www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
 • Content Count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

275 Excellent

About Variant

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Vaslui

Other Information

 • Gear
  Fender Stratocaster MIM
  Ibanez GIO Bass
  Variant Pedals,
  Variant Amps,
  si ce mai vreau eu.

Recent Profile Visitors

13,090 profile views
 1. Variant

  vând SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH

  Pret actualizat 300 Lei, sau schimb cu SD SSL-5 Custom Staggered
 2. Variant

  cumpăr [EXPIRAT] Cumpar head

  Tie-ti trebuie un tamplar-tapiter La combo ai sasiul pus sus, deci cu lampile si trafurile in jos, tot asa trebuie sa ramana si in format head, n-ai cum sa-l "translezi" cu faceplate-ul jos, cum e head-ul original, daca la asta te gandeai. In rest, modificarea e simpla, trebuie dat sasiul jos si lucrat la cutie, taiata ca pentru head si re-tolexata corespunzator.
 3. Variant

  Tutorial DIY PCB Mini Drill

  https://www.dioda.ro/ro/unelte-pentru-pcb/4536-suport-minibormasina-ds-012-led-minibormasina-ad-012-ds-012dad-012.html adica, totusi, la pretul asta nu cred ca renteaza munca de mai sus ... plus ca, probabil, e si mai precisa, chestia cu tubusor peste burghiu tine o vreme, spre deloc, din experienta.
 4. Variant

  Schimbare de nume

  Please, schimbare nume in Variant, Tnx.
 5. Variant

  vând SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH

  Vand doza de BRIDGE model SEYMOUR DUNCAN SHR-1B WH, e ca si noua, inca in garantie, completa, inclusiv cutia originala. Pretul ei e in jur de 100 EUR, eu vreau 350 de lei pe ea, dat fiind ca e ca si scoasa din cutie acum. Nu mai pun eu poze ca-i ca aici: https://www.thomann.de/ro/seymour_duncan_sshr1b_wh.htm
 6. Nu mai sunt valabile. Closed. Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 7. Hai, copii... Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 8. Valabile! Trimis de pe al meu LG-H815 folosind Tapatalk
 9. Un bilet e 179 acum pe site, pretul meu e 100 lei bucata.
 10. OFERTA: pachet amplificator + cabinet, dupa cum urmeaza: Head Variant JCM800 2203, dupa celebrul model de la Marshall. Descriere: - 100W, JCM800 Master Model - Marhall FX Loop activa - atenuator de putere integrat pe iesirea de 8ohm, plus control suplimentar atac lampi finale prin PPIMV - transformatoare: JCM800 100W Handmade Transformers Set by Inmadout Italia - condensatoare Orange Drops 715P, Silver Mica etc. - potentiometre Alpha 24mm, butoane originale Marshall Gold - Amphenol si Neutrik jacks - Marshall Elephant Red Tolex, plus o fasie de grill negru si Cabinet "Variant" cu 1x12" Celestion Classic Lead 80, putere 80W pe 8 ohm, tolex Marshall rosu, semi-open back. Este din lemn de pin de 20, foarte rezistent si cu sunet plin. PRET: 2500 DE LEI impreuna.
 11. Tube Screamer e TS-808 standard, pe schema/layout-ul de aici: http://tagboardeffects.blogspot.ro/2012/02/ibanez-ts808.html. Am facut multe de-a lungul vremii, nu cred ca mai trebuie sa pun eu sample-uri, au pus altii cand a fost cazul, cred ca esti tu prea nou pe-aici si nu le stii. E rezervat. RAT-ul si BIG-MUFF-ul sunt tot de-acolo. Sunt si demo-uri, etc.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.