www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

theuts

Active Members
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

24 Excellent

About theuts

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Location
  Ploiesti

Other Information

 • Gear
  Ibanez js100
  Ibanez Rg320PG (ocazional)
  Vox AD50VT
  Line6 pod xt live

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Accept Schimb cu chitara bass si pot oferi diferenta daca e cazul
 2. Stare excelentă, cântată doar în casă, ca hobby. O chitară care arată bine, sună foarte bine și e comodă la mână. Cavitatile au fost ecranate cu folie de aluminiu. Chitara vine cu husa originala fender, un set nou de corzi si setup profesionist. Predare personala pt Ploiesti si Bucuresti si curierat pt restul tarii(inclus in pret) Pretul il discutam la telefon sau la fata locului!
 3. Tocul s-a dat. Ramane chitara Pret negociabil!
 4. Cumpar bara tremolo. Preferabil in Bucuresti sau Ploiesti
 5. Vand Fender Standard Stratocaster made in Mexico, cu toc Chitara are cheite Gotoh, a primit un set de corzi noi Dunlop si un set-up corespunzator. Cavitatile au fost ecranate cu folie de aluminiu.Tocul este nou. Se pot vinde si separat. Predare personala in Ploiesti si Bucurest, iar pt restul tarii asigur eu serviciul de curierat. La cerere pot trimite poze suplimentare.
 6. Vand chitara electrica LTD James Hetfield SignatureTruckster Aged Primer Grey. Dotari standard: Set-neck construction24.75" scale Mahogany body3-piece mahogany neck Rosewood fingerboard Flag inlays w/LTD at 12th fret EMG 81/60 active pickups 2 volume & 1 tone control w/2x3-way toggle Satin chrome hardware Sperzel locking tuners TonePros locking bridge w/stop tailpiece White binding on body, neck & headstock 22 XJ frets Livrarea se poate face personal in Bucuresti sau Ploiesti si prin curierat in restul tarii. Pt intrebari si negocieri, va rog sa ma contactati.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.