www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Decayer

Newcomers
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About Decayer

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Cluj-Napoca

Other Information

 • Band
  FireSon, Guerrillas
 • Gear
  Orange Rockerverb MkIII head.
  Orange Brent Hinds Terror head.
  Cabiner Orange ppc 4x12, Orange ppc2x12.
  Line6 Helix LT.
  Chitara Ibanez TAM10.
  Chitara Schecter SLS Elite 7.
  Chitara PRS SE Mark Holcomb.

Recent Profile Visitors

3297 profile views
 1. Pot oferi ca alternativa la case urmatoarea husa: Pret+ Husa Ibanez: 3000 RON Pret + Case: 3200 RON
 2. Cumparat de la mcmusic: https://www.mcmusic.ro/huse-amplificatoare/ibanez-igb924-husa-chitara-electrica.html "Aceasta husa de la Ibanez ofera protectie foarte buna instrumentului dumneavoastra preferat. Cu un strat exterior impermeabil din nylon, 4 fermoare Water Guard care nu permit apei sa patrunda in interiorul husei, straturi hibride multiple de protectie, intaritura heavy duty la baza pentru a proteja corpul chitarei si o greutate foarte mica de doar 1.82 kg, Ibanez IGB924 este o alegere inteleapta pentru chitaristul care vrea sa isi protejeze foarte bine instrumentul si in acelasi timp sa nu se chinuie cu un toc dur incomod."
 3. Amplificatorul este semnatura Brent Hinds din trupa Mastodon, voicing-ul facut custom dupa cerintele lui Brent (tranformator custom). Specifiicatiile tehnice sunt urmatoare: putere 15 W RMS, comutabil la 15/7/1 si 0.5 W (folosind switch-ul de bedroom(atenuatorul)) 2 canale Clean si Overdrive Contine 3 lampi ECC83(12AX7) in preamplificator, ECC81(12AT7) in fx loop, si 2 lampi EL84 in etajul de amplificare de putere Fx loop-ul este mono, buffer pe lampa Iesiri cabinet: 1 x 16 ohmi, 2 x 8 ohmi Greutate: 6.4 kg Include si o borseta (gigbag) pentru transport Vine in cutia originala orange primita de la muziker continand toate accesoriile, cablul de alimentare, borseta, manualul de utilizare de la orange. A fost cumparat in 15.07.2019 de pe muziker, amplificatorul l-am folosit acasa de vreo 5 ori si de aproximativ 3-4 ori la sala de repetitii. Se poate proba in Cluj-Napoca, trimit si in tara. Il vand deoarece am un alt model tip lunchbox cu un alt voicing mai pe gustul meu. Starea amplificatorului este impecabila, ca noua, sund deschis la negocierea pretului in limita bunului simt.
 4. Specificatii: Mark Holcomb (Periphery) signature model Body: Mahogany Top: Quilted maple 3-Piece neck: Maple Fretboard: Ebony Radius: 508 mm Birds fretboard inlays 24 Frets Scale: 648 mm Pickups: Mark Holcomb signature Seymour Duncan Alpha & Omega humbuckers 1 Volume control and 1 tone control (Push / Pull Coil Split) Black chrome plated hardware Standard tuning: Drop C (C, G, C, F, A, D) Colour: Holcomb burst O vand deoarece nu o mai folosesc. Cumparata de la mcmusic Cluj-Napoca in 26 Februarie 2018. Puteti vedea si factura atasata. I-am montat strap lock-uri. Chitara are niste zgarieturi fine in zona de langa doze de jos si case-ul are cateva zgarieturi. Montez corzi noi pentru cumparator daca se doreste. O vand impreuna cu case RockCase by Warwick, nu este chiar marimea potrivita (case universal) dar se pot monta niste bureti pentru a fi tight fit pentru chitara dupa cum se poate vedea in poze. Trimit si prin curier in tara. Se poate proba/vedea in Cluj-Napoca
 5. Salutare! Da mai este valabila, putem discuta mai multe in privat daca te intereseaza.
 6. Cumparat de pe thomann, stare ca noua, vine in cutia originala, ofer si cablul original (momentan e la sala, nu apare in poze), folosit in 5 concerte, il vand deoarece nu-l mai folosesc. Specificatii tehnice: 6 Switchable frequencies Audio frequency range: 10 - 20,000 Hz Max. SPL: 118 dB Range: up to 30 m (depending on surroundings) Input and output: Jack Battery life: approx. 8 hours LED chains for status and battery display Switchable EQ settings for simulating various guitar cables Compact and stylish build Batteries, power adaptor, cable and instruction manual included Dimensions (Receiver): 110 x 80 x 33 mm Dimensions (Transmitter): 85 x 65 x 35 mm Cable length: 501 mm Poate fi probat in Cluj, trimit prin curier in tara.
 7. Specificatii tehnice: Cutting-edge design, with a superbly visible display Ultra-high tuning accuracy of +/- 0.1 cents Four meter display modes True bypass has absolutely no effect on the sound DC out allows parallel connection for powering other pedals Completely eliminates noise caused by using a power supply Achieves up to 60 hours of battery life Acordor cromatic precis true bypass, se poate folosi iesirea DC out ca alimentare pentru alte pedale, vine in cutia originala cu manual cu tot, o vand deoarce nu o mai folosesc. Pot trimite prin curierat in tara si daca sunt doritori se poate proba in Cluj.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.