www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Posts

  894
 • Joined

 • Days Won

  20

AddRien last won the day on June 23

AddRien had the most liked content!

1 Follower

About AddRien

Profile Information

 • Location
  Milky Way

Other Information

 • Gear
  Bunch of guitars and amps

Recent Profile Visitors

18940 profile views

AddRien's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

1k

Reputation

 1. Reducere finală: 3750 lei + transport prin curier. Mai ieftin de atât nu las.
 2. O altă variantă, neintruzivă, e să ai un noisegate, setat mai agresiv. Însă, șansele ca noisegate-ul să-ți modifice sunetul sunt mai mari decât ceruirea dozei.
 3. Reduc prețul la 3999 lei (pe termen limitat) plus transport. I need cash.
 4. Se reduce la 1999 lei (pe termen limitat) plus transport în țară. I need cash.
 5. N-am postat de mult pe aici. 😺
 6. Un amplificator excepțional, creat pentru făimosul Ritchie Blackmore, care acoperă o paletă largă de sunete. Are patru canale: Clean, Crunch, Soft Lead, Heavy Lead. Face tot cam ce face un Marshall Superlead/JCM 800, acesta fiind și motivul pentru care îl dau - este extrem de apropiat de Marshall ca ton (am deja unul vintage) și aș dori un ton diferit. Spre deosebire de Marshall, însă, vine cu cu patru canale, fiind astfel extrem de versatil (de-asta îmi pare rău că-l dau, oricum, nu mă grăbesc și nici nu e obligatoriu să-l vând). Cleanul e clean, drive-ul, drive și, pe partea de distorsiune, nu mai are nevoie de vreo pedală în față. De asemenea, are un fx loop foarte bun. Se poate cânta cu el și la volum mai jos, cu drive din preampul, nu e necesar să fie dat tare ca să sune foarte bine. Bonus, ofer un switch original F5 (nu vine standard cu amplificatorul, mai costă și ăsta). Amplificatorul e într-o stare foarte bună, nu are rupturi în tolex, nu a fost folosit intens. Câteva clipuri trase cu el (înregistrate cu telefonul)
 7. Se vinde un procesor excelent, care are funcția de tone capture asemenea unui Kemper. Se află într-o stare foarte bună, fiind folosit doar în casă (încă are folia de protecție pe ecran). Sunt nevoit să îl vând din pricina unei achiziții costisitoare recente. Mie mi se pare o soluție excelentă pentru cei care nu vor să dea un rinichi pe Kemper, helix, fractal etc. Comparativ cu Kemperul pe care l-am avut mi se pare mai reactiv. Prețul include transportul în țară, prin curier, dacă plata se face în avans, pe card. La magazine e cu aproximativ 100 de euro mai scump, așa că nu mă interesează negocieri inutile. Nici schimburi. Mulțumesc.
 8. Frumoasă. Vreo două detalii n-ar strica: anul de fabricație, greutatea, eventual dacă a suferit vreo modificare.
 9. Vând un bridge wired ABM-1 cu brass saddles și tailpiece aluminiu made in USA (Philadelphia Luthier). Bonus, șuruburile care prind tailpiece-ul (posts) din oțel, vintage length (sunt mai lungi decât cele care se pun acum pe chitarele Gibson). Intonația e bună.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.