www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

bach

Veteran
 • Content Count

  483
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  28
 • Feedback

  100%

bach last won the day on September 4

bach had the most liked content!

Community Reputation

668 Excellent

2 Followers

About bach

 • Rank
  Veteran

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Other Information

 • Gear
  Strat, Marshall jmp 50

Recent Profile Visitors

16313 profile views
 1. Back to 5500 lei, transport inclus!
 2. Setul de doze ce echipau s-a vândut! Aveți ocazia să cumpărați un Mayones la un super preț (4800lei) putând să-l customizati după bunul plac cu orice doze doriți. Se poate deasemenea vinde in scurt timp fully equipped cu Seymour Duncan Mayhem Set!
 3. Vând set Dimarzio Pandemonium, Nita Strauss signature stare excelentă, momentan montate în chitara mea. Le vând pentru a încerca un emg set . 600 lei.
 4. Cumpăr cele două pedale menționate în titlu. Aștept ofertele voastre in mesaj personal. Mulțumesc!
 5. Salutare, Vand 2 pedale care stau absolut degeaba: DOD YJM 308 modificata in 250 Grey cu LM741 RCA, orange drops Boss OD1 MIJ 1983 care a suferit si el ceva reparatii in trecut (fost proprietar) dar functioneaza absolut normal iar componentele sunt cele originale. In momentul de fata functioneaza pe baterie, mufa de alimentare originala are switch-ul care decupleaza bateria defect si e deconectata total pentru a prevenii "dezastre" se poate modifica sa fie alimentata doar cu alimentator (la cerere) Pretul pentru ambele pedale este 500 lei si nu include costurile de transport. Pedalele m-au costat mai mult per total si au fost cumparate in starea (optica dod, optica si tehnica od1) in care sunt si astazi, dar probabil nu intereseaza pe nimeni acest aspect :).
 6. Poate asta e un semn ca lumea canta la chitara si nu mai are timp de stat pe forumuri :))
 7. Vând Mayones Setius GTM 6 Lizard, echipată cu Dimarzio Pandemonium set, hardcase original. Preț fix 5500lei, probabil cel mai mic preț din Europa pentru un Mayones. O vând pentru a putea cumpăra un 8 string pe care mi s-a pus pata de câteva luni.
 8. Se poate si vinde! Pret 5500 lei, ne-negociabil!
 9. Vand un Marshall Super Lead din 76, readus la specificatiile din fabrica dupa ce a fost modificat. Il vand pentru a putea cumpara un Dual Rectifier.In momentul de fata amplificatorul are montat un Trainwreck Type 3 Master Volume pentru a putea fi folosit si la volume mai acceptabile, la cerere se poate scoate acest Master Volume. Accept anumite schimburi cu chitare high end, 8-7-6 Corzi sau cu amplificatoare high gain!
 10. Salut, schimb Mayones Setius GTM 6 Lizard cu chitara cu 7 sau 8 corzi de preferat de aceiași valoare.
 11. Ba cu una, ba cu alta...
 12. Dar dacă Epiphone e practic aceiași chitară, cu ce e mai calitativ Orville. Întreb pentru că am găsit un epiphone lpc-80 cu 850€ transport inclus iar Orville lpc se apropie de 1000 din ce am văzut
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.