www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Content Count

  457
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

bach last won the day on April 7

bach had the most liked content!

Community Reputation

518 Excellent

1 Follower

About bach

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Band
  None- still searching
 • Gear
  YJM Strat, HB Strat, Ceriatone Plexi, Marshall 1969AV Slash , Boss ME-5

Recent Profile Visitors

13,748 profile views
 1. bach

  Fender Stratocaster E725752 lefty

  Nu e fake, se poate compara cu asta: https://reverb.com/item/4835485-1987-fender-stratocaster-st72-seventies-reissue-electric-guitar-left-handed-japan Pare sa aiba cheile originale, seria si logo-ul la locul ei (pentru modelul asta) si side inlay-urile alea dubioase, negre langa rosewood Dupa mine pare originala `87 MIJ Lefty Strat (ST72), nu 100% originala (doze/pickguard/saddle) dar nu fake. Surpriza neplacuta insa va fi cand va da jos pickguard-ul, in general la modele clasice Japonezii faceau routing SSS, nu aveau spatii de humbuckere ca la USA pt ca nu ofereau mai multe setup-uri de doze
 2. bach

  HS Strat pickguard?!?!

  HS nu, doar HSS au.
 3. Salutare, Stie cineva unde pot gasi un picguard de strat in configuratia HS? Sau unde pot face unul la comanda cat mai aproape de RO, nu USA/China, acolo gasesc si eu
 4. Schimb Fender Yngwie Malmsteen Stratocaster, an 2007 cu Fender American Standard HSS Stratocaster sau ceva similar + diferență în cash. Am nevoie să finanțez un nou hobby si in ultimii ani mi-am dat seama că orice chitară aș avea, cânt la fel de prost :))
 5. 4800 lei ultimul preț!!!
 6. Vând Fender Yngwie Malmsteen Signature Stratocaster, an 2007, sunt al 2-lea proprietar. Chitara este 100% originală. Prețul este 6500 lei fix și include transportul, plata se face prin virament bancar, sau la ridicarea instrumentului.
 7. Preț promoțional 1100€!!!
 8. Doar chitara non-stock mai este disponibilă! Preț imbatabil 5600lei.
 9. Pentru prima chitara din anunt pretul coboara la 5600lei!
 10. Salutare, am de vânzare 2 bucăți Fender Yngwie Malmsteen Stratocaster, an 2007 (seria3), una modificată, doze Seymour Duncan YJM (neck-bridge), 500k vol. pot, tonurile deconectate, unul din foștii proprietari i-a prelungit canalul de cablu din cavitatea dozelor, lucru care nu afectează decât, poate optic, in acest moment cavitate este ecranată cu aluminiu. Preț 5800lei. A doua chitară este 100% originală, preț 6500lei, ambele vin cu toc original și tremolo bar. Menționez că doar una va pleca, cealaltă rămâne la mine, îmi plac ambele la fel de aceea le-am pus împreună la vânzare! Cei ce ridică personal instrumentul au ocazia să le compare!
 11. bach

  Poze cu chitarele noastre

  Capacele sunt, pentru că cele SD sunt puse de mine iar capacele erau negre
 12. bach

  Poze cu chitarele noastre

  2007 ambele, una DiMarzio una SD Yjm fury. Inca n-am apucat să le compar deci nu știu care e mai faină
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.