www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

loris

Active Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

loris last won the day on August 11

loris had the most liked content!

Community Reputation

479 Excellent

2 Followers

About loris

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

18,138 profile views
 1. loris

  vând Sontronics STC 1

  Si un demo dintr-o piesa trasa in Cubase 5, chitara, banjo, pian , strings, bass, tobe. In unul din fisiere am exportat doar chitara si banjo-ul. Inregistrarea s-a facut asfel: Chitara acustica-Sontronics STC 1-Avalon AD2022-Presonus 192-Cubase 5. Demo Sontronics 1.mp3 Demo Sontronics 2.mp3
 2. loris

  vând Boss OD20

  Cu pedala asta vei suna ca cine vei dori tu( Gary Moore, Steve Vai, Gica Petrescu, Dan Spataru...etc)
 3. Vand placa de sunet TC electronic desktop konnekt 6 pe firewire 400, efecte de reverb incluse, sunet impecabil. Efectul reverb m40 se poate folosi si ca plugin vst in orice daw. Pretul este fix si nu vreau schimburi.
 4. Vand boss od 20, un drive f versatil, 22 tipuri ce pot fi salvate in 4 memorii plus un manual mode. Acopera o gramada de genuri...de la blues pana la metale suparate. La cate ofera pedala asta...pretul e mai mult decat ok!
 5. Se vinde o doza midi Fishman triple play, cu toate accesoriile, in cutia originala. Doza se ataseaza mult mai usor pe chitara decat Roland GK3....iar la capitolul latenta i-au spart pe domnii de la Roland. Nu mai e nevoie de cablul cu 13 pini, transmisia se face wireless... se poate canta cu orice sound din computer. Revin si cu poze.
 6. Schimb set de doze stratocaster(neck-Suhr ML, Middle-Suhr ML, bridge-Mini humbucker Dimarzio Choper) cu un set de doze lace sensor gold.
 7. E de pe vremea cand austriecii aveau chef de lucru...apoi s-au gandit ei asa: Hai sa ne batem joc de noi si sa fabricam AKG in China! Asa au si facut...
 8. Ma intereseaza un Radial Trimode in stare buna si mai ieftin ca pe thomann bineinteles. Astept oferte.
 9. Cumpar Audient id 44, in stare buna, nu ma intereseaza garantie....factura....sa fie in stare functionala e important. Suma oferita de mine e 1400 de lei. Sa fie primiti!
 10. Vand combo full lampa, vox ac 15 cc1, full lampa 15W, arata si functioneaza ok. Pretul este fix gata negociat! Transportul nu este inclus. Voi reveni cu poze.
 11. Vand AKG D112, stare f buna, made in Austria. Microfonul este legendar, nu cred ca mai are nevoie de nici o prezentare. Voi reveni cu poze.
 12. 650 lei. E cu 300 de lei mai ieftin decat in magazin. arata ca noua!!!!! 2 iesiri de casti cu volum independent, 4 iesiri...ideala pentru trupa de cover care canta cu track uri!!!
 13. loris

  vând Jazz Bass Fenix

  Vand bass Fenix construit dupa reteta de jazz bass. Bass ul e un stare excelenta, are doze active Reflex, preamp activ Reflex alimentat in interior de o baterie de 9V. Bass ul vine intr o husa din material negru rezistent.
 14. loris

  vând Roland GP8

  se retrage de la vanzare.
 15. loris

  vând Sontronics STC 1

  Doar vanzare, fara schimburi.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.