AddRien

Power Moderator
 • Content count

  847
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on December 4 2015

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

871 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Nume
  AddRien

Recent Profile Visitors

14,757 profile views
 1. Buna ziua,

  -Am luat la cunostiinta " acknowledge-ul" dvs.Daca astea sunt regulile casei, e in ordine.

  Am, totusi, cateva nelamuriri:

  1.Cum catalogati cuvinte de tipul "prietenaşule", "FAKE", mizerie de microfon" si altele, adresate mie si produsului vandut de mine, in contextul in care calitatea de "replica" a fost mentionata si asumata de mine in descrierea produsului, in mod onest, fara intentia de "a face o exrocherie" cum a catalogat interlocutorul SKU, autoinvitat,  acest anunt, si care a decretat dintr-un inceput "FAKE"? Cine e dansul, un fel de "gardian", inclus cumva in staff-ul site-ului? Daca e asa, fac "mea culpa" si declar ca nu am cunoscut structura de organizare a acestuia(site-ului).

  2.Acest produs este fabricat sub licenta, purtand acelasi nume cu originalul, la o diferenta de pret CORESPUNZATOARE, adresat celor cu mai putini bani. Pe cutie si pe produs nu scrie "Copy of...", ci chiar titlul produsului.

  3.Doresc sa cunosc in ce mod pot sa imi retrag, cu totul, un anunt de pe acest site, fiindca produsul(ele) s-a(u) vandut si nu are rost sa intretin polemici pe produse si vanzari deja rezolvate.Studiez, de altfel, posibilitatea, daca se va putea, sa retrag toate anunturile mele, si, daca se doreste, a intregului cont.

  Cu consideratie,  NT

   

 2. Chitara asta sună într-un mare fel. Merită un pin.
 3. Rebus Muzical

  Răspuns corect asdfgh.
 4. Rebus Muzical

  Hint, sunt din Suedia.
 5. Rebus Muzical

 6. Rebus Muzical

  Răspuns corect Slow&co, care câștigă un curcubeu muzical.
 7. Rebus Muzical

 8. Rebus Muzical

  Câștigă un Si bemol mnezeu! Spiral Arhitect e trupa scandinavă.
 9. Rebus Muzical

  Răspunsuri corecte! un chitarist și mnezo primesc un bax de note muzicale. Luați o notă muzicală, adăugați un aftershave românesc și veți obține un instrument exotic.
 10. Rebus Muzical

  Salutare rgc-iști, plecând de la ideea unui amic forumist m-am gândit să inițiez acest topic. Rebusul poate fi făcut și din imagini așa cum am să exemplific eu mai jos. Nu există reguli (exceptând domeniul muzical). Ideal ar fi ca cei care ghicesc să încerce să facă la rândul lor un rebus, dar, fiecare cum dorește.
 11. vând Cmatmods Brownie 300 Lei

  Sold!
 12. Suhr-ul ăsta este o soluție simplă și eficientă de înregistrare a amplificatorului pe lămpi fără a mai fi necesară conectarea la un cabinet. Asta înseamnă că poți înregistra cu amplificatorul dat la orice nivel, la orice oră pentru că sunetul îl vei auzi în căști. De asemenea, poate fi folosit cu un PA, fără a mai fi nevoie să cari un cabinet după tine sau să pui un microfon în fața sa. Poate transmite semnal la PA, dar poate fi folosit în același timp cu cabinet, dacă se dorește. Marele avantaj al Reactive Loadului este faptul că îți captează sunetul amplificatorului în totalitate: preamp+poweramp și îl transformă în semnal brut cu care poți înregistra prin intermediul cabinetelor virtuale. Aveți un clip de prezentare cu Pete Thorn, un supergeek și un toneman de primă clasă: https://www.youtube.com/watch?v=JQ5qqcLI-dI Și aici tot el, cu o lecție despre cum se poate folosi cu cabinete virtuale și diferența față de un Resitive Load. Sunetul e mai pe la finalul clipului: https://www.youtube.com/watch?v=i770M9pM0_k Renunț la el pentru că nu mai folosesc amplificator pe lămpi. Preț la thomann: https://www.thomann.de/ro/suhr_reactive_load.htm Prețul nu mai e negociabil, transportul îl suportă cumpărătorul.
 13. vând Pedale Ieftine

  1. Vox wah 845 - 200 lei 2. Joyo Sweetbaby OD - 125 lei 3. CMATmods Brownie distortion made in USA - 300 lei 4. Korg polytune - 175 lei Prețurile nu sunt negociabile. Transportul îl suportă cumpărătorul. Brownie s-a dat.
 14. vând Cmatmods Brownie 300 Lei

  Update de preț: 300 de lei, nenegociabil. Curierul îl plătește cumpărătorul.
 15. Bancuri

  Pentru că nu bate pe nimeni, selecționata României va primi premiul Nobel pentru pace.