• Announcements

  • Cosu

   Noul RGC.ro   21/04/17

   RGC.ro ruleaza acum cea mai noua versiune a Invision Power Board. Versiunea anterioara a Invision Power Board nu mai primeste actualizari de scuritate, acesta fiind motivul principal pentru care am facut upgrade-ul. Functionalitatile cu care sunteti obisnuit ( chatul, sistemul de feedback/rating pentru tranzactii) sunt in continuare functionale dar e posibil ca modul prin care pot fi accesate sa fie usor diferit.   O parte din datele stocate in baza de date trebuie reprocesate si este posbil ca unele informatii sa nu fie imediat disponibile (ratinguri, mesaje private, semnaturi). Reprocesarea va dura aproximativ o zi.   Va rugam sa ne semnalati daca intampinati probleme in a utiliza siteul aici: Cateva modificari/noutati La adaugarea de feedback pentru o tranzactie este necesar sa mentionati un topic. Topicul introduce tastand in casuta aferenta titlul si apo selectand topicul respectiv. In postari se poate folosi caracterul @ urmat de numele unui utilizator pentru a atrage atentia utilizatorului respectiv. In functie de setari, utilizatorul va primi o notificare sau un email. Functia Activity Stream (https://forums.rgc.ro/discover/?do=create) permite crearea de cautari personalizate (topicuri create, postari recente etc).   Va multumim pentru intelegere!   RGC.ro  

AlexCiortan

Newcomers
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

1 Neutral

About AlexCiortan

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

2,579 profile views
 1. Cumpar cutie 4U SKB Roto Rolling Rack sau asemanator. Astept oferte in privat.
 2. Am gasit. Multumesc RGC.
 3. vând

  Mai este valabil? Am trimis mesaj privat. O zi buna.
 4. cumpăr

  Am gasit. Multumesc RGC!
 5. Astept oferte in privat. Sunt putin flexibil cand vine vorba de pret.
 6. Pret: 1000 RON Localitate: Bucuresti Contact: Mesagerie privata Link producator: http://www.voodoolab.com/gcontrolpro.htm Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Nu accept schimburi Astept oferte in privat.
 7. Astept oferte in privat.
 8. vând

  Mai este valabil?
 9. vând

  Anuntul se poate inchide. Multumesc RGC.
 10. vând

  Rezervat pana vineri.
 11. Pret: 2000 RON Localitate: Bucursti Contact: Mesagerie Privata Link producator: https://orangeamps.com/products/guitar-amp-heads/tiny-terror-series/dual-terror/ Stare: Foarte buna/Ca nou Accept schimburi: Accept schimburi Motivul vanzarii: Doresc sa achizitionez un Mesa Boogie Triaxis ( este singurul lucru care il accept ca schimb + diferenta din partea mea ). Amplificatorul nu a fost scos din casa si vine de asemena cu husa care a fost inclusa in pachet. Pret Esound: 3150 ron ( http://esound.ro/orange-dual-terror-amplificator-chitara.html )
 12. vând

  Chitara s-a vandut. Se poate inchide. Multumesc RGC.
 13. vând

  20 mil ultimul pret.