www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Posts

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

TudorAdrian last won the day on January 12

TudorAdrian had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - Chapman ML3 Std Bea Mensis
  - Squier "Jim Root" Telecaster, Black
  - Chender "Jim Root" Telecaster, White
  - Schecter KM7 MKIII Hybrid, White
  - Schecter KM6 MKIII Standard TBB
  - Charvel Pro Mod San Dimas Style 1 HH FR MN
  - Charvel Pro Mod San Dimas Style 2 HH Joe Duplantier
  - Chibson Les Paul Custom Silverburst
  - Harley Benton Amarok 6
  - Variant Amplification, Molecular 50W
  - Ceriatone King Kong 100W
  - Ceriatone Chupacabra 50W
  - Orange Pedal Baby 100
  - Cabinet ENGL 112VB
  - Cabinet MESA 2x12 Horizontal Rectifier
  - Cabinet MESA 4x12 Rectifier Straight Oversized
  - Suhr Reactive Load
  - St.Rock React:IR Reactive Load
  - Fortin Grind Mini
  - Fortin Zuul Mini
  - Fortin TS808 (Made in TM, RO)
  - Ibanez TS Mini
  - Precison Drive (Made in TM, RO)
  - Lichtlaerm Key & Gate
  - Demonfx Filtration II G-String
  - Demonfx Dual Boost
  - MXR Custom Badass Modified O.D.
  - TC Electronic IR Loader
  - SignalArt Reamp

Recent Profile Visitors

2741 profile views

TudorAdrian's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

36

Reputation

 1. Am mai tras 2 profile amp + cab / full-rig: https://tonehunt.org/2dor/bf1f67f9-58ca-485c-abaf-683f4003eae4 Mostre audio: Ordinea riffurilor si chitare: - In Flames "Bullet Ride", Chapman ML3 Bea Mensis Standard cu Suhr Dough Aldrich in Bridge, NYXL 10-52, Drop C# - In Flames "Bullet Ride", Chender (knock-off Fender) Telecaster cu Seymour Duncan Black Winter in Bridge, NYXL 11-56, Drop C - In Flames "Episode 666", Chender (knock-off Fender) Telecaster cu Seymour Duncan Black Winter in Bridge, NYXL 11-56, Drop C
 2. Pentru cei care canta pa casti (eu folosesc o pereche de Sennheiser HD 600), va recomand calduros sa folosit un IR de calibrare pentru curba Harman 2018. Ca sa faceti asta: accesati https://autoeq.app cautati modelul vostru de casti (folositi masuratorile oratory1990 daca sunt disponibile) alegeti "Convolution EQ" (sau alt tip de EQ dupa cum e cazul) reglati "Frequency resolution (Hz)" la "1" Dati click pe sageata de download Cu IR-ul asta, in DAW (Reaper etc) puneti un IR loader in lantul de semnal (la coada) si il incarcati acolo.
 3. Salutari, In cazul in care sunteti in tema cu NAM (Neural Amp Modeler), am zis sa impartasesc cu comunitatea RGC profilele amp-urilor mele. https://tonehunt.org/2dor NAM a fost lansat anul trecut & face ceea ce Kemper sau ToneX incearca sa faca (profilare) dar cu o acuratete MULT mai mare. Daca nu v-ati jucat cu el pana acum, sunt aici cateva tutoriale simple sa v-ajute la inceput de drum (nu e mai complicat decat un IR loader): https://www.neuralampmodeler.com/ In momentul de fata, am urmatoarele scule pe care le-am folosit in aceste profile: - Ceriatone Molecular 50W executat de domnul Iulian (aka Variant) - Ceriatone King Kong 100W de la Ceriatone Malaezia - Synergy SYN-1 cu urmatoarele preamp-uri: Friedman BE-Deluxe, Soldano SLO, Bogner Ecstasy, Salvation Audio Camerock si Salvation Audio Unnamed (Fortin Meshuggah) - Cabinet Mesa Rectifier 2x12 - Cabinet ENGL 1x12 cu Celestion T4335 (Mesa spec) - Ceva pedale (Fortin Grind, MXR Custom Badass Modified OD, Ibanez TS Mini, Precision Drive) - Suhr Reactive Load - St. Rock React:IR - reamp box SignalArt Reamp - interfata Motu M4 - Shure SM57 Profilele trase sunt diverse combinatii cu echipamentele enumerate mai sus & am incercat sa le fac sa sune cat de bine am reusit eu in momentul de fata. Ca sa aveti parte de cea mai buna experienta atunci cand folositi profilele altcuiva, este bine sa fie specificat la ce volum/nivel au fost calibrate profilele. In cazul profilelor mele, toate sunt facute la 16 dBu pentru interfata mea (MOTU M4). Daca folositi alta interfata, puteti sa o calibrati folosind "short-ul" de mai jos; profilul se va comporta / simti "sub degete" ca si cand ati fi bagat in amp direct:
 4. Salutari, Caut sa cumpar un cabinet Marshall 4x12 1960BV. Este cabinetul drept cu Celestion G12-Vintage 70W. Preferabil in jurul Clujului. Pot sa ofer: la schimb un Synergy SYN-1 (110V) cu modul SLO-100 2,400 RON +/- in functie de starea cabinetului etc. Nu sunt interesat de varianta angled 1960AV. Numai bine!
 5. Up! Pot sa includ modulul Synergy Bogner Ecstasy in locul celui Soldano SLO in pretul listat. https://www.thomann.de/intl/synergy_bogner_ecstasy.htm?shp=eyJjb3VudHJ5Ijoicm8iLCJjdXJyZW5jeSI6MiwibGFuZ3VhZ2UiOjE0fQ%3D%3D&reload=1 2,400 RON pentru oricare dintre cele 2 combinatii: 1. Synergy SYN-1 + modul Soldano SLO 2. Synergy SYN-1 + modul Bogner Ecstasy
 6. Accept schimb in zona Cluj cu un cabinet Marshall 4x12 1960BV cu Marshall G12 Vintage (nu caut 1960AV adica cel angled) sau un Mesa 4x12 Trad / OS Straight si o eventuala diferenta din partea mea.
 7. Salut, Caut un humbucker Bare Knuckle True Grit (Bridge) short leg. 50 sau 53mm, nu conteaza. Daca aveti o bucata de vanzare, dati un PM. Mersi!
 8. Caut un Charvel Style 1 cu floyd (FR) utilizat, So-Cal sau San Dimas preferabil in configuratie HH sau HSS. Preferabil in Cluj-Napoca sau imprejurimi. Pot sa ofer ~3000 RON in functie de starea instrumentului etc sau pot sa dau la schimb un Synergy SYN1 + modul SLO (https://forums.rgc.ro/topic/144704-synergy-syn-1-modul-soldano-slo/). Daca vreti sa discutam, dati un PM. Spor!
 9. Accept schimb cu un Charvel Style 1 So-Cal sau San Dimas cu floyd.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.