www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Adinel Berehorschi

Active Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

133 Excellent

1 Follower

About Adinel Berehorschi

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Versus
 • Gear
  - Fender Custom Shop Stratocaster 60's
  - Epiphone Sheraton II (Samick 1992)
  - Grestch G6118T - Anniversary (2003)
  - Morris D40 (Martin D40 copy)
  - Line6 Helix (Floor)
  -Laboga Alligator AD5201T MK II Combo

Recent Profile Visitors

5,878 profile views
 1. Laboga Alligator AD5201T MK II Combo!! Si da, il voi folosi in live cu Helix-ul in fx loop, nu full 4CM method, chitara merge direct in input-ul amplificatorului.
 2. Adinel Berehorschi

  vând BOSS SD-1W (Waza Craft)

  350, la jumatate de pret! (:
 3. Adinel Berehorschi

  vând [EXPIRAT] Scarlett 2i2 MK2

  Salutari, RGC! Vand Focusrite Scarlett 2i2 MK2. Am folosit-o strict in casa, are mici zgarieturi pe vopsea, dar nu are nici o urma de lovituri serioase, atat cat se poate atinge de una-alta de pe birou cand umbli cu cabluri etc. Fata de versiunea nou aparuta, impart acelasi preamp, tot ce e nou pe mk3 e acea functie de AIR, care incearca sa imite ce face Focusrite Isa One, deci e pe putin 90% la fel de buna. Am luat-o de noua acum un an si jumatate, pe acolo (de la Sound Creation). De ce o dau? Am inceput un proiect acustic si pentru ce am eu nevoie acum, in formatie de 4 oameni... pot spune ca mi-a ramas mica. Scarlet 2i2 MK3 costa acum 755 de lei, eu vreau pe a mea 480 de lei. Pentru orice alte detalii, va sunt disponibil.
 4. Adinel Berehorschi

  366 zile, un riff in fiecare zi

  Fishman Fluence Modern humbucker.
 5. Adinel Berehorschi

  Setup & Pedale Chitara

  Ti-am lasat mesaj. Sau pentru oricine altcineva ce ar fi interesat, in caz ca s-a pierdut prin topicuri:
 6. Adinel Berehorschi

  Line 6 Helix

 7. Adinel Berehorschi

  Poze cu chitarele noastre

  Iarasi "ieu".
 8. Adinel Berehorschi

  vând [EXPIRAT] Gretsch G6118T Anniversary Two-tone Smoke Green

  Si daca n-am cautat un hollowbody de nu stiu cand si mi-am luat un Epi Sheraton din 92 acum o luna, dar acum cand vad Gretsch-ul asta... ma cam apasa inima. Momentan iti multumesc de piesa si de artista, foarte faine, restul, mai cuget putin.. :)) Excelenta chitara!
 9. Adinel Berehorschi

  Line 6 Helix

  Un raspuns foarte bun, @Blackthorn! Ca si minusuri la Helix, partea asta cu update-uri ma deranjeaza si pe mine. Tare greu apar. Despre Helix pot spune ca fata de celelalte, fiind foarte tweakable, te impinge sa faci o gramada de setari si sa te pierzi in asta in loc sa te ocupi mai mult de cantat. Customer support-ul mi se pare excelent si mai bun comparand cu orice firma mare de pe piata. Eu il am de 6 luni si l-am folosit acasa, in multe live-uri, repetitii, cu IR's si cu iesirea speciala pentru PowerCab. Chiar se aproprie foarte mult de adevar, l-am comparat si un un Kemper intr-o zi ore bune cu un prieten. Toate sunt foarte bune zilele astea si e loc si de mult mai bine, desigur. Treaba e ca oricum au evoluat nebuneste in ultimii ani incat la blind test-uri, dupa ce compari cu un cabinet tras prin microfon si sa fie vorba sa stea in mix, nu mai iti dai seama. Putem spune ca ne dam seama poate intr-un test fara instrumental, daca stai chiar sa-i gasesti hiba ca nu bate lampa. Dar cine naiba isi ia asa scule bune sa cante fara un backingtrack macar, ca sa nu vorbim de band.
 10. Adinel Berehorschi

  Line 6 Helix

  Am facut si eu multe calcule si ecuatii inainte sa cumpar versiunea full, avand in vedere ca l-am luat in rate, puteam sa-mi iau si Kemper, ca tot p'acolo ajungeam. Insa eu aveam nevoie musai pentru live de ceva si am optat pt Helix. Kemper-ul, l-as tine pentru studio, desi, Helix-ul e mai greut de twick-uit, insa o data ce ti-ai dat seama de cum sta treaba, poti sa ajung la 90% din potentialul Kemper-ului, pe putin. Si ca sa fie mai clara treaba, eu sunt addicted dupa clean/ overdrive sounds, unde se sparge clean-ul in drive, si acolo se simte cel mai bine diferenta si totusi, nu pot spune ca in momentul de fata nu sunt multumit si stiu ca inca nu stiu sa-l folosesc la potentialul lui de 100%. Am facut o comparatie live cu un prieten pe acelasi PA. acelasi mixer (desigur flat eq si tot) si dupa cateva ore ne-am dat seama ca diferenta de sunet statea strict in tehnica pe care o folosim, mana fiecaruia si chitarile, eu eram cu un strat, el cu un jazzmaster. Eu chiar tind sa cred ca nu i se ofera destul credit. Prea mult ne bazam pe gear si nu pe tehnica, problema clasica. Tot ce nu-mi place pe Helix sunt reverb-urile. Clar e loc si sunt ferm convins ca se poate mai bine.
 11. Adinel Berehorschi

  Line 6 Helix

  Cred ca ar fi din nou timpul sa redeschidem acest topic, avand in vedere c-a trecut ceva vreme de cand nu s-a mai suflat o vorba si de mult voiam sa vad colegii de forum din Ro ce parere au, cine mai detine produse din familia Helix, ce IR-s folositii, poate in configuratii cu alte pedale. Eu detin de 5 luni un Helix Floor (Nu LT), cu IRs de la Michael Britt (cele mai competente de pe piata, parerea mea, dupa ce am incercat mai multe branduri ex: OwnHammer) si il folosesc cu un Line6 DT25 (insa depinde de loc, daca nu e mic, folosesc doar Helix-ul in PA), folosind partea de preamp de pe procesor, iar partea de final pe lampa o folosesc a amplificatorului si e efectiv insanely good.
 12. Adinel Berehorschi

  Poze cu chitarele noastre

  Hop si eu. Noua achizitie de ieri, un Epiphone Sherlaton II 1992 si Fender Stratocaster CS 60's. Pornind de la premisa ca am mers sa incerc un Gibson LP 2017 High Performance, (deci aveam de gand sa arunc cu fondurile stranse, pur si simplu nu-mi exprima nimic) am plecat acasa cu acest Sherlaton, mi se pare nebunesc de calitativ ca si sound si ca si feeling, sa nu mai spun de aspect. Am mai avut in trecut un Gibson ES-135 si am mai pus mana si pe alte semi-hollow-uri si nu se compara.
 13. Adinel Berehorschi

  vând BOSS SD-1W (Waza Craft)

  400
 14. Adinel Berehorschi

  vând Warwick BC 80 - Combo Bass

  500 RON - perfect pentru un basist incepator/ avansat pentru studiu si repetitii!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.