www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Content Count

  459
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Feedback

  100%

bach last won the day on June 17

bach had the most liked content!

Community Reputation

543 Excellent

1 Follower

About bach

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  Pandora
 • Gear
  PRS CE22, Marshall JVM 410H

Recent Profile Visitors

14,287 profile views
 1. bach

  RGC Timisoara

  Oricand
 2. Schimb halfstack compus din Marshall JVM410H + Dvmark 212 Greg Howe. Amplificatorul are lămpi finale noi si footswitch original, cablu de 10m, cablul de cabinet și alimentare incluse. Cabinetul este nou, cumpărat de mine luna asta. Nu exclud schimburi cu alte procesoare de top, fractal, kemper etc! Valoarea pachetului este de 6000lei!
 3. Vând Friedman BE OD Deluxe pedal cu cutia originala. Stare impecabila
 4. Salutare, cumpăr cabinet DV Mark Neoclassic 112 plus sau 212 (de preferat). Aștept oferte aici sau pe PM. Mulțumesc!
 5. Cabinetul nu mai este valabil!
 6. Nu mai e disponibil pentru schimb, doar cash va rog!
 7. Daca se ia împreună cu cabinetul, pretul pachetului este 4000 lei. Ps. Cabinetul este o replica a celebrului Mesa Rectifier 2x12H, este tot din plywood iar difuzoarele sunt celestion v30. In pachet sunt incluse și 1 cablu de 10m pentru footswitch și cablul dintre head și cabinet.
 8. Salutare, Vand un procesor BOSS GT10 cu urmatoarele "mici" (consider eu) defecte, butoanele "REVERB" si "MASTER/PEDAL FX" functioneaza cand vor ele (cred ca e o problema de soft nu de microswitch) functiile acestea sunt accesibile totusi din System\Patch Edit, singurul real dezavantaj e ca nu se pot accesa rapid live folosind butoanele. Alimentatorul a venit cu cablul smuls de fostul proprietar si am fost nevoit sa-l desfac si sa-l re lipesc, alte modificari nu are, carcasa este infasurata cu banda scotch transparenta. In pret includ geanta de transport Thomann + 4 cabluri de 6m (3mono+1custom pt.channel swhiching) legate impreuna pt a facilita conectarea prin 4CM al unui amplificator, eu asa l-am folosit cu un Engl Thunder si a sunat excelent! Mentionez ca il vand doar pentru ca sta nefolosit iar pretul de achizitie a fost undeva la 700lei fara cele 4 cabluri!
 9. Invers era! Od deluxe +diferența =jvm410h
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.