www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_ibanez

Newcomers
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Adda
 • Gear
  Guitars:
  - Fender American Special Stratocaster
  - Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO
  - Epiphone EJ200
  - Squier Jazz Bass

  Amp:
  - Marshall MG15
  - Fender Champion 100

  Pedals:
  - Boss DS-2
  - Boss BD-2
  - Boss TU-3
  - Washburn Bad Dog Wah
  - Digitech Delay
  - Marshall RG-1
  - Mooer MNR1
  - Line 6 G30 Wireless guitar system

  Cajon Dimavery Zebra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

vlad_ibanez's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In Rare

Recent Badges

17

Reputation

 1. Salutare, Vand Fender Champion 100, varianta pe alb. Amp-ul se afla intr-o stare buna, il detin de aproximativ 6 ani, luat de nou din GuitarShop, vine insotit de Footswitch. A fost folosit la repetitii, concerte in aer liber si sali de evenimente. Se poate testa si proba in Bucuresti, de preferinta in Bucuresti vreau sa il si dau. In cazul in care se livreaza in tara transportul va fi achitat integrat de cumparator in avans. Las cateva detalii despre amp: 2 Channels Ouput power: 100 Watt Equipped with 2x 12" Special Design speakers Controls for Channel 1: Volume; Channel 2: Gain, Volume, Voice, Treble, Bass, FX Level, FX Select, TAP Effects: Reverb, Delay/Echo, Chorus, Tremolo, Vibratone Aux in and headphones output: 3.5 mm mini stereo jack Effekt Loop: Preamp Out, Power Amp In Dimensions (HxWxD): 485 x 660 x 260 mm Weight: 18 kg Pentru mai multe detalii va stau la dispozitie.
 2. Salutare, Vand urmatoarele pedale insotite si de pedalier+husa: Boss TU-3 Chromatic Tunner - 340 lei (a fost cumparata de la Zeedo Shop); Boss DS-2 Turbo Distorsion - 300 lei (a fost cumparata de la GuitarShop); Ibanez TubeScreamer TS808 40th Anniversary - 820 lei (a fost cumparata de la MC Music); Digitech DigiDelay - 350 lei (a fost cumparata de la GuitarShop); Washburn Bad Dog Wah - 250 lei; Mooer MWP1 Micro Power - sursa de alimentare pentru 8 iesiri + cabluri - 280 lei (a fost cumparata de la MC Music); Palmer PedalBay 60 - 250 lei (a fost cumparata de la Zeedo Shop). Prefer sa vand tot pachetul, insa se pot vinde si individual. Pretul pentru tot pedalierul cu pedale este de doar 2300 lei, in loc de 2590 lei.
 3. Vand claviatura Midi Arturia Microlab, este ca noua, fiind folosita doar in casa. Predare personala in Bucuresti sau livrez in tara, transportul fiind achitat de catre cumparator. Cateva specificatii: - Software gratuit: Analog Lab Lite, UVI Grand Piano Model D, Bitwig Studio 8-Track - Claviatura cu 25 de taste slim, cu velocitate - 2 benzi cu senzori pentru pitch bend si mod wheel - Alimentare prin USB - Conexiune USB si MIDI, nu necesita drivere - Consum redus, poate fi alimentat si de tablete.
 4. Salutare, Vand Vintage V100 AFD (Appetite For Destruction), se afla in stare impecabila, fiind cantata doar in casa si de vreo doua ori la studio. O vand deoarece se pune praful pe ea si are nevoie de un propritar care sa se bucure de ea si sa o cante. Sunt singurul proprietar fiind cumparata de noua. Vine cu straplock-uri, 22 taste, set neck, corp si gat din mahon, doze Wilkinson. Predare personala in Bucuresti sau livrez in tara, transportul fiind achitat de catre cumparator.
 5. Salutare, Vând acest microfon polivalent de calitate de la Audio-Tehnica (firma ce nu mai are nevoie de prezentare), fiind recomandat pentru a fi folosit atât pentru voce (backing sau conferințe), pentru chitară (preluare amplificator), instrumente de suflat dar și pentru percuție (cajon). Microfonul se afla în stare impecabila, fiind folosit la repetiții și câteva concerte. Vine împreună cu nucă și husă. Pentru livrarea în țară, costurile integrale de transport sunt achitate de cumpărător.
 6. Vand curea chitara Ibanez GSRN50, folosita de cateva ori. Dimensiuni: - lungime: 136 cm; - latime: 1,2 cm. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 7. Vand curea de chitara, material textil. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 8. Vand curea de chitara/chitara bass Gibson, fiind folosita foarte rar. Dimensiuni: - lungime: 116 - 135 cm; - latime: 5,08 cm. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 9. Vând Shaker percuție LP Twist Soft Yellow. A fost folosit de câteva ori, acesta fiind și motivul vânzării. Predare personală in București sau livrez in țara, transportul fiind achitat de către cumpărător. Latin Percussion Shaker Twist Soft Yellow- instrument de percuție de mână de tip shaker, conceput pentru a fi folosit cu o singură mână. Are o carcasă din plastic rezistent și un sunet soft. Poate fi utilizat în combinație cu alte instrumente de percuție.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.