www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_ibanez

Newcomers
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

11 Good

About vlad_ibanez

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Sens Unic
 • Gear
  Chitara Vintage V100 Ice Tea
  Chitara Ibanez V72-ECE
  Amp Marshall MG15
  Amp Vox AD50VT+Footswitch Vox
  Ibanez TS7
  Marshall Shredmaster
  Digitech Digital Delay
  Washburn Bad Dog Wah
  Pedalboard Kinsman
  Cajon Dimavery Zebra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vlad_ibanez

  vând Vand Vintage V100IT la.pret imbatabil

  UP. Saptamana asta e oferta de Paste, las chitara la 900 lei
 2. Salutare, Dup cum scrie si titlu, vand această chitară pe care am tinut-o doar de backup la concerte si evenimente, fiind folosită prea puțin, fiind achiziționată de la Mc Music. Culoarea este vintage sunburst, finisajele fiind unele de calitate, vine împreună cu pickguard. Chitara are uzura minimă, tastele se prezintă exemplar, chitara are un sustain foarte bun, iar în zona aceasta de pret, bate orice Les Paul, chiar și pe cele din zona de pret putin mai ridicata. Chitara se află într-o stare impecabilă, se poate testa in București fără nicio problemă în zona Militari. Pentru orice detalii, nu ezitați să mă contactați.
 3. vlad_ibanez

  vând [EXPIRAT] Fender Squier 60th Anniversary Ieftin

  Cadou dau si o husa, pretul coboara la DOAR 1450 lei.
 4. Salutare, Dupa cum spune si titlul, vand un Fender Squier Classic Vibe 60th, strat 50's MN Aztec gold, editie aniversara. Produsul vine cu tot cu curea Fender, de aceasi culoare cu chitara. Imi place foarte mult la aceasta chitara ca tine acordajul foarte bine, inclusiv cand este folosita maneta de tremolo, si aceasta fiind inclusa in pret. Acest model de editie aniversara NU se mai gaseste in Romania de vanzare in magazinele de profil. Sunt primul posesor la chitarei, fiind achizitionata in decembrie 2015. Chitara se afla in stare impecabila, poate fi probata in zona Militari. Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ma contactati sau mostre video. Pretul este usor negociabil.
 5. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Squier Classic Vibe 60Th Ieftin

  UP. Da, este un pret bun, avand in vedere starea ei. Dar cel mai bine, te astept sa testezi chitara pentru a-ti face o idee.
 6. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Strap Fender

  Produs vandut. Se poate inchide anuntul.
 7. vlad_ibanez

  Vand Schmb Urgent Line 6 Spider Iv

  UP si de la mine. Recomand!
 8. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Strap Fender

  Pret: 35 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Dupa cum spune si titlul, vand un strap Fender, se afla in stare impecabila. Pentru mai multe detalii, PM sau sunati la 0722.308.961
 9. Pret: 1550 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Dupa cum spune si titlul, vand un Squier Classic Vibe 60th, editie aniversara. Produsul se afla inca in garantie un an de zile, vine cu tot cu curea Fender. Chitara se afla in stare impecabila, poate fi probata in zona Militari. Pretul NU este negociabil.
 10. Pret: 60 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare! Dupa cum spune si titlul, vand aceasta pedala, este un egalizator, pedala se afla in stare foarte buna, a stat doar in pedalboard. Trimit oriunde in tara, transportul fiind pe cheltuiala cumparatorului. Multumesc.
 11. vlad_ibanez

  Caut Clapar Serios

  Up
 12. vlad_ibanez

  Caut Clapar Serios

  Salutare tuturor! Trupa de coveruri din Bucuresti, cautam clapar serios(dar mai ales un om cu caracter), disponibil pentru repetitii. Avem sala noastra de repetitii. Astept mesajele voastre! Numai bine!
 13. vlad_ibanez

  vând [EXPIRAT] Vand Pedale Ieftine

  Ma intereseaza un procesor la schimb( Boss Gt100, Boss ME-80, Zoom G5)
 14. Pret: 0 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Salutare tuturor, Vand si eu pedalboard-ul meu, format din 5 pedale, o sursa si case-ul. Cele 5 pedale: - Boss DS2- Turbo Distorsion - 200 de lei - Marshall Regenerator RG-1(Chorus, Flanger, Phaser, Vibe, pedala mai are garantie un an si jumatate) - 250 lei - Digitech XDD DigiDelay - 300 de lei - Behringer Graphic Equalizer - 70 de lei - Washburn BadDog Wah - 150 de lei - Case-ul Kinsman - 150 de lei - Sursa Power Plant - 120 de lei In total fac 1240 de lei. Pentru cine le ia pe toate le las la DOAR 1000 de lei ( preturile cablurilor nu le-am luat in considerare, care si ele costa 20-25 de lei fiecare). Pentru mai multe poze si detalii, nu ezitati sa ma contactati. Stima!
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.