bach

Veteran
 • Content count

  440
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

bach last won the day on April 24

bach had the most liked content!

Community Reputation

432 Excellent

1 Follower

About bach

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  None- still searching
 • Gear
  `86 LP Custom, HB Strat, 1976 Marshall Super Bass, Framus Dragon 4x12, Boss ME-5

Recent Profile Visitors

13,088 profile views
 1. Pentru cei "speriati" de denumirea amplificatorului Super Bass: e mai mult marketing trick, circuitul fiind aproape identic (mici diferente) cu Marhsall 1959 model (super lead) din anii 60 early plexi, avand pe V1 shared cathode in loc de split cum e la modelele ulterioare `69(superlead plexi)-`75(metalface). In concluzie puteti avea tonul de 67-68 plexi la un sfert de pret
 2. Se vinde impreuna cu cabinet Framus 4x12" (v30), 17mm plywood cab la pretul de 7000 lei sau schimb cu combo Fender (modelele de mai sus) de aceasi valoare!
 3. Schimb si cu Fender Vibrolux/Deluxe Reverb/SuperReverb
 4. Schimb cu plexi clone de 50w point-to-point, am nevoie de o platforma pentru mod-uri (hi-gain) si e pacat sa modific SuperBass-ul.
 5. Salut, nu, multumesc pentru oferta
 6. Salutare, Este cineva interesat de un cabinet 4x12" Framus Dragon, gol? Am un posibil cumparator/doritor al difuzoarelor din interior si in cazul in care se concretizeaza scot cabinetul + husa de protectie la vanzare la doar 300 lei. Niste detalii despre cabinet: http://www.guitarworkshop.sg/index.php?route=product/product&product_id=513 Power rating: 240W / 8 ohms / 112dB (mono) or 2 x 120W / 2 x 16 ohms / 109dB (stereo) 4 x 12" Celestion Vintage 30 speaker (60W, 8 ohms, 100dB, frequency range 70-5000Hz, resonant frequency 75Hz) 2 speakers always serial connected 17 mm plywood housing angled version Weight: 40 kg (angled) Dimensions (W/H/D): 0,74 x 0,74 x 0,36 m
 7. bach

  Fender YJM/Eric Johnson Timisoara

  Eu zic că e destul de generos
 8. bach

  Fanclub Fender

  More photos
 9. bach

  Fender YJM/Eric Johnson Timisoara

  Niste power metal ruginit din Banat... Legat de grosimea gatului, sincer am optat pt chitara cu gat mai gros, am 1.93 inaltime si lopetile pe masura, sambata merg sa o cant la sala, vad cum ma impac acolo, acasa nu e relevant VID_20180425_115615.mp4
 10. bach

  Fender YJM/Eric Johnson Timisoara

  E ciudat putin profil gros cu radius 12" dar cred ca tine de obisnuinta, pe mine ma chinuie putin tensiunea corzilor care nu sunt extraordinar de groase (10-46) dar trebuie sa te lupti putin cu bend-urile, o sa incerc un se de 9 poate e mai pe gustul meu. Nu era vorba sa cumpar un strat care sa sune a malmsteen, daca vroiam strict malmsteen luam YJM-ul, vroiam o chitara buna care sa nu coste cat un CS.
 11. bach

  Fender YJM/Eric Johnson Timisoara

  Topicul a fost deschis cu scopul de a gasi pe cineva de pe forum din TM sau apropiere care are una dintre cele 2 chitare sa pot sa le incerc, din pacate a degenerat discutia Cat despre cea mai buna alegere, nu stiu ce sa zic, desi la baza sunt mai mare fan YJM decat EJ sunt sanse mari ca EJ strat sa fie un pic superior din punct de vedere al constructiei, lemn, vopsea etc, ca si configuratie nu e corect sa le compari. Legat de radius simt ceva subtilitati in postarea ta. Este pentru ca nu-ti place alt radius decat cel corect perioadei sau crezi ca ar fi un dezavantaj ca stratul sa aiba 12"? Trecand de pe Lp direct pe acest strat nu simt ca m-ar deranja, 14-16" nu stiu cum ar fi pe strat cu profilul gatului mai gros, deocamdata incerc sa ma obisnuiesc cu rigiditatea gatului quartersawn. Partea buna e ca daca nu-mi place o vand si iau un YJM, nu am luat-o noua deci nu cred ca voi pierde ceva banuti la o posibila tranzactie.
 12. bach

  Fanclub Fender

  Revin si eu in grup cu un Eric Johnson Strat
 13. bach

  Fender YJM/Eric Johnson Timisoara

  Ca o prima parere, asta e cel mai "fat sounding" strat pe care am pus eu mana. Foarte echilibrata, dozele iti lasa senzatia de noiseless in sensul ca au foarte putin hum, chiar si pe higain ( 2 od-uri cascadate), fata de ultimul fender detinut (un am std. 84) la asta nu simt nevoia sa inchid vreunul din tonuri pentru a reduce din inaltele suparatoare, suna bestial asa cum e. Din pacate poza de mai jos n-o ajuta Culoarea asta este greu de reprodus fotografic fara niste lumina naturala serioasa. Am sa incerc sa-i fac niste poze in aer liber.