www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

vlad_ibanez

Newcomers
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  0%

Community Reputation

17 Good

About vlad_ibanez

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Adda
 • Gear
  Guitars:
  - Fender American Special Stratocaster
  - Epiphone Les Paul Standard Plustop PRO
  - Epiphone EJ200
  - Squier Jazz Bass

  Amp:
  - Marshall MG15
  - Fender Champion 100

  Pedals:
  - Boss DS-2
  - Boss BD-2
  - Boss TU-3
  - Washburn Bad Dog Wah
  - Digitech Delay
  - Marshall RG-1
  - Mooer MNR1
  - Line 6 G30 Wireless guitar system

  Cajon Dimavery Zebra

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salutare, Vând acest microfon polivalent de calitate de la Audio-Tehnica (firma ce nu mai are nevoie de prezentare), fiind recomandat pentru a fi folosit atât pentru voce (backing sau conferințe), pentru chitară (preluare amplificator), instrumente de suflat dar și pentru percuție (cajon). Microfonul se afla în stare impecabila, fiind folosit la repetiții și câteva concerte. Vine împreună cu nucă și husă. Pentru livrarea în țară, costurile integrale de transport sunt achitate de cumpărător.
 2. Vand curea chitara Ibanez GSRN50, folosita de cateva ori. Dimensiuni: - lungime: 136 cm; - latime: 1,2 cm. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 3. Vand curea de chitara, material textil. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 4. Vand curea de chitara/chitara bass Gibson, fiind folosita foarte rar. Dimensiuni: - lungime: 116 - 135 cm; - latime: 5,08 cm. Predare persoanală în București sau livrez în țară prin curier, costul de transport fiind achitat de către cumpărător.
 5. Vând Shaker percuție LP Twist Soft Yellow. A fost folosit de câteva ori, acesta fiind și motivul vânzării. Predare personală in București sau livrez in țara, transportul fiind achitat de către cumpărător. Latin Percussion Shaker Twist Soft Yellow- instrument de percuție de mână de tip shaker, conceput pentru a fi folosit cu o singură mână. Are o carcasă din plastic rezistent și un sunet soft. Poate fi utilizat în combinație cu alte instrumente de percuție.
 6. Vândut. Mulțumesc RGC pentru găzduire!
 7. Salutare, Vand aceasta pedala oarecum multieffect, avand Chorus, Flanger si Phaser. Este o pedala versatila, avand potentiometre prin care puteti seta/modifca Modul, Spped, Depth si Regen. Este o pedala consturita din carcasa metalica, fiind fiabila si de calitate. A fost tinuta doar in pedalier, fiind folosita in concerte si la repetitii, aflandu-se intr-o stare impecabila. Pentru livrarea in afara Bucurestiului transportul va fi achitat de catre cumparator. Pentru mai multe detalii va stau la dispoizitie.
 8. Salutare, Dupa cum scrie si in titlu, vand acest Toc de chitara de foarte buna calitate, l-am primit cadou la achizitionarea unui Fender Paramount electro-acustic, achizitia fiind facuta acum o luna, deci nu a apucat sa fie folosit decat de doua ori. Motivul pentru care il vand este ca eu merg foarte mult cu metroul, iar case-ul nu poate fi tinut in spate, deci ma ajuta husa in acest caz :)). Prefer predarea persoana in Bucuresti, pentru transportul in tara, transportul va fi achitat de catre cumparator. P.S.: Stickerele pot fi dezlipite la cerere 😁
 9. Vând aceasta pedala de Loop ce conține mai multe module de ritm de tobe, având posibilitatea de a seta ritmul si stilul. Pedala a fost folosita de două ori în casa, deci este exacf ca noua. Este încă in garanție și se vinde în cutia originală. În cazul livrării prin curier transportul va fi achitat de către cumpărător.
 10. Salutare, Vand un Squier Classic Vibe Telecaster '50s, este ca noua, folosita doar in casa si scoasa din casa doar la o repetitie, deci gradul de uzura este practic 0. Este achizitionata anul trecut de la GuitarShop, undeva prin luna noiembrie, deci inca este in garantie. Este o chitara versatila, este usoara, tastiera este foarte comoda, acordajul tine foarte bine. Corp Lemn: Pin Forma: Telecaster® Gat Lemn: Artar Forma: "C" Modern Lungimea Scalei: 25.5" (648 mm) Tastiera Artar Radius Tastiera: 9.5" (241 mm) Nr. de taste: 21 Taste: Medium Jumbo Pragus: Os sintetic Latime pragus: 1.625" (41.3 mm) Prindere gat: 4 suruburi Vine insotita de cutia ei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ma contactati. Nu ma intereseaza schimburi de niciun fel!!! Prefer predare personala in Bucuresti, pentru livrare in tara transportul este suportat de cumparator. Cheers!
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.