www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Content Count

  892
 • Joined

 • Days Won

  10
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on August 31

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

1009 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

18177 profile views
 1. Vând un bridge wired ABM-1 cu brass saddles și tailpiece aluminiu made in USA (Philadelphia Luthier). Bonus, șuruburile care prind tailpiece-ul (posts) din oțel, vintage length (sunt mai lungi decât cele care se pun acum pe chitarele Gibson). Intonația e bună.
 2. La plata în avans, transportul e gratis prin Fan Curier. Și ajunge maximum 30 de lei. În total 830 de lei un set excelent de doze.
 3. Față/spate solide, din lemn adică, nu placaj.
 4. 850 lei, ultimul preț. Include transportul gratuit prin curier, oriunde în țară, la plata pe card.
 5. Doze Gibson PAF '59 fabricate numai între 2014-2015. Sunt destul de rare! Stare perfectă, scoase dintr-un LP Traditional 2014. Capace cromate, magneți Alnico 2. Se spune că sunt dintre cele mai bune produse de Gibson în ultima vreme. Dacă sunteți fani PAF, cu siguranță „vă vor răcori”: claritate, punch și frecvențe high-end pe care le puteți auzi doar într-un PAF autentic. Transport gratuit (prefer plata pe card).
 6. La schimb mă interesează o pereche de Seymour Duncan SH-1 59, SH-4 JB, zebra.
 7. Vând pedala din titlu. Funcționează fără probleme, are câteva zgârieturi, nimic grav. La plata în avans, pe card, transportul e gratuit, prin curier, oriunde în țară. Are velcro pe spate, dar poate fi îndepărtat ușor. Vine în cutia originală.
 8. Vând pedala din titlu. A fost cumpărată de la thomann și folosită de maximum două ori, în casă. Am luat-o pentru un proiect, dar, din pricina pandemiei, nu s-a materializat. Vine cu pedala suplimentară, tot DigiTech, cu 3 switch-uri, card de 16gb și transformator. Pedala e nou-nouță, nu are vreo zgârietură. Switch-ul nici nu a fost scos din cutie. La plata în avans, pe card, transportul e gratuit prin curier oriunde în țară. Nu mă interesează schimburi nici nu negociez. La thomann e peste 900 de lei, fără transport. PS Are velcro pe spate, poate fi ușor îndepărtat.
 9. Sfatul e bun, dar, pentru un relic accelerat, recomand să o scoată de sub pat „fără atenție”.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.