www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Vlad1

Newcomers
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

2 Neutral

About Vlad1

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vand o chitara Epiphone SG G-400 PRO: - cumparata de la GuitarShop acum cativa ani - cantata destul de putin, 95% in casa (a trecut de cateva ori pe la sala de repetitie) - uzura normala, ceva zgarieturi superficiale (nu ies in poze din pacate), mai mult la pickguard si pe spate - freturile nu au uzura deloc - tastiera Rosewood - actiune foarte joasa fara fret buzz, corzi 10-46 Elixir aproape noi - o chitara usoara, 3.1 kg pe cantar - mai multe specificatii tehnice gasiti pe site-ul producatorului http://www.epiphone.com/Products/SG/G-400-PRO.aspx cu mentiunea ca acum se livreaza cu tastiera de lemn Pau Ferro, iar chitara mea are tastiera de Rosewood (care se gaseste in general mai greu de ceva timp) Cel mai mic pret pentru una noua este ~1600 RON pe Thomann (transport inclus) - https://www.thomann.de/ro/epiphone_sg400_ch.htm Pretul meu : 1000 RON cu tot cu husa din poza Prefer predare personala in Bucuresti. Contact prin mesaj privat aici pe forum
 2. Vand un Traktor Scratch Pro 2 Software and Timecode kit pentru Traktor Kontrol S4 si placile Audio 4DJ, Audio 8DJ, Traktor Audio 6, Traktor Audio 10. Am cumparat kitul direct de la Native Instruments. Softul nu a fost instalat niciodata, iar cd-urile si vinyl-urile nu au fost atinse. Vand kit-ul pentru ca sta degeaba. Pretul pe care l-am platit catre Native Instruments a fost 99 EUR, poza mai jos. Pretul meu: 200 RON Prefer predare personala in Bucuresti, dar trimit si in tara pe cheltuiala cumparatorului. Contact prin Mesaj Privat aici pe forum.
 3. Vand Boss RC-300 Loop Station. Produsul este ca nou, fara zgarieturi sau alte defecte, cumparat de la Thomann, folosit extrem de putin si nu a fost scos niciodata din casa. Il vand pentru ca sta degeaba. Pretul pe Thomann este astazi 2000 RON. Pretul meu: 1500 RON Prefer predare personala in Bucuresti. Contact aici pe forum prin Mesaj Privat. Mai jos poze cu produsul, cutia si alimentatorul Boss . Cumparatorul va primi tot pachetul, evident.
 4. Vand un pickup pentru chitara acustica K&K Pure Mini. Produsul este nou, cumparat de la Thomann si nu a fost montat niciodata. Il vand pentru ca sta degeaba. Se spune despre el prin review-uri ca suna foarte "natural". Nu as putea sa ma pronunt daca e asa sau nu pentru ca nu l-am testat. Vad ca opiniile de pe Thomann sunt destul de pozitive (91 de evaluari si scor 4.7 din 5): https://www.thomann.de/ro/kk_pure_mini_pure_western_mini_reviews.htm?lang=2 Pretul pe Thomann este astazi 515 RON, la care se adauga transport ~90 RON. Total pentru cumparator ~600 RON. Pretul meu: 400 RON Prefer predare personala in Bucuresti. Contact pe PM. Mai jos cateva review-uri gasite pe Youtube. Am pus si poze cu produsul, cutia si continutul cutiei. Cumparatorul va primi tot pachetul, evident.
 5. Trupa de cover-uri din Bucuresti, cautam chitarist. Ne dorim o persoana care sa abordeze genurile Rock/pop-Rock/Classic Rock. Nu cautam perfectiune, ci o persoana dornica sa progreseze, sa studieze si sa duca proiectul mai departe cu noi. Entuziasmul si pasiunea sunt binevenite. Detalii in PM.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.