www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

leo1984

Active Members
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

leo1984 last won the day on January 9 2022

leo1984 had the most liked content!

1 Follower

Profile Information

  • Location
    Brasov

Other Information

  • Band
    -

Recent Profile Visitors

8930 profile views

leo1984's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter
  • Dedicated Rare

Recent Badges

106

Reputation

  1. Vând chitara HB SC 450+, full mahon, tastiera laurel,cu următoarele modificări:mătuire lac pe tot corpul, nut de os,lustruire taste,doza bridge Ibanez Quantum 8Kohm și pot de volum Hosco CTS 500kohm.Cavitatile au fost ecranate cu folie de AL.Corzile sunt EVH 0.010-0.52 proaspete, acordată în Eb, sună super! Schimb doar cu strat HSS, de preferat in Bv sau împrejurimi.
  2. Vand acest set de doze, date jos de pe un Harley Benton SC450+. Problemă la doza bridge, la câteva zile după ce am dat jos capacul metalic, se aude mai încet, spart și bâzaie, nu-mi dau seama ce ar avea.Dozele vin cu potențiometre de volum(push/pull pentru split) cu un set de butoane la alegere ,dar fară șuruburi și arcuri.
  3. Mai punem 2 pickguarduri, 25lei fiecare, un string retainer și un capac de trussrod pt.Ibanez, 15 lei fiecare.Toate piesele la 200de lei.
  4. Heavy relic made in Brașov, la o bătaie cu ursu' 😄
  5. vandute: cheile, o doza single, doza piezzo, set butoane cromate, bridge fix raman: 2 seturi butoane, bridge Squier cu gheara, arcuri suruburi (fara tremolo arm) 1 doza single de bridge, bridge pins si rozeta , toate la 120 de lei
  6. 1.Doza piezzo cu adeziv și mufa externă 50 lei. Plăcuță bridge fix+saddles,doua fara șuruburi 20 lei. 2. Doze single bridge (Aria pro2 +Squier Affinity 1997) 25 lei fiecare, 40 ambele. 3.Brigde pins metalice chitara acustică 30 lei. 4.Seturi x3 butoane, 25 lei fiecare set, sau 60 lei toate. 5 .rozetă imitație lemn pt.gaura chitara acustică 30 lei. 6.Chei capsulate Stagg pt chitara stângaci 35 lei. Bridge Squier Affinity 1997-35 lei. Se pot vinde toate la 220 de lei.
  7. Vand acest neck, luat de pe un Squier mare in China in 1997.Foarte bine făcut, comod, așteaptă un amator de proiecte sa i găsească întrebuințare.Se poate trimite, cu costurile transportului achitate de către cumpărător.
  8. Salutare, pun și eu aici ultima ,,ispravă", un Epi Junior Special, luat de la un amanet, 350 de lei cu transport inclus.Am dat jos lacul (avea cred că 5mm grosime!!),am ars -o cu lampa de instalator, multă , multă hârtie abrazivă, ceva tuș negru pt.a păta lemnul,lac, ,,wetsanding" și la final polish auto;am pus corzi de 0.011-0.50, acordată în D standard, așteaptă niște ,,dgji-dgji". PS:de EJ200 n-aș îndrăzni să mă ating, e superbă așa cum este ))
  9. Salutare, cam așa mă ,,dau" eu, cant pe electrică, electroacustica, chiar și bass( mai încet, așa) și sunt multumit. La o configurație de genul acesta, e fain că poți avea un control bun daca vei cânta pe backing tracks.
  10. Salutare, este un SX,SST 57 luat de la 'mnezau,de pe-aici, o chitara foarte faina si ieftina (e vreo 600 lei noua).Colegu' a pus pe ea folie de Cu in cavitati,chei Wilkinson, brigde Fender cu block gros si nut de os;si pentru ca era asa rosie si prea ,,glossy'' ,nu m-am putut abtine si i-am facut putin relic si o mica ,,VanHalenizare'' -cum nu am vazut sa faca nimeni,adica am aplicat paternul Evh stripes pe Pickguard si pe headstock(specific pt.modelele Kramer sau Wolfgang, nu strat,unde e natur) Poate urmeaza cablaj refacut, un pot de volum ca lumea ,HotRail SD/Chopper in bridge, si un Floyd,in viitorul indepartat,Mie imi place foarte tare, sper sa vi se para si voua ok Cheers!
  11. https://www.olx.ro/oferta/chitara-harley-benton-IDbYwdc.html tot asa, la nivel mai mic, vrea 780 de lei pe chitara ,in conditile in care, chitara e 460 noua, hai 550 cu transport de la Thoman;mai si sustine ca e alt model ))
  12. Salutare, intre timp am schimbat chitara cu un Les Paul, tot HH dar vreau sa fac aceeasi miscare, cu miniswitch; ma poate ajuta cu aceasta ,,lucrare"- cineva din Brasov?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.