www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

272 Excellent

About Variant

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Vaslui

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster MIM
  Ibanez GIO Bass
  Variant Pedals,
  Variant Amps,
  si ce mai vreau eu.

Recent Profile Visitors

12,732 profile views
 1. Variant

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  https://www.dioda.ro/ro/unelte-pentru-pcb/4536-suport-minibormasina-ds-012-led-minibormasina-ad-012-ds-012dad-012.html adica, totusi, la pretul asta nu cred ca renteaza munca de mai sus ... plus ca, probabil, e si mai precisa, chestia cu tubusor peste burghiu tine o vreme, spre deloc, din experienta.
 2. Variant

  Schimbare de nume

  Please, schimbare nume in Variant, Tnx.
 3. Variant

  vând SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH

  Vand doza de BRIDGE model SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH, e ca si noua, inca in garantie, completa, inclusiv cutia originala. Pretul ei e in jur de 100 EUR, eu vreau 350 de lei pe ea, dat fiind ca e ca si scoasa din cutie acum. Nu mai pun eu poze ca-i ca aici: https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sshr1b_wh.htm
 4. Nu mai sunt valabile. Closed. Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 5. Hai, copii... Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 6. Valabile! Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 7. Un bilet e 179 acum pe site, pretul meu e 100 lei bucata.
 8. OFERTA: pachet amplificator + cabinet, dupa cum urmeaza: Head Variant JCM800 2203, dupa celebrul model de la Marshall. Descriere: - 100W, JCM800 Master Model - Marhall FX Loop activa - atenuator de putere integrat pe iesirea de 8ohm, plus control suplimentar atac lampi finale prin PPIMV - transformatoare: JCM800 100W Handmade Transformers Set by Inmadout Italia - condensatoare Orange Drops 715P, Silver Mica etc. - potentiometre Alpha 24mm, butoane originale Marshall Gold - Amphenol si Neutrik jacks - Marshall Elephant Red Tolex, plus o fasie de grill negru si Cabinet "Variant" cu 1x12" Celestion Classic Lead 80, putere 80W pe 8 ohm, tolex Marshall rosu, semi-open back. Este din lemn de pin de 20, foarte rezistent si cu sunet plin. PRET: 2500 DE LEI impreuna.
 9. Tube Screamer e TS-808 standard, pe schema/layout-ul de aici: http://tagboardeffects.blogspot.ro/2012/02/ibanez-ts808.html. Am facut multe de-a lungul vremii, nu cred ca mai trebuie sa pun eu sample-uri, au pus altii cand a fost cazul, cred ca esti tu prea nou pe-aici si nu le stii. E rezervat. RAT-ul si BIG-MUFF-ul sunt tot de-acolo. Sunt si demo-uri, etc.
 10. Doza de bridge de pe un Mexican Strat nou. Nu pun poza ca nu vad de ce, dar daca vrea cineva ... Am inlocuit-o cu un SHR-1b.
 11. REDUCERI: 2 x RAT, BIG MUFF PI (RAM'S HEAD), TS808 standard - 250 200 LEI fiecare. Toate au tranzistorii si integratele in socluri, deci se pot incerca si alte combinatii, dupa gust. Al doilea RAT e perfect functional ca si primele trei, doar ca nu am mai apucat sa-l mai bag in cutie, dar rezolvam daca e cerere, sau si-o monteaza clientul, reducem pretul. DYNACOMP - 150 100 LEI, nu merge bine, nu ma intereseaza s-o depanez, la fel, integrat si transzistori pe socluri, dau inca doua CI-uri CA3080 bonus odata cu pedala 3 x cutii pedale mici in tipla + switch-urile aferente - 50 40 LEI perechea, la cerere dau gratis orice integrate/tranzistori/cond/rez am pentru un anumit proiect, daca le am disponibile. Am destule adunate, sunt sanse mari sa se gaseasca
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.