www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Adinel Berehorschi

Active Members
  • Posts

    164
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Adinel Berehorschi last won the day on October 19 2021

Adinel Berehorschi had the most liked content!

2 Followers

Profile Information

  • Location
    Timisoara

Other Information

  • Band
    Twisted Blue / Andreea Vlas
  • Gear
    - Fender Custom Shop Stratocaster 60's
    - Gibson ES-335 Memphis 2013
    - Yamaha Revstar RS820
    - Godin Multiac Nylon Duet Ambience
    - Maestro Guitars - Victoria IR CSB
    - Boss VE-8
    - Fractal Audio - FM3 + EV-1
    -Walrus Audio R1/ Carl Martin 2-Way-Wah
    -Laboga Alligator AD5201T MK II Combo
    -Mics: Shure SM58, Rode NT-1, Sennheiser E906
    - DI's and so...

Recent Profile Visitors

8855 profile views

Adinel Berehorschi's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Reacting Well Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare

Recent Badges

179

Reputation

  1. Vand un Vox MV 50 Clean E cumparat de mine, de nou. L-am tinut ca amp de backup, insa atat de mult m-am mai spart cu cantatul live, incat n-a vazut lumina zilei. Are sub o ora de cantat de cand l-am luat, e efectiv ca nou. Vine cu alimentatorul original. Poate fi vazut si testat in Timisoara.
  2. Vand un microfon condenser 3/4. Excelent pentru a capta instrumente acustice, percutie si nu numai. Nou e 1220 de lei, il vand la 600 de lei si pretul este fix si de pomana. Include nuca originala si-o husa originala de la Shure. Interesat de schimb doar cu un Beta 58A.
  3. Vand microfon Senheiser e906, stare buna, husa si nuca. Standard in industria muzicala. Pentru inca 100 de lei dau si un suport de amplificator/ cabient Gravity MS CAB CL 01 Microfon + Husa + Nuca = 550 lei (Nou 880 llei) Gravity MS CAB CL 01 = 100 lei (Nou 170 lei)
  4. Se vinde un Carl Maritn - Two Wah. Un wah extraordinar de versatil, mai exact 6 wah-uri intr-o singura pedala. Contrar footswitch-ului de Bypass, la calcai ai un switch ce schimba intre modurile pedalei (Low/High). Fiecare mod are 3 filtre. Ce mai! O pedala analogica cu 2 preset-uri, in caz ca nu-ti ajunge un singur sound. A beneficiat si de-o mentenanta (unsa si curatata). Singurul defect e ca nu mai dispune de capacul de la baterie, asa am cumparat-o si eu acum cativa ani si nu m-a deranjat deloc. Poate fi testata/ vazuta in Timisoara
  5. Vand un Boss RC-1 ca nou. L-am luat acum 3-4 ani, insa nu a vazut lumina zilei sau pedalboard. Folosit aproximativ o ora, doar prin casa. Nu sunt sigur ca mai am cutia originala, trebuie sa o caut. Poate fi vazuta, testata in Timisoara.
  6. Salut, Vand o pedala Collision Devices - Black Hole Symmetry, ca noua. Luata de pe Thomann acum cateva luni, inca in garantie. Motiv? Pai pur si simplu sta degeaba, ca restul sculelor pe care le mai am. Mai cumpara omul impulsiv cate una-alta cu gandul ca ceva scule o sa-l mai inspire sa faca treaba. Ce minciuna grosolana! Macar poate incerc altceva (ca sa am de unde pierde contravaloarea la schimbul urmator), intocmai de asta accept si unele schimburi. Interesat doar de Strymon Volante, Lex sau Timeline. Asa, sa ma mai pacalesc inca o data. Diferenta din partea mea, depinde de la caz la caz. Singura poza pe care-o am acum e cea din pedalboard, dar pedala e mint condition. Daca chiar va intereseaza, va pot trimite poze separat la cerere.
  7. Accept anumite schimburi cu alte pedale high end, fara Harley Benton si alte minuni, va rog. Ma intereseaza in specai Strymon Volante si preampuri high end. Sunt dispus sa dau o posibila diferenta.
  8. M-au saracit sculele intr-un hal incat nu am bani de flex. :)))
  9. Salut. Vand un pedalboard Rockboard cu tot cu case. L-am luat impulsiv acum 2 ani si de atunci acolo a ramas batut de soarta. N-a vazut in viata lui nici macar pedale 🙂 Exact ca cel de mai jos, fara velro. https://www.fanaticguitars.com/en/product/rockboard-pedalboard-stadium-1060-x-400mm-with-flight-case/ Dimensiune pedalboard: 9 x 40 x 106 cm (width x width x length) Dimensiune case: 19 x 45x 127cm (height x width x length) Nu am poze cu el momentan si fac curat deoarece ma mut. E la apartamentul de unde plec, insa pentru cei interesati zilele viitoare merg sa mai mut niste mobila si pot face poze. Va stau la dispozitie pentru orice alt detaliu.
  10. Salutare! Am nevoie de putin ajutor, daca se indupleca cineva. Caut un Sum Box ce-mi insumeaza in paralel efectele( cred ca e tot un fel de soi de mixer, nu ma prea pricep). Pe Axe Fractal FM3 folosesc efectele in Dry-Wet (Wet-ul, desigur, fiind 100% mix), insa am o problema cand folosesc R1-ul si Timeline-ul in acelasi timp, se suprapun efectele si nu se mai intelege mai nimic din ce-ar trebui, deci ma obliga sa le folosesc tot timpul separat. Aveti, va rog, o idee cum as putea rezolva aceasta problema? In orice caz, multumesc frumos ca vi-ati luat 1 minut din timpul vostru pretios si ati aruncat un ochi topicului!
  11. Foaie verde, doi opinci Gibson ES-335!!! ❤️
  12. Ceau! Vând o pedală absolut excelenta de Reverb, am ales-o din anumite considerente în locul unui Strymon Bigsky. Se pot salva 127 de preset uri prin Midi și controlat orice pot de pe pedala. Are port usb pentru update-uri de software, small form factor, stereo, freeze, e extraordinara. (citiți manualul) Am luat-o deoarece pentru mine contează enorm de mult în reverb bun și ce aveam pe Helix nu îmi plăcea absolut deloc. Ca norocul, am făcut o mișcare neașteptată, am vândut Helix-ul și am luat un Fractal FM-3 și nu mai am nevoie de pedală deoarece are reverburi foarte bune și Fractalul E nouă, am luat-o de pe Thomann acum 3 luni aproximativ, pornita de câteva ori, nu a văzut nici un concert sau o repetiție încât sa fie nevoie sa calc pe ea cu piciorul, doar cât m-am jucat cu ea. LE: Nu e zgariata sunt urme de praf. Pot sa mai fac poze la cerere, astea le am de ceva saptamani, am tot uitat sa pun anuntul. Si, da, se pune praful pe ea. Nu ca-i păcat? :))
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.