www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_ibanez

Newcomers
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

17 Good

About vlad_ibanez

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Adda
 • Gear
  Guitars:
  - Fender American Special Stratocaster
  - Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO
  - Epiphone EJ200
  - Squier Jazz Bass

  Amp:
  - Marshall MG15
  - Fender Champion 100

  Pedals:
  - Boss DS-2
  - Boss BD-2
  - Boss TU-3
  - Washburn Bad Dog Wah
  - Digitech Delay
  - Marshall RG-1
  - Mooer MNR1
  - Line 6 G30 Wireless guitar system

  Cajon Dimavery Zebra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, Dupa cum scrie si in titlu, vand acest Toc de chitara de foarte buna calitate, l-am primit cadou la achizitionarea unui Fender Paramount electro-acustic, achizitia fiind facuta acum o luna, deci nu a apucat sa fie folosit decat de doua ori. Motivul pentru care il vand este ca eu merg foarte mult cu metroul, iar case-ul nu poate fi tinut in spate, deci ma ajuta husa in acest caz :)). Prefer predarea persoana in Bucuresti, pentru transportul in tara, transportul va fi achitat de catre cumparator. P.S.: Stickerele pot fi dezlipite la cerere 😁
 2. Vând aceasta pedala de Loop ce conține mai multe module de ritm de tobe, având posibilitatea de a seta ritmul si stilul. Pedala a fost folosita de două ori în casa, deci este exacf ca noua. Este încă in garanție și se vinde în cutia originală. În cazul livrării prin curier transportul va fi achitat de către cumpărător.
 3. Salutare, Vand un Squier Classic Vibe Telecaster '50s, este ca noua, folosita doar in casa si scoasa din casa doar la o repetitie, deci gradul de uzura este practic 0. Este achizitionata anul trecut de la GuitarShop, undeva prin luna noiembrie, deci inca este in garantie. Este o chitara versatila, este usoara, tastiera este foarte comoda, acordajul tine foarte bine. Corp Lemn: Pin Forma: Telecaster® Gat Lemn: Artar Forma: "C" Modern Lungimea Scalei: 25.5" (648 mm) Tastiera Artar Radius Tastiera: 9.5" (241 mm) Nr. de taste: 21 Taste: Medium Jumbo Pragus: Os sintetic Latime pragus: 1.625" (41.3 mm) Prindere gat: 4 suruburi Vine insotita de cutia ei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Nu ma intereseaza schimburi de niciun fel!!! Prefer predare personala in Bucuresti, pentru livrare in tara transportul este suportat de cumparator. Cheers!
 4. Salutare, Vând pedala Mooer Acoustikar, în cutia originală, a fost folosita la doua repetiții pentru un mini proiect, este ca noua.Pentru livrări în afara Bucureștiului transportul este suportat de cumpărător.Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați.
 5. Salutare, Astept oferte de la voi pentru Gibson Les Paul, preferabil din seria Classic, Traditional, Standard, pretul maxim pe care il pot da este de 1300 euro. Cheers!
 6. Salutare, Dupa cum scrie si in titlu, vand aceasta minunatie de chitara ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, si anume Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO, cu finish Translucent Blue. Chitara este ca noua, fiind tinuta de back up, a fost foare putin cantata in casa, tocmai de aceea are nevoie de un nou proprietar care sa o puna in valoare cat mai des. A fost cumparata in luna aprilie a acestui an, garantia fiind valabila pana in data de 24.04.2021. Dozele sunt Pro-Bucker 2 si Pro-Bucker 3, sunt splitabile (aspect ce mi se pare ca ii ofera un mare PLUS) astfel poate suna ca un strat, dozele devenind single coil. Corpul si gatul sunt din Mahon, are 22 de taste medium jumbo. As prefera predarea personala in Bucuresti, insa daca sunt doritori pentru livrarea in tara, transportul va fi achitat integral de catre cumparator, chitara va fi livrata in cutia ei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Cheers!
 7. După cum scrie și în titlu, vând aceasta pedala, Mooer MNR1, Noise Killer, pedala este ca noua, ținută doar în pedalier (are și banda velcro pe spate) și folosita la câteva repetiții și concerte. Este o pedala foarte bine construita, carcasă metalica și poate fi amplasata în orice pedalier, fiind de dimensiuni reduse. Pedala este în garanție, fiind achiziționată în aprilie 2019, se vinde în cutia originală. Pentru livrarea în țară costurile de transport sunt achitate de cumpărător. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați.
 8. Salutare, După cum scrie și în titlu, vând aceasta pedala ce nu mai are nevoie de vreo prezentare, Boss BD-2, Blues Driver, pedala este ca noua, ținută doar în pedalier (are și banda velcro pe spate) și folosita la câteva repetiții și concerte. Pedala este în garanție pana în 17.11.2020, se vinde în cutia originală, care apropo este foarte mișto și eleganta. Pentru livrarea în țară costurile de transport sunt achitate de cumpărător. Pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați.
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.