www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_ibanez

Newcomers
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

14 Good

About vlad_ibanez

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Adda
 • Gear
  Guitars:
  - Fender American Special Stratocaster
  - Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO
  - Epiphone EJ200
  - Squier Jazz Bass

  Amp:
  - Marshall MG15
  - Fender Champion 100

  Pedals:
  - Boss DS-2
  - Boss BD-2
  - Boss TU-3
  - Washburn Bad Dog Wah
  - Digitech Delay
  - Marshall RG-1
  - Mooer MNR1
  - Line 6 G30 Wireless guitar system

  Cajon Dimavery Zebra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare,Vand interfața audio Focusrite 2i2 MK2, ce se afla in stare impecabilă, a fost scoasă o singură dată din cutie si instalată pe laptop, dar niciodată folosită din cauza lipsei de timp, deci este ca noua.O vand deoarece sta doar in cutie si am inteles ca isi cauta un proprietar ce vrea sa o foloseasca la adevarata ei capacitate Câteva specificații:Interfata audio USB Focusrite Scarlett 2i2 mk2:Interfata audio Scarlett 2i2 MK2 este echipata cu preampuri renumite, de calitate ca si interfetele din seria Scarlett & Saffire, are 2 iesiri pe jack 1/4" si iesire de casti cu control de nivel dedicat. Conversia Scarlett 2i2 este pe 24-biti/96kHz si permite monitorizare directa cu latenta zero.- interfata audio USB cu 2 intrari si 2 iesiri.- intrari de tip combo XLR/jack Neutrik.- iesiri jack.- 2 preampuri de calitate Focusrite.- conversie 24-biti/96 KHz.- monitorizare directa cu latenta zero.- amplificator de casti integrat cu control dedicat al nivelului.- alimentare phantom power de +48V alimentat de pe portul USB.Placa de sunet este compatibila cu majoritatea softurilor de productie muzicala (Ableton, Cubase, GarageBand, Logic Pro, etc).Software inclus:- DAW Pro Tools- Ableton Live Lite and Pro Tools- First Focusrite Creative Pack cu 12 plugin-uri
 2. vlad_ibanez

  Bancuri

  Care este diferenta dintre un bassist si o felie de pizza? Raspuns: o felie de pizza chiar poate hrani o familie :))
 3. Salutare, Dupa cum scrie si in titlu, vand pedalboard-ul pe care il folosesc de cativa anisori, deoarece vreau sa fac un upgrade la unul mult mai mare. Atat pedalboard-ul (KinsmanKUPB5) cat si sursa de alimentare (Harley Benton PowerPlant) se afla in stare buna, adica o uzura normala fiind folosit atat la repetitii, cat si la concerte. Dimensiunile pedalboardului sunt (Lungime x Latime x Inaltime):Interior: 558.8 x 342.9 x 101.6 mm. Pedalboard-ul il vand la pretul de 170 lei (in magazin nou este 250 lei), iar sursa de alimentare la pretul de 150 lei si vine impreunba cu cablurile de alimentare (in magazin noua este aprox 200 lei). Daca se cumpara impreuna cele doua produse, le dau la pretul de doar 300 lei. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ma contactati.
 4. vlad_ibanez

  vând [EXPIRAT] Vand Vintage V100IT la.pret imbatabil

  UP. Saptamana asta e oferta de Paste, las chitara la 900 lei
 5. Salutare, Dup cum scrie si titlu, vand această chitară pe care am tinut-o doar de backup la concerte si evenimente, fiind folosită prea puțin, fiind achiziționată de la Mc Music. Culoarea este vintage sunburst, finisajele fiind unele de calitate, vine împreună cu pickguard. Chitara are uzura minimă, tastele se prezintă exemplar, chitara are un sustain foarte bun, iar în zona aceasta de pret, bate orice Les Paul, chiar și pe cele din zona de pret putin mai ridicata. Chitara se află într-o stare impecabilă, se poate testa in București fără nicio problemă în zona Militari. Pentru orice detalii, nu ezitați să mă contactați.
 6. vlad_ibanez

  vând [EXPIRAT] Fender Squier 60th Anniversary Ieftin

  Cadou dau si o husa, pretul coboara la DOAR 1450 lei.
 7. Salutare, Dupa cum spune si titlul, vand un Fender Squier Classic Vibe 60th, strat 50's MN Aztec gold, editie aniversara. Produsul vine cu tot cu curea Fender, de aceasi culoare cu chitara. Imi place foarte mult la aceasta chitara ca tine acordajul foarte bine, inclusiv cand este folosita maneta de tremolo, si aceasta fiind inclusa in pret. Acest model de editie aniversara NU se mai gaseste in Romania de vanzare in magazinele de profil. Sunt primul posesor la chitarei, fiind achizitionata in decembrie 2015. Chitara se afla in stare impecabila, poate fi probata in zona Militari. Pentru orice detaliu, nu ezitati sa ma contactati sau mostre video. Pretul este usor negociabil.
 8. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Squier Classic Vibe 60Th Ieftin

  UP. Da, este un pret bun, avand in vedere starea ei. Dar cel mai bine, te astept sa testezi chitara pentru a-ti face o idee.
 9. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Strap Fender

  Produs vandut. Se poate inchide anuntul.
 10. vlad_ibanez

  Vand Schmb Urgent Line 6 Spider Iv

  UP si de la mine. Recomand!
 11. vlad_ibanez

  [EXPIRAT] Vand Strap Fender

  Pret: 35 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare. Dupa cum spune si titlul, vand un strap Fender, se afla in stare impecabila. Pentru mai multe detalii, PM sau sunati la 0722.308.961
 12. Pret: 1550 RON Localitate: Bucuresti Contact: PM sau 0722308961 Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Salutare, Dupa cum spune si titlul, vand un Squier Classic Vibe 60th, editie aniversara. Produsul se afla inca in garantie un an de zile, vine cu tot cu curea Fender. Chitara se afla in stare impecabila, poate fi probata in zona Militari. Pretul NU este negociabil.
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.