www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - Chapman ML3 Std Bea Mensis
  - Squier "Jim Root" Telecaster, Black
  - Chender "Jim Root" Telecaster, White
  - Schecter KM7 MKIII Hybrid, White
  - Harley Benton Amarok 6
  - Variant Amplification, Molecular 50W
  - Orange Pedal Baby 100
  - Cabinet ENGL 112VB
  - Cabinet MESA 2x12 Horizontal Rectifier
  - Suhr Reactive Load
  - Audient iD14
  - Fortin Grind Mini
  - Ibanez TS Mini
  - Precison Drive (Made in TM, RO)
  - Demonfx Filtration II G-String
  - Demonfx Dual Boost
  - MXR Custom Badass Modified O.D.
  - Digitech The Drop
  - Fractal Audio FM3
  - Neural DSP Quad Cortex

Recent Profile Visitors

1538 profile views

TudorAdrian's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done

Recent Badges

11

Reputation

 1. @xerxes787 parerea mea e ca amp pe lampi acasa doar cu atenuator sau loadbox -> line level + IRs. Altfel, cum zicea @AddRien cu VST-urile de azi scoti niste tonuri greu de distins dac-ai fi legat la ochi intre un VST si un head pe lampi; Neural DSP au sale de 60% off pentru VST-urile lor; daca iei Archetype Plini + o interfata decenta (Focusrite, Audient) + o pereche de casti ok (AKG K621 Pro, Sennheiser HD560s, Hifiman HE400S) o sa fi foarte placut surprins de ce poti scoate. Ca si colegii de pe-aici, am si head si VST-uri si modelers; cel mai bine suna tube head-ul prin Loadbox (pentru ca pot canta doar la ore tarzii de vreo 3 ani) dar cel mai mult cant pe VST-uri si modelers; diferenta e infirma intre ele & cu putin tweaking ... greu de distins. Ideea e ca, desi-ti zicem noi ce-ai putea face, trebuie sa iei decizia care te face pe tine sa fi mai implinit; daca e un tube head de 50, 25, 100 de W - atunci aia e & da-i bice! 🤘
 2. Salutari, Caut sa cumpar o chitara Schecter KM-6 MKIII Standard folosita; preferabil Trans Black sau Toxic Green (grif natural, nevopsit). Daca aveti asa ceva, dati un semn. Mersi.
 3. Am facut rost de o cutie mai marisoara & pot sa trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului.
 4. Caut un Duncan Black Winter folosit, BRIDGE normal spacing (nu Trembucker), rim mount (nu direct). Daca aveti asa ceva, dati un PM. Mersi.
 5. Am ramas restant cu ceva mostre de sunet. In ultima vreme reusesc sa cant mai mult dupa 9 seara. Am inregistrat rapid o bucata dintr-o piesa ce fredonez de cateva zile (Godsmack - Shine down). Lantul echipamentelor: Chitara (Chapman ML3 Bea Mensis Standard, Bareknuckle Brute Force in bridge) -> Zuul in fata si loop (replica facuta de @Claudiu Albu) -> MXR M77 Custom Badass Modified OD - > head Variant 50W (executat de @Variant dupa un Ceriatone Molecular 50), Era Switch la stanga (Jose mod) -> Suhr Reactive Load -> Fractal FM3 (pentru IR marca York Audio Mesa 2x12 SM7B si niste Reverb). O sa incerc sa prind si niste mostre de sunet cu amplificatorul pe viu printr-un Mesa 2x12 si ceva doze diferite. E un head foarte reusit. 483193639_2022-09-0521-26-17(2).flv
 6. Nu mai sunt interesat de schimb; am reusit sa iau un Pedal Baby intre timp. Cabinetul doar pentru vanzare.
 7. Salut, Vreau sa cumpar un MXR Custom Badass Modified O.D. (https://www.jimdunlop.com/mxr-custom-badass-modified-o-d/) Pot s-ofer ~250 RON pe una folosita + transportul achitat de mine daca nu e in Cluj. Daca aveti asa ceva si vreti s-o vindeti, dati un PM. Zi faina!
 8. Salutari, Caut sa cumpar un amp Orange Pedal Baby 100 folosit dar in stare buna de functionare. Daca aveti asa ceva & vreti sa va despartiti de el, dati un semn in privat/PM. Pot sa dau la schimb un cabinet 1x12 ENGL (V30). Numai bine!
 9. Am un cabinet ENGL E 112 PRO cu difuzor Celestion Vintage 30 (spec. Celestion normal, nu e Mesa) de care vreau sa ma despart. (statiile din poze nu fac obiectul anuntului) Cabinetul a fost cumparat de nou in 2020 de la MC Music, cantat foarte putin & doar in casa (COVID, copii mici etc.) & nu s-a umblat in el - e ca nou. Este in stare de functionare si estetica foarte buna & nu are mai mult de 8 ore de uzura acumulate de cand l-am cumparat si pana in ziua de azi. Se poate vedea / testa in persoana in Cluj-Napoca. Din cauza greutatii (21 KG), dimensiunilor si riscurilor de transport il dau doar cu predare "in persoana" in Cluj-Napoca. Il dau pentru am luat alt cabinet recent & nu are rost sa pastrez 2. Pretul e 1,400 RON usor negociabil. Discutam mai multe in privat daca sunteti interesati. Sanatate & o saptamana usoara.
 10. Salut, Caut sa cumpar o doza Seymour Duncan Nazgul (6 corzi), pozitia BRIDGE; regular spacing de preferat. Dati un PM daca aveti o bucata de care vreti sa scapati. Mersi.
 11. https://m.aliexpress.com/item/1005001965270298.html?gatewayAdapt=Pc2Msite Poate merita sa iei in considerare si varianta de la est Eu am luat un Jim Root Telecaster in Ianuarie de pe Aliexpress & pt banii dati, e o chitara ok. Am schimbat eu pe partea de electronica mai mult pt ca aveam in plan sa testez niste doze
 12. Poate te intereseaza; vad c-a facut o clona pedalei ce-o cauti Eu am o replica Precision Drive de la el & e chiar misto; astept maine sa-mi ajunga si o clona Fortin Zuul tot de la Claudiu.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.