www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

alex_iuga

Active Members
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by alex_iuga

  1. Salutare, Mi-a luat ceva timp sa-l invat, sper sa va placa! 1448144310_Guitarsolo.mp4
  2. Incearca sa reduci din gain, banuiesc ca apare pe drive sau distors. Daca nu-ti place cum suna cu gain-ul redus atunci clar trebuie sa-ti cumperi alta doza cu output mai mare daca esti genul care prefera un sound mai saturat.
  3. Salutare! Din motive de lipsa de timp, se vand pe toate la pachet la fabuloasa suma de 400 de lei.
  4. Salutare, Vand burete dimensiuni 2/1 cu 60 grosime. Am 16 bucati unele in state buna altele mai putin, cine e interesat vine si-si alege .Vand 8 buc minim. Numa bine!
  5. Salutare, Vand set microfoane dinamice pentru tobe in stare buna. Setul include 4 microfoane dinamice care sunt excelente pentru captat tobe live cu un sunet foarte bun. E un set super decent, la un pret decent fiind fabricate in SUA. Includ in pret si case-ul cu care au venit si nu accept schimburi.
  6. Salutare, Bag la vanzare un amp de bas Laney de 75 w. Ampul e in stare buna avand in vedere varsta lui si este perfect functional. Eu un amp bun pt repetat cu un sunet decent si face fata cu usurinta tobelor ca volum. Nu sunt intersat de schimburi.
  7. Vand egalizator grafic Behringer Ultragraph FBQ Pro in stare foarte buna, a fost folosit ocazional pentru monitoare de scena. E bine intretinut, a stat tot timpul in cutie.
  8. alex_iuga

    RIP EVH :(

    Intai Gary, apoi Eddie...trist!
  9. Salutare, Am compus o piesa in timpul distantarii sociale, sper sa va placa. Liviu Trinc-voce Alex Iuga-chitari, bas, clape, compozitie, text si video editing. Enjoy!
  10. Acum puteti sa parcati ca e gol Bucurestiul!
  11. Fain! Hai si cu Hold the line!
  12. Salutare, Vand amplificator ROLAND Cube 100 cu difuzor de 12 perfect functional. Amplificatorul un ton foarte bun de clean clean dar suna bine si cu pedale in fata. La inregistrari l-am folosit cu un G&L pe clean iar pentru drive am folosit un Ibanez TS 9 30-th Aniversary. Statia are si un canal de drive dar ca sa-l poti folosii chiar trebuie s-o dai tare ca sa sune cat de cat. Este o statie vintage, destul de rara, eu personal am mai vazut vazut alte modele dar nu de 100 de w. Are un reverb pe arcuri perfect functional, un eq care este foarte eficient si un MAIN IN adica posibilitatea de a intra in etajul final asta in cazul in care este folosit cu un procesor si se doreste un sunet curat, de linie. Mai are si iesire de preamp, asta in cazul in care cineva doreste folosirea exclusiva a preampului. Mai are si o iesie pentru un difuzor de 8 ohmi. Din pacate mufa de casti nu functioneaza, cince cumpara statia asta nu o cumpara sa o asculte in casti, ma gandesc eu. .Accept schimb cu statii Yamaha Thr de 5 sau 10 w.Pentru intrebari si nedumeriri folositi, va rog mesageria sau nr. de telefon afisat. Multumesc! Aveti mai jos un demo si cateva poze:
  13. Salutare, O piesa cu trupa mea Wiskey Marmelade, sper sa va placa!
  14. Ma bucur, insemna ca a avut efectul scontat!
  15. Mie tocmai abtibildurile imi par suspecte. Apoi imi pare suspecta calitatea lemnului, mie-mi pare cam noduros, la un Custom Shop te astepti la un lemn de calitate superioara si nu cred ca e bird eye. Mai imi pare suspect cu este scris Custom Shop pe headstock si pe neckplate, nu stiu poate ma insel, nu vreau sa fiu foarte categoric dar asa-mi pare. Stratman ar fi cel mai in masura sa zica. Good point si cu suruburile Tibimosby, la cum are finish-ul chitara nu pare relic!
  16. Am gasit si eu o frauda, mie pare fake chitara: https://www.olx.ro/oferta/chitara-electrica-fender-stratocaster-IDbZa99.html#1634a16fa8;promoted
  17. Salutare, M-am distrat un pic cu piesa asta, dupa ce am cantat-o in 50 de versiuni cu trupele de cover, asta e versiunea mea. Sper sa va placa! Enjoy!
  18. Salut, Sunt interesat de proiect, vin din zona rock funk blues, am bagat si cover-uri deci am ceva experienta. Daca nu ma insel chiar am cantat impreuna la Geobar la jam, erai cu basul atunci. Numarul meu: 0727626733 Alex O zi buna!
  19. La Thomann costa nou 155 de euro, undeva la 700 de lei la cursul de azi, asta fara taxe postale: http://www.thomann.de/ro/dunlop_crybaby_classic_wahpedal.htm?ref=search_rslt_cry+baby+classic_162610_1
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.