www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Sorin1501

Newcomers
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  N/A

Community Reputation

4 Neutral

About Sorin1501

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Outside the Lines
 • Gear
  Fender Wayne Kramer Strat

Recent Profile Visitors

737 profile views
 1. Servus.Vand aceasta interfata audio/microfon.O am de aproape un an timp in care am folosit-o foarte rar.Arata ca in prima zi si vine cu un mic trepied pe care o poti aseza + cablu prin care o poti conecta.Ca si concept,e o jucarie foarte interesanta cu un potential exploatabil mare.Baietii de la Line6 au scos un clip in care au tras o piesa doar cu jucaria asta,las aici un link .In rest,accept orice proba si test,prefer sa ne vedem in Bucuresti.Noua o gasesti intre 700-800+ lei.Eu vreau pe a mea 450 de lei.Daca ai ceva interesant putem sa discutam si despre un schimb.Nu am momentan poze,vin cu ele zilele urmatoare.Spor!
 2. Sorin1501

  schimb [EXPIRAT] Epiphone EJ200

  Update:Schimb si cu DSLR/cash 1200 lei
 3. Servus!Caut sa schimb this lil beauty cu un amp cu o valoare similara.Chitara e in stare buna,proaspat setata si cu corzi noi.Astept oferte.
 4. Sorin1501

  vând [EXPIRAT] Fender CD60

  Salut!Tu la ce pret o estimezi?
 5. Sorin1501

  vând [EXPIRAT] Fender CD60

  400!
 6. Sorin1501

  schimb [EXPIRAT] Marshall Code 50

  In jur de 1000 de lei
 7. Salut!Ma intereseaza sa schimb micul meu amp cu un amp pe baterii ceva mai bun la care sa adaug o diferenta de pret.E complet functional si a fost ingrijit pentru un amp care m-a insotit in cantari pe strazi.
 8. Salut!Ampul este intr-o stare super buna,mai are garantie un an si 3 luni,a fost cantat destul de putin si niciodata nu am crankuit volumul la maxim.E plin netul despre ce face ampul,e foarte fain si probabil cea mai rentabila varianta pentru un amp marshall in a box.Sunt deschis la orice fel de schimb,astept oferte
 9. Sorin1501

  vând [EXPIRAT] Fender CD60

  450!
 10. Sorin1501

  vând [EXPIRAT] Fender CD60

  500!
 11. Salut!Vand un amplificator Harley Benton de 15W.Ampul este de dimensiuni mici,usor de transportat si cantareste sub 4kg.Sunetul este ideal pentru un chitarist incepator care isi doreste o scula predominant pentru studiu acasa desi cu acei 15W it might get loud :).Din punct de vedere functional ampul nu prezinta nicio defectiune in schimb estetic are urme de folosinta motiv pentru care il vand la jumatate din pretul lui nou.Asa cum se poate vedea in poze sigla HB este dezlipita de pe grille si nu mai are potentiometrul care actioneaza gain-ul.La cerere se mai pot prezenta si alte poze.
 12. Sorin1501

  vând Friedman Brown Eye Be-100

  Am observat si eu diferenta de pret.My apologies,gents
 13. Sorin1501

  vând [EXPIRAT] Fender CD60

  Salut!Am primit chitara cadou si de ceva vreme sade in coltul camerei unde aduna praf.Chitara este intr-o forma buna,are o singura portiune unde lacul este putin desprins lucru care se poate vedea in poze.Sunt deschis la orice fel de schimb.
 14. Sorin1501

  vând Friedman Brown Eye Be-100

  schimbi cu Marshall Code 50?
 15. Salut!Schimbi cu ceva de la mine?
×

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.