www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Constantin220

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

Constantin220 last won the day on June 12

Constantin220 had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About Constantin220

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  București

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveți nevoie de o husă de înaltă calitate, cu protecție excelentă pentru chitara dumneavoastră V? Flying V, Jackson RR, King V, ESP V, ESP Arrow, V-uri asimetrice și cam orice fel de V-uri imaginabile!! Husa aceasta este complet nouă, o singură dată utilizată pentru a transporta la bordul avionului chitara mea ESP E-II Arrow. Are încă și pachețelele de silicon pentru control al umidității! Ne orientăm să vindem la 350RON, dar așteptăm cu drag cu propunerea dumneavoastră în cazul în care doriți să negociați acest preț!
 2. 30RON pentru D'Addario NYXL0942 sigilate! Exact aceste strune pot fi cumpărate la ZEEDOSHOP cu 55RON.
 3. Radial JDX Direct Drive. Nou, folosit doar de câteva ori în studio cu grijă maximă, cu cutia originală și toate accesoriile. 700RON, negociabil în funcție de cererea pieței și nevoia mea de a mai înregistra cu acesta. Pe scurt: dacă vreți să cântați la chitară fără amplificator, cu un sunet profesional și fiabilitate maximă, acest aparat vă este necesar. De la Radial, fabricat în Canada cu design și componente de top. Roluri: - Simulator de cabinet. Sună ca un amplificator de calitate curat, cu opțiuni de sculptare a sunetului! - DI box. Sună perfect cu orice cablu XLR și înregistrați fără zgomot și pierderi de frecvențe la placa dumneavoastră de sunet. - poate fi folosit și ca signal splitter (THRU și TUNER sunt identice), trimițând sunetul nealterat de la chitara dumneavoastră la două destinații diferite (înregistrare "dry" și amplificator simultan, etc.) La prețul foarte bun de 700RON, cu aproape 20% mai ieftin decât în SUA (Sweetwater). Se vinde doar în București.
 4. Corzi de chitară noi. Sigilate, nedeschise. Seria D'addario NYXL este cea mai performantă a companiei și, din experiența mea cu multe serii și branduri, cea mai bună serie de strune din lume. Nu se compară cu variantele mai ieftine XL și nici atât cu alți producători, mult mai rezistente la coroziune, rămân acordate perfect mult mai mult și sună mai clar, având puțin mai multe frecvențe mijlocii. Calibru 09-42. Au fost cumpărate pentru un ESP E-II Arrow seria 2013 echipat cu un Original Floyd Rose. Am menținut calibrul original, ESP livrează toate chitarile echipate cu sisteme Floyd Rose numai cu strune de calibrul 09-42, și de aceea am cumpărat aceste strune. Această chitară tocmai a fost vândută, iar chitarile rămase sunt cu poduri fixe sau fixate (decked), iar aici eu prefer calibrul (din nou, livrat standard din fabrică) de 10-46. Și așa, acest pachețel D'Addario NYXL 0942 a rămas nefolosit. 40RON neatinse (au încă și eticheta magazinului). Cumpărate recent de la Zeedoshop, acolo costă 55RON. Vânzare în Bucureși.
 5. 400RON negociabil. Vă propunem o husă nouă de înaltă calitate pentru TOATE chitările de forma V (Flying V, Randy Rhoads, King V, ESP V, ESP Arrow, etc.): RockBag Starline FV-Style Chitările V sunt întotdeauna dificil de transportat, nu din cauza greutății chitării în sine, ci din cauza rarității huselor de calitate și case-urilor mulate pentru această formă. Se întâmplă foarte des ca și puținele huse si case-uri pentru V să se potrivească doar pentru modelul Gibson Flying V cu capetele rotunjite și semnificativ mai scurte, și pentru nimic altceva. Fanii Jackson și ESP de obicei trebuie să se mulțumească cu acele case-uri dreptunghiulare IMENSE și foarte greu de cărat. Plus, desigur, nu puteți lua într-un astfel de case o chitara V ca bagaj de mână în avion. Veți fi forțat să o lăsați în