www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - Chapman ML3 Std Bea Mensis
  - Squier "Jim Root" Telecaster, Black
  - Chender "Jim Root" Telecaster, White
  - Schecter KM7 MKIII Hybrid, White
  - Harley Benton Amarok 6
  - Variant Amplification, Molecular 50W
  - Orange Pedal Baby 100
  - Cabinet ENGL 112VB
  - Cabinet MESA 2x12 Horizontal Rectifier
  - Suhr Reactive Load
  - Audient iD14
  - Fortin Grind Mini
  - Ibanez TS Mini
  - Precison Drive (Made in TM, RO)
  - Demonfx Filtration II G-String
  - Demonfx Dual Boost
  - MXR Custom Badass Modified O.D.
  - Digitech The Drop
  - Neural DSP Quad Cortex

Recent Profile Visitors

1989 profile views

TudorAdrian's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

15

Reputation

 1. Caut sa cumpar un Seymour Duncan SH-5 Custom (Bridge), 6 string. Spacing 50 sau 53, nu conteaza. Pot s-ofer 300 RON + transport daca e cazul. PM daca aveti o bucata de care vreti sa va despartiti. Mersi.
 2. Am un Suhr Reactive Load (non-IR) si vreau sa-l dau la schimb pentru un Suhr Reactive Load I.R. Pot sa ofer pe-al meu non-IR + o diferenta de 900 RON. PM daca doriti sa batem palma. Mersi.
 3. In cazul in care sunt amatori, a aparut ceva open-source & gratis care permite "profilare" (a la Kemper) dar cu acuratete MULT mai buna: https://www.facebook.com/groups/5669559883092788 (grup de Facebook unde gasiti discutii despre soft & multe modele capturate de oameni, gata doar de incarcat in plugin) Plugin-ul (incarca modele generate cu traiiner-ul de mai jos in extensie .nam si IR-uri): https://github.com/sdatkinson/NeuralAmpModelerPlugin/releases (Varianta curenta de Windows e NeuralAmpModeler-v0.6.2-win.zip) Trainer-ul (are un semnal de antrenare care necesita "reamp" prin head + loadbox): https://github.com/sdatkinson/neural-amp-modeler Bate Quad Cortex-ul, ToneX si Kemper la calitate / acuratetea profilelor.
 4. Inca are garantie valabila & transferabila pana in Aprilie 2024 (am verificat cu cei de la G66).
 5. Salutari, Am decis sa ma despart de al meu Fractal FM3. L-am cumparat din Germania in August 2021, sunt al 2-lea proprietar. Procesorul a fost luat de la G66. A fost tinut doar in birou (sub biroul meu mai precis), nu a parasit locuinta practic; e in stare estetica cat si functionala foarte buna & fara nici un viciu ascuns. Pretul este fix (la G66 este 1,399 EUR). Nu sunt interesat de schimburi. Includ cablul de alimentare si un cablu USB. Ii voi face upgrade la ultima varianta de firmware Cygnus 6.x inaintea predarii noului proprietar. Prefer ridicare / predare in persoana in Cluj-Napoca (cartier Buna-Ziua). Desi nu prefer, pot sa trimit si in tara prin curier rapid cu toate costurile (si riscurile) livrarii asumate de cumparator.
 6. Daca mai esti interesat, da-mi un PM. Il scot pe al meu la vanzare azi (sunt din Cluj).
 7. Vand un set de cheite blocante 3 L / 3 R argintii. - 6 bucati - argintii Pret: 100 RON fix. Ridicare in persoana daca sunteti din Cluj-Napoca. Trimit si in tara prin curier (pot sa listez pe OLX daca ne intelegem sa fie mai ok transportul) cu transportul achitat de cumparator.
 8. Vand un set de cheite blocante: - 6 bucati - negre - pentru dreptaci (non-lefty) Pret: 100 RON fix. Ridicare in persoana daca sunteti din Cluj-Napoca. Trimit si in tara prin curier (pot sa listez pe OLX daca ne intelegem sa fie mai ok transportul) cu transportul achitat de cumparator.
 9. Salut, Caut un Seymour Duncan Distortion (SH6B spacing normal, non-trem) 6-string, Bridge folosit. Pot sa ofer 250 RON sau dau la schimb un Bridge stil Hipshot (6 string cu suruburi si nimbus) dat jos de pe un Harley Benton Amarok 6. Pozele mai jos:
 10. Vand 6 cheite blocante, 2 pini compatibil pentru Fender si Squier. Le-am dat jos de pe un Squier Telecaster. Pret fix. Ridicare in persoana din Cluj sau curier cu transportul achitat de cumparator. Nu sunt interesat de schimburi. Pret fix.
 11. York Audio mi se pare cele mai reusite. Suna bine pe orice le-am incarcat: Fractal, Neural (plugin-uri si QC), Amp + Loadbox.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.