loris

Active Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4
 • Feedback

  100%

loris last won the day on August 17

loris had the most liked content!

Community Reputation

442 Excellent

1 Follower

About loris

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

17,190 profile views
 1. loris

  vând Rocktron Gainiac 1

  Rocktron Gainiac 1 !!! Toata lumea il dorea pe asta!!! Acuma nimeni???
 2. Vand sistem Roland gr20, include synth, cablu 13 pini, alimentator, doza midi gk3. Pretul este fix 750 lei si nu sunt interesat de nici un schimb.
 3. Vand Xotic SL drive, stare foarte buna...ca noua! Pretul este fix.
 4. Vand pedala Keeley ds9 in stare impecabila. Este ca si noua, vine in cutia originala. Contine un ds1 modat de Keeley si un ibanez sonic distortion. Pentru a alege intre ele, pedala dispune de un switch ds/sd. Este o pedala foarte versatila...se pot obtine de la tonuri soft gen tube screamer....la cele mai saturate distoarse.
 5. Rezervata userului VLC
 6. 550 lei pret final.
 7. Vand delay Pigtronix Echolution,made in USA, partea de filtre si modulatie e complet analogica, se pot salva 60 de preseturi de delay, editare pe comp prin cablu usb. Vine cu traful original de 18 volti. Pretul e fix si nu vreau schimburi.
 8. Vand pedala Suhr Shiba Drive, arata si functioneaza ok. Pretul este fix si nu vreau schimburi. Pedala e made in USA!
 9. Vand un Supernatural ambient verb, stare buna, functioneaza perfect. Este versiunea made in USA, 7 moduri de reverb, poate fi folosit in mono sau stereo. Pretul este fix si nu ma intereseaza schimburi.
 10. Vand pedala Fulltone MDV 2, arata si functioneaza perfect. Pretul cerut de mine este mai mult decat ok si nu sunt interesat de nici un schimb.
 11. Vand set de doze stratocaster, date jos din fender strat usa...fabricat undeva dupa 1985. Pretul e fix si nu vreau schimburi.
 12. Vand chitara electrica fender stratocaster standard USA, 22 taste, cheile originale au fost schimbate cu un set de locking tuners...doar pt a se schimba mai usor corzile. Statea foarte bine acordata si cu cele originale. Pretul este fix...iar ca schimb ma intereseaza doar un fractal ultra(exclus kemper de orice fel ar fi). Pentru fractal 2 ofer eu diferenta.
 13. loris

  vând Digitech 2101

  Si un demo tras acu cativa ani...mi l-am facut ca sonerie de telefon. Chitara Brian Moore Custom--->digitech 2101--->rme fireface 800 la vremea aia. Loris-Superstitious 96bpmsolo.mp3
 14. In dreptul lui Mooer cred ca e bun dictonul: "Cine are sa-i traiasca! Cine nu...sa nu isi doreasca!"
 15. loris

  vând Digitech 2101

  Scade la 500. Creme de la creme...vb unui user de pe rgc...