www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Posts

  909
 • Joined

 • Days Won

  29

AddRien last won the day on April 22

AddRien had the most liked content!

1 Follower

About AddRien

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Gear
  Bunch of guitars and amps

Recent Profile Visitors

20323 profile views

AddRien's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1.1k

Reputation

 1. Sună foarte bine. I like it. Primești comenzi? 😃 PS Adăugă și niște poze finale, asamblat complet.
 2. Arată foarte bine culoarea. 😍 Așteptăm mostre de sunet.
 3. Mulțumesc pentru sfaturi, @mike_KidLazy! Da, e un pic complicat. Am încercat să citesc de pe un tv aflat la distanță de mine. Am pus camera cât de sus s-a putut, însă tot se vede aiurea. Eh, asta e. Am să încerc altă variantă data viitoare. Basul este acesta din link: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_jb_75mn_sb_vintage_series.htm Mie, personal, îmi place. Tonul mi se pare bun. Nu sunt vreun cunoscător în materie de bas, însă, pentru ceea ce plătești, mi se pare un instrument excelent. On the bad side, e foarte greu.
 4. Salutare tuturor. În urmă cu ceva timp am început să caut un load box cu ajutorul căruia să înregistrez amplificatoarele mele. Sincer, eram orientat spre ceva SH (un Suhr Reactive Load, de exemplu). Am dat întâmplător peste băieții de la Red Seven Amplification, o companie mai mică, cu sediul în Italia. Am zis să-mi încerc norocul. Acestea este un review al respectivului load box. Pentru cei care nu au răbdare, puteți derula direct la părțile în care cânt. Am înregistrat direct în placa de sunet, fără să mixez suplimentar tonul chitarelor. Mulțumiri prietenilor și colegilor de forum: @nothing_ro, @ggg și @Razvan S. pentru ajutor, sfaturi etc. PS Una e să crezi că știi să vorbești în engleză, alta e să o și faci. 🙄 My first review in English, be gentle.
 5. Într-adevăr, se pare că nu era așa grav cum anticipasem. Până la urmă, strângerea contactelor din socketuri și schimbarea lămpilor din power au rezolvat problema! Mulțumesc mult pentru asistență, @ggg! You rock!
 6. Îmi place. Felicitări! PS Am dat de partea de solo. Ai o distorsiune acolo, cred că e prea ridicat volumul chitarei solo. Eventual poți lăsa un pic mai jos chitarele ritm pe partea asta.
 7. Răzvan a zis că e vorba de optocuploare, adică LDR-urile acelea, dacă am înțeles bine. Mda, speram să scap fără să-l trimit.😟
 8. Salutare tuturor. Am o problemă cu un amplificator Mesa Boogie Dual Rectifier Rev G. După ce cânt o perioadă pe el (mai bine de jumătate de oră), volumul canalului Orange scade brusc, după câteva secunde își revine. Pe urmă face așa intermitent. Pe celălalt canal nu am această problemă. Am schimbat de curând toate lămpile din preamp. Deși am crezut că s-a rezolvat problema, pentru că nu a mai apărut atât de repede (de obicei apărea sub o jumătate de oră), din păcate a revenit. Un amic mi-a zis că poate fi de la optocuploare. Lămpile de power nu le-am schimbat, nici pe cele de rectifier. Mă gândesc să fac și pasul acesta, deși nu cred că ar pica volumul doar pe un canal dacă ar fi de la ele... Sugestii? ProblemeMesa.mp3
 9. Prețul este fix, vă rog să nu mai faceți oferte, nu mă interesează. Reducerea de peste 100 de euro este consistentă. Le-am luat de noi și sunt ca noi. Prefer să le păstrez decât să le dau degeaba. La plata în avans, pe Revolut, transportul e 30 de lei prin curier.
 10. Revine la vânzare un amplificator excepțional și versatil. Are patru canale, lămpi 6L6 și rupe pe orice stil muzical! Îl vând pentru că trebuie să acopăr niște achiziții recente. Accept și unele schimburi plus diferență.
 11. Mă interesează un Suhr Reactive Load. Am avut unul și l-am vândut crezând că nu mă voi mai întoarce la amplificatoare. Dacă ai făcut pasul la digital, nu lăsa Suhr-ul să prindă praf, vinde-mi-l! PS Mă interesează și un St.Rock React: ir (probabil mai greu de găsit pe la noi)
 12. Deschid acest topic pentru a discuta despre monitoarele de studio, cu recomandări, preferabil din experiența proprie, adaptate nevoilor chitaristice: înregistrare și mixing/mastering. Momentan mă interesează o pereche monitoare din seria Yamaha HS, dar sunt deschis și la alte variante. Stau la apartament, spațiul e limitat (3,5mx4m), nu am tratament acustic. În primul rând vreau un set de monitoare pentru a scăpa de căști. Cam tot ceea ce trag o fac prin căști, în primul rând ca să nu deranjez vecinii. Însă, la un volum mai mic, presupun că nu deranjez așa mult.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.