www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

meyhnach

Newcomers
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

meyhnach last won the day on July 14 2021

meyhnach had the most liked content!

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

7074 profile views

meyhnach's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done

Recent Badges

46

Reputation

 1. Se cauta in special un tobar sau un pasionat de sintetizatoare analog si drum machines pentru a suplini in totalitate tobele eventual. Deci Daca exista gotheri in Bucuresti sau amatori de muzici gen cure, siouxsie and the banshees, joy division, new order dati un PM pentru a incerca sa formam o trupa in stilul asta.
 2. Cumpar 7string Ibanez Apex2. Sunt din Bucuresti, astept oferte
 3. Vand interfata audio Universal Audio Apollo Twin Duo cu 2 chipuri DSP pe thunderbolt. Ofer cablu thunderbolt original Apple gratuit + adaptor Apple original pentru USB-c. Numai astea valoreaza peste 100 de euro. Vine la cutie cu accesoriile originale Pret: 3500 RON fix, nenegociabil. Nu fac schimburi.
 4. Vand subwoofer activ de studio JBL LSR 310 S. Nou costa 1900 RON minim, eu vreau pe el 1300 RON fix. Se poate integra cu orice monitoare de studio indiferent de brand si de cat de mare e puterea monitoarelor, are cut off point comutabil. Este un subwoofer extraordinar de bun suficient de puternic pentru orice spatiu de la garsoniera la studio foarte mare. Daca n-aveti sub woofer in studio, nu stiti ce faceti. E cel mai mic pret pentru un sub activ pe care-l puteti gasi. Predare persoanala in Bucuresti nu trimit in tara.
 5. Poate fi folosit bineinteles si ca Impulse Response IR Loader si sistem de switch pentru amplificator pe lampi in cazul unui rig analog.
 6. Salut! Vand un procesor de efecte Line 6 HX Effects impecabil in cutie cu toate accesoriile. Multi artisti de calibru mainstream international si-au vandut pedalele vintage pentru HX Effects, are emulari foarte bune pentru majoritatea pedalelor de efecte consacrate. Folosit live la nivel mainstream de artisti mari precum Billy Corgan de la Smashing Pumpkins si multi altii. Contine toate efectele din Helix cat si toate efectele din toate procesoarele Line 6 lansate vreodata. Pret fix 1400 RON
 7. De azi accept si schimburi insa exclusiv cu : Fractal FM3, Kemper sau in materie de chitari: Fender USA, Gibson SG Standard, 7 string Ibanez doar Japonez.
 8. Cumpar 7 string Ibanez pentru backup. Ceva entry level indonesian gen rg7321, apex2 sau similar. nu ma intereseaza alte branduri Sunt din Bucuresti PM pt oferte
 9. Vand un Ibanez Universe UV777P Japan Steve Vai Signature made in 2005, in stare rara, aproape ca nou. Absolut tot ce apare in Europa pe piata second hand e cu hardware extrem de uzat, si cu ciobituri si defecte estetice numeroase. Pret: 2000 euro Se livreaza cu hardcase Ibanez Prestige
 10. cumparatorul a avut probleme cu plata, deci revine la vanzare once again pret 5000 ron fix
 11. revine la vanzare actualizare de pret: 5000 RON pret fix
 12. Cumpar Ibanez RG7620 sau RG1527 Daca are cineva asa ceva, dati un PM Nu ma intereseaza alte 7 stringuri de la alte companii sau baritoane.
 13. da suntem ceva oameni like minded, ceea ce e bine. totusi the elefant in the room e lipsa unui tobar :)) fara om la ritm nu putem face nimic
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.