www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

BucurAdrian

Active Members
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Location
  Bucuresti

Other Information

 • Band
  Cruise Control
 • Gear
  Fender Stratocaster 70's reissue
  Bugera v55
  Cateva pedale ici colo

Recent Profile Visitors

2557 profile views

BucurAdrian's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

1

Reputation

 1. Salutare! Ofer spre schimb un amplificator full lampa Bugera V55. A fost tinut numai in sala de repetitii si acum ca nu mai sunt implicat in nici un proiect muzical, este prea puternic pentru acasa. Asa ca m-ar interesa schimbul cu un amplificator micut pe lampi (1 - 5W) sau chiar unul solid state, dar nu cu amp modelling. Amplificatorul este in stare buna, cu exceptia faptului ca scoate un anumit clinchet la anumite frecvente. Dau si footswitch-ul pentru el.
 2. Pedala reverb EHX Oceans 11 - ofera 11 tipuri de reverb, de la clasicele hall, spring, plate la shimmer, polyphonic, infinite etc. Se vinde in cutia originala si include si alimentator. Predare personala in Bucuresti / Livrare oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului
 3. Pedala reverb EHX Oceans 11 - ofera 11 tipuri de reverb, de la clasicele hall, spring, plate la shimmer, polyphonic, infinite etc. Se vinde in cutia originala si include si alimentator. Predare personala in Bucuresti / Livrare oriunde in tara pe cheltuiala cumparatorului
 4. Intr-o tentativa de a trece ampless cand exersez acasa, am decis sa vand acest Mustang 1. Footswitch-ul pentru comutarea intre canale este inclus in pret. Accept si schimburi cu pedala preamp / mooer radar / un pedalier mai mare decat Pedaltrain Metro16 Prefer predare personala in Bucuresti sau Slobozia
 5. Orga cu multe sunete si ritmuri. Pretul include stativul si alimentatorul. Singurul defect: butonul de pornit/oprit merge mai greu pentru oprire. Insa pornirea functioneaza fara probleme.
 6. Pret nou: 400 lei Accept si propuneri pentru schimburi +/- diferenta
 7. Vand pedala compressor + overdrive Friedman Sir Compre in stare excelenta. Pe Thomann pretul este de 885 RON, eu o dau cu 450. Livrez oriunde in tara prin curier, insa transportul il plateste cumparatorul. Accept si schimb cu o pedala fuzz (preferabil Big Muff, dar sunt deschis si la alte propuneri) Un demo foarte interesant facut de Pete Thorn:
 8. UPDATE: TU300 : 40 lei Palmer Analog Delay: 120 lei
 9. Vand urmatoarele pedale: BOSS CE-5: 180 lei Behringer TU300: 50 lei Behringer SF300: 70 lei Palmer Analog Delay: 150 lei Pretul este usor negociabil, mai ales daca cineva doreste sa cumpere doua sau mai multe pedale. Vanzarea se face prin predare personala in Bucuresti.
 10. Exact asta am facut pentru a-mi da seama ca este din cheite zbarnaitul si nu din altceva . Dar eu am considerat ca este din mecanismul interior , nu din plastic La mine zbarnaie doua . Trebuie sa recunosc ca am fost iresponsabil si am pus corzi incredibil de groase pe ea ( se indoia cheita de la Mi-ul gros ) . Dar zbarnaitul il aveam si inainte sa fac tampenia respectiva .
×
×
 • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.