www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Koroviev

Newcomers
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Feedback

  100%

Community Reputation

3 Neutral

About Koroviev

 • Rank
  Nou Venit

Profile Information

 • Location
  Romanica

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Legea lui Brushy: Muzica e muzica, indiferent cu cate degete (sau corzi) o produci. Corolar: Poti sa te rupi in figuri pe nu stiu ce scula cu n-shpe mii de corzi si pe care sa canti cu toate excrescentele din dotare, fara sa iasa nici un fel de muzica.
 2. Koroviev

  Cinema Club

  Ia sa dezgropam threadul asta, ca in pandemie ne-am tot uitat la filme... Scott Pilgrim vs. the World (2010) https://www.imdb.com/title/tt0446029/?ref_=nv_sr_srsg_0 Cu tipa din Captain Marvel si tipul din Captain America si altii inainte sa ajunga faimosi.
 3. Nu trebuie sa faci neaparat acordurile cu bare (wish I knew that 20 years ago)... merg si cu bare partial, triade, sau daca ai raportul maini - grif suficient de mare poti folosi si degetul mare ca sa apesi pe coarda E. Sunt multe posibilitati, nu te bloca in faptul ca la unii scula e mai curba si la tine e dreapta. Adica uita-te la asta la prim planuri, freturile nu au nici un fel de curbura, sunt drepte-drepte si nu-l vad sa se planga
 4. Dar tie spre ce-ti da inima ghes? Mai spre Sweet Home Alabama? Sau Ace of Spades? Sweating Bullets? Still Got the Blues? Girl of Ipanema? Friday Night in San Francisco? Surfing With the Alien? Mombasa? Se marita Mona? Zic si eu la intamplare cateva, dar sunt n directii in care poti merge si in fiecare vei gasi chestii care suna bine si pe care daca ai avea tot timpul din lume, ar merita sa le studiezi. Mie, de exemplu, imi place la nebunie si invat acum Easy Lover (Phil Collins & Philip Bailey), desi cand m-am apucat de chitara voiam sa cant ca Malmsteen.
 5. Salut, Vreau sa-mi fac un footswitch pentru un Peavey Bandit 112, am gasit schema asta https://www.diystompboxes.com/smfforum/index.php?topic=110661.0 cu 2 SPST switches. SRT jack si cablu am, cu carcasa rezolv cumva. Poate cineva sa-mi recomande de unde pot lua SPST-urile? De ex. https://www.tme.eu/ro/details/sb221no/intrerupatoare-standard/nkk-switches/ sunt bune? Thanks.
 6. Koroviev

  Petrecere

  Eu am covid si n-am mai iesit saptamana asta din casa, dar mi-e dor de niste aer proaspat de munte. Unde ziceati ca va adunati?
 7. M50x de 2 ani si sunt super happy cu ele, la nivelul meu de amator. Le folosesc infipte in telefon, PC, placa de sunet externa (EMU 4040) procesor chitara, iesirea de casti de la amp, they do the job well. Chiar pot sa sun ca n-am reusit niciodata sa fac sa sune procesorul pe boxe la fel de bine cum suna in casti A venit cu 2 cabluri removable, unul spiralat si unul drept, very handy. Acuma, cum zicea si Vektor, depinde de use-case-ul tau si de buget.
 8. Doamne, imi amintesc cand am auzit prima data "Fosta iubire" si am inceput sa dau din cap ca dementul, ce vremuri... Ce bine dadea cu vocea Florian! https://www.youtube.com/watch?v=43AMRzwIWjI Rest In Peace!
 9. Salut, Ai 19 ani de cand esti chitarist lead, sau ai 19 ani in total? Formularea ta e deschisa ambelor interpretari
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.