www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leo1984

Active Members
 • Content Count

  43
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Feedback

  100%

leo1984 last won the day on August 2 2018

leo1984 had the most liked content!

Community Reputation

70 Excellent

About leo1984

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Brasov

Other Information

 • Band
  -

Recent Profile Visitors

6538 profile views
 1. Vand chitara din titlu, este in stare impecabilă,ca noua,s-a cantat pe ea câteva ore cu totul.Am luat-o pt.fiica mea pentru a învăța, însă nu a fost să fie , nu o prinde și nu vreau sa o forțez. Sună surprinzător de bine și este foarte comodă,datorită grifului îngust de 43mm.si a acțiunii joase (3mm la tasta 12).Modificari făcute:nut + saddle de os și cuie pt.prinderea curelei. Vine cu husă și curea Fender, preț fix, predare personală în Brașov. Schimb doar cu chitara travel/parlour/grand auditorium cu corzi de metal. https://www.guitarshop.ro/chitara-clasica-fender-esc-105-natural_p5477.html
 2. Vând chitara din titlu,se află în stare foarte bună , fabricata 2012 Indonesia-Cort factory.Sună impecabil, datorită voicingului dozelor+5way switch, se poate canta de la cel mai blând pana la cel mai agresiv gen muzical.Sistemul tip Floyd Rose (Ibanez ZR+ sistem stabilizare Zps) este pe rulmenți, menține acordajul foarte bine, chiar și în condiții de abuz. Tastele nu au uzura deloc, tastiera curățată periodic cu lemon oil. Are totuși 2 mici hibe: 1.in neck pocket am pus niste ,, shims" ,pene de hârtie, asemănătoare cărților de joc ,pentru a obține acțiune joasă(~ 1.5 MM la tasta 12),este o plăcere să cânți pe ea. 2.Exista un bâzâit in bridge, in momentul.in care lovesc corzile mai tare, se aude doar la rece, nu trece in doze-amp, nu i-am dat de cap deci ....ignore. Pt. că schimb acordajul des, mă interesează la schimb un Ibanez similar(sau Cort, etc) , cu bridge fix. Pretul este absolut fix (nu e graba), pot expedia prin curier, pe cheltuiala cumpărătorului, cu gatul chitarei dat jos.
 3. Salutare, vând acest Epiphone, care inițial a fost sunburst, însă nu mi-a plăcut cum arată, prin urmare m am hotărât să-l transform în ceva Barn Paul, Whiskey barrel,weathered..etc.Partea electrică și hardware sunt cele stock,in momentul de față are corzi 0.011/0.50 si este acordată în Re standard.Se poate trimite prin curier, desfăcută și pe cheltuiala cumpărătorului, iar prețul este fix.
 4. Salutare, vând această chitară proiect, care la bază este un SX SST 57.Corpul este alder (grosime 44mm,rezonant și potrivit de greu) iar grifful maple, ușor chunky. dar totuși comod la mână. Îmbunătățiri:bridge Fender, chei Wilkinson deluxe,nut de os, doză hotrail (ceva Ebay- Artec sau ceva de genul) și ecranare cu folie de cupru.Potentiometrele de ton nu sunt decuplate, se află sub pickguard.Sună bine de tot, dar am pus ochii pe altceva și prin urmare o dau;poate fi o baza bună pt.modare EVH strat sau orice altceva.Se poate trimite prin curier, desfăcuta,pe cheltuiala cumpărătorului.Pretul este fix.
 5. Salutare, pun și eu aici ultima ,,ispravă", un Epi Junior Special, luat de la un amanet, 350 de lei cu transport inclus.Am dat jos lacul (avea cred că 5mm grosime!!),am ars -o cu lampa de instalator, multă , multă hârtie abrazivă, ceva tuș negru pt.a păta lemnul,lac, ,,wetsanding" și la final polish auto;am pus corzi de 0.011-0.50, acordată în D standard, așteaptă niște ,,dgji-dgji". PS:de EJ200 n-aș îndrăzni să mă ating, e superbă așa cum este ))
 6. Am schimbat butoanele,360 lei
 7. Salutare,se vinde acest bass, îl am din decembrie 2019, practic este nou.Calitatea este bună pt.gama lui de preț, sună bine și este destul de greuț (4.7kg) Singura modificare adusă este vopsirea pickguardului.Trimit in țară numai cu gâtul desfăcut, cheltuielile de transport fiind suportate de către cumpărător.
 8. Salutare, cam așa mă ,,dau" eu, cant pe electrică, electroacustica, chiar și bass( mai încet, așa) și sunt multumit. La o configurație de genul acesta, e fain că poți avea un control bun daca vei cânta pe backing tracks.
 9. sau Bucuresti, pana in 5.12
 10. Sau PJ, stingray style etc,500 de lei, Brașov ar fi perfect
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.