loris

Active Members
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

loris last won the day on March 28

loris had the most liked content!

Community Reputation

409 Excellent

1 Follower

About loris

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

16,847 profile views
 1. Schimb cu Antelope Pure 2, ca idee...poate aveti pe acasa si va deranjeaza ca are doar 2 canale. sau poate si un Apogee Ensemble...
 2. Vand placa de sunet Apollo 8P, stare f buna, a fost tinuta doar in rack. Vine cu pluginurile standard, dar pot oferi contracost si alte pluginuri.
 3. Vand pedala overdrive Budda. Arata si functioneaza f bine. Vine in cutia originala. Pretul este fix.
 4. Pedala va pleca la userul hrd hand!
 5. Vand MI Super Blues Pro, made in Australia, stare f buna, ca noua.... Pentru cei care vor un drive f versatil, creme de la creme! (Vorba unui user)
 6. Vand delay Pigtronix, stare f buna optic si functional. Se pot salva 60 preseturi, midi, partea de filtre si modulatie e complet analogica. Sound-ul este organic, creme de la creme(vb unui user de pe forum)
 7. Vand microfon de studio Neumann TLM 103, vine cu shockmount si cutie. Este exact cel de aici: https://www.soundcreation.ro/microfoane-de-studio-cid157_3175/neumann-tlm-103-studio-set--id18071.html Microfonul arata si functioneaza perfect. Ca varianta de schimb...ce sa zic...propuneti in privat si vad eu daca e ceva interesant pt mine. Ar merge si un AT4050+diferenta, de exemplu.
 8. Vand subwoofer de studio Presonus Temblor T10, Functioneaza perfect, pe partea de deasupra prezinta niste usoare zgarieturi. Poate fi vazut aici: https://www.soundcreation.ro/subwoofere-active-de-studio-cid350/presonus-temblor-t10-id16545.html Pretul de nou e 1700, eu vreau pe al meu 1000 fix. Nu sunt interesat de schimburi.
 9. loris

  vând KOR Trilogy

  Alte variante de schimb...???
 10. loris

  vând Digitech 2101

  Comparativ cu ebay, pretul cerut de mine e f ok.
 11. Vand acest amp de chitara, f apreciat la nivel mondial, cumparat acu cateva luni de la soundcreation, deci are inca garantie. Produsul arata impecabil si functioneaza perfect. Pretul este fix. Este modelul crem, dar voi reveni si cu poze.
 12. Deja s-a devalorizat fractalul 2 pe ebay f, f mult(intre 1200-1400 euro). Schimbul nu mai e valabil!
 13. Haideti cu ofertele! Fractalul se devalorizeaza in ani...acest instrument nu! E pierderea mea pe termen lung!
 14. loris

  vând KOR Trilogy

  Schimb si cu boss gt6...
 15. Schimb chitara Musicman JPXI, Ball Family Reserved, grif abanos, taste f rezistente. Chitara vine in case-ul ei original insotita de certificat. Are un sound f bun pe drive si chiar si pe clean, datorita splitului... Doza piezo suna f bine...se pot face o gramada de combinatii, culoarea este black onyx si arata mult mai bine decat am reusit sa surprind in foto. Ma intereseaza la schimb Fractal Axe Fx 2, sau AX 8+diferenta...dar astept si alte propuneri( dar sa nu fie Kemper de nici un fel) Ar mai merge si alte chitari+diferenta(ideea e sa fie interesanta chitara pt mine)