www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Decayer

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

14 Good

1 Follower

About Decayer

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Gear
  Orange Rockerverb MkIII head.
  Orange Brent Hinds Terror head.
  Cabiner Orange ppc 4x12, Orange ppc2x12.
  Line6 Helix LT.
  Chitara Ibanez TAM10.
  Chitara Schecter SLS Elite 7.
  Chitara PRS SE Mark Holcomb.

Recent Profile Visitors

3506 profile views
 1. Vandut, mersi RGC! o sa inchid topic-ul
 2. Specificatii: Mark Holcomb (Periphery) signature model Body: Mahogany Top: Quilted maple 3-Piece neck: Maple Fretboard: Ebony Radius: 508 mm Birds fretboard inlays 24 Frets Scale: 648 mm Pickups: Mark Holcomb signature Seymour Duncan Alpha & Omega humbuckers 1 Volume control and 1 tone control (Push / Pull Coil Split) Black chrome plated hardware Standard tuning: Drop C (C, G, C, F, A, D) Colour: Holcomb burst O vand deoarece nu o mai folosesc. Cumparata de la mcmusic Cluj-Napoca in 26 Februarie 2018. Puteti vedea si factura atasata. I-am montat strap lock-uri. Chitara are niste zgarieturi fine in zona de langa doze de jos si case-ul are cateva zgarieturi. Montez corzi noi pentru cumparator daca se doreste. O vand impreuna cu case RockCase by Warwick, nu este chiar marimea potrivita (case universal) dar se pot monta niste bureti pentru a fi tight fit pentru chitara dupa cum se poate vedea in poze. Trimit si prin curier in tara.
 3. Chitara electrica Ibanez TAM10 8 Corzi Semnatura Tosin Abasi Chei: Capsulate Configuratie Doze: H-S-H Cordar(bridge): Gibraltar Standard II-8 Culoare Hardware: Negru Doza bridge: DiMarzio® Ionizer8™-B Doza middle: DiMarzio® Ionizer8™-M Doza neck: DiMarzio® Ionizer8™-N Freturi: Jumbo Imbinare grif: Bolt on Include case: Da Lemn Corp: Tei Lemn grif: Artar/Nuc (5 piese) Nr Corzi: 8 Nr Freturi: 24 Scala: 27in Tastiera: Palisandru Tip bridge: Fix Tipul constructiei: Solidbody Pret: 3700 negociabil Strap locks O vand deoarece nu o mai folosesc, includ si soft case-ul cu care am luat-o, platesc transport oriunde in tara. Sound clip: Clean-urile sunt pe single coil, split position.cred ca neck + middle, gigi-urile pe bridge, solo-ul pe neck. Pret negociabil in limita bunului simt.
 4. Cabinet fara semne de uzura, doar pe grill cloth, de la volumul mare s-a facut langa conuri o mica decolorare, cantat in cateva concerte 3-4, si la sala de repetitii, cumparat de pe thomann: https://www.thomann.de/ro/orange_ppc412_bk.htm Pot trimite in tara la intelegere cu cumparatorul in functie de pretul de transport. putere 240 W (mono) 4 x Celestion V30 impedanta 16 ohm greutate 50 kg Il vand deoarece nu il mai folosesc. 3900 RON negociabil
 5. Cumparat in decembrie 2018, cantat in vreo 5-6 concerte si la sala de repetitii, 1 an, lampile nu dau semne de uzura inca. Stare impecabila ca nou, l-am pastrat in case-ul Thon tot timpul dupa cantat, cu care se vinde impreuna. Trimit oriunde in tara, platesc transport. Sound versatil de la rock/blues la high gain metal and beyond, foarte bine interactioneaza cu pedale de orice fel: fuzz, overdrive etc. Canalul de clean imbunatatit fata de MKII, iar canalul dirty are foarte mult headroom pe modul de 100w. Il vand deoarece nu il mai folosesc. Specs: Putere (RMS) 100/ 70/ 50/ 30 W Numar Canale 2 Lampi Preamplificare 4 x ECC83, 2x ECC81 Lampi Putere 4 x EL34 Reverb pe lampa FX loop pe lampa Greutate 24.7 kg Vand Head + Case la pretul de 8000 RON negociabil.
 6. Pot oferi ca alternativa la case urmatoarea husa: Pret+ Husa Ibanez: 3000 RON Pret + Case: 3200 RON
 7. Cumparat de la mcmusic: https://www.mcmusic.ro/huse-amplificatoare/ibanez-igb924-husa-chitara-electrica.html "Aceasta husa de la Ibanez ofera protectie foarte buna instrumentului dumneavoastra preferat. Cu un strat exterior impermeabil din nylon, 4 fermoare Water Guard care nu permit apei sa patrunda in interiorul husei, straturi hibride multiple de protectie, intaritura heavy duty la baza pentru a proteja corpul chitarei si o greutate foarte mica de doar 1.82 kg, Ibanez IGB924 este o alegere inteleapta pentru chitaristul care vrea sa isi protejeze foarte bine instrumentul si in acelasi timp sa nu se chinuie cu un toc dur incomod."
 8. Amplificatorul este semnatura Brent Hinds din trupa Mastodon, voicing-ul facut custom dupa cerintele lui Brent (tranformator custom). Specifiicatiile tehnice sunt urmatoare: putere 15 W RMS, comutabil la 15/7/1 si 0.5 W (folosind switch-ul de bedroom(atenuatorul)) 2 canale Clean si Overdrive Contine 3 lampi ECC83(12AX7) in preamplificator, ECC81(12AT7) in fx loop, si 2 lampi EL84 in etajul de amplificare de putere Fx loop-ul este mono, buffer pe lampa Iesiri cabinet: 1 x 16 ohmi, 2 x 8 ohmi Greutate: 6.4 kg Include si o borseta (gigbag) pentru transport Vine in cutia originala orange primita de la muziker continand toate accesoriile, cablul de alimentare, borseta, manualul de utilizare de la orange. A fost cumparat in 15.07.2019 de pe muziker, amplificatorul l-am folosit acasa de vreo 5 ori si de aproximativ 3-4 ori la sala de repetitii. Se poate proba in Cluj-Napoca, trimit si in tara. Il vand deoarece am un alt model tip lunchbox cu un alt voicing mai pe gustul meu. Starea amplificatorului este impecabila, ca noua, sund deschis la negocierea pretului in limita bunului simt.
 9. Specificatii: Mark Holcomb (Periphery) signature model Body: Mahogany Top: Quilted maple 3-Piece neck: Maple Fretboard: Ebony Radius: 508 mm Birds fretboard inlays 24 Frets Scale: 648 mm Pickups: Mark Holcomb signature Seymour Duncan Alpha & Omega humbuckers 1 Volume control and 1 tone control (Push / Pull Coil Split) Black chrome plated hardware Standard tuning: Drop C (C, G, C, F, A, D) Colour: Holcomb burst O vand deoarece nu o mai folosesc. Cumparata de la mcmusic Cluj-Napoca in 26 Februarie 2018. Puteti vedea si factura atasata. I-am montat strap lock-uri. Chitara are niste zgarieturi fine in zona de langa doze de jos si case-ul are cateva zgarieturi. Montez corzi noi pentru cumparator daca se doreste. O vand impreuna cu case RockCase by Warwick, nu este chiar marimea potrivita (case universal) dar se pot monta niste bureti pentru a fi tight fit pentru chitara dupa cum se poate vedea in poze. Trimit si prin curier in tara. Se poate proba/vedea in Cluj-Napoca
 10. Salutare! Da mai este valabila, putem discuta mai multe in privat daca te intereseaza.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.