www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Content Count

  883
 • Joined

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

AddRien last won the day on August 5

AddRien had the most liked content!

Community Reputation

987 Excellent

About AddRien

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Recent Profile Visitors

17237 profile views
 1. 1850 lei, transport inclus în țară, la plata în avans pe card.
 2. Vând bridge/pod și tailpiece/cordar ABM, fabricate în Germania pentru chitare Gibson Les Paul de tip Historic/Reissue. Sunt fabricate din alamă și dau o rezonanță deosebită chitarei. Finisaj nichel. Ofer bonus un set de strap pins (tot nichel). https://m.thomann.de/ro/abm_2500nre_bridge.htm https://m.thomann.de/ro/abm_3020n_stop_tail.htm Preț 450 de lei, transport inclus dacă plata se face în avans, pe card. Prețul nu e negociabil, e la aproape jumătate din prețul de la thomann.
 3. Vând bridge/cordar și Tailpiece Gibson, ca noi, date jos de pe un Gibson Les Paul Tradițional. E varianta cromată. Bonus butoane de prins cureaua, din aluminiu - strap pins, tot Gibson (date jos de pe aceeași chitară). Prețul este 250 lei, transport inclus dacă plata se face în avans, pe card. Nu mă interesează schimburi, nici nu negociez.
 4. @apocapsile Suna foarte bine, ăsta e adevărul. Cumva, astea mai grele au „vână”. Însă, la un custom, problema cu greutatea e amplificată și de faptul că are dublu binding, ceea ce o face mai colțuroasă și mai greu de suportat pe picior. @SKU Modelul pe care l-am avut era făcut de diviziunea normală de la Gibson. De fapt, modelul se numește Gibson Les Paul Custom. Modelele Custom Shop sunt cele Reissue. Cum e Jenny a mea - model Custom Shop1958 Reissue. Abia astea au lemnele selectate, vin fără găuri în ele și au long tenon. Modelele Custom simple (cele mai noi sunt totuși făcute de diviza Custom Shop) au weight relief (9 găuri - dar lemnele nu sunt selectate și au de obicei greutate mai mare - 4.5kg cel puțin), short tenon și dublu binding. My geek side nu s-a putut abține!
 5. Albăstrica e full body, model aniversar 2014, n-are găuri deloc, conform site-ul Gibson. Acum, dac-o fi adevărat, numai ei știu. Gibsonul Custom, cea neagră, deși era weight relieved, avea 4,9kg. Dacă stăteam mai mult timp și așezat, „mă tăia” la picior. În picioare, nu mai zic... Albăstrica are 4.05kg, cealaltă 3.9kg,
 6. Fuse și se duse! Am dat-o pentru că era foarte grea.
 7. Gagicile mele: Afrodita și Jenny.
 8. I need to sell this. Make me an offer!
 9. La plata în avans, pe card, transportul e gratuit.
 10. Super team! Îmi place mult și editarea video, felicitări!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.