www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad1

Newcomers
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vlad1 last won the day on November 7 2020

Vlad1 had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Vlad1's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

13

Reputation

 1. Cumpar MXR M300 Reverb in stare buna.
 2. Cumpar tc electronic Hall of Fame 2 in stare buna/foarte buna.
 3. Vand Line6 Pod Go : - Cumparat de la Thomann in Septembrie 2020, in garantie pana in Septembrie 2023 - Folosit foarte putin, doar in casa - Nu are lovituri/zgarieturi, este ca nou - Include alimentator, cablu USB, manual, cutie - Predare personala in Bucuresti / transport inclus cu Fan Courier in tara Pret de nou : 2350 RON Pretul meu : 1700 RON
 4. Vand pedalier Harley Benton SpaceShip 60XL, folosit in principal in casa, scos de cateva ori la sala de repetitii anul trecut prin vara. Cumparat acum 1 an de la Thomann. Atat pedalierul cat si husa se afla in stare foarte buna. Includ cele 3 elastice pentru prins sursa de alimentare sub pedalier + ce a ramas din rola de velcro pentru lipit pe spatele pedalelor (suficienta pentru inca 10-20 de pedale). Pret de nou : 330 RON + transport 100 RON de la Thomann Pretul meu : 200 RON Transportul cu Fan Curier (30-35 RON) va fi platit de cumparator.
 5. Vand solutie modulara de alimentare pentru 10 pedale produsa de The GigRig, cei care au si canalul (105) That Pedal Show - YouTube Pachetul contine : - 1x alimentator : putere totala 5000mA la 9V, 110-250V, greutate 340g, dimensiuni 11cm x 6cm x 3cm, cablu IEC alimentare priza normala - 1x distribuitor : 6 iesiri neizolate (se conecteaza direct la alimentator) - 2x izolator: se conecteaza direct la distribuitor si 1 izolator poate alimenta cate 4 pedale la 135 mA si 9V, fiecare iesire fiind izolata; cu cele 2 izolatoare pot fi alimentate in total 8 pedale - 1 x baterie "virtuala" : se conecteaza direct la distribuitor, 120 mA si 9V, iesire izolata, se foloseste la pedale fuzz - 1 x adaptor pentru dublare voltaj 9V->18V : se conecteaza direct la distribuitor, 300 mA, iesire izolata - 10 x cabluri de conectare a tuturor componentelor (sunt cablurile atasate la pedalierul din poza) - 10 x cabluri noi de conectare, fiecare lung de 1.5 metri si care se pot taia exact la dimensiunea dorita, fara sa ramana "resturi" de cabluri pe sub pedalier - bonus : 1 pachet Harley Benton pentru management cabluri pedalier ce contine: Velcro, Zip ties si cleme adezive pentru prindere cabluri Cine are nevoie de mai mult de atat poate achizitiona adaptoare separate pentru diverse alte pedale, detalii aici : High Current Power Adapter - The GigRig La cat de puternic este alimentatorul si cat de modular este tot sistemul, in teorie se pot alimenta zeci de pedale, dar pentru asta sunt necesare adaptoare separate (extra distribuitor/izolator/etc). Cu setul de mai sus se pot alimenta maxim 10 pedale izolate individual si eventual alte cateva pedale analog (de genul drive/distors/boost) folosind un simplu cablu daisy-chain. De exemplu : EBS EBS DC2-90F Flat Daisy Chain – Thomann România Includ o schema pentru conectarea intregului sistem si o poza cu pedalierul actual pe care il dezmembrez. Totul a costat de nou 360 GBP sau 2000 RON anul trecut si a fost folosit in casa foarte putin si la sala de repetitii de cateva ori. Pretul meu pentru tot pachetul : 1.400 RON. Daca se achizitioneaza impreuna cu Looper/Switcher din topicul de mai jos atunci reduc pretul la 1.200 RON. [vând] Looper/Switcher The GigRig QuarterMaster QMX-8 - Pedale, efecte și preamplificatoare - Romanian Guitarist Community (rgc.ro)
 6. Vand Looper/Switcher The GigRig QuarterMaster QMX-8. Cumparat de nou vara trecuta si folosit extrem de putin, de cateva ori in casa si de cateva ori la sala de repetitii. Are soft touch switches si o functie interesanta numita Flip/Flop. Un demo scurt si cuprinzator: (104) TheGigRig QuarterMaster QMX – Official Video - YouTube Detalii tehnice: 9v / 400mA / 54cm x 4cm x 5.8cm / 800 grame Mai multe informatii aici : https://www.thegigrig.com/quartermaster Quartermaster Guitar Effects / FX Switcher | The GigRig Pret din UK : 240 GBP (1400 RON) la care se adauga transport, TVA 19% si taxe vamale (de cand cu Brexit). Pretul meu : 1000 RON Predare personala in Bucuresti sau pot trimite in tara prin curier, pe cheltuiala cumparatorului (25-30 RON prin Fan Curier).
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.