www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

AddRien

Administrator
  • Posts

    920
  • Joined

  • Days Won

    31

Everything posted by AddRien

  1. AddRien

    EMG 81/85 Chrome

    600 lei, need cash.
  2. AddRien

    EMG 81/85 Chrome

    Setul e în stare foarte bună, mici semne de folosință, mai ales pe doza din bridge - 81. Vine cu două potențiometre de volume și câteva cabluri, deci nu e complet wiringul. La thomann, setul costă aproximativ 1070 de lei. Eu vreau pe al meu 650. Transportul e gratuit prin easybox.
  3. Mă interesează un freeze sau un superego. Aș prefera a doua variantă.
  4. @ramurel: Asta-i?
  5. Se aude foarte bine! E cu ampul pe lămpi?😍 Ton Ac/Dc clasic! La fel și riff-ul, numai că nu știu ce piesă e. Sau poate e o formație Ac/Dc-ish?🤔
  6. Aaaand the awaaard goes tooo: RĂMUREEEEL! Bravo! Your turn. Deși, n-ar strica să se bage și băieții care mai activează pe forum.
  7. E evident că e din anii 80, nu s-ar pune ca hint, așa că plusez cu: numele formației e o succesiune de litere din alfabet. PS Piesa e din 89.
  8. @apocapsile our turn, then.😎 Pune și tu un mic riff.
  9. Sonne. No, belea, ce facem acum?
  10. That escalated fast. Haideți să ne liniștim.🙂 @inițiator topic: cu un minimum de efort se poate ajunge la un lutier, în București. E cea mai bună soluție.
  11. Rar vin chitarele deteriorate de la thomann. Le ambalează excelent. Dacă nu e finisată cu nitro, nu prea văd ce ar putea să i se întâmple. În plus, politica de retur la thomann este excelentă.
  12. Un set de coarde mai subțiri, 10-46. Vârfurile degetelor se vor întări treptat. https://www.mcmusic.ro/chitara-acustica/ghs-vn-ul-set-corzi-chitara-acustica.html
  13. Mă interesează modelul acesta de strat, ideal ar fi Sonic Blue. Mai greu la noi de găsit, dar nu imposibil:
  14. Sună foarte bine. I like it. Primești comenzi? 😃 PS Adăugă și niște poze finale, asamblat complet.
  15. Arată foarte bine culoarea. 😍 Așteptăm mostre de sunet.
  16. Mulțumesc pentru sfaturi, @mike_KidLazy! Da, e un pic complicat. Am încercat să citesc de pe un tv aflat la distanță de mine. Am pus camera cât de sus s-a putut, însă tot se vede aiurea. Eh, asta e. Am să încerc altă variantă data viitoare. Basul este acesta din link: https://www.thomann.de/ro/harley_benton_jb_75mn_sb_vintage_series.htm Mie, personal, îmi place. Tonul mi se pare bun. Nu sunt vreun cunoscător în materie de bas, însă, pentru ceea ce plătești, mi se pare un instrument excelent. On the bad side, e foarte greu.
  17. Salutare tuturor. În urmă cu ceva timp am început să caut un load box cu ajutorul căruia să înregistrez amplificatoarele mele. Sincer, eram orientat spre ceva SH (un Suhr Reactive Load, de exemplu). Am dat întâmplător peste băieții de la Red Seven Amplification, o companie mai mică, cu sediul în Italia. Am zis să-mi încerc norocul. Acestea este un review al respectivului load box. Pentru cei care nu au răbdare, puteți derula direct la părțile în care cânt. Am înregistrat direct în placa de sunet, fără să mixez suplimentar tonul chitarelor. Mulțumiri prietenilor și colegilor de forum: @nothing_ro, @ggg și @Razvan S. pentru ajutor, sfaturi etc. PS Una e să crezi că știi să vorbești în engleză, alta e să o și faci. 🙄 My first review in English, be gentle.
  18. Într-adevăr, se pare că nu era așa grav cum anticipasem. Până la urmă, strângerea contactelor din socketuri și schimbarea lămpilor din power au rezolvat problema! Mulțumesc mult pentru asistență, @ggg! You rock!
  19. Îmi place. Felicitări! PS Am dat de partea de solo. Ai o distorsiune acolo, cred că e prea ridicat volumul chitarei solo. Eventual poți lăsa un pic mai jos chitarele ritm pe partea asta.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.