www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About TudorAdrian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - Chapman ML3 Std Bea Mensis
  - ENGL Ironball E606
  - ENGL 112VB
  - Suhr Reactive Load
  - Audient iD4
  - Ibanez TS Mini
  - Digitech The Drop

Recent Profile Visitors

798 profile views
 1. Salut, Am un humbucker care nu-mi incape in una din chitare datorita picioarelor lungi ale baseplate-ului asadar caut sa-i schimb baseplate-ul cu unul cu picioruse scurte (cealalta varianta ar fi sa incerc sa scurtez piciorusele existente insa riscul cred ca e mai mare aici). Daca aveti un baseplate de nichel (nu brass) cu picioare scurte, (regular spacing, non-F) cu care nu aveti ce face, dati-mi un semn in privat. Ar fi mai usor daca sunteti din/in Cluj.
 2. Salut, Caut sa schimb doza din neck la un Chapman ML3 Bea Standard si am nevoie de un humbucker in format de Strat. pe culoare neagra. Caut o bucata (sau alternative de la alti producatori) din urmatoarele: - Seymour Duncan Little 59: SL59-1b (da, bridge) sau SL59-1n - Seymour Duncan Hot Rails (bridge sau neck) Daca aveti una (sau mai multe) din aceste doze, dati-mi un PM si ne intelegem pentru pret, ridicare etc. Mersi & sanatate!
 3. Salut, Caut sa cumpar o doza Seymour Duncan Distortion: 6 string pozitia Bridge (SH-6B), 4 fire regular spacing (non Trembucker, non F spaced) preferabil neagra insa sunt deschis si la alte culori Daca aveti asa ceva si vreti sa va despartiti de ea, dati un mesaj in privat si stabilim detaliile.
 4. Caut sa cumpar un Chapman ML3 Modern V2 (non Pro). 6 string, non-bariton. Daca aveti asa ceva si vreti sa va despartiti de ea, dati un PM. Mersi.
 5. Caut sa cumpar un ESP LTD TE-401 de preferinta pe alb dar sunt deschis si la satin sau brown sunburst. Nu sunt interesat de variantele cu neck bolt-on. Daca aveti asa ceva si vreti sa va despartiti de ea, dati un PM va rog. Numai bine.
 6. Am vazut ca esti interesat si de inregistrat. Daca n-ai nevoie de amp musai pentru repetitii si ai un PC cat de cat ok, poti sa iei un plugin de la Neural DSP + o interfata audio mai ieftina: https://www.musicradar.com/news/best-budget-audio-interfaces. Sim-urile de la Neural DSP is top-notch (folosesc Fortin Cali-ul https://neuraldsp.com/collections/plugins pe care l-am prins la reducere recent) si dac-ai si-o pereche de casti decente (poti investi mai incolo sa iei o pereche de Audiotehnica ATH M40X) o sa fie muuuult peste ce poti sa scoti dintr-un "budget amp" pentru inregistrari. Ca fapt divers, am un ENGL Ironball + un ENGL 1X12 cu V30 dar tot mai des folosesc PC-ul cu plugin-uri pentru ca e mai usor sa-i dau drumul rapid pentru sesiuni scurte si faptul ca nu deranjez pe nimeni cand ma apuca pofta de cantat in miez de noapte. Ca si amp de buget in 700 de RON nu stiu daca merita ceva...poate un BOSS Katana? As strange de bani si-as lua ceva pe lampi daca vrei musai amp. EDIT: @David Pop Katana mini s-ar incadra in bugetul tau:
 7. Salut, Caut sa cumpar un Harley Benton MP-100 MIDI controller folosit pentru niste plugin-uri. Daca aveti vreunul folosit de care vreti sa va despartiti dati-mi un PM.
 8. Daca schimbi doar lampile din preamp ECC83S / 12AX7 nu e nevoie de bias. Bias-ul e necesar in momentul in care schimbi lampile finale (din power-amp) ca sa te asiguri primesc un curent corespunzator. Le-am scris celor de la ENGL si mi-au confirmat ca pentru lampile din power-amp curentul ok e intre 20 - 27mA. Este un filmulet pe Youtube cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru re-bias. EDIT: lampile le puteti lua de la Banzai Music (sugestie primita pe alt thread de pe RGC tot pentru un Ironball).
 9. Se retrage de la vanzare. Se poate inchide. Am inlocuit lampile stoc cu un pachet High Gain https://www.eurotubes.com/store/pc/Engl-Ironball-E606-High-Gain-Option-452p1538.htm. Recomand swap-ul pentru cei ce au un astfel de amp si vor un ton putin mai "gros".
 10. Pret nou: 2500 RON fix. Footswitch-ul s-a dat separat.
 11. Confirm si eu ca-i ce trebuie! Folosesc asa ceva cu un ENGL Ironball pentru cantat pe acasa-n liniste cu IR-uri third party in DAW. Faina scula.
 12. Vand un ENGL Ironball E606 in stare foarte buna. Nu are nici o problema/chichita ascunsa - isi face treaba foarte bine. Este o scula proiectata si asamblata in Germania care duce orice de la clean la djent. Are un reductor (power soak) de putere de la 20W -> 5W -> 1W -> Speaker Off pentru iesit direct in casti sau interfata audio (cu emulare de cabinet). Reverb on-board foarte reusit. Dau bonus si un footswitch Framus Red Rogue (FR S4 RR) pentru cine ia amp-ul. La Thomann e 3,762 RON fara footswitch. La MCMusic e 3,612 RON fara footswitch. Motivul vanzarii: upgrade la un ENGL Fireball 25. Pentru cei interesati, va rog scrieti in privat / PM, multumesc. Manerul nu apare in poza pentru ca l-am dat jos intentionat sa-l bag intr-un rack. Se vinde impreuna cu maner cu tot bineinteles.
 13. Up. Statia e inca-n garantie pana la data de 16/01/2022 (3 ani de garantie incepand cu 16/01/2019). Ofer si factura in baza careia se pot invoca termenii de garantie in caz de nevoie.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.