www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

TudorAdrian

Newcomers
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  N/A
 • Gear
  - Jackson Dominion DX2
  - Chapman ML3 Std Bea Mensis
  - Squier "Jim Root" Telecaster, Black
  - Chender "Jim Root" Telecaster, White
  - Variant Amplification, Molecular 50W
  - ENGL 112VB
  - Suhr Reactive Load
  - Audient iD14
  - Ibanez TS Mini
  - Precison Drive (Made in TM)
  - Digitech The Drop
  - Fractal Audio FM3

Recent Profile Visitors

1290 profile views

TudorAdrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

7

Reputation

 1. Salut, Caut sa cumpar o doza Seymour Duncan Nazgul (6 corzi), pozitia BRIDGE; regular spacing de preferat. Dati un PM daca aveti o bucata de care vreti sa scapati. Mersi.
 2. https://m.aliexpress.com/item/1005001965270298.html?gatewayAdapt=Pc2Msite Poate merita sa iei in considerare si varianta de la est Eu am luat un Jim Root Telecaster in Ianuarie de pe Aliexpress & pt banii dati, e o chitara ok. Am schimbat eu pe partea de electronica mai mult pt ca aveam in plan sa testez niste doze
 3. Poate te intereseaza; vad c-a facut o clona pedalei ce-o cauti Eu am o replica Precision Drive de la el & e chiar misto; astept maine sa-mi ajunga si o clona Fortin Zuul tot de la Claudiu.
 4. Salut, Caut doua (sau unul singur) seturi de locking tuners "6 in line" negre de preferinta pentru 2 telecaster-uri. Ma uitam la Aliexpress dar am zis sa incerc si aici; dati-mi de veste daca aveti asa ceva pentru vanzare. Spor!
 5. Buna, Caut sa cumpar o doza Bare Knuckle "Rebel Yell", pozitia bridge (normal spacing). Daca aveti una de care va puteti desparti, dati-mi un PM.
 6. Mi-a venit si mie randul 😁 De azi sunt mandrul posesor al unui amplificator executat exemplar de domnul Iulian (@Variant). E un head de 50W, extrem de compact pentru puterea lui, executat dupa o schema de Cameron Atomica (mai precis Ceriatone Molecular). Discutiile cu dansul au inceput in data de 4 decembrie 2021; azi a ajuns la mine, deci timp de executie super rapid avand in vedere sarbatorile, timpul de asteptare dupa piese etc. Ca si sunet, este exact ce asteptam (o sa revin cu niste inregistrari cat de curand reusesc). Ca si cosmetica & form-factor, am avut niste asteptari pe masura (sa fie cat de compact posibil & dupa un design de Friedman Custom 50 / JJ Junior modificat). Pot doar sa va transmit ca asteptarile mele au fost indeplinite. In faza de testare, domnul Iulian a decis sa modifice sasiul pentru ca, datorita dimensiunilor compacte, transformatorul de iesire prelua zgomot de la cel de putere; nu a fost munca usoara insa atesta atentia dansului la detalii si mandria cu care-si face treaba. Am lasat mai jos niste poze, asa cum am reusit sa le prind & primite inainte de expediere, unde se poate vedea calitatea manoperei & dimensiunile (foarte reduse zic eu) al head-ului.
 7. Eu am fost la Cristian Florea (https://yellow.place/en/guitar-repair-cluj-napoca-romania) in Cluj-Napoca, Floresti cu o chitara ce-avea freturi foarte ascutite, un nut de os ce-avea nevoie de ceva finisaje + finisaje la neck (nelacuit). Chitara am luat-o de pe Aliexpress (replica Jim Root Telecaster pe alb) de curios si pentru ca nu gasisem una pe alb care sa nu coste exagerat de mult (am Squier-ul pe negru). Cristi facut o lucrare foarte buna la taste, neck si nut. Chinezaria asta de chitara a devenit un mic monstrulet dupa reparatiile aduse de el si un schimb de doze.
 8. Salut, Vand o doza humbucker Fender Squier, data jos de pe un Jim Root SQUIER Telecaster (cel din poza) cu urmatoarele specificatii: 2 fire, non-splitable short leg 17.16k rezistenta pozitia bridge pasiva Se poate ridica in persoana in Cluj-Napoca sau trimit prin curier (OLX si Fan Curier) cu ramburs si transportul suportat de cumparator.
 9. Salut, Vand un set de doze pasive Humbucker, pereche Bridge & Neck, replica EMG + potentiometrul de pe chitara in care au fost montate. Sunt cu 2 fire (deci nu se pot folosi in configuratie push-pull / split). Chitara a fost luata de pe Aliexpress si a ajuns in posesia mea in urma cu 3 saptamani. In ciuda faptului ca sunt chinezarii, sunt foarte (si aici ma repet, chiar sunt silentioase) silentioase si suna OK. Le-am dat jos sa pun ceva mult mai high output (Duncan Black Winter). Se pot ridica in persoana in Cluj-Napoca sau trimit in tara (prin OLX/Fan Courier) cu ramburs & transportul suportat de cumparator.
 10. Salut, Vand o doza Chapman Henchman, pozitie bridge, 4 fire (split-abil). A fost data jos de pe o chitara Chapman ML3 Standard Bea Mensis (https://www.andertons.co.uk/guitar-dept/electric-guitars/modern-body-guitars/chapman-ml3-standard-bea-mensis). E in perfecta stare de functionare doar ca tonalitatea nu ma incanta (am inlocuit-o cu o doza Bare Knuckle). Se poate ridica in persoana in Cluj sau trimit in tara (prin OLX/Fan Courier) cu ramburs si transportul suportat de cumparator.
 11. Da, sunt. Iti las detaliile in PM daca o poti trimite pe Fan Courier
 12. Caut un potentiometru 500k Logaritmic (preferabil push-pull pt. split) in Cluj. Vreau sa-l montez intr-un corp Telecaster. PM daca aveti unu disponibil. Mersi.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.