www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
 • Posts

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Variant last won the day on March 6

Variant had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Vaslui

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster MIM
  Ibanez GIO Bass
  Variant Pedals,
  Variant Amps,
  si ce mai vreau eu.

Recent Profile Visitors

15194 profile views

Variant's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • Very Popular Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

328

Reputation

 1. Am zis aici ca o sa fac un Soldano SLO de pana in 5W, si l-am facut, e deja la beneficiar. Cam 4.2W in final, a iesit destul de bine, zic eu, poate o sa zica si d-l Radu ceva mai concret daca va dori. Este schema full de Soldano SLO, cu Depth mode, doar etajul final redus la un 4.2W. Dimensiuni exterioare head cam 440 x 200 x 195 mm, pretty small for any bedroom. Some pics: Deja ma apuc de un altul la fel, impreuna cu un cabinet cu Celestion V-Type asortat. 😉
 2. Undeva la inceputul anului care bate la usa e posibil sa ma apuc eu de un Soldano SLO pe 1-3W, cineva isi doreste asa ceva ... nu-s inca hotarat cu ce lampi exact, ca vreau sa fie neaparat pentode in push-pull pe final, sa aiba acelasi feeling ca si cel adevarat, poate 6F3P/ECL82, ceva de genu. O sa vedem cum iese.
 3. Bass Ibanez GSR200SM-CNB, doze active, ca nou, am vrut sa am si-un bass in caz ca voi si contrui ceva de bass, dar nu am facut niciunul pana acu, n-am avut cerere ... sta degeaba nefolosita si vreau sa-mi iau alta chitara LP, de aia o dau. Fara urme de uzura, mint condition. Dat fiind ca la Thomann e 1400, cred ca e un pret bun 1000 de lei. Multumesc.
 4. Finally, mi-am facut timp sa termin si aceast amplificator tip Marshall, sa zicem, nici nu am termen de comparatie ca e facut cum mi-a venit mie. Sunetul e de Marshall clar, overdrive fain clasic, 3 x TAD 12ax7, 2x6P3S-E, gain stage tip Marshall, corector de ton Baxandall, doar Bass si Treble, deci, silicone diode clipping cu 3 moduri (DIRT), etaj final cu doua 6P3S-E (5881) biasat la 22W per total, iesire pe 8 ohm. Bucla activa de efect cu MOSFET (decuplabila si cu control de volum Return). Ca de obicei, nu scot pe piata nimic daca nu e in parametri excelenti, nu are brum/zgomot nedorit deloc, iar sunetul e clar si puternic. Nu prea e foarte clara culoarea din poze, dar e ceva gen Burgundy, mai spre grena decat se vede in poze, mie imi place maxim. Deci e de vanzare, cine e interesat de mai multe amanunte, astept mesaje. Tnx.
 5. Eu nu, ca n-am timp sa pregatesc tot setup-ul pentru ceva ca lumea, dar oricare beneficiar e liber sa faca, chiar ii rog. Din fericire nu chiar toti, dupa cum se vede.
 6. Ori nimeni nu mai vede postările astea, ori eu nu mai fac ce trebuie... 😄
 7. I finished an JMP/JCM800 2204 - 50W, super sound, dead quiet regarding unwanted noises. Pictures, for reference purposes only, below:
 8. S-a vandut si asta micu' de 5W. Multumesc. Urmeaza, cel mai probabil, cel de 25W, care e facut de mai demult, acum ii pun si o bucla de efect cu LND150, sa fie, tot un fel de JCM, dar e doar ca idee de sunet, practic e facut "din mers", cum mi-a venit in momentul respectiv, nu respecta vreo schema anume, dar e fain asa. 3 moduri de drive, corector tot pe 2 benzi tip Baxandall. 25W/8ohm, finale cu 2x6P3S-EV (5881), 3x12AX7 in pre, complet in head cu tolex rosu. Revin cu el aici "la gata" si detaliem.
 9. Valabil la vanzare: Clasic 5W Single-Ended tip Marshall high-gain (jcm800), finala VALVO EL84 din anii 70, preamp cu 2x12AX7 Tung-Sol high gain abolut noi. Am folosit in locul clasicului tone stack Marshall TMB un Baxandall mult mai eficient in plaja de Treble si Bass. Controale deci Gain, Bass, Treble, Volume, constructie de asemenea full point-to-point, iesire 4/8 ohmi. PRET 700 Lei.
 10. Da, dom'le, e frumos! imi cer eu scuze. E bun. Nu va suparati baieti, sunt deprimat io de la razboiul asta, nu de la forum, aveti dreptate. Pe forumul asta am facut primele pedale cand nu facea nimeni, in 2008, apoi primele amplificatoare, cand nu facea nimeni, deci ... n-am de ce sa ma plang. Bine, acu au si intrat multi useri aici doar ca sa caute ce-am facut eu, normal, deci, for mutual benefit, imi dadeam si eu cu umila parere, atat. Hai, ca avem probleme mai grave decat aspectul rgc. ☠️
 11. Dvs. in ce calitate va bagati in seama, ca n-am inteles?? Am vazut ca sunteti un mare fan al chat-ului de pe forumul asta, si ... cam atat. N-aveti ceva mai util de facut, o viata, ceva lucrativ ? Doar tupeu. Cand ai sa ai si tu un topic cu peste 100000 de vizualizari, atunci sa ma comentezi.
 12. Rar, cand mai intru si eu pe aici, nu stiu de ce dar ma apuca asa o depresie .. forum mai insipid nu am vazut, si-am mai intrat pe ici-pe colo, ma refer strict la "appearance" ... parca am mai zis-o, asta-i tot ce pot administratorii? mai exista alternative mai de 2021-2022... sau, daca iese banu', e bun si-asa, nu?! e penibil.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.