www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Content Count

  879
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Everything posted by AddRien

 1. AddRien

  vând Fibenare Basic Jazz

  Urâtă...
 2. AddRien

  vând Fender Custom Shop 57 Stratocaster NOS

  Frumoasă, merită un pin!
 3. AddRien

  Ramurel

  Super team! Îmi place mult și editarea video, felicitări!
 4. AddRien

  Broken music for 3 painters - Picasso - Dalí - Miró

  Links don't work.
 5. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Corp finisat așa doar la Custom Shop găsiți. Și mai rar dintr-o bucată.
 6. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Vând corp nou de stratocaster finisat de Mark and Jenny (Statele Unite). Corpul a fost comandă specială la ei și a durat aproximativ 12 săptămâni să fie fabricat. Corpul este dintr-o singură bucată de arin/alder, fabricat și vopsit profesional de MJT cu vopsea nitro. Culoarea este metallic blue și are o formă ușoară de relic. Pe corp nu s-a montat hardware, nu are găurile pentru pickguard și pentru backplate date.
 7. AddRien

  sfat achizitie chitara bass incepator

  Gâtul „perfect” drept nu e ok. De falsat, pot să falseze și de noi. Ce recomanzi acolo e scump. Ca începător, nu are nevoie de 5 coarde. Se scrie Squier. @florinalexx01 Harley Benton la jumătate de preț, dacă e musai să fie nouă chitara. Au crescut masiv calitatea cei de la HB. https://magazinuldemuzica.ro/Harley-Benton-JB-75-NA-Vintage-Series-_-59318.html
 8. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Ultima reducere, 1999 de lei.
 9. AddRien

  vând Corp Strat MJT nitro

  Reducere de preț, 2099 lei
 10. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Ultima și singura reducere de preț: 1500 lei
 11. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Vând un set de doze Gibson, din perioada Tim Shaw. Tim Shaw e inginerul angajat de Gibson care a încercat să facă prima clonă după celebrele PAF-uri din anii 50. Dozele sunt low output, doza zebra măsoară 7.4k, iar cea neagră, 7.6k și au fost fabricate în 82 și 83 (au pe spate serii ștampilate cu cerneală). Sună prezent și au un sunet specific pe care nu îl pot reproduce în cuvinte, însă, dintre dozele pe care le-am avut până acum, mi se pare cele mai „muzicale”. Nu fac microfonie pe high gain, eu le-am folosit fără probleme. Sunt extrem de versatile și se pretează pe orice stil muzical. Pot scoate de la Led Zeppelin la acordaje joase.
 12. AddRien

  vând Doze Gibson Tim Shaw

  Accept schimburi cu placă de sunet pe Thunderbolt, mă interesează un Universal Audio.
 13. AddRien

  Inregistrare Full Band

  Interfețele au niște intrări separate, unde se pot atașa cabluri suplimentare sau un mixer. „You’ll see interfaces that claim, for example, 18 inputs but have only eight mic preamps. Say what? Well, the other inputs are typically an ADAT optical interface, which provides eight digital inputs, and S/PDIF, which provides two digital inputs.” Sursa: https://www.sweetwater.com/insync/add-inputs-audio-interface/
 14. Vând un corp de strat, făcut de Schecter, în anii 90. A fost refinisat într-un acvamarin transparent (see-through), la Hora SA (inițial era vernil corpul). Vine cu plăcuța de prins gâtul în spate (neckplate). Transport prin curier plătit de cumpărător.
 15. Super, as usual! Really inspiring riffs/songs! What classical guitar do you use and how do you record it?
 16. Salutare. Mă interesează următoarele pedale: 1. Hardwire (Digitech) Supernatural Reverb (nu se mai fabrică) https://digitech.com/en/products/supernatural 2. Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT 3. Digitech Trio+ looper https://www.thomann.de/ro/digitech_trio_band_creator_trio+_trio_plu.htm 4. Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80) - doar varianta asta. Dacă aveți vreuna din pedalele astea, aștept mesaj privat. NU mă interesează alte pedale, mersi.
 17. Au rămas nebifate și mă interesează în continuare: Digitech The drop https://www.thomann.de/ro/digitech_the_drop.htm sau Whammy DT Boss Sd-1, Made in Japan (Black label, anii 80)
 18. Vând jucăria asta genială. A stat doar pe biroul meu. Are încă folia pe ecran. Deci, e practic nou/ mint condition. Vine la pachet cu: - mii de profile foarte bune (M.Britt, TAF, ChopTones, TopJimi etc) Prețul nu e discutabil, nici nu accept schimburi. E cu 500 de euro mai ieftin ca în magazin.
 19. În locul lui The Drop iau în calcul și Whammy DT, care, în principiu, face aceeași treabă ca Digitech The Drop + efectul de whammy.
 20. AddRien

  Problema gat arcuit

  Omul a scris că „dupa toata treaba asta gatul tot mai are un pic de relief. ”. Asta înseamnă că e foarte puțin curbat. Ar ajuta niște poze să fie mai clară problema. Nu știm exact ce înseamnă pentru el „relief” . Griful nu trebuie să fie drept când se află sub tensiunea coardelor. Cum zice și dani_rosu5, mai bine să nu dăm idei radicale (de lutier) pentru că pot fi puse în aplicare, fără să fie nevoie. Mi-aduc aminte de un coleg de cameră, care avea o chitară, i-am spus că tastele mai late sunt mai bune pentru bend-uri, a doua zi a venit cu ele pilite.
 21. AddRien

  stie cineva ce motocicleta e asta?

  Pare Bucatti de blondachi mai degrabă, da mă rog.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.