www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
 • Posts

  919
 • Joined

 • Days Won

  31

Everything posted by AddRien

 1. Transport gratuit la plata în avans, pe card.
 2. Unul din Gibsonurile care sună cum trebuie! Wish I had the money!
 3. @ramurel: Asta-i?
 4. Se aude foarte bine! E cu ampul pe lămpi?😍 Ton Ac/Dc clasic! La fel și riff-ul, numai că nu știu ce piesă e. Sau poate e o formație Ac/Dc-ish?🤔
 5. Aaaand the awaaard goes tooo: RĂMUREEEEL! Bravo! Your turn. Deși, n-ar strica să se bage și băieții care mai activează pe forum.
 6. E evident că e din anii 80, nu s-ar pune ca hint, așa că plusez cu: numele formației e o succesiune de litere din alfabet. PS Piesa e din 89.
 7. @apocapsile our turn, then.😎 Pune și tu un mic riff.
 8. Sonne. No, belea, ce facem acum?
 9. That escalated fast. Haideți să ne liniștim.🙂 @inițiator topic: cu un minimum de efort se poate ajunge la un lutier, în București. E cea mai bună soluție.
 10. Vând un Gibson Les Paul Traditional, 2014, model aniversar. Culoarea este Ocean Blue. Chitara se află într-o stare foarte bună. Are câteva mici semne, mai mult pe spate. Nu a văzut concerte. Gâtul este gros, mai gros decât al unui reissue 1958 pe care-l am. Modelele din 2014 nu au corpul găurit (chambered sau weight relieved). Chitara mea are și niște upgrade-uri: inserturi adaptor Faber (de la Nashville la Abr-1), long steel studs, bridge ABR și Tailpiece aluminiu din SUA (Philadelphia Luthier). Schaller strap pins. E practic ca un Reissue, minus long tenon. Dozele sunt Gibson 61 Burstbucker, reverse zebra. De asemenea, greutatea este de custom shop: 3,95kg. Vine cu tocul original Gibson, maro, în formă de zile mari. Chitara e „thick” sounding, așa cum trebuie să sune un Gibson. Nu mă interesează schimburile.
 11. Sus cu dozele, transport gratuit la plata prin Revolut!
 12. Salutare, da, dozele sunt disponibile.
 13. Rar vin chitarele deteriorate de la thomann. Le ambalează excelent. Dacă nu e finisată cu nitro, nu prea văd ce ar putea să i se întâmple. În plus, politica de retur la thomann este excelentă.
 14. Un set de coarde mai subțiri, 10-46. Vârfurile degetelor se vor întări treptat. https://www.mcmusic.ro/chitara-acustica/ghs-vn-ul-set-corzi-chitara-acustica.html
 15. Vând o placă de sunet impecabilă! Convertoare de foarte bună calitate, soundstage mare! Sună foarte bine pentru aplicațiile chitaristice și nu numai. Am folosit-o cu succes, ca bedroom player. Nu are zgârieturi, arată ca nouă (dacă se văd anumite chestii în poze, e praf). O vând pentru că vreau să trec de thunderbolt. Am luat-o acum doi ani de la djsuperstore și a costat 2450 de lei. IMG_1451.HEIC IMG_1452.HEIC IMG_1454.HEIC
 16. Mă interesează modelul acesta de strat, ideal ar fi Sonic Blue. Mai greu la noi de găsit, dar nu imposibil:
 17. Sună foarte bine. I like it. Primești comenzi? 😃 PS Adăugă și niște poze finale, asamblat complet.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.