune decent. Am avut placă de sunet Audient id14 mult timp și a fost excelentă. Căștile Beyerdynamic le am de un an. Fac mix doar pe ele, nu am monitoare. Un scurt video cu mine (apar și căștile 😃):
 10. Reducere finală: 3750 lei + transport prin curier. Mai ieftin de atât nu las.
 11. O altă variantă, neintruzivă, e să ai un noisegate, setat mai agresiv. Însă, șansele ca noisegate-ul să-ți modifice sunetul sunt mai mari decât ceruirea dozei.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.