www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad1

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

5 Neutral

About Vlad1

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand pedala aproape noua Boss DC-2w Dimension Chorus. Are lipit velcro pe spate dar acesta se poate dezlipi foarte usor si pedala revine la starea initiala. Chorus analog, made in Japan, seria Waza Craft. Pret de noua 960 RON + transport spre Romania inca ~40-100 RON in functie de magazin/tara de unde se comanda. Eu o vand cu cat am luat-o din topicul de mai jos, adica cu 500 RON, exact cum se vede in poze. Predare personala in Bucuresti sau pot trimite prin curier in tara, pe cheltuiala cumparatorului.
 2. Vand neck Strat Allparts, Rosewood, freturile nu au uzura
 3. Vand urmatoarele produse noi, nefolosite: - Pedaltrain Novo 24 - Husa Harley Benton Spaceship 60XL - 2 role de velcro (1 rola loop care se lipeste pe pedalboard si 1 rola hook care se lipeste pe spatele pedalelor) Prefer predare personala in Bucuresti dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului
 4. Chitara este disponibila dar prefer sa evit folosirea curierului avand in vedere ca nu are case. Nu accept alt pret decat cel specificat aici in topic.
 5. Vand un Traktor Traktor Kontrol S4 MK 1si softul aferent - Traktor Pro 2. - Cumparat de nou - Nu a iesit din casa - Folosit extrem de putin, mai mult pe post de interfata audio legata la 2 monitoare de studio - Fadere si butoane fara urma de uzura - Cadou Deck Saver pentru protectie si Traktor Scratch Pro 2 Software and Timcode kit (nefolosit) din topicul asta : Pret : 1500 RON cu totul (cutie, alimentator, cablu usb si serial pentru software + Traktor Scratch Pro 2 Software and Timcode kit) Prefer predare personala in Bucuresti, dar trimit si in tara prin curier. Contact prin Mesaj Privat aici pe forum.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.