www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Variant

Active Members
  • Posts

    140
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Variant last won the day on March 24

Variant had the most liked content!

Profile Information

  • Location
    Vaslui

Other Information

  • Gear
    Fender Standard Strat MN AWT
    Harley Benton SC-Custom II Active Vintage BK

Recent Profile Visitors

16069 profile views

Variant's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post

Recent Badges

351

Reputation

  1. 1. "Variant" Phase 90 Script Logo - 200 lei 2. "Variant" Tube Screamer TS808 - 250 lei (original JRC4558) 3. "Variant" Big Muff Pi Green russian version - 250 lei Toate sunt proaspat produse, desi nu ma mai ocup cu pedalele de ceva vreme, aveam tot ce trebuie pentru ele - si inca mai am de cateva modele - si am gasit timp sa le fac, ca era pacat :P.
  2. Am reusit sa fac un mic demo al acestui amplificator, prin reamping, in care se aude destul de clar cam ce ton poate scoate acesta, atasez o poza cu panoul exact in momentul inregistrarii impreuna cu output-ul aferent: Red_JCM900_demo.mp3 variantamps.ro
  3. https://forums.rgc.ro/topic/31143-amplificatoare-pe-lampi-home-made/?do=findComment&comment=1060342 e inca disponibil, sfatul meu e sa va bagati, ca la asemenea pret nu o sa mai fac probabil niciodata asa ceva :). Si suna bine rau, trust me. Also, am un head gata tolexat, adica "cutia", ramasa de la o transformare din head in combo mai demult, si ma gandeam ce-as putea face sa intre in ea? e tot cu prindere sus, gen Fender ... dar si gen Dumble ODS! Si cum n-am facut niciunul pana acum, ma gandesc sa fac. Se inscrie careva? facem oricare varianta, FM, HRM, Standard, SM Special ... vedem. Ce putere se doreste. Astept amatori.
  4. Nu mai facusem de mult un Fender, si uite ca a aparut ocazia, si nu oricare: Princeton Reverb Custom 64! M-am straduit sa-l fac sa sune si sa arate cat mai apropiat de original (destul de tricky la sasiu, si mai ales la cabinet, din cauza muchiilor alora dublu inclinate), dar m-am descurcat, o sa vedem cum va fi receptionat.
  5. Un amp tip Marshall JCM, dar cu modificari, overdrive clasic Marshall, 3 x 6N2P-ev, 2x6V6GT TAD (6P6S), gain stage tip Marshall, corector de ton Baxandall, doar Bass si Treble, deci, silicone diode clipping cu 3 moduri (DIRT), cam 20W per total, iesire pe 8 ohm only (2 jack-uri in paralel). Bucla activa de efect cu MOSFET (decuplabila si cu control de volum Return). Ca de obicei, nu scot pe piata nimic daca nu e in parametri excelenti, nu are brum/zgomot nedorit deloc, iar sunetul e clar si puternic. Nu prea e foarte clara culoarea din poze, dar e ceva gen Burgundy, mai spre grena decat se vede in poze, mie imi place maxim. Fata de pozele de mai sus, Intre timp am operat o modificare la el, si anume am schimbat finalele cu doua 6V6GT de la TAD (care sunt de fapt 6P6S-urile rusesti), ca sa reduc puterea ca era cam mare pentru un apartament, in rest nicio modificare, suna la fel de Marshall. Eu zic sa va bagati, nu mai pot face amp-uri la preturi de-astea in perioada in care ne aflam, toate sunt groaznic de scumpe, asta il dau asa ca e facut de mai mult timp, altfel ...
  6. New price: 900 lei FIX! Expediex oriunde, am si cutia originala.
  7. Alt SLO de pana in 5W terminat, de data asta impreuna cu un cabinet pe masura.
  8. Am zis aici ca o sa fac un Soldano SLO de pana in 5W, si l-am facut, e deja la beneficiar. Cam 4.2W in final, a iesit destul de bine, zic eu, poate o sa zica si d-l Radu ceva mai concret daca va dori. Este schema full de Soldano SLO, cu Depth mode, doar etajul final redus la un 4.2W. Dimensiuni exterioare head cam 440 x 200 x 195 mm, pretty small for any bedroom. Some pics: Deja ma apuc de un altul la fel, impreuna cu un cabinet cu Celestion V-Type asortat. 😉
  9. Undeva la inceputul anului care bate la usa e posibil sa ma apuc eu de un Soldano SLO pe 1-3W, cineva isi doreste asa ceva ... nu-s inca hotarat cu ce lampi exact, ca vreau sa fie neaparat pentode in push-pull pe final, sa aiba acelasi feeling ca si cel adevarat, poate 6F3P/ECL82, ceva de genu. O sa vedem cum iese.
  10. Bass Ibanez GSR200SM-CNB, doze active, ca nou, am vrut sa am si-un bass in caz ca voi si contrui ceva de bass, dar nu am facut niciunul pana acu, n-am avut cerere ... sta degeaba nefolosita si vreau sa-mi iau alta chitara LP, de aia o dau. Fara urme de uzura, mint condition. Dat fiind ca la Thomann e 1400, cred ca e un pret bun 1000 de lei. Multumesc.
  11. Finally, mi-am facut timp sa termin si aceast amplificator tip Marshall, sa zicem, nici nu am termen de comparatie ca e facut cum mi-a venit mie. Sunetul e de Marshall clar, overdrive fain clasic, 3 x TAD 12ax7, 2x6P3S-E, gain stage tip Marshall, corector de ton Baxandall, doar Bass si Treble, deci, silicone diode clipping cu 3 moduri (DIRT), etaj final cu doua 6P3S-E (5881) biasat la 22W per total, iesire pe 8 ohm. Bucla activa de efect cu MOSFET (decuplabila si cu control de volum Return). Ca de obicei, nu scot pe piata nimic daca nu e in parametri excelenti, nu are brum/zgomot nedorit deloc, iar sunetul e clar si puternic. Nu prea e foarte clara culoarea din poze, dar e ceva gen Burgundy, mai spre grena decat se vede in poze, mie imi place maxim. Deci e de vanzare, cine e interesat de mai multe amanunte, astept mesaje. Tnx.
  12. Eu nu, ca n-am timp sa pregatesc tot setup-ul pentru ceva ca lumea, dar oricare beneficiar e liber sa faca, chiar ii rog. Din fericire nu chiar toti, dupa cum se vede.
  13. Ori nimeni nu mai vede postările astea, ori eu nu mai fac ce trebuie... 😄
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.