cală, unde șansele de supraviețuire sunt legendar ("United breaks guitars") infime. Fie veți lua o husă ieftină, practic o pungă de fâș scumpă. Cel mai probabil ca și mine, nu veți accepta să transportați o chitară de 2000$ (sau orice chitară) într-o pungă de fâș. Dar acum nu mai este necesar! Cu RockBag Starline FV-Style aveți o husă de înaltă calitate, ranforsată, căptușită, rezistentă la ploaie, mulată și cu multe buzunare! Și da, acel Jackson sau ESP la care țineți atât de mult va încăpea perfect, va fi protejat și super ușor de transportat atât în spate cât și în mână. Husa aceasta este complet nouă, o singură dată utilizată pentru a transporta la bordul avionului chitara mea ESP E-II Arrow. Are încă și pachețelele de silicon pentru control al umidității! Fie că mergeți prin oraș sau călătoriți cu avionul, cu această husă, chitara dumneavoastră V va deveni ușoară, comfortabilă, practică dar cel mai important protejată! Cumpărați acum la prețul imbatabil de 400RON, cu 25% (127RON) MAI IEFTINĂ decât la Thomann (transport inclus). Vânzare doar în București! Specificații: - gig bag for electric guitar - fits most standard FV-style electric guitars (incl. Framus WH-1) - 3 layer laminate shell (20 mm foam, 5 mm Polyphene padding, 2 mm plastic plate) - outer shell from durable, water-resistant 600 Denier polyester - black velveteen interior lining - protective RokTex® patches above machine heads and bridge - thick padded neck support with inner accessory pocket - large zipper pocket with 4 compartments above the instrument body - small zipper pocket above the instrument headstock - 2 carrying handles (on the side and on the front) - 2 detachable, adjustable, padded backpack straps with metal hardware - non-slip pyramid rubber feet - black - interior height 1,210 mm / 47 5/8" - interior width 490 mm / 19 5/16" - interior depth 100 mm / 3 15/16" - weight 3.25 kg / 7.16 lbs
 6. Noua ofertă: 900 de euro, negociabil! Suntem conștienți de efectele economice ale situației din țară (și din lume), de aceea vom fi bucuroși să vindem acest instrument la un preț excelent. Deocamdată suntem deschiși la oferte rezonabile (fără schimburi însă), de aceea vă așteptăm cu drag mesajul sau telefonul dumneavoastră și vom încerca împreună să ajungem la cel mai bun preț pentru toți! ESP E-II Arrow. Modelul original din 2013, una dintre primele chitări construite de ESP în această serie. Foarte rară, întrucât seria a fost modificată ulterior în 2015. Construction - Neck-Thru Scale - 25.5" Body - Alder Neck - 3Pc Maple Fingerboard - Ebony Fingerboard Radius - 305mm Finish - BLACK Nut Width - 42mm Nut Type - Locking Neck Contour - Thin U Frets/Type - 24 XJ Hardware Color - Black Tuners - Gotoh Bridge - Floyd Rose Original Neck PU - Seymour Duncan AHB-1N BK Bridge PU - Seymour Duncan AHB-1B BK Electronics - Active Electronics Layout - Vol/Toggle Switch Complet originală. În stare impecabilă. Case original păstrat cu toate case candy-urile, inclusiv protecția ESP de transport pentru strune și grif. Se oferă de asemenea cu strap locks Marvel și curea Dunlop de calitate! Setată absolut perfect! Iar podul functionează de minune, fiind un Floyd Rose Original calibrat și folosit doar cu cea mai mare grijă! Magneți originali Seymour Duncan Blackouts set! Aceștia, împreună cu toate celelalte specificații sunt identice cu seria ESP Original, și au fost oferite în cadrul E-II exclusiv în anul 2013! Este o chitară japoneză de cea mai înaltă calitate în stare impecabilă și complet originală! Oferim un preț incredibil de bun: 900 euro! comparativ cu modelul 2015 acum în Thomann (fără strap locks și cu magneți EMG, nu Seymour Duncan ca cele originale) care se vinde cu peste 2000 euro. Se va vinde doar în București cu verificare, fără schimburi, fără retur.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.