meyhnach

Newcomers
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

meyhnach last won the day on March 24

meyhnach had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About meyhnach

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

4,482 profile views
 1. este dar pretul revine la cel initial si anume 2900 ron
 2. Vand Art Dual Reamp Box ca noua, in stare perfecta. Doar in Bucuresti. Pret: 150 RON, noua e peste 330 ron.
 3. Cumpar procesor Zoom 9030 sau 9050. Astept PM daca aveti unul din aceste procesoare complet functional. Sunt din Bucuresti
 4. 2000 RON - schimb si cu chitari Fender,
 5. Trimit si in tara mai nou, in pachet foarte bine facut in cutie mare tripla antisoc speciala pentru transport de materiale fragile ce protejeaza perfect echipamentul si implicit lampile. Packaging mult mai bun chiar decat cutiile cu care sunt transportate ampurile high end gen Mesa Boogie.
 6. Amplificatorul are doar 5,9 Kg !! E mai usor decat un head mic lunchbox. Fiindca am nevoie de bani in perioada asta, pretul scade la 2500 negociabil !!!! Indrazniti, negociem !
 7. Vand Marshall EL84 20/20 Stereo Valve Power Amplifier 20W left, 20W right - in stare buna. Pret: 3000 RON negociabil in limita bunului simt Doar predare personala in Bucuresti. Nu trimit in tara. Accept si schimburi DOAR cu Peavey 6505 Mini Head, lunchbox headuri care sa aibe obligatoriu control de Presence pe Power Amp!!! Headurile de dimensiuni mai mari decat lunchbox nu ma intereseaza. Exceptie - Mesa Boogie
 8. Oferta de pret ridicol de mic a expirat. In consecinta pretul creste la 2500 RON.
 9. vandut pe Reverb
 10. mersi de propunere dar nu ma intereseaza Dark Terror
 11. 1500 RON ! mega chilipir pentru un sunet legendar!
 12. Vand legendarul procesor de sunet digital Yamaha SPX 90 II. Pentru cine nu stie, este sunetul anilor 80. A fost folosit pe majoritatea albumelor mari lansate in anii 80, in orice stil. Indispensabil majoritatii studiourilor de atunci. Renumit pentru efectele multiple de reverb, reverse reverb si pentru efectul 'symphonic' unic ce nu a fost emulat de niciun plugin pana in ziua de azi, si in nicio alta unitate. Folosit intensiv de Zakk Wylde pe No Rest For The Wicked si No More Tears ale lui Ozzy Osbourne, de Kevin Shields de la My Bloody Valentine punand bazele shoegaze-ului si dream pop-ului. Deasemenea folosit intensiv de multi producatori (exemplu Michael Beinhorn in studio cu Red Hot Chili Peppers). Este in stare foarte buna, functioneaza perfect. Se preda exclusiv personal in Bucuresti. As schimba procesorul doar cu mini headuri all tube.
 13. Vand procesor de efecte pentru chitara Digitech RP 2000 Modelling Guitar Effect System, in stare buna. Este un model deja cam foarte rar.Functioneaza perfect.Vine cu alimentator.Se vinde exclusiv prin predare personala in Bucuresti.Accept schimburi doar cu microfoane condensator, pedale Big Muff Pi, Ibanez Tubescreamer, Dunlop Crybaby Wah, Bogner Ecstasy, Mesa Boogie V-Twin, Torpedo Captor, chitare electrice cu doze single coil, chitare acustice, Apple Pen, Native Instruments Maschine, Presonus Faderport.
 14. Se vinde la pretul de 2000 RON doar predare personala in Bucuresti.