• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

klauss^^^

Active Members
 • Content count

  119
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

17 Good

About klauss^^^

 • Rank
  Membru
 • Birthday 31/07/87

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campina / Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  claudiu.cojocaru87

Other Information

 • Nume
  Claudiu
 • Scule
  Fender American Vintage
  Ibanez RG2550z
  Fender Deville 212
  ...si multe pedale

Recent Profile Visitors

9,663 profile views
 1. vând

  O pedala de compresie excelenta. Sunt multe review-uri in acest sens pe net. Pretul la thomann este de 505 lei iar eu vreu pe a mea 320.
 2. Se vinde un envelop filter DOD 440 in stare impecabila atat tehnic cat si optic. Pedala are velcro pe spate pentru prindere in pedalier.
 3. vând

  Se vinde o pedala excelenta de noise suppresor in stare foarte buna atat vizual cat si functional. Vine in cutia originala.
 4. Este un delay foarte versatil, are 9 memorii, tap tempo, afisaj digital pentru afisarea timpului, stie modulatii, multi delay, mai multe tipuri de tap tempo etc. Suna cam a orice, de la tape, la analog si pana la digital, totul la calitate TC Electronic. Este in stare foarte buna si perfect functionala. Pe thomann costa 1.114 lei iar eu vreau pe a mea 650 lei.
 5. Pedala se afla intr-o stare foarte buna atat functional cat si estetic.Vine in cutie cu toate accesoriile. Aceasta pedala are o caracteristica pe care cei de la TC Electronic au numit-o TonePrint. Printr-o simpla conexiune USB, sau printr-o aplicatie speciala pentru smartphone-ul tau, TonePrint iti permite sa descarci set-up-uri personalizate realizate de chitaristii tai preferati direct in pedala ta, rapid, usor si gratuit. Cei de la TC Electronic colaboreaza cu unii dintre cei mai buni chitaristi in pentru a-ti oferi setarile lor personalizate TonePrint. NU DORESC SCHIMBURI!!!
 6. MI Audio Crunch Box - una dintre cele mai reusite Marshall in-a-box. Este o pedala de high gain extrem de reusita, are dinamica buna, se simte bine la mana si suna extrem de aproape de un amp Marshall.
 7. Pedala este in stare foarte buna atat estetic cat si functional.
 8. vând

  Vandut. Sent from my iPhone using Tapatalk
 9. Amplificatorul functioneaza perfect si prezinta urme normale de folosinta. Vine cu footswitch si husa de protectie fender.