www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About TudorAdrian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - ENGL Ironball E606
  - ENGL 112VB
  - Suhr Reactive Load
  - Audient iD4
  - Ibanez TS Mini
  - Digitech The Drop

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. Am vazut ca esti interesat si de inregistrat. Daca n-ai nevoie de amp musai pentru repetitii si ai un PC cat de cat ok, poti sa iei un plugin de la Neural DSP + o interfata audio mai ieftina: https://www.musicradar.com/news/best-budget-audio-interfaces. Sim-urile de la Neural DSP is top-notch (folosesc Fortin Cali-ul https://neuraldsp.com/collections/plugins pe care l-am prins la reducere recent) si dac-ai si-o pereche de casti decente (poti investi mai incolo sa iei o pereche de Audiotehnica ATH M40X) o sa fie muuuult peste ce poti sa scoti dintr-un "budget amp" pentru inregistrari. Ca fapt divers, am un ENGL Ironball + un ENGL 1X12 cu V30 dar tot mai des folosesc PC-ul cu plugin-uri pentru ca e mai usor sa-i dau drumul rapid pentru sesiuni scurte si faptul ca nu deranjez pe nimeni cand ma apuca pofta de cantat in miez de noapte. Ca si amp de buget in 700 de RON nu stiu daca merita ceva...poate un BOSS Katana? As strange de bani si-as lua ceva pe lampi daca vrei musai amp. EDIT: @David Pop Katana mini s-ar incadra in bugetul tau:
 2. Salut, Caut sa cumpar un Harley Benton MP-100 MIDI controller folosit pentru niste plugin-uri. Daca aveti vreunul folosit de care vreti sa va despartiti dati-mi un PM.
 3. Daca schimbi doar lampile din preamp ECC83S / 12AX7 nu e nevoie de bias. Bias-ul e necesar in momentul in care schimbi lampile finale (din power-amp) ca sa te asiguri primesc un curent corespunzator. Le-am scris celor de la ENGL si mi-au confirmat ca pentru lampile din power-amp curentul ok e intre 20 - 27mA. Este un filmulet pe Youtube cu pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru re-bias. EDIT: lampile le puteti lua de la Banzai Music (sugestie primita pe alt thread de pe RGC tot pentru un Ironball).
 4. Se retrage de la vanzare. Se poate inchide. Am inlocuit lampile stoc cu un pachet High Gain https://www.eurotubes.com/store/pc/Engl-Ironball-E606-High-Gain-Option-452p1538.htm. Recomand swap-ul pentru cei ce au un astfel de amp si vor un ton putin mai "gros".
 5. Pret nou: 2500 RON fix. Footswitch-ul s-a dat separat.
 6. Confirm si eu ca-i ce trebuie! Folosesc asa ceva cu un ENGL Ironball pentru cantat pe acasa-n liniste cu IR-uri third party in DAW. Faina scula.
 7. Vand un ENGL Ironball E606 in stare foarte buna. Nu are nici o problema/chichita ascunsa - isi face treaba foarte bine. Este o scula proiectata si asamblata in Germania care duce orice de la clean la djent. Are un reductor (power soak) de putere de la 20W -> 5W -> 1W -> Speaker Off pentru iesit direct in casti sau interfata audio (cu emulare de cabinet). Reverb on-board foarte reusit. Dau bonus si un footswitch Framus Red Rogue (FR S4 RR) pentru cine ia amp-ul. La Thomann e 3,762 RON fara footswitch. La MCMusic e 3,612 RON fara footswitch. Motivul vanzarii: upgrade la un ENGL Fireball 25. Pentru cei interesati, va rog scrieti in privat / PM, multumesc. Manerul nu apare in poza pentru ca l-am dat jos intentionat sa-l bag intr-un rack. Se vinde impreuna cu maner cu tot bineinteles.
 8. Up. Statia e inca-n garantie pana la data de 16/01/2022 (3 ani de garantie incepand cu 16/01/2019). Ofer si factura in baza careia se pot invoca termenii de garantie in caz de nevoie.
 9. Salut, Caut sa cumpar un Suhr Reactive Load IR (sau simplu) folosit. Daca aveti unul de care vreti sa va despartiti, dati un PM & ne intelegem. Numai bine, Tudor
 10. NU mai sunt interesat de nici un fel de schimb; am cumparat un cabinet ENGL 1x12 nou. Trimit si in tara prin curierat - am reusit sa fac rost de o cutie sa-l ambalez corespunzator. Transportul: achitat de cumparator.
 11. Salut @virgil Le dai si separat sau doar impreuna? Cautam un cabinet 1x12 de ceva vreme care sa fie construit cat de cat ok. Poti sa pui niste poze intr-o lumina mai buna te rog si cu interiorul? Multumesc. Tudor
 12. Caut sa cumpar un Orange PPC 1x12 sau un ENGL PRO Straight 1x12. Pot sa si dau la schimb un Marshall DSL5CR si o eventuala diferenta daca e cazul.
 13. Accept schimb cu un cabinet Orange PPC 1x12 sau un ENGL 1x12 (preferabil cu V30 de 8ohm) + diferenta
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.