www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

0 Neutral

About TudorAdrian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - ESP LTD EC-2005
  - Jackson Dominion DX2
  - Bugera 6262-212

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut, Caut sa cumpar un ENGL Ironball folosit, head sau combo-ul 1x12. Daca aveti vreunul de care vreti sa va despartiti, dati-mi un semn. Mersi.
 2. Vand pedala distortion cu lampa Ibanez Tube King TK999HT (nu este varianta TK999US).O detin din 2009, cumparata de noua de la MC Music Cluj-Napoca; prezinta urme normale de uzura.Noise gate-ul incorporat ajuta la definirea notelor in situatii unde se foloseste mult gain & reduce foarte bine zgomotul de fundal.Are switch de Presence care poate fi folosit pentru a da un boost frecventelor inalte.Am cantat-o in concerte, la repetitii, pe acasa si duce orice de la mild overdrive pana la metale grele.In rest, demonstratii/recenzii sunt destule pe internet.Ma despart de ea pentru ca am trecut la un combo amp care acopera cam toate scenariile la care foloseam pedala.Se poate vedea/testa/ridica in Cluj-Napoca sau trimit in tara prin curierat (transportul la cumparator)Nu sunt interesat de schimburi - multumesc.
 3. TudorAdrian

  vând ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  Pret nou: 2100 RON.
 4. Vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC pentru gazduire!
 5. TudorAdrian

  vând ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  Up. Pret nou: 2300 RON
 6. Interfata audio digitala marca Line6, model Toneport UX2. Se poate lega pe USB la computer / laptop pentru inregistrari audio sau cantari in timp real folosind efectele furnizate de Line6 (PodFarm 2) sau diverse alte plugin-uri VST. Are 2 intrari de chitara si 2 intrari de microfon (una dintre ele poate furniza +48V pentru alimentarea unui microfon phantom power), iesire de casti (pentru a auzi in timp real sunetul procesat, 2 iesiri analogice, 2 porturi de Line-In, 2 intrari de Footswitch MIDI si o iesire digitala S/PDIF). Pagina produsului este aici: https://line6.com/legacy/toneportux2/ Cateva video-uri cu ce poate face:https://www.youtube.com/watch?v=ZdZpuaebRXkhttps://www.youtube.com/watch?v=Mv_uFlt7eQQVine cu cablul de USB pentru conectare la computer / laptop. Prezinta urme de uzura normala dar este 100% functional.Se poate vedea / proba sau preda in persoana in Cluj-Napoca; trimit si in tara (transportul la cumparator).
 7. TudorAdrian

  vând ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  O mica corectare referitor la transport; cumparatorul este responsabil pentru onorariul de curierat. Sorry - late night post.
 8. Salut, A venit momentul sa ma despart de al meu ESP LTD EC-2005 (Made in Korea), model 30th anniversary. Este echipata cu un set de doze active EMG 81(bridge) / EMG 60 (neck) si are constructie de tip "string-through-body" deci suna destul de "gros" + sustain mai mult decat acceptabil. Chitara a fost adusa in tara in anul 2009 din Statele Unite. Are 2 mici zone unde finisajul a fost ciupit (pe headstock si la cutaway - se vede si in poze) dar in rest prezinta urme de uzura normala. Nu a fost tinuta in fum, praf sau mediu umed. Fretboard-ul nu prezinta fisuri, tastele nu sunt tocite. Specificatiile ar fi urmatoarele: Body type: Mahogany Bridge type: Tune-O-Matic, String-through-body construction Neck construction: set neck (3 piece mahogany) Number of pickups: 2, EMG 81/60 Pickup switch type: 3-way Tone / Volume controls: 1 volume, 1 tone Fingerboard: Ebony Number of frets: 24 Fret size: extra jumbo String nut: Earvana Tuners: Grover Overall, chitara e foarte bine facuta & suna pe masura. Review-uri se gasesc destule pe net dar se poate vedea / testa in persoana in Cluj-Napoca daca se doreste asta. Prefer predare personala in Cluj-Napoca dar trimit si in tara cu conditia ca vanzatorul sa achite onorariul de curierat.
 9. TudorAdrian

  vând [EXPIRAT] Digitech The Drop

  Salut, Ti-am dat un PM ieri pentru pedala. As fi interesat s-o iau pt down tuning. In martie vad ca era 400 RON; da-mi un mesaj te rog cu cat vrei pe ea si discutam. Mersi. O zi faina!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.