www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

loris

Active Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7
 • Feedback

  100%

loris last won the day on August 11

loris had the most liked content!

Community Reputation

471 Excellent

2 Followers

About loris

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

17,898 profile views
 1. 650 lei. E cu 300 de lei mai ieftin decat in magazin. arata ca noua!!!!! 2 iesiri de casti cu volum independent, 4 iesiri...ideala pentru trupa de cover care canta cu track uri!!!
 2. loris

  vând Jazz Bass Fenix

  Vand bass Fenix construit dupa reteta de jazz bass. Bass ul e un stare excelenta, are doze active Reflex, preamp activ Reflex alimentat in interior de o baterie de 9V. Bass ul vine intr o husa din material negru rezistent.
 3. loris

  vând Roland GP8

  se retrage de la vanzare.
 4. loris

  vând Sontronics STC 1

  Doar vanzare, fara schimburi.
 5. Vand combo Fender Pro Junior 3, full lampa, arata si functioneaza ok. Made in Mexico. Pretul este fix 1500 de lei. Este exact acest model: https://www.soundcreation.ro/instrumag-amplificare-chitara-electrica-cid303/fender-pro-junior-iii-id4085.html Pretul in magazin e 2725 de lei....deci eu zic ca e gata negociat. Voi reveni si cu poze.
 6. loris

  vând [EXPIRAT] Preamp bass Peavey TB Raxx pe lampi

  Iaca si ceva poze
 7. Vand placa focusrite scarlett 6i6 mk2 in stare f buna, ca noua. Placa vine in cutia originala cu cablu usb si alimentatorul original. Este exact cea de aici: https://www.soundcreation.ro/interfete-audio-usb-cid51/focusrite-scarlett-6i6-mk2-id20621.html Pretul este gata negociat si nu include taxe de transport. Sau la 725 cu curieratul inclus.
 8. Vand preamp de bass Peavey TB RAXX, made in USA, 2 lampi 12 ax7, eq. Preampul suna f bine, are o gramada de posibilitati de reglaj. Poate fi folosit pe bass activ si pe bass pasiv. Pretul este fix si nu sunt interesat de schimburi. Voi reveni si cu poze.
 9. Pedala e ca si noua, impecabila, vine in cutia originala. Pretul include transport prin curier.
 10. Are 3 canal de clean, crunch si lead + boost....toate activate din pedalier. Reverbul este deasemenea f ok. Ideal pt coveristi care vor de toate intr-o cutie si mai ales la pret mic.
 11. Vand interfata audio Presonus Studio 192, in stare excelenta, cutie, garantie la soundcreation. Placa a fost achizitionata de noua, functioneaza perfect, convertoare Burr Brown cu claritate si dinamica excelenta, doua iesiri de casti cu volume separate....etc. Functioneaza perfect si pe usb 2. Placa se vinde la pretul fix de 2800 de lei, la soundcreation costa 3600 si ceva. Revin si cu poze. Este ce a de aici https://www.soundcreation.ro/interfete-audio-usb-cid51/presonus-studio-192-id17457.html
 12. Vand pedala wah cry baby, true bypass, functioneaza perfect. Pretul este fix si nu vreau nici un schimb.
 13. Vand Digitech 2120, stare buna de functionare. Vine fara pedalier si pretul este fix 950 de lei. Preamp pe 2 lampi, analogic la care se mixeaza efectele digitale. Daca reusesc sa imi acopar niste cheltuieli va iesi de la vanzare.
 14. Vand combo Laney iron heart 30, stare buna de functionare, pedalier inclus. Pretul e 1500 lei...si e gata negociat.
 15. Vand combo Laney iron heart 30, stare buna de functionare, pedalier inclus. Pretul e 1500 lei...si e gata negociat.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.