avatar2100

Veteran
 • Content count

  865
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Feedback

  100%

avatar2100 last won the day on March 18

avatar2100 had the most liked content!

Community Reputation

1,976 Excellent

1 Follower

About avatar2100

 • Rank
  The Lord Inquisitor

Profile Information

 • Location
  Romania

Other Information

 • Band
  @#$% All Nightmare Long

Recent Profile Visitors

32,278 profile views
 1. Telefonul a fost primit de la Vodafone recent, este nou si liber de retea. Vine insotit de factura si garantie. I-am dat jos foliile, dar nu are nici macar o amprenta. Optional vand husa si sticla protectoare pentru el. Nu doresc schimburi!
 2. Pedala este ca noua, vine impreuna cu accesoriile fabricantului. Nu doresc schimburi, exista posibilitatea transportului gratuit.
 3. avatar2100

  vând [EXPIRAT] Fernandes anii '80 cu sustainer

  Actualizare de pret: 2550 lei - Accept schimburi
 4. avatar2100

  vând Antonio - Indra

  Anuntul este valabil. Un mic demo realizat cu ajutorul lui Andrei Balasa, chitarist in formatia IRIS.
 5. Chitara a fost construita in Japonia ( cu atentie mare la detalii si materiale foarte calitative ) in anii '80, tastele sunt ca noi, lemnul rezonant, griful extrem de confortabil, tremolo nu dezacordeaza, cheitele sunt Gotoh, are instalat din fabrica sustainer ( perfect functional ), bine echilibrata, corzi noi Ernie Ball 9/46. Chitara prezinta mici urme de utilizare, nimic grav. Vine insotita de o husa foarte calitativa. Totul este original. Sunt interesat de anumite schimburi, folositi mesageria privata.
 6. Demo realizat cu ajutorul lui Andrei Bălașa chitarist in trupa IRIS. Vizionare plăcută.
 7. avatar2100

  vând Jackson RR5 cu doze Gibson si case - Convenabil

  Astept mesajele in privat.
 8. Pret nou: 50 lei nediscutabil
 9. Interedesting...cred ca ai vrut sa scrii interesting.
 10. Durerea este că cineva a omorât "capodopera" pentru cineva care nu poate aprecia... fericirea este ca această chitară unicat va ajunge la cineva care o poate prețui... Și cât de mult ai vrea, nu-ți va putea aparține. Antonio Indra este doar una. Mulțumesc
 11. Această chitară a fost construită din ceva ce a fost viu, un arbore ce a avut nevoie de zeci poate sute de ani să crească, capodopera acestei lumi. Orice instrument muzical, cât de bine construit ar fi, nu poate rezona la adevărata valoare decât în mâinile unui mare virtuos. Ar fi de preferat sa nu ne mai dăm cu părerea despre ceva ce nici măcar nu am atins.
 12. Mai "Five7" sau Dl. Stie-tot Dar tu ai pus mana pe aceasta chitara si ai comparat-o cu inca 10 sa vezi care este diferenta? Inainte sa critici sau sa-ti dai cu parerea, ar trebui sa ai rezultate (excelezi) in acel domeniu, poarte ar trebui sa-ti cumperi un cm pentru masurat "lungul nasului".
 13. avatar2100

  vând Antonio - Indra

  Aceasta chitara este construita manual cu materiale de foarte buna calitate. Este usoara si confortabila, actiunea corzilor poate fi setata joz fara buzz. Pot lua in calcul schimburi, va rog sa folositi mesageria privata. Multumesc Antonio - Indra Specificatii: Body - one piece light mahogany Neck - two piece light mahogany Fretboard - Madagascar rosewood Truss Rod - double way action Nut - Tusq xl Tuners - Gotoh locking Bridge - TonePros Stop tailpiece - aluminium Kluson Humbuckers - EMG 81/85 Input jack - Switchcraft Switch - Switchcraft 3-way Toggle Wiring - Vol Vol Tone Paint - Nitrocellulose Weight - 7.7 lb (3.5kg)