www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Moderator
 • Content Count

  872
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on March 14

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

947 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

16,069 profile views
 1. Accept schimb doar cu Gibson Les Paul (variante non-chambered), pre 2006 + diferență.
 2. Vând jucăria asta genială. A stat doar pe biroul meu. Are încă folia pe ecran. Deci, e practic nou/ mint condition. Vine la pachet cu: - mii de profile foarte bune (M.Britt, TAF, ChopTones, TopJimi etc) - geantă de transport Gator cu căptușeală (luată așa, just „in case”) Prețul nu e discutabil, nici nu accept schimburi, am de achitat datorii. E cu 500 de euro mai ieftin ca în magazin.
 3. AddRien

  Problema gat arcuit

  Omul a scris că „dupa toata treaba asta gatul tot mai are un pic de relief. ”. Asta înseamnă că e foarte puțin curbat. Ar ajuta niște poze să fie mai clară problema. Nu știm exact ce înseamnă pentru el „relief” . Griful nu trebuie să fie drept când se află sub tensiunea coardelor. Cum zice și dani_rosu5, mai bine să nu dăm idei radicale (de lutier) pentru că pot fi puse în aplicare, fără să fie nevoie. Mi-aduc aminte de un coleg de cameră, care avea o chitară, i-am spus că tastele mai late sunt mai bune pentru bend-uri, a doua zi a venit cu ele pilite.
 4. AddRien

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Pare Bucatti de blondachi mai degrabă, da mă rog.
 5. AddRien

  Schimbare cheițe acordaj

  Dacă ai probleme cu acordajul chitarei (nu stă acordată), uită-te mai întâi la prăguș/nut, majoritatea problemelor de acolo vin. Strict referitor la întrebarea ta, măsoară diametrul găurii unei cheițe și vezi cât e. Teoretic, ar trebui să aibă în jur de 10mm, cam ăsta e standardul. Asta înseamnă că s-ar potrivi cheița din link-ul tău. Problema e alta, cheița din link are șurub de fixare, ale tale nu au. Asta ar presupune o muncă suplimentară, plus alterarea (e drept, nu grav) a capului/headstock-ului.
 6. AddRien

  Poze cu chitarele noastre

  LP Custom (Lucy) 94 și R8 (Jenny) din 98.
 7. AddRien

  vând Reghin LP ieftin

  Preț nou: 250 lei + transport
 8. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Preț nou: 250 lei + transport
 9. Eu îți recomand un Audient. Am unul (id14), am trecut de la un Scarlett și diferența a fost majoră în termeni de calitate a sunetului.
 10. @rooffly Da, e finisată foarte bine. Radiusul e cât se poate de flat (12-14).Griful e destul de subțire. Nu cânți pe ea, zbori! Repet, sunt nevoit să renunț și la ea doar pentru că nu am cum acoperi o gaură consistentă în buget.
 11. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  @RaduCalin corpul e din Arin/Alder, clasic pentru strat.
 12. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Ofer bonus, pentru cine vrea, un pickguard negru SSS.
 13. AddRien

  vând Corp Strat Ieftin

  Preț nou, 299 lei+ transport!
 14. Aham, el a scris INVADER. Eu am am presupus că sunt Seymour Duncan! My bad, modific anunțul. Prețul rămâne același, însă. LE: văd că un set de INVADERe costă cât chitara asta.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.