www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About TudorAdrian

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - ENGL Ironball E606
  - Marshall DSL 5CR
  - Audient iD4
  - Ibanez TS Mini
  - Digitech The Drop

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. TudorAdrian

  vând Marshall DSL5CR

  NU mai sunt interesat de nici un fel de schimb; am cumparat un cabinet ENGL 1x12 nou. Trimit si in tara prin curierat - am reusit sa fac rost de o cutie sa-l ambalez corespunzator. Transportul: achitat de cumparator.
 2. Salut @virgil Le dai si separat sau doar impreuna? Cautam un cabinet 1x12 de ceva vreme care sa fie construit cat de cat ok. Poti sa pui niste poze intr-o lumina mai buna te rog si cu interiorul? Multumesc. Tudor
 3. Caut sa cumpar un Orange PPC 1x12 sau un ENGL PRO Straight 1x12. Pot sa si dau la schimb un Marshall DSL5CR si o eventuala diferenta daca e cazul.
 4. TudorAdrian

  vând Marshall DSL5CR

  Accept schimb cu un cabinet Orange PPC 1x12 sau un ENGL 1x12 (preferabil cu V30 de 8ohm) + diferenta
 5. TudorAdrian

  vând [EXPIRAT] ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  Se poate inchide, multumesc.
 6. Vand statie cu/pe lampi Marshall DSL5CR pentru chitara electrica.In linii mari, are:- 2 canale (CLEAN, GAIN) cu EQ comun, comutatoare de TONE si DEEP pentru sculptarea sunetului (fie mai mid-focused sau pentru mai mult low-end).- difuzor Celestion Ten-30 de 10"- comutator pentru a reduce puterea (automat si volumul) de la 5W la 1W; destul de util daca se canta in apartament etc.- iesire casti cu emulare difuzor + intrare audio (ex: pentru a canta cu un MP3 player impreuna daca se folosesc castile direct in amplifcator)- reverb incorporat, FX LoopSe vinde impreuna cu footswitch-ul si manualul original. Nu mai am cutia de carton la ea din motive de spatiu in apartament.Ceva poze cu ea am si aici:https://www.olx.ro/oferta/statie-amplificator-combo-pe-lampi-chitara-electrica-marshall-dsl5cr-IDdo5of.htmlRecenzii se gasesc destule pe YouTube & internet (este modelul 5CR cu Reverb).Statia a fost achizitonata in Ianuarie 2019 de pe Thomann si cantata DOAR in apartament. Este intr-o stare foarte buna & functioneaza ireprosabil. Nu a stat in fum, umezeala sau praf.Se poate proba in persoana la Cluj.Predare in CLUJ. Nu trimit in tara & nu sunt interesat de schimburi.
 7. Salut, Caut sa cumpar un ENGL Ironball folosit, head sau combo-ul 1x12. Daca aveti vreunul de care vreti sa va despartiti, dati-mi un semn. Mersi.
 8. Vand pedala distortion cu lampa Ibanez Tube King TK999HT (nu este varianta TK999US).O detin din 2009, cumparata de noua de la MC Music Cluj-Napoca; prezinta urme normale de uzura.Noise gate-ul incorporat ajuta la definirea notelor in situatii unde se foloseste mult gain & reduce foarte bine zgomotul de fundal.Are switch de Presence care poate fi folosit pentru a da un boost frecventelor inalte.Am cantat-o in concerte, la repetitii, pe acasa si duce orice de la mild overdrive pana la metale grele.In rest, demonstratii/recenzii sunt destule pe internet.Ma despart de ea pentru ca am trecut la un combo amp care acopera cam toate scenariile la care foloseam pedala.Se poate vedea/testa/ridica in Cluj-Napoca sau trimit in tara prin curierat (transportul la cumparator)Nu sunt interesat de schimburi - multumesc.
 9. TudorAdrian

  vând [EXPIRAT] ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  Pret nou: 2100 RON.
 10. Vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC pentru gazduire!
 11. TudorAdrian

  vând [EXPIRAT] ESP LTD EC-2005 30th Anniversary

  Up. Pret nou: 2300 RON
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.