alex_iuga

Active Members
 • Content Count

  42
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

58 Excellent

1 Follower

About alex_iuga

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Trupa Veche

Recent Profile Visitors

6,398 profile views
 1. Salutare, Bag la vanzare un set doze vintage de pe un Les Paul Ibanez Custom din perioada lawsuit. Am schimbat aceste doze cu niste doze Gibson 496 R si 500T pentru un ton mai agresiv. Dozele originale sunt ceva mai moi, cu un sunet mai cald potrivite zic eu pentru jazz, blues, classic-rock. Am atasat si o poza cu chitara de pe care am dat jos dozele. Pentru intrebari si nelamuriri folositi mesageria sau numarul de telefon afisat. Fara schimburi!
 2. alex_iuga

  vând Set doze de pe o Yamaha 302 s

  Salutare, Bag si eu la vanzare un set de doze date jos de pe un Telecaster Yamaha 302 s. Pentru alte intrebari folositi mesageria sau nr. de telefon afisat. . FARA SCHIMBURI! Multumesc, o zi buna!
 3. Salut, Sunt interesat de proiect, vin din zona rock funk blues, am bagat si cover-uri deci am ceva experienta. Daca nu ma insel chiar am cantat impreuna la Geobar la jam, erai cu basul atunci. Numarul meu: 0727626733 Alex O zi buna!
 4. S-a dat pedaluta, multumesc RGC!
 5. La Thomann costa nou 155 de euro, undeva la 700 de lei la cursul de azi, asta fara taxe postale: http://www.thomann.de/ro/dunlop_crybaby_classic_wahpedal.htm?ref=search_rslt_cry+baby+classic_162610_1
 6. Pret: 300 RON Localitate: Bucuresti Contact: 0727-626-733 Link producator: Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Dupa cum zice titlul vand un Cry Baby Classic model GCB 95F cu inductor Fasel. Pedala se prezinta intr-o stare buna, singura chestie e ca-i lipsesc piciorusele de caucic, culmea mai are inca capacul de la baterie....hehehe Deci reteta clasica de Cry Baby indulcita de inductorul Fănel prezent si el..haha...ca tot sunt la moda versurile pe forum. Aveti atasat si un sample tras de mine cu un Fender American Standard cu un clean iar la un moment dat intra in schema si un Ts9 cu delay in coada...... coada......coada......coada......, acolo zic eu ca 'straluceste' cel mai bine. Pretul este fix, predarea se face personal in Bucuresti, trimit in tara cu plata in avans in contul meu. Accept schimb cu Blackstar Ht Dual plus diferenta din partea mea, nu ma intereseaza altceva! Multumesc, O zi buna va doresc! Ahhhh, am si poze: cry baby classic.mp3
 7. S-a dat, multumesc RGC! Respect in every aspect!
 8. NU dau separat pedalboardul exact cum si scrie in anunt de altfel, pt propuneri va rog folositi mesageria privata!
 9. alex_iuga

  Chitarist Caut Trupa De Cover

  Salutare, Cum zice titlul caut o trupa cu experienta care sa zic este in cautarea unui membru permanent sau pentru colaborari. Am cantat in mai multe trupe de cover unde se canta de la disco-ul anilor 70 gen Kc & the sunshine band, Stevie Wonder si pana in zilele noastre la Bruno Mars, Rhianna, Maroon 5 etc. Nu refuz nici trupe care au compozitii proprii sau trupe care abordeaza un gen mai elevat gen Pink Floyd, Foreigner, Toto, Beatlles, Police etc. Conditia in toate cazurile este sa fie evenimente si nu sa stam in sala de repetitie pana "la adanci batraneti" si binenteles cei implicati sa aibe nivelul meu. In speranta ca am fost elocvent, astept propunerile voastre pe PM sau la adresa alex_iuga@yahoo.com Niste demo-uri: Multumesc, o zi buna!
 10. Merge la schimb si un Blackstar HT dual.
 11. Schimb eventual cu looper Boss RC 20.
 12. Fără schimburi, doar cash.
 13. Si un filmulet cu procesorul:
 14. Pret: 800 Ron Localitate: Bucuresti Contact: 0727-626-733 Link producator: http://line6.com/legacy/podxt/ Stare: Uzura normala Accept schimburi: Accept schimburi Salutare, Vand procesor Line6 XT in stare buna cu o uzura normala. In pachetul oferit spre vanzare intra urmatoarele: procesor, pedalboard,cablu de conexiune intre pedalboard si procesor, alimentator si o husa Rockbag special facuta pentru modelul asta de procesor. Procesorul e din USA asa ca are alimentator la 110v. Este o scula super complexa, cine vrea sa stie mai multe despre procesor are link-ul producatorului mai sus. Vand totul la pachet, in mod evident nu dau separat footswitch-ul sau husa sau prcesorul! Sunt interesat de schimburi doar cu chitari Strat cu configuratie S-S-S sau copii Strat gen Fernandes, Tokai, Cimar, Fenix, Blade e.t.c si ofer diferenta acolo unde este cazul. NU SUNT INTERESAT DE ALTE CHESTII! Pentru intrebari si comentarii folositi va rog mesageria privata sau nr. de telefon afisat. Multumesc!