www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

loris

Active Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  26

loris last won the day on May 14

loris had the most liked content!

3 Followers

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

20690 profile views

loris's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

551

Reputation

 1. Doresc sa achizitionez modelul acesta de procesor...nu e mare schema de capul lui...dar romanul cumpara din nostalgie... La baza multor decizii idioate din vietile noastre sta NOSTALGIA! Asadar azi eu sunt idiotul care doreste sa cumpere asa ceva....
 2. loris

  Mayones Patriot

  La banii astia....pe reverb si pe ebay nu exista asa ceva!!!! Cuuuuum? Inca mai am bass-ul la vanzare?????
 3. , Vand Fender Stratocaster Deluxe, made in Usa, stare f buna, uzura taste aproape inexistenta, case fender, tremolo bar inclus. Pretul este fix 1200 euro.
 4. Vand sistem Roland GR55, alimentator, doza midi gk3 cu cablul aferent. Sistemul functioneaza perfect, se pot obtine o gramada de sound uri. Pretul este de 2100 lei, usor negociabil.
 5. Vand chitara Suhr classic, doze V60LP, doza de bridge se spliteaza din pot de ton de jos, taste ca noi, are sistemul patentat suhr cu bobina pentru reducerea zgomotului pe single,locking tuners suhr. Pretul este de 2000 euro cu case inclus sau 1900 fata case. Tot ce n a reusit Leo Fender cand era tinerel... A reusit acu John Suhr!
 6. loris

  Mayones Patriot

  Vand chitara bass Mayones Patriot, stare f buna, ca nou, folisit doar in studio. Pretul de magazin a fost 2975 euro, eu il dau la 1600...deci aproape la jumatate de pret. Vine intr o husa groasa si solida.
 7. Vand Godin Multiac electro clasic. Chitara este in stare buna, vine in husa originala. Singua problema e capacelul de baterie din spate... Se poate repara, insa nu am vreme de el, asa ca e prins ibtr o parte cu o bucata de scotch.. Pretul este fix 3500lei.
 8. Vand un american vintage 62 stratocaster, in stare excelenta... Dozele 57/62 au fost schimbate cu un set de lace sensor gold. Chitara vine in case ul original. Pretul nu este negociabil, nu ma arde sa o vand neaparat. Pot sa spun ca din cate vintage uri am testat asta e fea mai apropiata de un cs ca si sound. Am si capacul care acopera arcurile din spate.
 9. Vand un tc electronic nova system in stare buna de functionare. Pretul este de 700 de lei. E gata negociat!
 10. Vand chitara Godin LGX cu sistem Roland GR55 complet. Singura problema este ca la chitara doza piezo e legata pe direct, fostul proprietar a deconectat preampul pt piezo. Doza de bridge de asemenea a fost schimbata cu un sd invader. Pretul pt tot pachetul este unul atractiv de numai 4700 lei.
 11. Vand axe fx standard, functioneaza perfect, stare buna, pret fix 2000 lei.
 12. Vand un set de doze pt strat Lindy Fralin, neck si middle sunt vintage hot iar cea de bridge e varianta blues texas pt un output mai mare. Inclus in set e si o talpa metalica care se pune sub doza de brudge pt un sunet mai tele... Pretul este fix 750 lei si nu include curieratul.
 13. Ma intereseaza o doza Dimarzio Virtual PAF humbucker, culoare alba sau crem. Vreau sa o montez in bridge intr-o chitara in care lipseste. Doza trebuie sa fie completa, cu suruburile si arcurile de prindere. Ca si model de Dimarzio, cred ca e DP197.
 14. Doresc sa cumpar un ocd fulltone, ofer pretul corect. Nu ma intereseaza clone sau alti verisori fabricati in china.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.